Wilders zou Mohammed Rabbae baan moeten aanbieden

Screenshot_28

Als er iemand kundig is in het in de schijnwerpers zetten van Geert Wilders, dan is het voormalig GroenLinks-Kamerlid Mohammed Rabbae wel.

“De islam is een leugen, Mohammed een crimineel, de Koran is vergif”, luidt de tekst op de anti-islamsticker van Geert Wilders. Geen sticker die ik op de bumper van mijn auto in Den Haag zou plakken – al is het maar omdat ik dan morgen geen auto meer heb – maar goed, vrijheid van meningsuiting is een groot goed. En dus mag je in Nederland godzijdank zeggen dat de islam een leugen is (dat zou toch iedere atheïst en christen moeten beamen?) en dat Mohammed een crimineel was (was hij dat niet dan?) en dat de koran vergif is (er staan inderdaad behoorlijk lelijke teksten in die aansporen tot haat en geweld).

Vrijheid van meningsuiting, een groot goed dus. We leven niet in Saoedi-Arabië. Mohammed Rabbae, de baas van het margeclubje Landelijke Marokkanen Beraad, beroepsmarokkaan en voormalig GroenLinks-Kamerlid, wil juist niet in een Nederland leven waar je mag denken en zeggen wat je wil. Hij leeft liever in de vrijheidsbeknottende wereld van de islam.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Groenen, Islamkritiek, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Rotzakken, Socialisten, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

12 reacties op Wilders zou Mohammed Rabbae baan moeten aanbieden

 1. Monalisa zegt:

  Doe dit maar niet, dan moeten we een andere partij gaan zoeken, het gaat met die geert nu goed daar moeten we Rabbae niet bij hebben.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Leuke suggestie, maar de auteur -Frank Verhoef- weet zelf waarschijnlijk zelf ook wel dat dit onverantwoord zou zijn.
  Je haalt een wolf niet in de schaapskooi ook al vertoont hij dezelfde bruikbare trekjes als een herdershond.
  Deze op het oog halfzachte Marokkaan kon wel eens verraderlijker blijken dan de meest radicale moslim, doordat die laatste zowel de wil als het vermogen mist om zijn ware bedoelingen te verbergen.
  Mijden als de pest, dit serpent, is het devies. De gevolgen zouden anders niet te overzien zijn.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Rabbae, man met de voornaam van de pedofiel, roverhoofdman en moordenaar, maakt zich druk over een stickertje en de naam van een internetaccount. Zijn er geen belangrijker zaken?
  Heb je ooit nagedacht over de verschillen tussen jouw cultuur en de onze?
  Je hebt indertijd ook gezworen de Nederlandse wet te respecteren als kamerlid. Ja toch?
  Wel, meneer Rabbae toen heb je dus ingestemd met GIJ ZULT NIET DODEN.
  en anders, straf. Nee, geen doodstraf want wij hebben geen sharia!
  En wat is jouw devies als moslim? Ja, meneer Rabbae, jouw koran zegt:
  Doodt de Joden, Doodt de Christenen en Doodt de ongelovigen, waar ge ze vindt.
  Hakt ze de nekken, meneer Rabbae. Wanneer ga je daarmee beginnen.
  Als vooraanstaaand moslim zul jij wel weten wat het projekt van de broederschap voorschrijft.
  Zijn je messen al geslepen? .

  Like

 4. Theodoor zegt:

  Verhoef is een van de twee auteurs dat ik uit principe niet meer lees en op reageer.
  Beide mensen zijn in dienst van de eigenaar van het blog om veel klikken te bewerkstelligen d.m.v. een anti PVV houding aan te nemen.
  Misschien worden ze nog een keer echt wakker en schamen zij zich ervoor.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Als ik deze Wilders stikker op mijn ruckzak kleeft heb ik dan de volgende dag geen ruckzak meer?Whaaaaaaahahaa

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Of geen rug meer. (Mes of kogel in geboord.) Als je net zo’n gek als de moordenaar van Lee Rigby tegen het lijf loopt, is alles mogelijk.

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Het zelfde smerige idee van de policor was dat ‘lonsdale’ jongeren geen Nederlandse vlaggetje op hun mouwen mochten dragen van hun Bomber Jack’s wat verboden werd door de schoolhoofden, wat nu toch een beetje veiliger is dan de sticker van Wilders daar kun je je echt niet mee laten zien in sommige buurten. Fijn dat Wilders af en toe een schop in het kruis van de reguliere politiek geeft.

   Like

 6. Johan zegt:

  Die Rabbae is het meest misselijk makend mannetje die ik ooit gezien heb in Maarssen, en hij is zoals de fanatieke haatbaarden, sluw, leugenachtig, profiteur, misdadiger enz. Laten wij aangifte tegen dit ratje ( dit vind ik ) doen wegens haatzaaierij, opruiing, smaad en meer van dit soort dingen. Wedden dat de complete linkse kerk over ons heenvalt incl. moslimp..pers Samson en Spekman….

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Als mohammedje liever in de vrijheidsbeknottende wereld van de islam leeft, wat let hem dan om lekker terug te gaan……………..Een vet betaald baantje misschien ??
  Pas je aan, of rot op !!

  Like

 8. Maloch zegt:

  Ik kom niet op de site/het adres waar ik die stickers kan aanvragen. Heb het ook geprobeerd via de hotmail maar het lukt mij niet. Iemand???

  Ik wil er wel een paar hebben.

  P.s.
  En dan zoek ik ook nog mensen die dat soort zaken kunnen vergroten op van die zelfklevende plakkaten die je, net als reclame, zo op de auto kan plakken. Tenminste, als de kosten een klein beetje overeenkomen met het product (Ben maar een simpele hardwerkende burger die na allerlei afdragen nog maar iets overhoudt voor zijn eigen kinderen).

  P.s.s
  Ik ben wel bereid om mijn autootje op te offeren om de rest te laten zien dat er nog hele volkstammen leven in Nederland die niet om kunnen gaan met de waarheid (sorry) een uiting van je mening.

  -Wie helpt mij?-

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s