De Wilderswaanzin van het NOS-journaal

Screenshot_35

(Door: Martien Pennings)

Het NON-journaal van donderdag 2 januari 2014.  Annechien Steenhuizen vanaf 23:13:

“Vanavond in Nieuwsuur de eerste van een serie reportages over Europa: hoe het gevoel over de Europese Unie aan het kantelen is. Vanavond de aflevering over de Zweden Democraten. In de jaren tachtig en negentig waren het neonazi’s, maar ze stellen zich steeds gematigder op. En ze groeien in de peilingen. Ook zoeken ze aansluiting bij de anti-Europese Alliantie van Geert Wilders.”

Mooi, die subliminale hersenspoeling. Bewuste, uitgekiende rotzakkerij: neonazi’s . . . . Wilders. Even lekker koppelen.  Ik heb die reportage van Saskia Dekkers plus het nagesprek in de Studio bekeken.  Kijk zelf vanaf 17:35. Ik vind Dekkers een van de betere, zo niet de beste . . . . wacht even . . . . . ik bedoel, geloof ik, de énige “correspondente”  met een minimum aan realiteitszin in dienst van het NON-journaal.

Wat leren we van Saskia’s reportage? Dat de felle retoriek van Wilders en de ondemocratische structuur van de PVV wel eens een probleem voor de Zweden zouden kunnen vormen bij de samenwerking.  Dat als het aaneensluiten van die verschillende “rechtse” fracties uit die verschillende landen gaat lukken (PVV, Zweden Democraten, Front National, Vlaams Belang, Lega Nord,  FPÖ) er in het Europese parlement meer subsidie en meer spreektijd voor die grote fractie komt. (Dat had Wilders mij en al die andere sympathisanten wel eens eerder mogen uitleggen. Ik wist dat gewoon niet.) Dat om die verruiming van subsidie en spreektijd te krijgen er zeven rechtse Europese partijen nodig zullen zijn. (Misschien is het daarom nodig óók met de FPÖ te praten. Ook dat wist ik niet.)

Presentator Joost Karhof: “Er is ook veel positiefs te zeggen over de EU: we hebben vrede ( . . .).” Nee, grandioze domkop, de Europese volken zijn door twee vernietigende oorlogen gegaan:  14-18 en 40-45.  Daardoor ontstond een vredeswil en een wil tot samenwerking en dat resulteerde in de Europese Unie. En die EU is inmiddels door een krankzinnig geworden quasi-elite geperverteerd tot zijn tegendeel: een monster dat antidemocratie, onvrijheid, islam, Jodenhaat, corruptie , armoede, werkloosheid en tweespalt genereert tussen de volken van Europa. Waarna in de samenspraak tussen de domkop en Dekkers ongeveer gezegd wordt wat ik in mijn vorige zin zei, maar dan “positief”. Zo van: ach-ach, wat jammer toch dat het niet zo goed gaat met de EU! En is dat niet gevaarlijk, dat nationalisme?

Wat was er géén item in het NON-journaal en weggestopt op de website?  Een reportage over de Centraal Afrikaanse Republiek waar de islam ook al aan het massamoorden en massaverkrachten is. Er stond geen aantal views vermeld, maar dat zijn er nooit meer dan een paar duizend. Op twee manieren vormt het NON-journaal het bewustzijn van de Nederlandse bevolking: vals informeren en verzwijgen.

Ik heb geen zin en tijd om het te gaan bewijzen, de betreffende journaals op te zoeken en de links hier neer te zetten. Maar bij die eerste aanslag een week geleden in de Russische Kaukasus slaagde het NON-hoernaal erin om het woord “islam” helemaal te vermijden. Toen de tweede aanslag een feit was, heb ik één keer in één journaal het woord “moslimextremisten” horen vallen. Nog eens wat.  Hebben jullie het NON-journaal horen kikken over de “Palestijnse” zaakgelastigde in Praag? Er was op nieuwjaarsdag een ontploffing in zijn “ambassade”  waarbij het kreng kapot ging. Vervolgens werden er genoeg wapens gevonden om een legertje van een man of tien tot de tanden te bewapenen. Stel je eens voor dat zulks gebeurd was bij een Israëlische ambassade. De  mainstream-media en ook het NON-journaal zouden niet uitgesmuld geraakt zijn! Zoals de NOS-ploertjes ook de kans om de woorden “Wilders” en “neonazi” te koppelen niet voorbij laten gaan.

