Gaza-terroristen kregen 50 Oostenrijkse Steyr 50-scherpschuttersgeweren en doodden daarmee Israëli´s

Screenshot_26

(Door: Michael Mannheimer)

Nog steeds geloven mensen de door linksen en moslims verbreide onzin dat het bij het Midden-Oostenconflict gaat om een bevrijdingsoorlog van de goede Palestijnen tegen de slechte Israëli´s. Ze ontkennen dat – nog voordat er een Israël bestond – Palestijnen talrijke pogroms tegen de minderheid van de daar levende Israëli´s hebben uitgevoerd, op initiatief van de grootmoefti Hoesseini, die meerdere keren bij Hitler op bezoek was om bij hem hulp en ondersteuning te vragen bij de bouw van een vernietigingskamp zoals Auschwitz. Ze ontkennen dat alle “Charta´s” van de “rebellen” – of deze nu Hamas of Hezbollah heten – maar één enkel belangrijk doel hebben: de volledige fysieke vernietiging van Israël en haar bewoners. En ze ontkennen dat de blauwdruk voor deze genocide uit de koran afkomstig is, waarop deze “rebellen” zich beroepen en waarop hun Charta´s zijn gebaseerd. Hierover lees je in onze linkse media helemaal niets. We denken in de moderne tijd te leven. Maar we leven in een donkere periode, waarin de media en de politiek de leugen tot waarheid gekozen hebben.

Israël heeft een klacht ingediend bij de VN over de nieuwe golf van aanslagen van Arabische terroristen op Israëlische burgers

Desalniettemin heeft het kabinet een nieuwe groep Palestijnse terroristen met bloed aan hun handen vrijgelaten. Daartegen neemt het politieke protest toe, niet alleen van slachtofferverenigingen.
Terroristen in Gaza en Judea en Samaria (“Westbank”) hebben een grote levering Oostenrijkse Steyr 50-scherpschuttersgeweren gekregen. Met zo´n geweer werden vorige week de Israëli, die herstelwerkzaamheden aan het grenshek verrichtte, en in september de Zahal-officier Gal Kobi vermoord. De geweren zijn via Iran, Egypte, de Palestijnse smokkeltunnels in handen van terroristen terechtgekomen.
Bij een grote terreuraanslag in Beiroet werden de voormalige minister van Financiën van de regering Hariri en Assad-tegenstander Muhammad Schattah en minstens zeven andere mensen gedood. Achter de aanslag wordt Hezbollah vermoed, het handschrift lijkt op de Hariri-moord in 2005.

Screenshot_29

Het Oostenrijkse Steyr Mannlicher HS.50 scherpschuttersgeweer

Bron:
http://michael-mannheimer.info
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westbank", antisemitisme, Barbarisme, Gazastrook, Hamas, Hezbollah, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, koran, Krankzinnigheid, Libanon, Midden-Oosten, Moslims, Oostenrijk, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op Gaza-terroristen kregen 50 Oostenrijkse Steyr 50-scherpschuttersgeweren en doodden daarmee Israëli´s

 1. bigljohn zegt:

  Wat bezielt Oostenrijk toch. Wapenleveranties aan Moslim staten. Zijn ze soms ook nog van plan om ook de Europese Moslims te gaan bewapenen, zodat die in Europa aanslagen kunnen plegen !

  Like

 2. Pieter Nokkio zegt:

  Israel zou geen enkele moordenaar meer moeten vrijlaten. Verder zou het de onwillende Arabieren uit alle delen van het land moeten dwingen tot verhuizing (ruimte zat in Jordanië bijvoorbeeld) en de zetel van de Palestijnse autoriteit uit Israel verwijderen. Geen concessies meer richting Hamas of Hezbollah, want die willen geen vrede maar vernietiging van Israel. (En zieligheidssubsidie uit Europa).

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Hopelijk gaan ze veel olie en gas uit de Middelandse zee halen en verkopen zodat ze onafhankelijker van Amerika worden voor hun financiering.
  Nu zijn ze nog gedwongen door de internationale politiek en vooral Mohbama dingen te accepteren die ze straks nooit meer zullen toelaten.

  Like

 4. 4sjun zegt:

  Het is spijtig dat niet meer mensen op de hoogte zijn met de feiten. Gelukkig is er een uitstekende strategie om islamisering te stoppen. Het is tijd voor verzet om te voorkomen dat ook hier de toestanden uit het Midden Oosten worden geïntroduceerd.

  Een ervaringsdeskundige verhaalt:

  Like

 5. Jan zegt:

  Mooie porno

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s