VERZOEK/OPROEP

Screenshot_5

Beste mensen,

We zien momenteel overduidelijk hoe het anti-Israël beleid steeds stringenter uitgevoerd wordt. Nederland is onder de huidige regering, en met Frans Timmermans als minister van Buitenlandse Zaken, hierin wereldwijde koploper.De uitvoering en ondersteuning van dit beleid kost heel veel geld. Geld dat door de belastingbetaler en door leden  van een vakbond betaald wordt. Dezelfde trend zien we ook vanuit kerkgenootschappen. Christenen worden afgeslacht in islamitisch gedomineerde landen, en veel kerkgenootschappen maken zich alleen maar druk over hoe ze Israel kunnen demoniseren. Ik denk dan ook dat het grootste gedeelte van de bevolking geen idee heeft wat er allemaal met hun geld gefinancierd wordt.

Het wordt nu eens tijd dat we de bevolking  uitleggen wat er met haar geld gebeurt en waar ook de zogenaamde ontwikkelingsgelden werkelijk voor worden gebruikt. Ieder van ons heeft wel wat informatie. Als we deze informatie bij elkaar doen, kunnen we hier gezamenlijk een goed informatief artikel van maken.

Het is dus belangrijk dat we van personen, instellingen, organisaties, NGO’s etc. bij naam en toenaam inkomsten, bestedingen en bezittingen kunnen weergeven in dit gezamenlijke artikel. Dat is waarom ik jullie hulp vraag. Het volk moet wakker geschud worden. Het artikel wil ik graag na het tweede artikel over Sabeel Nederland publiceren, m.a.w. in februari.

Bij voorbaat hartelijk dank.

Met vriendelijke groeten,

Ya’akov Siepman  

(Info kan naar E.J. Bron of rechtstreeks naar mij toegestuurd worden)

yaakov.siepman@live.nl

bron.contact@gmail.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, antizionisme, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Nederland. Bookmark de permalink .

47 reacties op VERZOEK/OPROEP

 1. Prima idee. En onafhankelijk van de uitkomst van dit ‘onderzoek’ en de samenvatting stel ik voor dat je het eindrapport, c.q. artikel opdraagt en aanbiedt aan het enige kamerlid dat zich consequent pro Israel opstelt: G E E R T W I L D E R S.

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Herman Van Rompuy heeft destijds 5 mrd € aan Morsi beloofd. Hopelijk werd het niet uitbetaald voor hij werd opgepakt.

  Like

 3. yaakov siepman zegt:

  Hartelijk dank

  Date: Fri, 3 Jan 2014 22:08:27 +0000 To: yaakov.siepman@live.nl

  Like

 4. fubarbaar zegt:

  Alvast een aanzet, alsjeblieft 😉
  http://fubarfubar.blogspot.nl/2012/05/ontwikkelingshulp-en-andere.html

  Ik had daaronder ooit ook een begin staan van een namenlijst, maar dat werd wat te chaotisch en heb ik weer weggehaald. Mmaar in bovenstaande lijst staat ook vrij veel.

  Like

 5. Edwin Lauxen zegt:

  Het boek der foutlinxen

  Dit is het beruchte topje van de ijsberg. Besef dat wanneer een penningmeester uit de kas jat, dit
  niet bij de gehele fractie bekend zal zijn, maar dat wanneer men miljoenen misbruikt de fractie er
  beslist van op de hoogte is en meewerkt.

  Niettemin is er nooit iemand op deze kennis veroordeeld en weggestuurd.

  http://boilingpoints.wordpress.com/het-boek-der-foutlinxen/

  Like

  • treintrien zegt:

   Wat een treurig lange lijst.
   Pagina na pagina aan bedrog en leugens.

   Ik word hier zo verdrietig van.
   Én teleurgesteld.