Zullen we dan maar richting de gehele redactie van NON-journaal en Nieuwsuur een nieuwjaarswens uitspreken? Namelijk dat ze voltallig aan een slopende ziekte zeer definitief mogen overlijden? Saskia Dekkers mag  gespaard worden, niet alleen omdat ze toch wel een witte raaf is onder de domme rotzakken, maar ook omdat haar minnaar bij mij in de straat woont. Vanmorgen zag ik haar rood-witte Morris-mini weer voor zijn deur staan. En als ik haar tegenkom, wil ik haar toch wel graag blijven groeten. Dag Saskia!

Door:
Martien Pennings
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Populisme", Desinformatie, Eurofielen, EUSSR, Geert Wilders, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Naïviteit, NOS, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

33 reacties op De Wilderswaanzin van het NOS-journaal

 1. baksteen zegt:

  Er zat nog een subtiele tussen bij het verslag over de aanslag in Kenia door de moslims.
  6 uur journaal: sinds 2011 neemt het aantal aanslagen toe”
  8 uur journaal: Het is de zoveelste aanslag sinds de Keniase regering zich sinds 2011 ging bezighouden met de bestrijding van de moslimterreurbeweging xyz. in buurland Somalie.
  Tja, dat krijg je er van, moet je ze niet gaan bestrijden is de boodschap.
  Ze zeggen dus niet: Ondanks dat de Keniase regering de islamitische moslims uit Somalie bestrijdt blijven de aanslagen doorgaan.
  Bij de verslaggeving over Israel is deze strategie ook schering en inslag.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Martien….Het kàn zijn, dat ik nu verschrikkelijk naief uit de hoek kom, maar dat risico neem ik dan maar, met het excuus, dat men op een site nu eenmaal niet elkaars gelaatsexpressie en intonatie kan waarnemen. Ben je nu, op een zeker ogenblik, volkomen serieus….of ironisch?
  Natúúrlijk is dat dé reden voor die aaneensluiting en natúúrlijk zijn daar een bepaald aantal partijen (7 of whatever ) voor nodig, zodat het inderdààd noodzakelijk is, om ook met de FPÖ te gaan praten. Dat spreekt toch vanzelf zónder dat dat expliciet uit de doeken gedaan wordt! Ik zou, waarachtig, niet getwijfeld hebben, dat dit ironisch bedoeld was, ware het niet, dat ik me je -beslist níet ironisch bedoelde verontwaardiging van enige tijd geleden herinner, die jou zelfs één ogenblik deed besluiten, niet meer op de PVV te stemmen! Ga me niet vertellen dat je de noodzaak van dit alles op dàt moment eenvoudig niet zàg omdat het misschien nog niet met zoveel woorden gezegd was!
  Nogmaals, ik zou dat onmiddellijk als ironie van jouw kant erkend hebben (Saskia van het NON-journaal die de zoveelste open deur intrapt) als jouw toenmalige gemoedstoestand me niet zo krààkvers in het geheugen lag. Juist die herinnering brengt mij, eerlijk gezegd, wat dit betreft in de ‘twilight zone.’
  Kan best zijn, dat ik één en ander op dit ogenblik verkeerd opvat, maar wees dan alsjeblieft zo goed om me er even uit te halen.
  Dat zou ècht heel fijn zijn.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Deze alinea is geheel serieus bedoeld, Theresa.
   En ik zie ook niet zo gauw waaruit je hier ironie kan aflezen.

   “Dat als het aaneensluiten van die verschillende “rechtse” fracties uit die verschillende landen gaat lukken (PVV, Zweden Democraten, Front National, Vlaams Belang, Lega Nord, FPÖ) er in het Europese parlement meer subsidie en meer spreektijd voor die grote fractie komt. (Dat had Wilders mij en al die andere sympathisanten wel eens eerder mogen uitleggen. Ik wist dat gewoon niet.) Dat om die verruiming van subsidie en spreektijd te krijgen er zeven rechtse Europese partijen nodig zullen zijn. (Misschien is het daarom nodig óók met de FPÖ te praten. Ook dat wist ik niet.)”

   Jij schrijft:

   “Natúúrlijk is dat dé reden voor die aaneensluiting en natúúrlijk zijn daar een bepaald aantal partijen (7 of whatever ) voor nodig, zodat het inderdààd noodzakelijk is, om ook met de FPÖ te gaan praten. Dat spreekt toch vanzelf zónder dat dat expliciet uit de doeken gedaan wordt!”

   Ik op mijn beurt begrijp dan weer niet hoe jij dat allemaal allang wél wist en dat het dús ook verder allemaal gesneje koek voor jou was.

