Feministen zonder mening

Screenshot_13

(Door: Annelies van der Veer)

Feministen, bestaan die eigenlijk nog wel, en indien wel of niet, is dat nou zo erg? Degenen die hardop roepen feminist te zijn, zijn het in ieder geval niet of niet meer. Zo veel is mij de afgelopen jaren wel duidelijk geworden.
Want hoor je hen, om een actueel berichtje te nemen, over de op handen staande seksescheiding op Britse universiteiten? Je leest ’t goed, in Engeland heeft de universiteitskoepel (UUK), een document gepubliceerd met richtlijnen voor het omgaan met gastsprekers. De redenering luidt als volgt: niet toegeven aan religieuze verzoeken om het publiek op sekse te scheiden zou een aantasting vormen van de vrijheid van meningsuiting.
Bij zo’n argumentatie is mijn klomp meteen gebroken maar breekt die van jonge, graag over feminisme en seksisme schrijvende vrouwen als Asha ten Broeke? Ten Broeke mocht zich, tot ieders vermaak, dat dan weer wel, bij P&W opwinden over de verschrikkelijke roze reclamefolder van een zekere speelgoedwinkel die onze meisjes bedreigt want zou ze klaar stomen om net als moederlief, huishoudelijke slaven van hun toekomstige man te worden. Hap, zegt wereldverbeteraar Asha ten Broeke maar als je er even stil bij staat, is er geen mens in Nederland die zich ook maar iets van deze malle folder hoeft aan te trekken.

Screenshot_14

Asha ten Broeke

Lees verder>>>
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Feministes. Bookmark de permalink .

29 reacties op Feministen zonder mening

 1. luckybee zegt:

  Ik ben geen vrouw maar een man, en ben erg tevreden er mee.

  Like

 2. Wans Horst zegt:

  Net als niet-islamitische mannen, moslims hebben ook vrouwen de plicht jegens zichzelf om zich te bevrijden van onderdrukking. Voldoende moslims zien helemaal geen onderdrukking omdat ze niet beter weten dan te onderdrukken. De reutjes dan. Die vrouwen moeten de alfa-mannetjes zelf temmen, georganiseerd, gewoon de koppen bij elkaar steken! Onthouden van sex en bij brutale verkrachting, zoals door de Koran toegestaan als het vrouwtje geen zin heeft omdat de gebruiken en gewoontes onder die lui verordonneren dat moslimas besneden worden om het natuurlijke libido weg te nemen, direct aangifte bij de politie! Wat is eer van een familie nou als die eer alleen ten goede komt van de mannetjes? De sharia geldt niet in Hollandistan, hier gelden seculiere wetten! Rare apartheid hebben die gasten…

  Like

  • sylvia Groot zegt:

   Zo gemakkelijk kom je er niet vanaf Wans Horst.
   Wist je dan niet dat wanneer in Afghanistan een vrouw haar man seks weigert, hij haar mag uithongeren?

   Like

   • Wans Horst zegt:

    Het is kiezen dus tussen twee kwaden, met het verschil dat je nog een verschil kunt maken als je massaal gaat tegenwerken. Sylvia Groot, dat is zo en ik zeg wat vrouwen eraan kunnen doen. Als ze dan uitgehongerd worden zullen de kinderen ook verder afstand nemen van de vader en het lijkt mij zeker niet de makkelijkste manier om als groep een blok te vormen. De makkelijkste manier is om het zo te laten. Gaan de vrouwen echter dood door de uithongering van Achmed, Mohammed en nog een paar van zulke namen, dan stopt ook de bloedlijn en sterft de islam (op den duur) uit.

    Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Tja, voor “de religie van de vrede”, kots, wordt 24/7 uitzondering gemaakt. Ach, feministen, wat waren ze toch actief, vooral vanuit “de rode kerk”, en nu het de islam betreft, geven ze niet thuis!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  @Luckybee: Ja, hè, Luckybee?Dat is ons allemaal reeds lange tijd meer dan duidelijk…….
  Maar goed, om nu weer even to the point te komen en aldus in te gaan op de rare, inmiddels óverbekende feministische kronkel, waarop we voor de zoveelste keer stuiten: Ik zou nu eindelijk wel eens graag uitgebreid vernemen, hóe die feministen precíes tegenover de Islam staan. Maar dan ook precíes.
  Annelies van der Veer noemt die Asha ten Broeke een slimme tante,daar ze haar a-religiositeit aanwendt om geen oordeel over de Islam te hoeven hebben. Persoonlijk kan ik dat niet zo slim vinden, want niets met religie hebben impliceert automatisch, het niet opgedrongen willen krijgen en dan zou je juist fel tégen de Islam moeten zijn, die zowat van het opdringen aan elkaar hangt!
  Verder hoef je gewoon niet veel van de Islam af te weten om haar vrouw-onvriendelijke hoofdverschijnselen te (h)erkennen èn te veroordelen en wie dat niet doet, tja, die is er om de één of andere duistere reden dus níet tegen. Geef dat dan maar gewoon toe, maar leg het dan ook meteen even goed uit. Niet gemakkelijk, nee; Je opwinden over kleine meisjes die onder invloed van de kleur roze klaargestoomd worden voor het huwelijk -of zoiets- is dan heel wat gemakkelijker. Lekker platgetrapt paadje ook, want al veertig jaar geleden door toenmalige mede-zusters geëffend. Die zich daar ook over kónden opwinden, omdat er in die tijd nog geen
  problemen bestonden als de Islam……
  En waarom ze dan niet tegen de Islam willen of kúnnen zijn…….Tja…..
  Feministen zijn progressief. En Groen, zéér Groen! Ze zijn politiek gezien GroenLinks of D’66.
  En dan wil je toch immers niet met WILDERS geassocieerd worden……! Néé, zeg…..!
  Dus zijn ze hardnekkig pro-Islam……
  Laat ik liever ophouden, want je wordt op laatst zelf flaúw van zoveel redeloosheid…..

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  In Nederland heeft ieder randfiguur m/v meteen een podium op het nationale toneel.
  Asha ziet er bij mijn VOOROORDEEL niet erg slim uit maar ik ken haar niet maar ze zou wel iets aan haar overgewicht moeten doen.

  Like

 6. baksteen zegt:

  Met de benoeming van een vrouw als CEO van GM in Amerika is dat geleuter over glazen plafonds ook gelijk afgelopen. Glazen plafonds en foute reclamefolders, wat een niveau.
  De feministen geven met het niet reageren op de islam-onderdrukking van de vrouw voor mij aan dat onderdrukking blijkbaar welkom is, Degene die bij mij begint over feminisme begint aan een leuke discussie.

  Like

 7. Maloch zegt:

  Ik denk dat zij zich juist op de islam moeten gaan storten om nog een beetje te kunnen mengen in het verhaal over de rechten van een vrouw. Alles af doen met dat je er niks van weet/snapt maar wel alles kan waarnemen is erg goedkoop. Dit riekt naar ‘Hier branden wij onze vingers niet aan’ en lijkt op een knieval.
  Maar wat zijn dan je opvattingen nog waard?

  Like

 8. Trucker zegt:

  BAH feministes…ik zou denken dat die vrouwmensen het als een prioriteit zouden beschouwen om hun “zusters” in de hel op aarde (dus alle islamietenlanden zonder één over te slaan ! (inbegrepen die waar de “islamofoob” op vakantie gaat”) en in eigen land hun behoeden voor de genitale verminking…
  Niks daarvan die WIJVEN houden daar hun klep over, als ik eens iets lees over die soorten is het “sexsistisch gedoe moet gedaan zijn” of “wij willen net als de mannene overal aan het werk kunnen” of het gejammer dat ze in de politiek niks bereiken.
  To hell met die klaagtrienen, heb gisteren iets gepost over een vent die zijn vrouw in elkaar slaat maar de zelfverklaarde feministe (die maanden terug commentaar had op een reactie van mij hoor ik dar niet over).
  Wil het eens duidelijk stellen : sinds vrouwen in politekorpsen zitten is het niveau gedaald, de aanwervingsvoorwaarden zijn van die orde dat je echt een papzak van 140 kg moet zijn of een dwerg van 1m45 om niet aangeworven worden.
  Heb onlangs een video verslag gezien met rellen waar de dametjes verschrikt achteruit deinsden…dat is dan de vrouw bij de cops godverdomme, waar ik woon zit er ook zo’n model ze is meer begaan met haar make up als er als een gewone cop uit te zien.
  Zou die schijtertjes wel eens willen zien op de jaarlijkse vurstand oefening als ze hun verplichte rondje 9mm’s moeten doorjagen.

  Like

 9. Jade zegt:

  Goede vraag, of er nog feministen bestaan.
  Waren ze nog nodig dan???
  Mannen en vrouwen hadden toch inmiddels gelijke rechten?
  Helaas gaat dat nu weer verloren door de import.
  Ik hoop dan ook dat de Hollandse vrouwen tijdig ontwaken.
  Helaas zie ik vaak meisjes, die zich laten inpalmen door
  Marokkanen. Enkele reis richting wallen, denk ik dan.