   In Eurabie van Bath Ye ‘ Or worden een aantal van de organisaties van de EU beschreven die namens ons geld verpissen aan arabieren.
   De dames en heren ambtenaren zijn wel zo slim om die organisaties steeds van naam te laten veranderen, zodat het voor de normale burger hélemaal niet meer te volgen is.
   Dat zijn dan namen zoals: EUMEDCONNECT (Euro-mediterrane communicatie-infrastructuur op gebieden onderwijs en onderzoek)

   Of de Euro-arabische Parlementaire Associatie (een belangrijke islamitische lobbygroep bij alle europese parlementen (!)

   Ach, weet je wat? Ik ga het boek gewoon nog eens herlezen, maar daar ga ik een beste tijd over doen ben ik bang. Die ambtelijke lulkoek is érg slecht voor mijn bloeddruk 😉

   Zal er een papiertje bijhouden voor de namen die ik onderweg tegen kom 😉

   Like

 6. koddebeier zegt:

  De huidige Nederlandse regering is er één van achterbakse gluipers !!
  Je schaamt je rot voor zo’n regering !!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Frans Timmerman is een Marxist, hij meent iedere van Iedere ras te kunnen houden, ook als het tegendeel de waarheid is.
  http://www.dailykenn.com/
  (verwijderd door webmaster)

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Ik sta volledig achter uw initiatief meneer Siepman.

  Like

 9. Rieks zegt:

  Franklin Ter Horst een goed onderbouwde website daar is genoeg te vinden
  http://www.franklinterhorst.nl/inhoud.html

  Like

 10. fraanje zegt:

  Nederland loopt voorop en heeft een groot aandeel in deze zorgelijke situatie dankzij beleid van vorig en huidig kabinet .gr fraanje anti Europa partij

  Like

 11. peterselie1 zegt:

  Wat is de oorsprong van de demonisatie die de sociaal democraten hanteren tegen de staat Israël en zijn bewoners, waarom fixeren de sociaal democraten zich zo op Israël waarom boycotten zij de producten die gefabriceerd worden in de Palestijnse gebieden. Waarom fixeren de sociaal democraten zich zo op de Palestijnen die schijnen in de ogen van onze linkse landverraders geen kwaad te kunnen doen, terwijl Israël het enigste democratisch land in het midden Oosten is. Ook bij het slachtfeest in Palestijnse gebieden de straten zich rood kleuren en glad worden van het bloed en gade geslagen door Palestijnse kinderen die deze wreedheden tegen het slachtvee. En door de gehanteerde primitieve slachtmethodes van deze oh zo gewaardeerde achterlijke Palestijnen worden door de sociaal democraten hier in Nederland geen enkele notie van wordt genomen en onderdeel vormt van de wegkijk methode.

  Like

 12. Jan zegt:

  Rutte: “Eigenbelang van de VVD gaat boven moreel juist gedrag”

  Like

 13. Theodoor zegt:

  Het is triest te constateren dat regering en ambtenaren dezelfde fouten maken als toentertijd in Hitlers tijd.
  Hoe zal dat toch komen.

  Like

 14. fleckie zegt:

  In de “ISRAEL NIEUWSBRIEF” van het CIDI, van dec.j.l.kon men o.a.lezen: “EC blijft lonen thuiszittende Gazanen betalen”de Europese Rekenkamer adviseert de EU te stoppen met het betalen v.ambtenaren in de Gazastrook “,” DAAR STAAN MINSTENS 61.000 mensen op de loonlijst die op aandringen v.ABBAS al zes jaar niet werken.” EN. “BOZE reacties op anti-Israelactie Vitens”.:: “De aandelen VITENS zijn voor 100procent eigendom v.d.provincies en gemeenten waar Vitens de enige waterleverancier is. De plotselinge beslissing v.Vitens om de samenwerking te verbreken”om neutraal. Te blijven”,terwijl het bedrijf wel samenwerkt met Palestijnse bedrijven,riep na 12 december ook in de Tweede Kamer vragen op”,etc.”SGP,,VVD,PVV en CU wilden onder meer van de minister weten of zijn ministerie hier de hand in had gehad”. En : ” NEDERLAND WAS. MET. 40,3 miljoen euro de grootste donor”.

