Honderdduizenden van buiten de EU kunnen koers zetten naar GB via een paspoort uitweg

Screenshot_36

• Bulgarije en Roemenië bieden niet-EU-burgers paspoorten aan
• Roemenië heeft vier miljoen Moldaviërs het burgerschap aangeboden
• Ondertussen heeft Bulgarije 90.000 Macedoniërs paspoorten overhandigd
• Allen zullen op grond van de EU-regels  in de gelegenheid zijn om in het Verenigd Koninkrijk te komen werken

Honderdduizenden van buiten de EU komen vanaf vandaag in aanmerking om te werken in Groot-Brittannië vanwege het feit dat door Bulgarije en Roemenië paspoorten weggegeven worden. Het zal sommigen van de armste het recht geven op wonen en werken in GB/Europa.
Bulgarije en Roemenië bieden minderheden of etnische groepen die in niet-EU-landen wonen de nationale status aan, waaronder uit Moldavië, Macedonië, Servië, Oekraïne en Turkije.
Ambtenaren in Bulgarije hebben al 90.000 paspoorten uitgegeven aan Macedoniërs, terwijl Roemenië alle vier miljoen inwoners van Moldavië de kans geeft om de Roemeense nationaliteit verkrijgen. In Turkije kunnen nog 300.000 de Bulgaarse paspoorten aanvragen.

Hongarije heeft de EU-paspoorten toegekend aan de mensen in de buurlanden. Er zijn slechts twee voorwaarden – een directe voorouder die een Hongaarse burger was en een basiskennis van de taal. Zo’n 100.000 uit Servië hebben de paspoorten aangevraagd. Ondertussen heeft Malta plannen aangekondigd om vanaf vandaag de EU-paspoorten voor € 650.000 aan buitenlanders te verkopen.

Sinds de twee landen  zeven jaar geleden zijn toegetreden tot de EU hebben duizenden migranten Bulgaarse of Roemeense paspoorten gebruikt  om naar andere EU-landen te verhuizen. Vanaf vandaag zullen ze dezelfde mogelijkheid hebben om naar Groot-Brittannië te gaan, aangezien de beperkingen om daar te komen werken met Bulgaarse en Roemeense paspoorten worden opgeheven.

Screenshot_37

Hij zei dat 20.000 Serviërs ook Bulgaarse paspoorten hebben maar hij voegde eraan toe: “Het zijn niet de Bulgaren waar u zich in Groot-Brittannië zorgen over hoeft te maken, maar de Moldaviërs, de Russen en de Oekraïners, die zullen profiteren van de ontspannen wetten in Roemenië en EU-paspoorten claimen om naar uw land te reizen”.

Gisteravond zei  de voorzitter van ‘MigrationWatch’, Sir Andrew Green: “De kwestie van de EU-paspoorten voor mensen die geen EU-burgers zijn, is bedoeld om de vijver van mensen die kunnen migreren naar Noord-Europa uit te breiden. Het kan zelfs zijn dat ze de paspoorten voor dat doel gekregen hebben”.

David Cameron werd eerder deze week door 90 belangrijke Tories aangespoord opnieuw controle op Bulgaarse en Roemeense migranten op te leggen of het risico van sociale onrust te lopen. Zij eisten dat de premier een weinig bekende clausule in de EU-wetgeving zou gebruiken die het de overheid mogelijk maakt om verder te gaan met grenscontroles als hun land ‘ernstige verstoringen van de arbeidsmarkt’ ondergaat of voorziet.

De woordvoerster voor Binnenlandse zaken van Labour, Yvette Cooper,  zei over de afschaffing van de controles: “We hebben een rustig, overwogen debat nodig en praktisch beleid. Helaas, van de regering hebben we daarvan weinig of niets gekregen. Ze pakt nog steeds de praktische problemen rond degenen die migrerende werknemers uitbuiten om lokale bedrijven en personeel te ondermijnen, niet aan”.

Screenshot_38

Bron:
www.dailymail.co.uk
John Stevens

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Balkan, EU, Europa, Groot-Brittannië, Immigratie, Krankzinnigheid, Overheid, politici, Rotzakken. Bookmark de permalink .

21 reacties op Honderdduizenden van buiten de EU kunnen koers zetten naar GB via een paspoort uitweg

 1. Jean zegt:

  Onder “werken” wordt uiteraard enkel en alleen verstaan “parasiteren”, de core business van linkse ratten.
  O wat hebben we toch veel te danken aan die bende EU misdadigers met voorop die schijnheilige Drievuldigheid.
  Waar blijft dat volkstribunaal want we hebben véél klanten die staan aan te schuiven om veroordeeld te moeten worden…, als eerste staat uiteraard E.T. dadelijk gevolgd door die achterlijke wijven maalstroom en aston met in hun zog verafstoot de gevaarlijkste in dat circus.
  Europa is reeds een ramp geworden maar het wordt een drama en dat binnen één jaar.

  Like

 2. Wachteres zegt:

  Blijkbaar zijn de honderdduizenden die er via de nieuwe Europese landen bijkomen niet voldoende.

  De instroom moet razendsnel geregeld worden, voor het te laat is.