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Vroeger heette het; Wij vrouwen eisen. Maar die vrouwen letten niet goed op. Het zijn die smerige Moslims die eisen. Dus hun nieuwste kreet luidt voortaan; Wij vrouwen krijsen ! Hopelijk komt het voor hun niet zover !

  Like

 11. Dr.Kwast zegt:

  Mijn antwoord nogmaals, maar of het helpt ?????
  Wat is een vrouw waard ? Menig Westerse vrouw pleegt zelfmoord om minder onderdrukking. In de Arabische landen worden ze besneden ( zacht uit gedrukt ) in het ergste geval blijft er een gat open wat dicht genaaid wordt Om bij een huwelijk geopend te worden om het zaad te ontvangen van haar belager. Als haar belager getergd wordt door wat dan ook kan een zuur bad haar deel zijn. Bij een verkrachting wordt ze gestenigd of lam geslagen door de velen stokslagen. Als ze geluk heeft om een ( normaal ) leven te leiden, wordt ze opgesloten in een tent met gaas als venster om wat van de omgeving waarin ze woont te kunnen bewonderen. Dit wordt door de Westerse vrouw die de mohammeonderdanen van de vrede beschermen voor trekken belikken zich laten gebruiken voor hoer laten uitschelden, bespugen, Misschien nog meer wat ik niet weet of niet opkomt. Is het karakter van de vrouw zo onderdanig dat ze daar vrede mee heeft hebben en niet in opstand komen ? Een slaaf heeft weinig mogelijkheden om iets goeds te doen. Want alles wat hij/zij doet is wat hij/zij moet doen wat dan ook. Is het leven zoveel waard dat deze hel op aarde voor deze mensen levens vatbaar is ? Is de kracht van zelf opoffering van de massale dood van de vrouw slaaf niet te prefereren boven een leven van ellende ? Want bij een verkeerd moment is de dood door steniging niet uit gesloten. Zou de islam mohammeonderdanen van de vrede een andere kijk op de vrouw kunnen krijgen als de vrouw aan masse het leven benamen ? Is de Westerse goetmens vrouw niet een afschuwelijk stuk vreter dat eigenlijk de zelfde tirannie moet ondergaan als die van hen die dat ondergaan door het geloof van de vrede ? Waar zij zonder het te willen in geboren worden als slaaf en geen kant uit kunnen.

  Like

 12. felix zegt:

  Bedenk wel dat de opmerking “Diversiteit moet gevierd worden” en “Diversiteit is juist” door deze radicaal Linkse mevrouw Asha ten Broeke schandalig misbruikt wordt om alsnog via de Linkse Kerk haar statement te maken. (maar ze speelde al een thuiswedstrijd in P & W en dat wist ze natuurlijk.)

  Ik trok de armen en benen van de poppen van mijn zussen eruit. en ik smeet de restanten in de hoek. Wat was ik toen al politiek incorrect ?? en ik ben geen spleet veranderd.

  Like

 13. Jan zegt:

  Psychiatrisch geval Asha ten Broeke: ‘Zwarte Piet-discussie laat zien: zwarte pijn is minder waard dan wit plezier’
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3525447/2013/10/11/Zwarte-Piet-discussie-laat-zien-zwarte-pijn-is-minder-waard-dan-wit-plezier.dhtml

  Like

  • Wans Horst zegt:

   “Onrecht” kan je met voldoende wil en energie overal zien om dat vervolgens aan de samenleving op te leggen om de voortgang een stuk meer op je eigen belangen af te stemmen en dat is ook meteen de basis van het socialisme. Socialisten leiden mensen af van andere problemen in de samenleving die bijna altijd belangrijker zijn. Je kan stellen dat een doel van het socialisme is het verkondigen van misinformatie. De mensen die daarvoor geselecteerd zijn, werden dermate gehersenspoeld dat zij oprecht geloven het juiste pad te bewandelen. Hersenspoeling EUSSR-stijl.

   Like

 14. Jan zegt:

  Grappig of droevig: ‘feministe’: piv* (hahaha, nutbag!!) tussen man en vrouw is altijd verkrachting
  http://witchwind.wordpress.com/2013/12/15/piv-is-always-rape-ok/

  * PIV
  penis in vagina sex (TLA/three letter acronym)
  It can be used as a verb as well as an adjective
  Verb- “I don’t feel like PIVving tonight.”
  http://nl.urbandictionary.com/define.php?term=piv

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Het stuk achter jouw link kan inderdaad een uitleg zijn waarom feministen de islam niet speciaal aanvallen, immers zien zij, ervan uitgaande dat de auteur spreekt namens alle feministes, alle vormen van vaginale seks als verkrachting en de behandeling door mannen van vrouwen slechts als geraffineerder bij westerlingen vergeleken met moslims.