  Like

 15. Jan zegt:

  Door de staat direct en indirect gesubsidieerde anti-Israëlorganisaties:

  ICCO: werkt samen met Novib, IKV Pax Christi en Cordaid en hebben samen United Civilians for Peace (UCP) opgericht (1) Allen worden door de Nederlandse staat gefinancierd en hebben een anti-Israëlprogramma.
  ICCO financiert de antisemitische Electronic Intifada (2) en Badil (3). Badil krijgt subsidie van NGO Development Center (NDC) (4). NGO’s in Israël krijgen ook geld van NDC en zij doen ijverig hun best Israël op de vuilnisbelt te krijgen. Een aantal zijn : B’Tselem, HaMoked, Bimkom ($160,000), ICAHD ($76,000), PCATI ($33,000), Adalah, Gisha, ACRI ($50,000), Rabbis for Human Rights ($50,000). Allen ‘humanitaire organisaties’ volgens links volk (4)
  ICCO steunt CWP, Coalition of Women for Peace (5)
  ICCO steunt de antisemiet Mitri Raheb: voorzitter van ICCO’s regionale raad voor het Midden Oosten (Israël en de bezette Palestijnse gebieden). De raad adviseert ICCO in haar beleid om te komen tot een vreedzame, rechtvaardige oplossing van het conflict. Dominee Mitri heeft samen met andere Palestijnse kerkleiders het Kairosdocument opgesteld….. Binnenkort draagt Mitri Raheb het voorzitterschap van ICCO’s regionale raad over aan Karen AbuZayd (“Israël is de bron van alle ellende”), voormalig commissaris-generaal voor United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East (UNWRA) (6)
  ICCO wwerkt samen met Kerk in Actie en ontvangt dus subsidie van de Nederlandse overheid (zie ook eigen site). Bekend is dat PKN een anti-Israëlpolitiek voert en mede opsteller is van het ‘Kaïrosdocument). Kerk in Actie werkt samen met Jop die samenwerkt met Holy Switch die een uiterst smerig en leugenachtig filmpje op haar site heeft staan (7)

  Budget Kerk in Actie, ca € 1 miljoen: Geschatte besteding in 2013 € 400k uit de middelen voor zending (inclusief uitgezonden medewerker voor bevordering van ontmoeting en contact met Palestijnse christenen. Daarnaast wordt er vanuit werelddiaconale gelden ook nog € 600k binnen dit programma besteed. Interactief is dit programma verbonden met de classis Alkmaar, en veel gemeenten en groeperingen in Nederland (8)

  Subsidie via een omweg krijgt ook DocP (actief in BDS). Bestuurlid is o.a Guido van Leemput die ook bestuurslid is bij de gesubsidieerde United Civilians for Peace (UCP) (1 en 9)
  Verbaasd hoeft men niet te zijn als de kliek financieel fiks gesteund wordt door Groen Links (zie website docP)

  Het Private Sector Investeringsprogramma (PSI) is een subsidieprogramma gericht op de ondersteuning van vernieuwende investeringsprojecten in ontwikkelingslanden.PSI was eerder bekend als PSOM. Het budget voor 2013 is € 90 miljoen. PSI is werkzaam in de ‘Palestijnse gebieden.’ Opdrachtgever: De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voert het programma PSI uit in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken. (10). De kaart op hun site laat zien dat geld naar de PA gaat.

  Triodosbank financiert indirect terreur tegen Israël aangezien zij €50 miljoen subsidie kreeg van de staat om hun pand te renoveren.(11)

  NPK: Laten we eens kijken naar de subsidies voor Gretta en haar vrienden
  Geld via omwegen van gesubsidieerde organisaties zoals Oxfam Novib (12)

  NGO Development Center (NDC) (13)

  Defense for Children International (14)

