GB: Moslimstudenten trouwen met geestelijk gehandicapten voor een verblijfsvergunning

Screenshot_15

De “trotse moslim”is een zeer rekbaar begrip. Af en toe vernederen de “trotse moslims” zich tot een niveau, waarvoor ieder normaal mens zich dood schaamt:

Twee Pakistani waren enthousiast met geestelijk gehandicapte Britse vrouwen getrouwd om een verblijfsvergunning te krijgen. Een van de Pakistani werd nu uitgezet, maar de andere moslim vecht voor zijn “mensenrechten” om bij zijn zoon te blijven – aldus pleit hij voor de rechtbank.

De eerste Pakistani – midden 20 – had twee maanden voor zijn verblijfsvergunning afliep een relatie met een tiener. In juni 2012 trouwde hij met haar volgens islamitisch huwelijksrecht, maar de rechter verklaarde het huwelijk tot een schijnhuwelijk en de man werd uitgewezen.

Daily Mail

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Barbarisme, Criminaliteit, Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

17 reacties op GB: Moslimstudenten trouwen met geestelijk gehandicapten voor een verblijfsvergunning

 1. Sjaak zegt:

  Voor 5 jaar werd een vrouw uit mijn bekende vriendeskreis
  beestialisch vermoord van een verslaafde Turk die deze
  vrouw met leugens tot een huwelijk gebracht hat omdat hij
  kort voor de uitprocedering stond ! Nadat het huwelijk op papier
  stond ging het matyrium los ! Daar liet deze kanaalrat zijn wares
  gezicht ( smoelwerk) zien ! Dagelijks aframmelen was normaal
  geworden ! Na een half jaar heeft ze de Scheiding aangevraagt !
  En dat was ook meteen haar doodvonnis ! Onder drugs en Alkohol
  heeft hij haar omgebracht ! ( Akte Münster NRW )
  Daarna ben ik in Internet gaan zoeken wieveel gevallen van
  dit soort nog voorkomt ! Het is in een woord erschrikkend !
  Deze sluipmoordenaars zijn dagelijks aan te treffen ! Het
  gaat geen dag voorbij dat deze ratten ongehindert in Europa
  hun gang gaan ! En de linkse Multi/Kulti Politici staan ook
  nog pal achter deze sluipmoordenaars ! De Islaam brengt
  dood en verderf in Europa ! Ik vrees dat de dag komt waar
  de Europeer terug slaagt ! En dan word de Europeer tot
  sluipmoordenaar om zijn eigen en het leven van zijn
  Familie te redden !

  Like

 2. Cathja zegt:

  Hieraan kun je ook zien wat een door en door verrot karakter die lui hebben! Dat ze zó ver gaan om zelfs geestelijk gehandicapten in hun smerige plannen mee te trekken, is uiterst gemeen en verwerpelijk! Europa uit, dit uitschot! Deze praktijken moeten zwaar worden bestraft. Geen verblijfsvergunning geven uiteraard, en nooit meer een voet op Europese bodem zetten. Dat is het enige wat ze zouden moeten bereiken met hun vunzige praktijken!

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Hetzelfde kan men constateren dat voornamelijk Marokkaans tuig op zoek gaan naar meisjes die geestelijk niet vast in hun schoenen staan, en te bewegen om zich te laten prostitueren door onder enorme geestelijke drang en fysiek geweld. Tsja en de media noemt deze pooiers ‘loverboys’, wat mijns inziens het perfide spel wat deze Marokkaanse rif-apen spelen vergoelijkt wordt door de reguliere pers.

   Like

 3. peterselie1 zegt:

  Niet alleen de sociaal democraten zijn schuldig aan de islamisatie van Nederland, de reguliere politiek is sinds 1848 niet verandert en is mijns inziens schuldig aan de islamisatie van Nederland. Na ruim vier decennia importeren van achterlijke niet westerse arbeidsmigranten uit Turkije en Marokko en een versneld gezinshereniging beleid heeft tot aanloop geleid tot een verziekt land wat tot in de haarvaten van de maatschappij is dit immigratie gif doorgedrongen. Wat heeft de reguliere politiek hiervan geleerd? juist ja niets helemaal niets, en het aantal vertaalde artikelen dat door E.J. en een stel anderen die deze EUrabisering voor het voetlicht wil brengen klotst tot aan de plinten van E.J. zijn werkkamer, men heeft gewoon moeite met deze bijeen gebrachte informatie in te laten zinken. Dit illustreert dat Nederland vergeven is van politiek correctheid, de burgers die nu lopen klagen dat het nu wel de spuigaten uitloopt met hele horden Oost-Europese gelukszoekers die op 1 januari onze kant opkomen en de grote steden nog meer gaan teisteren met Ghetto vorming, van hele wijken vol met Oost-Europese kolonisten en de volksvertegenwoordigers die zitten dankzij de reguliere stemmers die ruim vier decennia op hun gestemd hebben en dankbaar met een knikje een roos aangenomen hebben, na het gelul van een sociaal verkiezingsprogramma aangehoord te hebben, waardoor zij toch weer overstag gingen. Dezelfde volksvertegenwoordigers zitten op hun handen en verschuilen zich achter de het EU beleid wat gedicteerd wordt van uit Brussel.