   Like

   • Ik wist ook dat de PVV met andere Rechtse partijen wil samenwerken om meer spreektijd in het Europees Parlement te krijgen. Hoe ik dat wist? Omdat ik regelmatig een digitale nieuwsbrief van Geert Wilders ontvang. Daar stond dat in. De laatste tijd wordt die nieuwsbrief ook telkens op deze site gepubliceerd.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nou, tja…..
    De nieuwsbrieven, zoals Jack ook al zegt. En verder….Ik vind het ècht logisch; dat heb ik vanaf het begin al gevonden.
    Wilders begint zo’n Alliantie immers omdat elke nationalistische partij op zichzelf binnen het Europees Parlement geen poot aan de grond krijgt! Dús moeten de krachten gebundeld worden, teneinde niet op te gaan in de grijze brei van de Enge Unie, zoals al die andere schapen van partijen maar al te graag doen. Daar moet dus wel een sterk tegen geluid tegenover komen te staan, dús graag zoveel mogelijk gelijkgestemden. Min of meer gelijkgestemd, want identiek, dat gaat nu eenmaal niet bij nationalistische partijen en tja, dan zúllen sommige elkaar beter liggen dan anderen. Maar nood breekt wet; ze moéten het wel proberen, samen. Dat is de enige manier.
    Sorry hoor, maar ik herhaal in alle eerlijkheid, dat dat voor mij vanaf het begin nogal duidelijk was.Echt niets raadselachtigs aan.
    Als jij dat verband, laat ik zeggen, aanvankelijk anders zag, is het begrijpelijker, dat je er zo’n moeite mee had. Ieder zijn gezichtspunt. Maar IK vond het van meet af aan nogal logisch. Kan er niets anders van maken.

    Like

   • Vederso zegt:

    Antwoord op de laatste vraag: n.a.v. meer spreektijd: hier te lezen.

    https://ejbron.wordpress.com/2013/10/18/marine-le-pen-de-eu-zal-instorten-zoals-de-sovjet-unie/

    Like

   • Trucker zegt:

    Stond hier ook te lezen en dat de fracties of partijen die niet meelopen in het eurabia gedram niet meetellen kon ik je al in de vorige eeuw vertellen.

    Trucker zegt:
    29 december 2013 om 13:45
    Tot hiertoe moet ik nog altijd het eerste democratische voorstel van eurabia horen.
    Wij worden niet gehoord, we moeten belasting betalen voor eurabia maar hebben behalve de schijnvertoning van verkiezing geen enkel legitiem middel om tegen de voorstschrijdende euabia buldozer op te treden.
    Schijnvertoning want het euabia directoriaat is zo samengesteld dat eurabia kritische stemmen (zoals “onze” Philip Claeys van DE partij) één minuut spreektijd krijgen (tja van democratie gesproken) je kritiek in één minuut moeten bundelen, hoewel mijnheer Claeys daar met brio in slaagt.
    Schijnvertoning want de eurabia verkiezingen zijn een farce, wie echt de postjes krijgt wordt bedisselt tussen de grote fracties en die zijn links, linkser en linkst bevolkt door (zogenaamde) katholieken (schrijf dus nu zonder capital), groenen en als laaste de gevaarlijkste want zij zijn de motor en de brandstof terzelfdertijd : de Nationaal Socialisten .
    eurabia waarbij de islamiet als wapen gebruikt wordt om kritiek op eurabia in de kiem te smoren, de massale volksverhuizing met alle faciliteiten voor de islamiet (het gaat enkel om dit soort die in generlei mate stroken met welke Westerse waarde dan ook) wordt gebruikt als “pasmunt” om de aandacht af te leiden van de wetten en verordeningen die het directoriaat uitvaardigen.
    Wetten die steels, onderhuids, heimelijk en dodelijk voor onze soevereine staten en de individule vrijheid zijn die we kennen en gekend hebben, deze vrijheid wordt stelselmatig afgebouwd onder het motto van “milticultuur” “open staan voor andere religies” of “iedereen heeft recht op een veilige haven”.
    Nou wat zeg ik TO HELL with this crap, we kunnen volgend jaar de schoften die ons willen verkopen aan islamieten, want dat is het het draait om de oorlog tussen de islam en de Vrije Westerse Wereld : de vrijheid zoals wij ze kennen of dood en verderf, teruggecatapulteerd worden in de tijd vóór het stenen tijdperk (beschavingsniveau van de islamiet) of ons Vrije Westen met een Europa dat ik nog met een capital kan schrijven.
    De krachten van de tegenstander zijn groot: overheid, media en vele lobbygroepen en tot slot de politiek met een schare aan volksverraders die de DOMME kiezer alles beloven maar niet de waarheid zeggen in hun kiespropaganda.
    In Vlaanderen is er één (1) partij die eurokritisch is en wel deze : http://www.vlaamsbelang.org/ ALLE anderen zijn voor behoud en nog meer eurabia (sorry Heer Bron had beloofd om niet te schelden maar de haat is zo groot) eat your heart out schofterige de wever bart NEP Vlaming en uitvertkoper van de Vlaming en Vlaanderen aan eurabia en zijn despoten.
    PS hoop dat je heel hard op je bek gaat bij de verkiezingen, HEEL HARD.