  1. http://www.ngo-monitor.org/article/dutch_support_for_bds_campaigns_icco
  2. http://nos.nl/artikel/211420-icco-ondermijnt-kabinetsbeleid.html
  3. http://www.ngo-monitor.org/article/badil
  4. http://www.ngo-monitor.org/article/ngo_development_center_ndc_0
  5. http://www.ngo-monitor.org/article/coalition_of_women_for_peace
  6. http://www.icco.nl/nl/nieuws/nieuws/prijs-voor-mitri-raheb/
  7. http://www.holyswitch.nl/videoInzendingen.aspx?reeks=2
  8. http://www.pkn.nl/Lists/PKN-Bibliotheek/Jaarplan%20en%20begroting%202013%20Kerk%20in%20Actie%20(KDB%2012-19).pdf
  9. http://www.docp.nl/groenlinks-en-bds/
  10. http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/private-sector-investeringsprogramma-psi
  11. http://www.triodos.nl/nl/private-banking/het-vermogen-van-geld/visie/financiers-als-ambassadeurs/
  http://www.docp.nl/over-boycot-bds/
  12. http://www.carelbrendel.nl/2010/12/14/laten-we-eens-kijken-naar-de-subsidies-voor-gretta-en-haar-vrienden/
  13. http://www.ngo-monitor.org/article/ngo_development_center_ndc_
  Over Karen Koning AbuZayd (getrouwd met een Soedanese moslim) en nauw bevriend met Israëlhaters Tony Blair en Hillary Clinton:
  http://www.mererhetoric.com/2008/12/29/un-palestinian-stooge-its-obvious-that-israeli-attack-violated-48-hour-truce-that-no-one-knew-about-until-now/
  http://www.depauw.edu/news-media/latest-news/details/23119/
  14. http://www.ngo-monitor.org/article/defence_for_children_international_palestine_section

  Like

 16. Pieter Nokkio zegt:

  Ik doe met je mee, Ya’akov! Ook wil ik je wel helpen met het officieel uitgeven van dat boek, met ISBN-registratie en dergelijke. Het boek dient op een (internationale!) persconferentie te worden aangeboden aan de premier van Nederland, wat tegen die tijd (eind dit jaar?) hopelijk niet meer Marx Rutte is.
  Via de webmaster is mijn mailadres beschikbaar.

  Like

 17. Jaap zegt:

  Volledig mee eens, maar Wilders is een brug te ver. Andere Info volgt nog.

  Like

 18. Jan zegt:

  Alle Universiteiten dienen te worden aangepakt:
  http://boycottisrael.info/aggregator/sources/1

  Like

 19. Dr.Kwast zegt:

  Wat heerlijk om je mede mens zo te kunnen uit zuigen. Van hun ideologie is het niet vreemd dat de immigrant van islam afkomst zo zijn brood verdiend. Doch de opvoedkunde van het joods christelijke heeft toch een ander insteek van leven ten opzichte van de mede mens. Wat een moraal van hen die deze praktijk ten uitvoer brengen.

  Like

 20. Monalisa zegt:

  PvdA (1990–heden) frans Timmermans wat ik dan niet kan begrijpen dat die twee joden die er in die partij zitten met dez man wil samenwerken of zij dat andere joden! Jood is Jood, sorry voor dat word.

  Like

 21. Jean zegt:

  Iedereen weet toch dat dit vuiligheid is en toch blijft die vuiligheid op post?
  Het is zoals in elke monarchie nl. het profitariaat en het verraad steunt elkaar.

  Like

 22. Monalisa zegt:

  ps://www.facebook.com/frans.timmermans

  Like

 23. Een uitstekend initiatief om geldstromen, namen een rugnummers bekend te maken. Het lijkt me goed dat daarbij ook connecties naar verschillende politieke partijen in beeld komen opdat het Nederlandse en Belgische electoraat steeds beter voorgelicht en meer bewust van zaken haar politieke mandaten verlenen kan.

  Like

 24. johannes zegt:

  van mij geen cent meer naar die zo genaamde goede doelen.als ik iets heb weg tegeven gaat het naar Israel

  Like

 25. Jan zegt:

  Timmermans gaat naar Cuba want dit land is ,,begonnen aan een politiek en economisch hervormingsproces dat onze aandacht verdient”.
  http://www.metronieuws.nl/nieuws/minister-timmermans-gaat-naar-cuba/xlknab!4xd5@nFfOFOv5oV8Kjyw/

  The Cuban Commission for Human Rights and National Reconciliation—an independent human rights group that the government views as illegal—received reports of 2,074 arbitrary detentions by state agents in 2010, 4,123 in 2011, and 5,105 from January to September 2012.

  the reform establishes that the government may restrict the right to travel on the vague grounds of “defense and national security” or “other reasons of public interest,” which could allow authorities to continue to deny people who express dissent the ability to leave Cuba.

