Lampedusa-routine: Meer dan 1000 nieuwen

Screenshot_57

Zoals altijd zaten de boten propvol, stonden ze op punt van kenteren en zetten ze koers naar Lampedusa: In de Middellandse Zee hebben Italiaanse schepen binnen slechts 24 uur meer dan 1000 illegale vluchtelingen uit Afrika en Azië geborgen. Helikopters hadden hen daarvoor vanuit de lucht gespot.

De 823 mannen, vrouwen en kinderen op de vier boten waren o.a. afkomstig uit Egypte, Pakistan, Irak en Tunesië. Bij andere acties zouden 233 personen uit Eritrea, Nigeria, Somalië, Zambia, Mali en Pakistan gered zijn en naar Sicilië zijn gebracht, deelde de Italiaanse marine mee. Onder de geredde personen bevonden zich 30 vrouwen en 46 minderjarigen.
Dit grote aantal binnen 24 uur laat zien dat de toestroom van mensen uit Afrika niet afneemt. Als de Europese welkomstcultuur hen dan niet bevalt, zullen ze vast en zeker weer de lippen aan elkaar naaien om aandacht te vragen voor hun catastrofale situatie en alle goedmenschen van Europa geven elkaar vrolijk rendez-vous om de illegalen te vleien.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Afrika, EUSSR, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

13 reacties op Lampedusa-routine: Meer dan 1000 nieuwen

 1. Sjaak zegt:

  Nu nog op de Nederlandse van de belasting betaalde
  Parasitäre volksvertegewoordigers van de linkse kerk
  wachten met de uitspraak : We moeten hier deze arme
  vluchtelingen helpen en sturen passagierschepen daarheen !
  Het kanniet op !

  Like

 2. Lis zegt:

  Pakistan, Irak…..? Niet echt Afrika. Hoe zijn die gereisd? Via Saoedi-Arabië? O nee, daar worden ze zeker niet geholpen.

  Like

 3. wim van rooy zegt:

  En wéér – zoals steeds – véél meer testosteron -boys dan vrouwen. Dat belooft.

  Like

 4. Jean zegt:

  Waarom niet ALLEMAAL per kerende direct terugsturen?
  Als ze dat horen in heel Afrika en Azie zal het snel eindigen want dan valt er niets meer te verdienen door die misdadige mensenhandelaars zowel in al buiten Europa.

  Like

 5. Trucker zegt:

  Deze avond openbare KRomTroep BRT radio 1 “…vluchtelingen gered…”.
  Voor de goede orde we spreken over islamieten (vreemd dat zo goed als alle “vluchtelingen” islamiet zijn zou de BRT dat wel weten of lezen ze de telexen van Reuters uiterst selectief) die naar Het Vrije Westen komen, waar ze in hun landen allerlei verwensingen (ben ik beleefd)tegen uiten en dreigen met alles en nog wat.
  Wat we nooit zien arriveren in Lampedusa zijn ondervoede doodzieke islamieten met een tas of zak met schamele bezittingen integendeel, steeds flink uit de kluiten gewassen (om niet te zeggen atletisch) uitziende mannen die zelfs in het bezit zijn van communicatieapparatuur…ja dat gaan ze in de rapte nog meegescharrreld hebben en dat was nodig op zee om als ze honger hadden te verorberen.
  KOTSMISSELIJK wordt een normaal mens van die media met hun weinig subtiele volksverlakking.

  Like

 6. Urbanus zegt:

  Het houdt niet op, niet vanzelf..

  Like

 7. Jan zegt:

  Edit: verwijderd door webmaster!

  (plaats ik morgen Jan!)

  E.J.

  Like

 8. kraftavilqa zegt:

  Waarom worden dievluchtelingenboten niet gewoon tot zinken gebracht i.h.k.v. de bescherming van de Europese buitengrens? Of ben ik dan inhumaan; nou al dat getriefel in Europa toelaten vind ik inhumaan t.o.v. de Europeanen. Maar ja ik ben vast raar want ik ben niet links.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Nou, da,s pas “recht-door-zee” oftewel oprecht.
   Bij dat woord humaan moet ik denken aan zo,n zondag-ochtend-kerk-TV-programm.
   Een van de sprekers had ,t daar over ::de humanisering van de illegaliteit in NL

   Like

 9. bigljohn zegt:

  Nu zijn het er al bijna 1000 op een dag. Het zouden er 300.000 per jaar kunnen worden, en enkel en alleen in Lampedusa. In EEN klein plaatsje 300.000 van die Moslim verrekkelingen die elk jaar Europa binnensluipen. Zoals een computer vele onveilige poorten kan bezitten, hoeveel onveilige grenzen zou Europa wel niet hebben ? Vele miljoenen van die Moslims die jaarlijks Europa illegaal binnensluipen, gelijk het paard van Troye. Niemand ziet ze, maar toch vermeerdert hun aantal jaarlijks met enorme hoeveelheden. Illegaal maakt niets uit. Ze mogen uiteindelijk toch allemaal blijven en worden in de watten gelegd gelijk vorsten. De Grote Volksverhuizing uit de geschiedenis is er nog niets bij vergeleken. Barend Servet; Waar gaat dat heen, hoe zal dat gaan, waar komt die rotzooi toch vandaan….Niet uit de bloemkool natuurlijk, maar uit Afrika en het Midden Oosten natuurlijk. Maar toen Barend Servet nog leefde kon hij dit alles nog niet bevroeden !

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  En in Nederland wordt dat allemaal geweldig gevonden- deze verrijking- door met name de RODE KERK, en partijen als de VVD,CDA,PvdA,GL,SP,D66, om er eens wat te noemen. Iedere dag gaat dat maar door, dag aan dag! Ik walg van de meeste politieke partijen die hier ook nog voor open staan- de toevloed van horden islamieten en gelukzoekers-.

  Like

 11. realist zegt:

  793!!! mannen en 30 vrouwen,om van te kotsen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s