Van asielbedrieger tot Duits staatsburger

Screenshot_36

Nieuws uit de rubriek “Gerechtsvonnissen in naam van het volk”: Zoals de administratieve rechtbank Baden-Württemberg in zijn vonnis meedeelt, kwam de eiser, een Pakistaans staatsburger, in het jaar 1995 Duitsland binnen. Met gebruikmaking van valse personalia deed hij zich voor als een Afghaans staatsburger en diende een asielverzoek in.

En verder:

In de asielprocedure werd een uitzettingsverbod voor Afghanistan vastgesteld. Daarop kreeg de eiser een verblijfsvergunning. Op zijn verzoek werd hij in juli 2004 door de overhandiging van een inburgeringsoorkonde onder de valse identiteit ingeburgerd.

Eiser verzoekt rechtzetting van de personalia

In oktober 2011 verzocht de eiser aan de hoofdstad van de deelstaat, Stuttgart (gedaagde), zijn personalia te rectificeren. Hij gaf toe onder valse personalia opgetreden te zijn; na meer dan vijf jaar kan de inburgering echter niet meer ongedaan worden gemaakt.

De volledige motivering van het vonnis (03-12-2013) kan hier nagelezen worden.

In het jaar 2013 werden bij meer dan 100.000 asielaanvragen een legendarische 369 asielbedreigers met het vliegtuig weer naar hun landen van herkomst uitgewezen, zoals de “Focus” bericht:

Het aantal asielzoekers in Duitsland heeft voor het einde van het jaar bijna de 100.000 bereikt. Van januari tot eind november dienden 99.989 mensen een asielaanvraag in, zoals het ministerie van Binnenlandse Zaken in Berlijn meedeelde. In vergelijking met dezelfde periode van een jaar daarvoor was dat een plus van ongeveer 68%. Voor het laatst was het aantal asielzoekers in 1997 boven de 100.000 geweest.

Duitsland 2013…

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com) 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", Afghanistan, Criminaliteit, Duitsland, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, Pakistan, Rotzakken. Bookmark de permalink .

14 reacties op Van asielbedrieger tot Duits staatsburger

 1. Alles kan in deze gekke wereld. We krijgen de raarste oorlogsfiguren figuren in Nederland… en die krijgen een huis, meubels, uitkering, huursubsidie, kinderbijslag en andere staatshulp. En deze profiteurs willen dezelfde staat de kop om draaien omdat ze christelijk of goddeloos is…

  Like

 2. Waarom niet de Hirsi Ali procedure? Kan dat in NL ook? En zijn dat door de EU opgelegde regels? Als je echter die schrikbarende aantallen ziet, waarmee de demografie volledig scheef getrokken wordt, nog afgezien van het geboorte-effect, dan moeten we toch naar heel andere regelgeving om van die mossels verlost te worden.
  En niet aankomen met de drogreden dat dit goed is ivm de vergrijzing. Er is slechts één echte oplossing: Weg met de Europese Commissie,liquideren de Europese Unie, de Euro vervangen door eigen munt. Radicaal andere wetgeving invoeren waarmee al die sharia-begerende toekomstige beulen er uit gebonsjoerd kunnen worden.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Th.M
   Nog even geduld want het komt wel.
   Het zal hier en daar wel wat hard gaan maar.
   Europa kan die groeiende stroom meeëters toch helemaal niet meer onderhouden.
   Ook bij onze eigen publiek krijgt men de aantallen niet producerende ambtenaren en andere meeprofiteerders (Europa) niet meer gecontrolleerd.
   O.K gedurende velen jaren wordt telkens meer geproduceerd door steeds slimmere machines en robots maar ook daar zijn grenzen aan.
   Ook het bijdrukken van geld kan nog enige tijd een oplossing lijken maar ook daar zijn limiten.
   We leven in een zeer interessante leerzame periode.

   Like

 3. Tiny zegt:

  Van de asielaanvragen in Duitsland wordt (= officieel) 99% afgewezen en gehouden het land te verlaten. 1 % wordt toegekend. Maar die 99% vertrekken gewoon niet. Hoewel afgewezen ontvangen ze altijd nog kindergeld, huursubsidie, ziektekostenverzekering en bijstand (Hartz IV). Uiteindelijk krijgen ze in de loop van de tijd een Duits paspoort cadeau.