  Prisons are overcrowded, unhygienic, and unhealthy, leading to extensive malnutrition and illness. More than 57,000 Cubans are in prisons or work camps, according to a May 2012 article in an official government newspaper.
  http://www.hrw.org/world-report/2013/country-chapters/cuba?page=1

  Cuba Archive: The Human Toll of Raul Castro’s Rule

  Dec. 23 – Cuba Archive has released a report on documented deaths and disappearances:
  As 2013 comes to an end, Raúl Castro remains Cuba’s supreme leader after six and a half years —considerably longer than the average president’s term in most countries.
  Following is a relation of deaths and disappearances attributed to the Cuban state under Raúl Castro from 7/31/2006 to 12/15/2013.
  42 additional cases (for a total of 208 documented cases) are reported for which the Cuban state is considered directly or indirectly responsible.
  Many more cases are feared, particularly in prison and in exit attempts by sea, of which reports are very hard to come by.
  Documented Cases: 166
  Forced Disappearances: 2
  Extrajudicial / Deliberate Killings: 15
  Suspected Extrajudicial / Deliberate Killings: 10
  By Hunger Strike in Prison: 4
  Denial of Medical Care / Medical Condition in Prison: 86
  Suicide or Alleged Suicide in Prison or Provoked: 46
  Accidents / Negligence in Prison: 3
  http://www.therealcuba.com/

  Like

 26. ezra70 zegt:

  Deze lijst laat ik zien als er een collectant aan de deur komt:
  Jaarsalaris grote graaiers
  1 Unicef Henk Franken 371.459,00
  2 Het rode kruis Cees Breederveld 198.000,00
  3 Hartstichting Hans Stam 181.119,00
  4 Nierstichting Paul Beerkens 177.249,00
  5 Kerk in actie Haaije Feenstra 176.000,00
  6 KWF Kankerbestrijding Ton Hanselaar 175.135,00
  7 Artsen zonder grenzen Hans van de Weerd 174.000,00
  8 Prins Bernhard cult.Fonds Andriana Esmijer 160.400,00
  9 Natuurmonumenten Jan Jaap de Graaf 154.000,00
  10 Plan Nederland Tjipke Bergsma 136.000,00
  11 Wereld Natuur Fonds Johan van de Gronden 129.498,00
  12 Cordaid René Grotenhuis 128.514,00
  13 Greenpeace Liesbeth van Tongeren 126.901,00
  14 Woord en Daad Jan Lock 125.361,00
  15 Astma Fonds Michael Rutger 125.000,00
  16 Zonnebloem Marijke van Eck 122.416,00
  17 Terres des Hommes Ron van Huizen 117.440,00
  18 Amnesty Eduard Nazarski 115.769,00
  19 Oxfam/Novib Farah Karimi 115.769,00
  20 SOS Kinderdorp Albert Jaap van Santbrink 103.164,00
  21 Cliniclowns Nederland Hans Geels 94.577,00
  22 Liliane Fonds Kees van den Broek 92.016,00
  23 War Child Mark Vogt 87.600,00

  http://www.stichtingmilieunet.nl/andersbekekenblog/goed-doel/hoeveel-verdienen-directeuren-van-goede-doelen.html

  Like

  • fleckie zegt:

   (KWF Kankerbestrijding,antw.no.28088,4940 RAAMSDONKSVEER.). Een dezerzijds dagen kon men in het maandblad ONS, een antwoordkaart”ontdekken”van dit fonds, waaropvermeld stond”WIE KOESTERT UW KLEINOOD ALS U ER NIET MEER BENT?Sommige dingen hebben een speciaal plekje in uw hart.Maar wat gebeurt ermee als u er niet meer bent?In het erfenisdossier kunt u dat vastleggen,etc……Bestel nu vrijblijvend het gratis erfenisdossier.Vul deze antwoordkaart in of vraag het aan op …www.kwf-erfenisdossier.nl “”Als u uw telefoonnummer invult, nemen wij graag contact met u op om u te vragen naar uw mening over het erfenisdossier en over KWF Kankerbestrijding….ALS U HET ERFENISDOSSIER WIL GEBRUIKEN HEBBEN WIJ UW E-mailadres nodig om inloggegevens te sturen.” Een paar weken eerder kon men van GREEN peace een telefoontje verwachten om een grotere donatie te vragen.

