Grensopening voor Roemenen, Bulgaren en zigeuners

Screenshot_37

Vanaf vandaag opent de EU haar grenzen voor Roemenen en Bulgaren – en uiteraard voor de Sinti en Roma met Roemeense, Bulgaarse of Servische paspoorten. De laatste categorie mag als “asielzoeker” naar Duitsland komen. De anderen echter mogen natuurlijk als “geschoolde arbeiders” op de EU-arbeidsmarkt komen:

Roemenië en Bulgarije traden al in 2007 toe tot de EU – maar nu pas opent Duitsland haar grenzen voor de werknemers uit de beide Zuidoost-Europese landen. Moet de Bondsrepubliek rekenen op veel armoedemigranten?

Deutsche Welle

De ziektekostenverzekeraars houden hier in ieder geval wel rekening mee. Ze hebben uit voorzorg al laten aankondigen dat zij eventueel de bijdragen met gemiddeld € 40,- zullen verhogen.

Tot € 40,- in de maand meer voor de ziektekostenverzekering. Bijdrages aan de ziektekosten zouden binnenkort wel eens flink verhoogd kunnen gaan worden. Deskundigen spreken van een extra € 40,- in de maand. De belangrijkste reden zijn de stijgende uitgaven van de ziektekostenverzekeraars.

N24

Tsja. Migratie is niet voor niets te koop.

Screenshot_38

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Bulgarije, EUSSR, Graaien, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Naïviteit, Overheid, politici, Roemenië, Roma en Sinti, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

19 reacties op Grensopening voor Roemenen, Bulgaren en zigeuners

 1. Hartelijk ‘welkom’ hoor, soldaten van Allah, jihad voerend, ons overwinnen en vermoorden, dat is wat jullie willen en alleen maar kunnen. Vandaar dat jullie altijd in armoede leven. En dat jullie barbaren zijn in deze westerse beschaafde wereld.

  Like

 2. Perfide Albion zegt:

  As always. Follow the money! Wie heeft er belang bij de import van deze mensen? De achterban van Rutte. Je weet wel, Die echte klootzakken! Zoals de achterban van Bernard Wientjes. De import van goedkope arbeidskrachten om de cao’s van Nederlandse arbeiders te omzeilen.

  Zelfs in deze crisis stijgt jaar na jaar de Nederlandse export. En wie profiteert van die export? De grote werkgevers en hun aandeelhouders. En de goedkope arbeiders uit al die EU landen.

  Wie bloeden er? De Nederlandse arbeiders en de rest. Toch zijn er enorm veel sukkels- de meerderheid zelfs- die Samson, Rutte, Pechtold, Slob en noem ze allemaal maar op de macht geven. Het Nederlandse volk mag in meerderheid niet klagen. Zij helpen hun eigen grafdelvers aan de macht.

  Jammer dat wij hier daar ook onder moeten leiden. Wat een stelletje debielen lopen er in Nederland rond. Een meerderheid voor de uitverkopers van hun eigen belangen en dam toch huilen over die zogenaamde “crisis”…Hoe dom kan je zijn?

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En deze “waanzin open grenzen”, wordt op het bordje van de Duitse en Nederlandse/Europese burgers gelegd. Heeft het gedrocht EU ons gevraagd of wij dat willen? Maar de wil van führer von Rampuy, en de leipdozen Malm”strom en Ashton, wordt ons “door de strot”, geduwd! We gaan kapot aan de EU!

  Like

 4. Jean zegt:

  We zullen weten én voelen en dat binnen de 30 dagen dankzij het laf vulgair gedrag van die EU misdaadorganisatie.
  Die 55.000 eikels wens ik het vliegend sch***t voor de rest van hun leven, hopelijk stikken ze in hun eigen drek.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Zigeuners zijn a socialen dat niet intergereren wil of kan.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Nou niet teveel klagen, dit keer geen moslims maar grotendeels lieden die christelijk ( R.K. ) zijn. Ook Roma-families, zoals ik las. Mischien hebben die ,t 7e-gebod eruit geschrapt.
  Uit NL-krant:
  “Kinderwagen populair gereedschap van dief ”
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22179904/__Kinderwagen_populair_bij_dief__.html
  Volgens hem worden winkeldieven steeds professioneler en inventiever. „We zien de kinderwagens, maar ook GEPREPAREERDE – jurken en jassen veel bij ROMA-families” hier een leuk voorbeeldje bij ons :::: ” gypsies stealing ”

