Spanje: Linksen en moslims tegen Spanjaarden op de “Dia de la Toma”

Screenshot_37

In Spanje evenzo als in Hamburg – en overal in West-Europa: Moslims vormen een doelcorporatie met de linksen en de links-extremisten en oefenen daarbij in Taqiyya.

Hier enkele foto´s van linksen en moslims, die samen op de “Dia de la Toma” demonstreerden. Ze maakten de hele tijd kabaal, floten en brulden: “Toma nee, Mariana ja!”. Mariana was een Spaanse linkse uit de 19e eeuw. Een groep patriotten van de Alianza Nacional aan de andere kant van het plein lieten een vlag zien met daarop “Proud of the Reconquista”.

Islam versus Europe

De eerste reageerders onder het artikel merken heel realistisch op dat de moslims de linksen uitlachen, zodra deze de andere kant op kijken:

Als de linksen er niet zijn, lachen de moslims zich dood over de domheid van de linksen en liberalen.

Ik heb ze dit zien doen en het klopt.

Deze ervaring is algemeen. De moslims moeten niets hebben van de Europese linksen, maar ze gebruiken hen overal. In veel bedrijven – bijvoorbeeld bij Bosch in Stuttgart – hebben de moslims de leiding van de vakbond al lang overgenomen. Niet de linksen, maar de Anatolische Koerden bepalen daar de marsrichting.

En nog een waarneming: Je treft moslims en linksen aan bij de traditionele manifestaties – ook bij de gewelddadige manifestaties zoals voor de Rote Flora in Hamburg of op 1 mei-vieringen. Maar ze demonstreren apart. We zouden jullie complete (ongepubliceerde) videobanden kunnen laten zien van zulke protestmarsen waar ze zogenaamd samen demonstreren maar: eerst komt er een groep Duitsers en dan een groep Koerden. Ze lopen niet met elkaar, ze praten niet met elkaar, ze gaan elkaar wederzijds uit de weg.

Screenshot_38

De overgave van Granada in 1492

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", Barbarisme, Communisme, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Spanje. Bookmark de permalink .

14 reacties op Spanje: Linksen en moslims tegen Spanjaarden op de “Dia de la Toma”

 1. luckybee zegt:

  Wie was de moslim dat Granada aan Isabelle van Castilien en Ferdinand van Aragon overgaf? De Khalief kan het niet zijn, want heer van Granada Abd El Rachman al Ghafiqi de laatste Khalief heeft Karel Martel in de slagt bij Piotiere gedood.

  Like

 2. De Linksen zeggen altijd dat ze moslims respecteren en bewonderen. Maar de linkse sympathisanten willen geen moslim worden, dat verklaren ze. Dat is natuurlijk tegen het zere been van de ‘vredelievende’ moslims. Dat weten de Linksen niet.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het is en blijft dan ook totaal onbegrijpelijk, hoe die Linksen/Goedmensen op alle fronten aan zo’n totaal verwrongen beeld van de realiteit komen!

   Like

   • Jean zegt:

    Theresa,
    Die linksen zijn alleen maar pro moslims omdat het centjes opbrengt om het eigen profitariaat te kunnen voortzetten.
    Zodra dat stopt stopt ook de knuffelarij van moslims.
    Als morgen de linksen wordt duidelijk gemaakt dat ze een ferme oplawaai gaan krijgen in mei 2014 dan draaien ze ook morgen al hun jas, zo zijn nu eenmaal linksen.
    De reden waarom ik zo walg van alles wat links is, links rijden betekend u dood rijden.

    Like

 3. Sjaak zegt:

  Wie een Troyaner !
  Deze linkse rakkers zijn de eerste die een makkelijke prooi worden !
  Want ze stellen zich als doelwit VOOR de Moslims !
  De rest die de de Moslims NIET vertrouwt stelt zich achter de Moslims
  omdat ze weten wat dit voor een achterbaks volk is !
  ERGO ! De linkse krijgt als eerste ( de makkelijkste prooi) de volle
  Moslim-mep ! Iedereen krijgt wat hij verdient !

  Like

 4. Jean zegt:

  Ik hoop uit het diepst van mijn hart dat Vlaanderen, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Luxemburg e.a. in 2014 TOTAAL MOSLIMVRIJ GEVEEGD WORDT want dat zal de enige echte redding van Europa betekenen, zolang die gewelddadige barbaren (door verraad via de EU misdaadorganisatie) in Europa mogen blijven om terreur en ellende te zaaien zolang zal het hier steeds verder wegzakken.
  Straks worden we ook nog geterroriseerd door Bulgaren, Roemenen & co, 2014 zal een zwart jaar worden als we niet héél snel afrekenen met de politieke misdadigers die alles verkopen en verraden voor postjes en poen daar knuffelen ze zelfs Judas voor met een zoen.
  Onder de mensen heeft men lafaards, gevaarlijke lafaards en gruwelijk gevaarlijke lafaards, die laatste zijn voor 100% terug te vinden in de politieke stallen.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De moslims, de linksen en de gutmenschen zijn een gevaar voor de rest van de mensheid !!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Precies zoals velen en ook ik over hebben gesproken. De verraders van de RODE KERK, maken al 10 tallen jaren “gemene zaak”, met de moslims, wat zij zijn juist de 5e -RODE COLONNE- van de HAATBAARDEN! ROOD en ISLAM= VERGIF!

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Het bewijs van eerst samen en daarna weg met die ongelovige autochtonen is al geleverd in een deelraadgemeentebestuur van Rotterdam.
  Is ook niet zo verwonderlijk, het gewone Rode Volk is nogal dommig en laten zich graag meeslepen om er bij te horen.

  Like

 8. vigilante zegt:

  Sjaak heeft het goed.
  Bovendien zijn degenen die de islam faciliteren de werkelijke schuldigen aan deze ”sluiproof”.

  Like

 9. realist zegt:

  de linksen zijn in de waan dat ze gespaard gaan blijven omdat ze pro-multicultureel zijn,het dringt niet tot de linkse hersenpan door dat islam geen onderscheid maakt tussen links en rechts maar enkel tussen gelovigen en ongelovigen.is voor ons een goeie zaak,die linkse naivelingen zijn een buffer voor ons voor als de vlam in de pan slaat 🙂
  de nuttige idioten hebben niet door dat de islam ze tollereert zolang ze van enig nut zijn en de moslims hebben niet door dat ze door de linksen gebruikt worden om hen aan de macht te houden.hier in belgie halen de rechtse partijen(vb,nv-a en ldd) samen een 50% en de resterende linkse en centrum partijen de andere 50%,de rechtsen hun electoraat is 100% autochtoon terwijl de linksen hun electoraat inclusief 10 a 15% allochtonen is,dus indien de democratie echt gerespecteerd werd waren de linkse anti-democraten al lang niet meer aan de macht.de linksen mogen zich nog meer zorgen beginnen maken want er doet zich een nieuw fenomeen voor,namelijk dat van die 10 a 15% ingevoerde stemmen ze nu zelf personen verkiesbaar beginnen stellen die voorrnamelijk in de linksen hun vijver achter stemmen zullen vissen.het tijdperk van het linkse fascisme en politieke correctheid loopt op zijn einde en het is niet spijtig,laat rechts realisme en morele correctheid maar zijn intrede doen.

  Like

 10. Vederso zegt:

  via Snaphanen:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s