   Like

   • fleckie zegt:

    De voorzitter v.d. KBOBrabant refereert in ONS, een maandblad,aan zijn eigen staaroperatie, en schrijft er vervolgens over::”Blindheid. is het lot van veel ouderen in Afrika,die deze aandoening krijgen,simpelweg omdat de financiele middelen ontbreken om de ingreep van 35 euro per oog te betalen.De gevolgen daarvan zijn groot voor de oudere in kwestie maar ook voor zijn of haar omgeving.Vaak zijn het de kleinkinderen die de zorgtaak op zich moeten nemen omdat hun ouders de kost moeten winnen of er niet meer zijn. KBO-Brabant en de Stichting Oud in Afrika,willen er samen met u voor zorgen dat ouderen in Ethiope wel kunnen worden geholpen.Wij hebben ons samenwerkingsprpject de naam OOG om OOG gegeven,omdat we hopen dat mensen die zelf aan staar zijn geopereerd een oudere in Afrika ook zo’n behandeling gunnen.Maar ook leden die nog prima,kunnen zien,roep ik van harte op mee te doen met ons project.We kunnen niet alle wereldproblemen oplossen ,maar met 132.000 leden zouden we wel het verschil moeten kunnen maken voor ouderen in Ethiopië..Een beroemde uitspraak van Nelson Mandela luidt:”It always Seems impossible until ti’s done” en zo is dat maar net .De eerste bijdrage is zojuist overgemaakt en ik hoop dat velen van u mij zullen volgen door ook te doneren aan de Stichting Oud in Afrika voor ons project OOG om OOg.

    Like

 27. Ook van Geert Wilders moeten we het NIET hebben , van GEEN ENKELE ” eikel” ( en dan druk ik me nog minimaal uit ) trouwens die zich politicus noemt / durft te noemen trouwens NIET !!!

  We moeten heel hoog nodig naar een ander systeem , wat veel democratischer is dan het huidige huichelachtige kies systeem , we worden gewoon gedictiteerd door nog geen 361.000 maffiosa !

  Die over de ruggen van de burger , de burger terroriseren , afpersen etc. etc. , en er mooie rijkelijk betaalde ” luizenbaantjes” aan over houden voor zichzelf en hun vriendjes !

  Wanneer word dit stomme klootjesvolk nou eens wakker ?

  Geert Wilders is ook gewoon een carbaratier , acteur in de staatspoppenkast , NIET MEER , EN NIET MINDER !!!!!

  Als hij een schot voor open doel kan scoren , moet ” mijnheer” zo nodig stickertjes plakken etc. etc.

  Ik stem ondanks dat ik alle keren op de PVV heb gestemd , helemaal NIET meer !

  Mijn ogen zijn goed open gegaan mensen , ik doe niet meer mee om of mijn steun aan de ene , of de andere ” ( staats ) maffiaorganisatie” te geven .

  zie ; http://burgelijkongehoorzaam.wordpress.com/2014/01/03/politiek-smeriger-dan-smerig-hoe-zit-het-nu-echt/

  Like

  • fleckie zegt:

   Vermoedelijk! Heeft iedereen,die hier ,op deze website reageert, toch wel GENOEG ONDERSCHEIDINGSVERMOGEN,!? Wat de bedoeling is van ONDERMIJNING?!!

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Je hoort hier helemaal niet thuis op het blog van E.J. ga naar joop.nl daar zit moreel juist tussen die linkse ratten en dan kan je Wilders afzeiken zoveel je wilt.