  Like

 4. Jade zegt:

  Is een verblijfsvergunning nog van belang dan???
  Als ze hier eenmaal zijn krijg je ze met geen
  mogelijkheid meer weg. Tentenkampen, hongerstaking,
  ze trekken van alles uit de kast.
  Zijn er al cijfers bekend, hoeveel lui er vorig jaar binnenkwamen,
  en hoeveel er daadwerkelijk zijn uitgezet?

  Like

 5. vanhetgoor zegt:

  Bij normale beschaafde mensen is het zo dat iedereen in het huwelijk een aanvulling ziet op zichzelf. Een man kijkt naar een mooie vrouw. Een vrouw zoekt een man die werk heeft, zachtaardig is en trouw. Jongeren shoppen nog een beetje, eens hier kijken en een daar kijken, even wat proberen en dan nog eens switchen. Dan wordt de keuze gemaakt. Ieder probeert voor zich de best mogelijke huwelijkskandidaat te krijgen, dat is een intelligente keuze. De kinderen zullen eigenschappen van beide ouders hebben, de kinderen zullen beter zijn dan de ouders ieder voor zich. Dat is evolutie.

  Voor de Turk of de Marokkaan zijn er andere eisen. De vrouw moet luisteren en de afwas doen. De man moet goed zijn in het binnenbrengen van de uitkering. Het spreekt vanzelf dat hier niet veel opgang in zit. Als men de lat laag legt dan leert men niet hoog springen.

  Als er geen natuurlijke selectie meer is. Als er andere doelen zijn waarnaar gestreefd wordt dan is er geen volgende generatie die beter is, knapper, sneller, intelligenter maar dan is er een volgende generatie die beter de hand kan ophouden, niet meer hoeft te simuleren om een uitkering te krijgen, de volmaakte eigenschappen voor een levenslange uitkering zitten al ingebakken. Daarom is het geen wonder dat men op zoek is naar vrouwen met een chromosoom te veel of een ander hersendefect. Alleen op die manier is het voor de volgende lichting zeker dat er een uitkering blijft bestaan. Inteelt èn negatieve selectie heeft er in Turkije al voor gezorgd dat er een hele familie (mensen!!!) is die niet meer rechtop kan lopen, het evenwichtsorgaan is weg en zolang men zich blijft voortplanten komen er kinderen die aan de zelfde kwaal leiden.

  De Nazi’s steriliseerden geestelijk gehandicapten om te voorkomen dat redelijk gezonde mannen neukten met geestelijk gestoorde vrouwen en dan per ongeluk zorgden voor inferieur nageslacht. De Amerikanen hebben hier ook aan gewerkt. In de eerste helft van de vorige eeuw werden daar ook misdadigers gesteriliseerd. Echter tegenwoordig zijn dit soort zaken niet meer bespreekbaar.

  Men kan zich afvragen wat het doel is van onvolmaakte kinderen. Een bron van levenslange zorgen, zwaar leunend op de maatschappij, de ontwikkelingen afremmen. Maar bovenal is het een aanfluiting, de natuur wordt tegengewerkt, normaal zouden mismaakte mensen of geestelijk gehandicapten nooit voor nageslacht kunnen zorgen, ook al zouden er kinderen geboren worden dan zouden deze niet kunnen worden verzorgd, ze zouden sterven door ondervoeding en/of andere verwaarlozing. Het is veel humaner om er voor te zorgen dat lichamelijk en geestelijk gehandicapten (met een genetisch defect) zich niet KUNNEN voortplanten, ook niet stiekem en ook niet per ongeluk, of opzettelijk om een volgende generatie steunfraudeurs in het leven te roepen. Nee, de Nazi’s hebben veel kapot gemaakt.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Sommige zaken waar de Nazi’s mee bezig waren zijn vandaag de dag gemeengoed geworden. Euthanasie, abortus, genetische manipulatie, chemische castratie, medische experimenten op gevangenen (anno nu na hun toestemming) zodat ze (anno nu) strafvermindering krijgen. Tijdens en vlak na de tweede wereldoorlog spraken mensen over al deze zaken hun afschuw hier over uit. Vandaag de dag hoor je zelfs een figuur als Arie Slob er niet meer over.