    Zal het eruit lichten :

    Schijnvertoning want het euabia directoriaat is zo samengesteld dat eurabia kritische stemmen (zoals “onze” Philip Claeys van DE partij) één minuut spreektijd krijgen (tja van democratie gesproken) je kritiek in één minuut moeten bundelen, hoewel mijnheer Claeys daar met brio in slaagt.

    Like

 3. luckybee zegt:

  moorden voor Allah is in de islam heel normaal. In de Koraan staan er genoeg voorbeelden van

  Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Ik wacht nog altijd op een Nederlands actualiteitenprogramma a la Michael Coren. Misschien dat Fox tv zijn shows in vertaling kan tonen?

  Like

 5. Ha Martien, ik wist wèl dat de rechtse partijen in Europa wilden samenwerken omdat ze dan meer spreekrecht in de Europese Unie (Europees Parlement) zouden krijgen. Ik steun Adolf … nee ik bedoel Geert Wilders, op allerlei fronten!!!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ nieuwenhuis om 13:32

   IN WELKE ‘NIEUWE SAMENLEVING’ PAS IK DUS VOLGENS DIE SMEERLAP NIET?!!!!
   In een geïslamiseerde ‘samenleving’ vol rooie landverraders?
   Nee, daarin pas ik inderdaad niet, maar mijn motivatie is anders die die van dat walgelijke linkse zwijn.

   En let op die huichelachtige kop van Diederik Samsom!
   Hij zit er zogenaamd helemaal wanhopig, bedeesd en verslagen bij.
   Tjongejonge, topacteurtje hoor!

   Like

  • koddebeier zegt:

   Hieruit blijkt wederom dat er geen verschil is tussen Socialisten en Nationaal Socialisten !!

   Like

 6. nieuwenhuis zegt:

  en wat te denken van die VON Riessen………………………..smeerhond!!!!!!
  Twee smeerhonden bij elkaar

  Maar ooit zal het HEM herinnert worden, de beelden hebben wij nog…………….en zullen bewaard moeten worden!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Nieuwenhuis: 14.53. uur. En deze verrader en rode Riessen speelt het klaar om Wilders dood te wensen, en bijna meer dan 1 miljoen Nederlanders in de modder te duwen! En heel frappant, dankzij D66 rechters, komt deze HAATRODE niet voor de rechtbank voor HAATZAAIEN tegen de eigen bevolking! Hieruit blijkt dat NEDERLAND een vies vuil ROOD land aan het worden is. Met GEEN DANK aan de zgn. ” strategische stemmers”.

   Like

   • Sjaak zegt:

    Tom Hendrix !
    Laat ze toch in Den Haag de grootste Moskee van Europa direkt
    voor hun neus bouwen ! Meteen een groot plein ervoor waar de
    Sharia al praktiseert word ! Ik wet nog eens dan niet ontwaken
    ze uit hun Europese Moslem droom !

    Like

   • Trucker zegt:

    Beetje late reactie, in Vlaanderen indertijd na de moord op mijnheer Pim Fortuyn door de levende dode het graaf kereltje op de openbare KRomTroep BRT, is een staatsomroep betaald met belastingsgeld dus allen die daar werken zijn ambtenaar en dienen zich neutraal op te stellen in de politeke context (dat is de theorie), goed na de moord in de ether een presentator van één of ander rotzooi rommel op tv wordt naar zijn mening gevraagd.
    Zal een link bijvoegen van wat hij woordelijk gezegd heeft en de afloop, tussen haakje-s hij werkt nog altijd voor de BRT :
    http://lvb.net/item/6379