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Bedankt Monalisa, begrijp er soms echt niets meer van de enigste politicus die de Nederlandse burger uit de stront kan trekken wordt verguist met alle mogelijke middelen die deze randdebielen ter beschikking staan. Het blog burgelijkongehoorzaam heeft in veel opzichten gelijk over de reguliere politiek die Nederland in zijn greep houdt, al dat gegraai, gelieg, fraude en gigantische bonussen klotst bijna tot de plinten. De politiek heeft niets met de burgers op, de politiek maakt het niet uit of u ontslagen wordt of bijna niet meer rond kan komen van een AOW’tje doet men inderdaad niet veel. Een ding springt direct in het oog bij de reguliere politiek, dat is de macht en niets anders dan de macht, partij-ideologie is alleen voor de bühne bedoelt. Maar daarom moet Wilders niet op afgerekend worden, een hypothetische vraag wie zou de kar dan moeten trekken als Wilders er niet meer was? Stemmen tsja kan het niet laten om ongevraagd een stemadvies te geven, zelf heb ik vier maal gestemd van af mijn stemgerechtigde leeftijd, ga er niet prat op en ben menigmaal voor racist, xenofoob uitgemaakt om dat ik op Jan Maat, Pim Fortuyn en twee maal Wilders gestemd heb.Maar ben in feite een patriot om dat ik van Nederland hou, en niet wil dat Nederland nog verder de stront in wordt getrokken door figuren die Wilders demoniseren en de achterlijke veroverings-ideologie de islam verwelkomt in Nederland.

   Like

   • Monalisa zegt:

    peterselie1 wat de mens altijd verwijten maakt maar ik heb geleerd vertel nooit waar je op stem, dat kan een afrekening zijn in je family of je werk, hou dat geheim hier ben je onder een nick naam daar kan je ei kwijt ,ik breng even een voorbeeld ik ga altijd op vac naar Oostenrijk en omgeving ik vind dat een mooi land mijn zwager zij altijd wat moet je in dat fascistenland,hij gaat wel op vac naar italie en moet ook door dat fascistenland rijden snapt u hem, mijn vrouw en zijn vrouw zijn uit de jan met de pet family dus gewoon een burger de zuster kant zijn leu geworden die voor de VVD zijn dat moet hij zelf weten, altijd dik doen en groot houden en een bak met schuld peterselie1 wij zijn altijd zuinig geweest en niets over de balk gegooid maar wij hebben nu meer berijkt dan mijn zwager ik hoop dat u mijn betoog iets van begrijpt. gr monalisa. Ps peterselie1 ik ben 25 jaar PVDA man en ook lid geweest van die partij geweest en nu al 28 jaar stem ik niet op de kunduz kliek.

    Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Ik zit niet te wachten op bashers van Geert Wilders! Dit is nu al de 2e die ik hierbij zie schrijven Het is goddorie de ENIGE oprechte politicus die WIJ hèbben in ons land! Sorry hoor, maar wèg met die lui hier!

   Ik wil meewerken maar alleen wanneer het idd aan Geert Wilders over handigd wordt Ik ben het namelijk volledig eens met de uitspraak van Th.M. van Baarle:
   “3 januari 2014 om 23:20

   Prima idee. En onafhankelijk van de uitkomst van dit ‘onderzoek’ en de samenvatting stel ik voor dat je het eindrapport, c.q. artikel opdraagt en aanbiedt aan het enige kamerlid dat zich consequent pro Israel opstelt: G E E R T W I L D E R S.”

   Like

 28. maranatha zegt:

  Laat Wilders beginnen met de volgende ranglijst op zijn deur te plakken, de Open Doors christenvervolgingranglijst, naast de Islamsticker. Iedereen kan dan zien wat Islam en Communisme aanrichten, zowel t.o.v. Israel als de christenen en ook niet-Islamisten.

  Like

 29. jans zegt:

  Israel en Joden oneerlijk behandelen zal niet zonder gevolg zijn. Zie de jodenhatende volkeren om israel in het middenoosten: ze bedriegen, slachten en vermoorden elkaar. Dit is nog maar het begin.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s