   Like

 6. Dr.Kwast zegt:

  vanhetgoor:
  Helemaal mee eens. Wat teert op de samenleving door toedoen van geestelijke gebreken, die niet voor hun nageslacht kan zorgen, horen geen nageslacht te verwekken. Steriliseren is dan een goede manier om toch van het leven te genieten als men daar behoefte aan heeft.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Smerige Moslims, met geestelijk gehandicapten trouwen. Al zouden ze bij wijze van spreken met een hond of een varken moeten trouwen. Ja zelfs een pact met de Duivel afsluiten. Alles is bij hun geoorloofd om maar hier te kunnen blijven en ons tot last te zijn. En dit alles om een Eurabia te kunnen verwezelijken !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 14.16. uur. De moslims zijn kinderen van satan John! Allah is Lucifer in zijn zuiverste vorm. En een grof schandaal dat deze ploerten in Europa worden vertroeteld door de progressieven, de liberalen en ook nog eens de christen-democraten. En dit blijft doorgaan, mede door toedoen van deze politici, en de fascisten van de rode EUSSR!

   Like

 8. tjonge zegt:

  vanhetgoor,
  ben op zich met jou eens maarrrr, hele gevaarlijke materie dit, WIE bepaald de grens, vandaag de down syndroom steriel maken, morgen dan maar de mensen met een laag iq, overmorgen de draaideurcriminelen, daarna de uitkeringsontvangers enz, enz.

  maw, m.i. ben je ook aan het ingrijpen in de natuur als je alle rotte appels er uit wil selecteren en zodoende een superras te creëren.

  btw, zou de wereld er beter/vriendelijker/liever/vreedzamer van worden met een geselecteerd “superras” ?

  Like

 9. Harry zegt:

  Heb eens een leuke vriendin gehad , ( ben al een dagje ouder ) , ze had twee dochters , één een blond stuk met een stel goddelijke tieten , de ander een lief braaf meisje , maar nogal simpel .
  Erg simpel .
  Nou had die vriendin ook de tweede dochter heel goed opgevoed , ze woonde zelfstandig , werkte en deed zelf haar boodschappen , betaalde braaf wat ze moest betalen , spaarde nog een beetje ,kookte weliswaar iedere dag hetzelfde menu , maar naar omstandigheden marcheerde dat best .
  Op een gegeven moment ontmoette ze een marokkaan en helemaal hotel de botel ging ze samenwonen .
  Er werd zelfs over trouwen gepraat .
  Het contact met haar moeder werd moeizaam en schaars , ze wíst het allemaal nu wel .
  Na een half jaar zat ze dik in de schulden , de marokkaan is afgetaaid met een nieuwe auto en de stakker zal nog jaren moeten werken om haar schulden af te betalen . Spaargeld weg en 40.000 Euro in de min !
  Hoe krijg je het voor elkaar ?
  Ze huilde nog lang iedere avond om “het verlies” van haar vrijer .
  Haar moeder heeft de ergste nood wel gelenigd , maar wil haar bewust maken van de gevolgen .
  Allang blij dat ze niet in verwachting is geraakt .

  Dat soort ellendelingen hebben we dus hier ook .
  Inderdaad , ze schamen zich nergens voor !

  Like

 10. Thomasson zegt:

  “De “trotse moslim”is een zeer rekbaar begrip. Af en toe vernederen de “trotse moslims” zich tot een niveau, waarvoor ieder normaal mens zich dood schaamt”
  Waarom moet een moslim daarvoor schamen? Moslims hebben geen probleem met achterlijke en wat mentaal gehandicapte vrouwen. Integendeel. Deze vrouwen zijn ideaal. Ze stellen geen vragen, ze hoeven niets te leren, ze doen de huishouding, koken koeskoes en baren kinderen aan de lopende band. Meer hoef een vrouw in de islamitische traditie niet te kunnen of te weten. Ze heeft een status van een ezel. Islamitische mannen hebben wel problemen met vrouwen die “vervloekt” zijn met hoge IQ. Die willen ze absoluut niet hebben. Hoogopgeleide vrouwen blijven in Arabische landen heel vaak vrijgezel, terwijl analfabete meisjes zijn erg in trek.

  Like

 11. Jean zegt:

  Iedereen walgt van het moslimtuig, dus ga ik er van uit dat in mei 2014 de verkiezingen in de juiste richting verlopen?
  Zou het dan toch nog goedkomen en die EU misdaadorganisatie uitgeschakeld worden en al dat barbaars tuig verwijderd wordt uit onze seculiere gemeenschap?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s