In GB worden schoolkinderen geregistreerd d.m.v. vingerafdrukken en gezichtsherkenning

Screenshot_32

Er vinden ongelooflijke dingen plaats in het land dat van zichzelf beweert als eerste zulke waarden als vrijheid, mensenrechten en democratie in het moderne Europa verspreid te hebben. Kijk nu eens waar het Britse liberalisme en de mensenrechtencultus voor alle criminelen toe hebben geleid. Nu worden daar niet alleen de echte misdadigers gecriminaliseerd en als criminelen geregistreerd, maar kinderen ook:

Meer dan 1,2 miljoen kinderen werden verleden jaar met de methodes van vingerafdrukken en gezichtsherkenning (biometrie) geregistreerd, die steeds meer worden gebruikt om de toegang tot verschillende delen van de school toe te staan, aldus een bericht.

The Times

De ouders zijn geschokt, maar deze methode is noodzakelijk om hun kinderen te beschermen tegen die daders, die hun liberalisten-ouders zo ondoordacht als “migranten” en als “verrijking” het land binnenhaalden. En in principe is alles oké – zolang er maar geen sprake is van racisme en discriminatie. Uiteindelijk zal men in het liberale Groot-Brittannië alle meisjes van elektronische anti-verkrachtingskleren voorzien en alleen nog in “liberale” verboden zones leven, om zich te beschermen tegen diegenen die men geenszins “racistisch” wil behandelen.

Kan zo´n samenleving voor wie dan ook nog een voorbeeldfunctie hebben? Kan zo´n krankzinnig geworden samenleving, die zich door lesbiennes en vreemde geluksridders laat regeren, die echter haar eigen kinderen criminaliseert, serieus van de binnendringende “Zuidlanders” verlangen haar wetten te respecteren? Wanneer deze wetten in toenemende mate uit het gekkenhuis lijken te komen?

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Groot-Brittannië, Immigratie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

5 reacties op In GB worden schoolkinderen geregistreerd d.m.v. vingerafdrukken en gezichtsherkenning

 1. Sjaak zegt:

  En in de Telegraaf het linkse rakkerblaadje vandaag !
  ———————————————————————–
  Tieners roven voor de kick
  DEN HAAG –
  Straatrovers zijn steeds vaker tieners die toeslaan voor de kick,
  niet voor de buit. De piepjonge daders willen zich bewijzen !
  ——————————————————————————–
  Ze zeggen NIET erbij dat het hoofdzakelijk om de lievertjes van
  allochtonen gaat ! Maar dat de teamcoördinator Cevdet Aydin
  heet spreekt voor zich !
  Zo hoeven geen angst hebben dat de kriminelen uit sterven !
  Het addergebroeb plant zich voort !

  Like

  • tjonge zegt:

   je weet toch, de moslims mogen ALLEEN genoemd worden door de msm als ze iets geweldigs “goeds” hebben gedaan, zoals de straat aanvegen.

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Exact! Het is de omgekeerde wereld, zoals men die trouwens overal aantreft, daar waar men vooràl de ‘andere culturen’-lees: de Islam- niet wil ‘stigmatiseren.’ Zou het niet eens tijd worden o de zaak weer rècht te draaien, dat wil zeggen, niet de autochtonen -kinderen of volwassenen- registreren, maar al dat multiculturele (islamitische?) tuig er uit! Dat is een aanmerkelijk efficiëntere werkwijze, dan autochtonen, uiteindelijk de onschuldigen hier, te gaan stigmatiseren. -Want zo kan men het, alle fraaie woordverdraaiïngen ten spijt, toch wel noemen.Het is absurd en krankzinnig en eens te meer het bewijs, dat de multiculturele samenleving iets onmogelijks is!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De Telegraaf is helaas ook onder de “rode kerk invloed”, gekomen. Steeds wordt ook daar krampachtig vermeden, de lichtgetinte daders te benoemen voor wat het zijn, namelijk moslimcrimineeltjes!

  Like

 4. bigljohn zegt:

  De multicul samenleving begint steeds sterker op het Nazisme te lijken. De multicul werd ons opgedrongen, door onze strot geperst net als de Euro en de E.U. Wie het er niet mee eens is en zich er tegen verzet word door de justitie aangepakt. Het verdrag van Straatsburg van 40 jaar geleden schijnt in deze het eeuwige leven te hebben, net als die Neo Nazi’s in Brussel en Den Haag. Ik kan me gewoonweg niet meer herrinneren dat Nederland nog een echte rechtse regering had die voor ons eigen volk opkwam. Dat linkse gespuis lijkt wel een kanker gezwel bij een terminale patient. Je komt er maar niet vanaf. Met dank aan al die oenige kiezers. Het is slikken of stikken voor ons geworden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s