   Echter zijn feministen zo verblindt door mannenhaat dat zij het verschil niet maken tussen pure egoïsme, waar ook niet iedere man zich van bedient, en de ideologie van de onderdrukking. Islam betekend onderwerping (aan Allah) en in de islam is geen ruimte voor vrouwen, behalve als voortplantingsfabrieken, waar de keuze om kinderloos te blijven steeds minder aanleiding is om van partner te wisselen in het Westen en vaak met wederzijds goedvinden plaats heeft.

   Ik kan mij echter niet aan de indruk onttrekken dat feministes stiekem jaloers zijn op de door hun geziene machtspositie van de man en deze eigenlijk liever zelf inkleden jegens die man, de facto een man als minderwaardig behandelen op basis van een schuldgevoel zoals verwoord in het gelinkte artikel.

   Laat het bovendien duidelijk zijn dat de overgrote meerderheid van vrouwen denkt een man nodig te hebben vanwege een een mijn optiek belangrijkere reden dan puur het gebruiken van een vrouw om een kwakje te lozen, in het Westen meestal met wederzijds goedvinden, nl.:

   zekerheid (geld, bescherming, aanzien)

   Mannen doen ook veel om zekerheid te krijgen, maar doen dat nog altijd minder door middel van vrouwen.

   Like

 15. Jan zegt:

  Feminazi Hag Amanda Marcotte: Pro-Lifers Aren’t Really Pro-Life, They Are “Angry About Sex”…

  http://rhrealitycheck.org/article/2014/01/27/anti-choicers-drop-life-pretense-increasingly-admit-theyre-angry-sex/

  Like

 16. Jan zegt:

  Feministen: subgroepering van idioten en imbecielen van socialisten

  Margaret Sanger, Planned Parenthood’s Racist Founder

  Like

 17. Jan zegt:

  Satanisten bestormen kerk in Spanje en verstoren mis

  Topless protesters hurl knickers at archbishop
  Bare-breasted feminists hurled knickers at the archbishop of Madrid as he arrived at church on Sunday in protest at his support for a tightening of Spain’s abortion law.
  http://www.nzherald.co.nz/world/news/article.cfm?c_id=2&objectid=11195993

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Dat is wat die schijterts durven: wel een bejaarde de schuld geven van iets waar alleen de overheid iets over te zeggen heeft, maar het wijd verspreide moslim-facisme links laten liggen.

   Like

 18. Jan zegt:

  Feminazi’s vernielen apotheek omdat deze de morning after pil niet verkoopt

  Neukölln-Apotheke – Anschlag, weil er Pille danach nicht verkauft
  Apotheker Andreas Kersten verkauft die Pille danach aus moralischen Gründen nicht. Sein Geschäft wurde beschmiert.

  Im Regal stehen Papst-Bilder und Engelfiguren, an der Wand hängt ein Kreuz. Wer die Undine Apotheke in Neukölln betritt, spürt sofort: Inhaber Andreas Kersten (53) ist strenggläubiger Katholik. Er ist auch der einzige Berliner Pharmazeut, der nicht die Pille danach verkauft. “Aus Gewissensgründen”, so Kersten.

  Sein Verhängnis! In der Nacht zu Mittwoch wurde sein Geschäft mit roten Farbbeuteln beschmissen. “Ein Schaden von über 500 Euro. Ich erstatte Anzeige”, so Kersten.

  Auffällig: In der selben Nacht wurden Plakate an die Fenster geklebt. Darauf wird für den sogenannten Frauenkampftag geworben. Am Sonnabend wollen Tausende Menschen am Bahnhof Gesundbrunnen für sexuelle Selbstbestimmung von Frauen demonstrieren.
  http://www.bz-berlin.de/berlin/neukoelln/anschlag-weil-er-pille-danach-nicht-verkauft

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Laat die feministen zelf een zaak openen naast de betreffende zaaken daar allemaal feministische zooi verkopen als ze dan toch een statement willen maken. Neen, de zogenaamde feministen hebben daar natuurlijk geen tijd voor. Ze moeten immers andermans spullen vernielen omdat ze met hun maandelijkse hormoonwisseling geen raad weten, hoe zijn deze randfiguren eigenlijk beter dan moslims? Ze proberen gelijk moslims ook met geweld hun visie aan anderen op te leggen. Ook hier zijn de betreffende regeringen verantwoordelijk voor doordat ze deze lui nooit aan een kort lijntje houden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s