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Al dat gespuis uit het buitenland komt hier niet om te werken, maar om te vangen. Een open deur intrappen, maar het is wel gelijk de kern waar alles om draait. Roma, Sinti, Bulgaren en Roemenen zouden hier volgens de pers wegblijven vanwege hun grotere binding met Zuid Europa…..Ik moet het nog zien. Hier in Nederland valt voor hun veel gratis te halen zonder arbeid ervoor te moeten verrichten. Wat valt er nog meer te zeggen ?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 14.28. uur. Precies, want de RODE EUSSR dwingt ons om deze uitvreters op te nemen, desnoods ten koste van onze eigen bevolking! En politici van links tot rechts, stemmen daarmee in! Zum kotzen! Maar de Nederlander laat zich dit allemaal aanleunen, gehersenspoeld door de rode omroepen en de pers. Er verandert helaas niets op deze manier!

   Like

 8. Jan zegt:

  Voor d bolsjewieken in Den Haag:

  ‘I’m from Romania, I came to Britain for the hospital’: Beggars sleeping rough around Marble Arch are arrested by UK Border police just a day after immigration laws are relaxed
  Border officials round up a dozen Roma immigrants at London landmark
  One Romanian woman says she came to Britain for free NHS treatment
  Locals say that beggars have ruined the character of the area
  Arrests come a day after Romanians and Bulgarians earned the right to work in Britain without restriction
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2532613/Beggars-sleeping-rough-Marble-Arch-arrested-UK-Border-police-just-day-British-immigration-laws-relaxed.html

  (Binnenkort ook in dit theater)

  Like

 9. Jade zegt:

  Ook de anderen blijven komen…
  http://nos.nl/artikel/593166-duizend-bootvluchtelingen-op-1-dag.html
  Wanneer zal de vlam in de pan slaan?

  Like

  • Theodoor zegt:

   Als Egypte gaat branden komt er vloedgolf aan die niet meer te stoppen is.
   Ik begrijp nog steeds wat de EU beoogt met vrije grenzen, ze zijn toch tegen oorlog of willen ze chaos creëren zodat de volkeren tegen elkaar gaat vechten en de superrijken nog rijker worden, de uitkomst zal hetzelfde zijn, veel bloed, veel ellende en daarna blijft voor een poos alles weer bij het oude. Lees de geschiedenis boeken maar Napoleon, Hitler, Stalin en zo zijn er nog veel meer voorbeelden.
   Zolang de vlucht-islamieten niet worden opgevangen door landen als Saudi Arabië, die geld en ruimte genoeg hebben, is de kans heel groot dat er veel ellende ons te wachten staat.

   Like

 10. Jan zegt:

  Welkom in Amsterdam: Roemeense roversbende teisteren Amsterdam, januari 2014 open grenzen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan: 07.32. uur. Ziehier de ZEGENINGEN van de communistische EUSSR. En MARX RUTTE maar geld brengen naar de RODEN van Brussel We gaan naar de kloten, hier in Nedrigland! Kots!

   Like

 11. Jan zegt:

  En weer een bushokje foetsie, het 27ste al…

  In Den Haag en omgeving zijn de afgelopen weken 27 bus- en tramhaltes gestolen. De diefstallen zijn vermoedelijk het werk van Oost-Europese criminelen die uit zijn op roestvrij staal.

  De dieven slaan telkens toe in het holst van de nacht, zo meldt het AD vandaag. Ze ontmantelen de bus- en tramhokjes en nemen alle roestvrijstalen onderdelen mee. Het gaat om dragers van het hekwerk naast de abri’s en de leuningen en bankjes in de wachthokjes. Het staal levert zo’n 75 cent per kilo op.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1040/Den-Haag/article/detail/3592282/2014/02/07/En-weer-een-bushokje-foetsie-het-27ste-al.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s