  Like

 4. Avidia zegt:

  Avida
  Ik weet er alles van, ik had een woningsinrichtings bedrijf, en moest de woningen die hen toegewezen werden (ten nadelen van onze jonge mensen) inrichten, de rekening moest naar de gemeente, ze kregen alles voor niets, ik walgende ervan, maar ja, ik had mijn winkel, en wist toen niet zo, wat ik nu weet, sorry mensen, ik zou het nu weigeren, maar dan zou een andere winkel het van mij overnemen

  Like

 5. sylvia Groot zegt:

  Ze krijgen ook meubeltjes, tv, fiets etc. cadeau. Heb meegemaakt dat deze meteen werden doorverkocht, en van dat geld goedkope troep kochten waarna nog een smak geld cash werd overhouden.

  Like

 6. Perfide Albion zegt:

  Recht is recht en krom is krom. In het Westen hebben de rechters veel te veel macht. Men “interpreteert” er maar op los.

  De straf voor het stelen van een fiets is in Nederland door de wetgever op 8 jaar gezet. Het is aan de rechters te danken dat je er mee wegkomt met 20 uur werken (als dat al gecontroleerd wordt).

  Neem die rechters de bevoegheid tot interpretatie af,en het probleem is opgelost!

  Overigens. Als we dan aan een grote schoonmaak beginnen? Dan zeggen we ook alle verdragen op. Geen buitenlandse rechter heeft ook maar enige zeggenschap over de Nederlandse rechtsgang. We hebben die lieden niet gekozen en dus kunnen ze ook nooit enige zeggenschap hebben over onze aangelegenheden.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Perfide Albion; Bij u is het ook al bekend, die straf voor het stelen van een fiets. Welnu, ik kan u verhalen over een geval van een gestolen fiets dat in de jaren 50 van de vorige eeuw speelde. De rechter legde de dief 1 jaar gevangenisstraf op. Vandaag de dag stelen ze een heel fietsenmagazijn leeg, en krijgen als straf daarvoor een lichte taakstraf. De dief krijgt van die flutstraf een prikkel om daarna opnieuw de crimineel uit te gaan hangen. En wat dacht u van een moord ? Acht jaar gevangenisstraf bijvoorbeeld waarvan twee voorwaardelijk, met aftrek van voorarrest en na goed gedrag voor 2/3 de straf uitzitten. Dat wil zeggen dat de moordenaar voor dat hij het beseft alweer op vrije voeten is ! En dan maar hopen dat het geen Islamiet is, want die komen nog veel gunstiger met hun straf weg !
   Ikke moet van mijn geloof moorden, moet van Allah. Jij mij discrimineren naar geloof !!!

   Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Natuurlijk, alles voor de haatjurken, en andere uitvreters, die ons haten! Maar onze eigen bevolking mag stikken van onze ROVERHEDEN, en naar de VOEDSELBANK! De wereld op zijn kop!

  Like

 8. luckybee zegt:

  Dito hier bij ons

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Een man uit Afrika die ik goed ken, beweerde als oorlogslachtoffer uit Siera Leone te komen. Hij had geen papieren maar mocht toch blijven. Na verschillende jaren kwam de suffige Staat der Nederlanden er pas achter dat hij NIET uit Siera Leone kwam, maar uit Tanzania. Hij verklaarde terug te gaan naar Tanzania om aldaar zijn ID papieren te gaan ophalen. Valse papieren, opnieuw aangemaakt door een of andere klojo natuurlijk. Afrikanen staan bekend om hun leugens en oplichterspraktijken. Om zeker te zijn dat hij Nederland niet meer uit hoeft is hij nu getrouwd met zijn Nederlandse vriendin. Zij had beter moeten weten. Ze hebben 3 kinderen, en hij werkt via uitzendburo’s. Het is mij de vraag hoe hij zijn gezin kan onderhouden, want hij zit ook veel thuis.
  Vroeger waren ze alle twee armoedig gekleed, maar nu lopen ze ineens allemaal in uiterst sjieke kleren rond, hebben een auto aangeschaft, terwijl hij zegt een zaak in autobanden te willen starten in Antwerpen. Hij gaat naar de Zwarte Kerk, wat dit dan ook moge zijn. Dit weet ik omdat ze enkele maanden geleden bij mij op bezoek zijn geweest. Alleen komen ze er bij mij nooit meer in. Na hun bezoek miste ik €300,- die ik voordat wij op vakantie gingen ergens in huis had verstopt. Hij bleef in onze huiskamer zitten, terwijl zij om de haverklap lang wegbleef, om de kinderen naar de wc te brengen. Zij moet dus flink onder zijn invloed staan door naar ons geld te gaan zoeken en te stelen. Zijn vrouw was mijn enige kind en dochter…..het zal je kind maar wezen. Dezelfde streken als een drugs verslaafde. Stelen van haar eigen vader. Ik kan er nu pas over schrijven, en u kent mij toch niet persoonlijk. Maar zoiets blijft je je hele leven lang bij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s