  Voor degenen die niet in een ‘duivel’ geloven: hier is maar een verklaring voor:

  DEMONISCH TUIG is bezig ons land, ons Europa, onze cultuur en onze vrijheid rechtstreeks naar de hel te drijven.

  Like

  • Maria02 zegt:

   Ik geloof het wel, Wachteres.
   . En Ik vroeg me af twintig jaar geleden hoe het ooit tot stand zou kunnen komen, wat er in de Bijbel staat over de ” toekomst”( ik wist niet toen dat het heden was!)
   Nu weet Ik wel hoe. Had niet gerekend op een meerderheid die zo onnozel zijn door hersenspoeling van links, dat ze het het niet eens zien , en laten de vijand zomaar alles afnemen, met een MSM die er aan mee doet !!!
   Ja dit moet duivels zijn ! Antichrist systeem is allang in beweging, al decennia. Al langer.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Wachteres: 13.14. uur. Dat is absoluut waar Wachteres! Wij zullen en moeten kapot van het GEDROCHT EUSSR, deze vuile ” Hoer van Babylon”. En alles met volledige instemming, van onze verraders van politici-minus de PVV- de werkgevers- lekker goedkope arbeidskrachten, waardoor zij de Nederlandse werknemers kunnen lozen-,
   de Bilderbergkliek- denk aan het oranjekliekje-. Uiteraard met het oogmerk tzt. de NWO te invoeren, waarvan de duivel de leider zal zijn!

   Like

   • Wachteres zegt:

    Maria en Tom, laten we hopen dat dit jaar verandering brengt…

    Als de Europese verkiezingen geen omkeer veroorzaken, dan kunnen we het wel schudden.

    Maar, zoals hier al is gezegd, de strijd zal smerig worden en de leugens van en over de EUSSR zullen waarschijnlijk nog velen aan het twijfelen brengen.

    En helaas zullen de MSM hard meewerken om deze communistische dictatuur in stand te houden.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Zelf ben ik ervan overtuigd dat er met de verkiezingen gezwendel gaat worden.

    Alles is geoorloofd om de EUSSR in stand te houden.

    Like

 3. luckybee zegt:

  Jezus Zei als goede herder, ik ben de deur, en laat alleen welkomene binnen maar sluit alles dat gevaar brengt aan zijn kudde buiten.Ik ben benieuwd hoe hij de binnen gekomen bestien wil vernietigen?zo dat zijn kudde veilig blijven.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  In een grijs verleden, 750 voor Christus, kwamen de Kelten, een indo Europees volk ook al naar Europa toe, en veroverden het als eersten ten nadele van de autochtone bewoners. De Kelten met hun kenmerkende rode haar. Op de scholen leerden wij dat er in het begin van de middeleeuwen ook al een soort van indringing plaatsvond. Namelijk de grote volksverhuizing. http://wikikids.wiki.kennisnet.nl/Grote_volksverhuizing lt. Iedereen vocht met iedereen en iedereen verdreef iedereen. Eigenlijk nu al weer voor de derde keer, al zal het deze keer zeer onprettig kunnen worden met die duivels dienaars, die op hun beurt hoognodig verdreven moeten worden.

  Like

 5. topsporter zegt:

  Mocht u een boerkini in het vizier krijgen dan adviseer ik in alle bescheidenheid: fixeer je blik op het kutje (pardon).
  Dit kunnen vrouwen natuurlijk ook, fixeren, bevries je blik.
  Ik ga er van uit dat onze lezeressen niet in zo,n vod gezien willen. We moeten dan ook er alles aan doen dit te voorkomen. Laat blijken dat een boerkini hier niet thuis hoort, dat kan m.b.v. het wegkijken van deze anomalie op de manier, die ik zo juist geschetst heb.
  Wat ook goed kan , helaas alleen vrouwen kunnen dit, loop snel terug naar het kleedhokje en trek die te kleine braziliaanse bikini aan, dat werkt in sommige gevallen ook afschrikwekkend naar de boerkinidraagster toe.
  Succes en verdedig onze cultuur.

  Like

  • sylvia Groot zegt:

   Wat ook goed werkt: mochten ze bij mooi weer op het grasveldje in uw straat gaan picknicken, ga dan met zo veel mogelijk buurtjes alle hondjes op dat veldje uitlaten.
   Wedden dat uw buurt daarna netjes blijft?

   Like

  • Sjaak zegt:

   Beter is een FKK-Flaschmob !
   Want anders komt de Moslim – Slumpf !

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Fixeer mijn ogen steevast op de ogen van de broedmachine als zij de mijne heeft gekruist 10 uit 10 slaan de ogen neer, geen probleem. Maar andere koek wordt het wanneer het om een hij gaat, zoekt hij mijn blik op dan herhaal ik het spelletje, ga niet op zij voor hun en loop stug door en gooi mijn schouder in positie voor de confrontatie, meestal trekken zij zich op het laatste moment terug. Goh wat heb ik een hekel aan dit volk.

   Like

 6. Henk.V zegt:

  Redenen te over om met de grootste spoed deze EU op te blazen.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Zeg ken jij de Moslim-Slumpf,
  ze komt uit zwembadhuizen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s