Hamburg verklaart delen van de stad tot gevarenzone

Screenshot_17

SPD-parlementariër: “Noch links noch autonoom, alleen maar gevaarlijk en dom”

Bij de onlusten de afgelopen weken in Hamburg werden meermaals politieagenten aangevallen. Nu reageren de ambtenaren en verklaren grote delen van de stad tot nader orde tot gevarenzone.

In Hamburg bereid de politie zich voor op een druk weekend. Vanaf zaterdagmorgen 06.00 uur worden grote delen van de Hanzestad tot gevarenzone verklaard. Deze maatregel geldt, afhankelijk van de situatie, tot nader order voor de wijken Altona, St. Pauli en Sternschanze.

De politie motiveert deze veiligheidsmaatregel met de herhaaldelijke aanvallen op politieagenten en politiebureaus in de afgelopen weken. Achtergrond: bij meerdere aanvallen op de Davidwache in het stadsdeel St. Pauli raakte drie politieagenten deels zwaargewond.

Voor tips betreffende de overval hebben de hoofdofficier van justitie en de politie inmiddels een beloning uitgeloofd van € 8000,-

Na de aanvallen werd de politie overspoeld door een golf van solidariteit. Op Facebook kreeg de site “Solidariteit met de agenten van de Davidwache” binnen twaalf uur na publicatie al meer dan 5000 “likes”. (De teller staat inmiddels over de 50.000).   

Screenshot_16

De nieuwe gevarenzone in Hamburg

“Noch links noch autonoom, alleen gevaarlijk en dom”

Onder hen bevindt zich ook de SPD-parlementariër in de kieskring Hamburg-Mitte, Johannes Kahrs. “Deze idioten horen voor de rechter”, schrijft Kahrs op de Facebook-site. “Deze idioten van geweldplegers zijn noch links noch autonoom, ze zijn alleen maar gevaarlijk en dom.” Ook veel Hamburgers zijn verontwaardigd en boos over de aanval, “We wensen de politie veel sterkte” of “We staan achter jullie” wordt er op de site geschreven.

Desondanks houdt de politie rekening met meer aanvallen. Door het instellen van een gevarenzone kunnen relevante groepen personen, inclusief hun meegebrachte spullen, gecontroleerd en uit de anonimiteit gehaald worden. Bovendien kunnen er rode kaarten uitgedeeld, straatverboden uitgesproken en personen opgepakt worden.

“De controles worden zoals gewoonlijk met inzicht uitgevoerd en het is niet de bedoeling buurtbewoners of bezoekers van het uitgaanscentrum teveel te belasten. We willen echter met deze maatregel heel duidelijk maken dat de politie van Hamburg alle juridische mogelijkheden zal uitputten om lijf en leden van haar ambtenaren te beschermen”, deelde de politie van Hamburg mee.

Screenshot_18

De “Davidwache” in het stadsdeel St. Pauli in Hamburg

Bron:
www.welt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", Barbarisme, Communisme, Criminaliteit, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Naïviteit, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hamburg verklaart delen van de stad tot gevarenzone

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier de zegeningen van de “rode kerk”, en de verrijkers! Alles wordt in Europa naar de kloten geholpen, om de EUSSR te promoten. Alles wordt eraan gedaan, om partijen die kritisch staan tegenover de massa-immigratie en de terreur van de rode kerk, af te doen door deze partijen te verwijten dat ze extremistisch zijn. De boodschapper van het slechte nieuws wordt gedemoniseerd, terwijl de veroorzakers van deze ellende, de roden, christen-democraten, en liberalen doorgaan met hun feesten in BRUSSEL. Wij moeten ons gaan verzetten, want deze gebeurtenissen in Hamburg gaan/ of beleven we nu ook al in Nederland!

  Like

 2. realist zegt:

  het leger inzetten!!

  Like

  • Jean zegt:

   Het leger zit in Aafghanistan in plaats van hier de rotzooi helpen mee opruimen…
   Hoe laag kan de Europese politieker vallen? Blijkbaar heel diep…

   Like

  • Tiny zegt:

   Dat is er net zo beroerd aan toe als de politie daar. Stel je voor dat een van die antifanten en ander gespuis zoals relvluchtelingen een bloedneus oploopt..

   Like

 3. luckybee zegt:

  Hamburg was altijd een linkse bolwerk.Nu worden ze nog door de Haat baarden versterkt , tsia eigenschuld dikke bult.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Als in de ons omringende landen Moslims al zo gewelddadig geworden zijn, Engeland en Duitsland voorop, waarom is het dan bij ons altijd zo muisstil. De stilte voor de storm zal het zijn ! Ik vermoed dat wij het omslagpunt nog niet bereikt hebben. Het moment dat het percentage Moslims 15 % van de bevolking uit gaan maken schijnt een beslissende factor te zijn. Nu is het aantal Moslims in Nederland 8 a 10 % van de totale bevolking, maar dit kan binnen 5 a 10 jaar voor enorme problemen gaan zorgen als het omslagpunt bereikt is. Aanslagen en moorden door Moslims op ons zogenaamde ongelovigen bij de vleet, terwijl de linkse politiek zal blijven roepen dat het maar incidenten zijn. Die wij niet de totale Moslim gemeenschap kunnen aanrekenen, maar dat wij met de Moslims in dialoog moeten blijven voor een geweldig multicultureel Nederland !

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Staat van beleg afkondigen en de beuk erin.

  Like

 6. Avidia zegt:

  alle brandweerauto’s er naar toe en maar spuiten, dat zal ze leren!

  Like

 7. Sergeant pig zegt:

  War is comming

  Like

 8. Pingback: GB: Gevangenisstraffen voor EDL-leden | E.J. Bron

 9. john zegt:

  Dat is wat men noemt : Het begin van het einde of de vooruitgang van de ondergang. Laatste kans om burgeroorlog te vermijden : Eurofiele-partijen NU wegstemmen .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s