    Nu ik toch link, deze eens bekijken hoe ze denken over FOXNEWS het enige station in de US waar ze niet aan democraten of moslimbroeder hussein afgoderij doen (en dat is de core business van de media):

    http://lvb.net/item/7285

    Like

 7. bigljohn zegt:

  De toespraken van Dr. Joseph Goebels of de intenties van het NOS journaal, wat is het verschil. Ze hebben alle twee een gemeenschappelijk streven. Grove leugens tot een waarheid bombarderen, en de waarheid transformeren tot een notoire leugen. Het volk ophitsen met linkse ideeen, Moslims als een verrijking voor ons land presenteren, en Geert Wilders op een subtiele manier als een Neo Nazi wegzetten. Het is alweer oorlog mensen. Leugens via de media, onderdrukking van ons volk door de bezetter in zowel Brussel als Den Haag in het door hun gecreeerde Groot Europese Vierde Rijk, terwijl de onderdrukking van jaar tot jaar steeds erger wordt !

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Ben ik rechts wanneer ik zeg dat alle mensen van de wereldbol
  hartelijk welkom zijn wanneer ze met goede bedoelingen naar
  Europa komen en de normen en waarden na leven van het land
  waar ze naar emigreren ? Of zwart,wit of wat ook voor een
  ander uiterlijk of geloof ze hebben ?
  Ben ik rechts wanneer ik zeg dat ik de Islam die overal ter
  wereld als terreur gevaarlijk in het Focus staan, uitsluiten wil !
  Ook de gemaatigde Moslim die deze terreur van hun landslieden
  stil toekijken en tollereren is in mijn ogen ook een toestemmer !
  Het beste bewijs is dat deze bevolkingsgroep eenduidig in een
  parralel gezelschap leven en het Gastland waar ook ter wereld
  (bev.Australie) hun achterwerk laten zien !
  Met andere woorden ze hebben schijt aan de wetten die niet
  islamkomform zijn ! ERGO !Trap ze eruit en we krijgen weer
  rust ! Een grote fout hebben ze al gemaakt ze verwisselen
  Europa met het middenoosten ! Wanneer hier de pleuris
  uitbreekt trekken zij en die linkse rakkers de kortere omdat
  die dit ons hebben in gebrockt !

  Like

 9. Jan zegt:

  Als Wilders nog eens premier wordt moet hij per direct Hilversum en Bussum uitmesten en geen geld meer ter beschikking stellen aan de propaganda van de ‘journalisten’ die werkelijk geen moer doen. Met Kerst is de wereld gekrompen tot de grenzen die Nederland bepalen en het grootste nieuws was vuurwerk.
  En, allemachtig wat leest die Herman van der Zandt stupide. Aan het eind van een zin . leest . hij . voort . du . rend . stac . ca . to . wat . ont . zet . tend . zwak . zin . nig . o . ver . komt .

  Like

 10. Ik denk dat Wilders wel degelijk die verruiming van subsidie en spreektijd heeft getracht te verkrijgen, maar mede door al die negatieve berichtgevingen in de gemanipuleerde media, en de tegenwerking op alle fronten dit wishful thinking blijft! Het wordt tijd dat het volk nu het heft in handen neemt!

  Like

  • Jean zegt:

   Real…
   In Vlaanderen leggen ze een cordon om de democratie!
   Ook Vlaanderen zit opgescheept met linkse rode en groene ratten, een ongedierte wat enkel maar ellende en miserie voortbrengt.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, nou! Ik ben geen Vlaamse, maar ik kan er zo één noemen: Bert Anciaux!
    En dan heb ik ook nog de achternaam onthouden van die partijgenote en medeclaimster van hem: Talhahoui! Wel èrg toevallig, dat dàt nu weer net een “Nieuwe Vlaamse,” hetzij Turks, hetzij Marokkaans is.

    Like

 11. Trucker zegt:

  Heer Prennings bedankt voor deze link “die reportage van Saskia Dekkers “, ik zie het op de openbare KRomTroep BRT nooit gebeuren dat een buitenland correspondent de feiten weergeeft zoals ze zijn (het “en maakt de 34 jarige leider een keurige en slimme indruk” slik ik dan nog wel, is niet echt netjes dat dan niet) en niet de suggestieve vooringenomen toer opgaat wat het handelsmerk van de BRT berichtgeving is.
  Het Nederlandse oud euro diplomaatje gaf zijn versie, tja je kan moeilijk verwachten dat hij zijn pensioenuitbetaler zal bekritiseren.
  Wel opmerkelijk dat de islamiet niet éénmaal genoemd is of mijn oren waren verstopt, wat toch voor (heel) veel de weerzin voor eurabia betekend, dat de partij het niet vernoemd is slim maar dat het geen enkel belang heeft in de vraagstelling in de diverse landen lijkt me sterk.
  Maar goed alles om de despoten te laten sidderen is goed en die anti eurabia fraktie zie ik tot stand komen.

  Like

 12. Trucker zegt:

  @ Theresa Geissler 3 januari 2014 om 18:07

  Dame Geissler niet te veel focussen op die blétmuil (hoe schrijf je dat in het Nederlands ?) janker ?, het woord opportunist is voor hem uitgevonden, hij is van “Vlaams nationalist” (aanhalingstekens omdat het carriére planning was) over links liberaal naar het linkse spa (niet het water) opgeschoven met de klemtoon op islamofiel én multikul.
  En van de types waar ik met een boog omheen loop omdat hij voor mij niets meer uitstraalt als fysieke weerzin.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou ja, je zult dan toch moeten toegeven, dat het klopt: Omdat Jean klaagde over de linkse ratten en dergelijke in Vlaanderen, schoot mij onmiddellijk die Bertje Bleíter (want zo schrijf je het, herinner ik me van Rudi) te binnen. ’t Is een dillettant, maar een fatale; Kwam nota bene al met een kruistocht tegen de intolerantie nog vóór de EU er over begon!

   Like

   • Trucker zegt:

    Is louter en alleen om te bewijzen dat hij “roomser is als de paus” , stelt niks voor want achter zijn rug lachen zels de nationaal socialisten (spa) hem vierkant uit.

    Like

 13. Mooi stukje weer Martien, maar of die Saskia Dekkers nu deugt….’De EU veroorzaakt eigenlijk nationale gevoelens, die straks extreme partijen gaan helpen bij de verkiezingen mogelijk.’ hoorde ik haar zeggen. Welke ‘extreme partijen’ zou ze bedoelen? De PVV, de Zweden Democraten en het Front National natuurlijk. Want die willen ‘Zweden voor de Zweden’ en ‘Frankrijk voor de Fransen’. Dat is wel heel extreem, ja. En je eigen land opheffen zoals D66 en GroenLinks en eigenlijk heel politiek correct Nederland willen, dat is niet extreem. Ja, dank je de koekoek!

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Ik heb altijd het gevoel bij Dekkers’ reportages dat ze het politiek-correcte gedeelte alleen maar uit opportunisme doet.
   Ik blijf haar verdenken van stiekeme sympathie voor de rechterkant van de Europese politiek.
   Dat baantje is natuurlijk zeer aantrekkelijk.
   Lekker in Europa rondreizen, reportages maken en flink geld verdienen.
   Op z’n tijd d’r kittige Morrisje in mijn straat parkeren en een paar dagen in bed met haar minnaar.
   Wat wil je nog meer?
   Maar je hebt wel gelijk: bepaalde uitspraken die ze doet zouden ook wel wat minder “politiek correct” kunnen zijn.

   Like

 14. Martien Pennings zegt:

  @Theresa Geissler en Trucker.

  Jullie zeggen dat jullie wel wisten dat samenwerking tussen de “rechtse” partijen in het Europarlement nodig was om een tegenwicht te bieden.
  Ja, dat snapte ik ook al heel lang.
  Ik zei steeds: dat gaat óók wel zónder formeel samenwerkingsverband en zonder dat Wilders besmeurd raakt met het antisemitische verleden van sommige van die partijen.
  Het punt waarom het gaat is dat ik NIET wist dat áls die samenwerking wél geformaliseerd zou worden er in het europarlement meer spreektijd en meer subsidie zou komen.
  De vraag is dus: wisten jullie dat wél?

  Like

  • Trucker zegt:

   Ik dacht dat u de gevolgtrekking zou gemaakt hebben door hetgene ik gepend heb, ik wist het zoals ik schreef van in de vorige eeuw.
   Zij die niet behoren tot de grote fracties zijn “niet ingeschrevenen” en hebben een zeer beperkte spreektijd én ontlopen de noodzakelijke hoge subsidies warbij de bestaande partijen (samengesteld in de fracties er voor zorgen dat dit systeem gehandhaaft blijft).
   Zij die denken dat het eurabia parlement ook maar in de geringste mate democratisch omgaat met leden uit partijen die kritiek spuien zijn eraan voor de moeite.
   Link van een artikel dat enige duidelijkheid schept :
   http://www.novini.nl/europees-parlement-politiseert-partijfinanciering/

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s