Hans Jansen – Rechteloos onder de sharia

Hans Jansen

(Door: Hans Jansen)

Wie geen moslim is, heeft geen rechten onder het rechtssysteem dat bekend staat als de islamitische sharia. Joden, christenen en religielozen hebben geen rechten onder de sharia. Het zou zo maar kunnen dat hierdoor de islam in de ogen van veel mensen onaantrekkelijk wordt, bijvoorbeeld omdat mensen ervan overtuigd zijn dat voor de wet iedereen gelijk hoort te zijn. Daarom is er de beroepsmoslims veel aan gelegen dat deze rechteloosheid niet al te veel de publieke aandacht trekt. Wie de aandacht vestigt op hoe de sharia aan christenen, Joden en religielozen alle rechten ontzegt, loopt het risico beschuldigd te worden van islamofobie, haatzaaien, belediging of zelfs discriminatie – terwijl natuurlijk het onderscheid tussen moslims en anderen zoals de sharia dat maakt, als vorm van discriminatie niet is te overtreffen.

Lees verder>>> 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in discriminatie, Islam, Sharia. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hans Jansen – Rechteloos onder de sharia

 1. Jean zegt:

  Hoe, met wat, door wie is allemaal prima als de smeerlapperij islam resp. sharia maar bestreden wordt zodat wij seculiere gemeenschap er nergens mee geconfronteerd worden, dat wil dus zeggen dat onze samenleving totaal moslimvrij gemaakt moet worden en de politieke lafaards die ons opgezadeld hebben met die barbarij de rekening gepresenteerd krijgen.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  De zachtaardige wetenschapper, Hans Jansen, hoeft MIJ bepaald niet te overtuigen van het feit dat andersdenkenden onder de Sharia geen rechten hebben; Dat is mij persoonlijk al tijden zo klaar als een klontje! Ik viel trouwens, om eerlijk te zijn, al over de zin: “Misschien is de Islam in wezen tolerant, wie weet,” want je eerste reactie is dan: “Natuurlijk niet.” OF de lieve man moet bedoelen: De Islam zonder de Sharia, wat, naar ik inmiddels begrepen heb, neerkomt op de koranistische Islam, ontdaan van de Hadith. Dat zou dan het soort Islam geweest zijn, wat ook door Khadaffi gepraktiseerd werd in zijn binnenlands beleid en wat inderdaad met name vróuwen rechten en bewegingsvrijheid gaf. Waar zie je deze vorm echter verder in de moslimwereld, behalve bij die éne dictator, die er waarschijnlijk zijn voordeel mee dacht te doen? Nergens, zou ik zeggen.
  En, al dringen er nog zo weinig berichten door tot de MSM, het is van de gekke, dat zoveel mensen zich nog steeds zand in de ogen laten strooien!

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Heb je het hele verhaal op Geen stijl wel gelezen Theresa?
   Zoals o.a. dit:
   “Misschien is de islam inderdaad wezenlijk tolerant, wie weet, maar uit de regelingen van de sharia ten opzichte van joden, christenen en religielozen blijkt het eigenlijk niet.”

   Het hele verhaal maakt zeer duidelijk dat sharia alleen rechten heeft voor de moslims zèlf en Hans Jansen legt ook heel duidelijk bloot dat er aan Christenen bijv wel ‘gunsten’ worden verleend maar dat zijn geen rèchten en die ‘gunsten’ kunnen ieder moment ook weer ingetrokken worden…

   Dit is juist een heel duidelijk artikel hoe de sharia werkt en hoe de niet-moslim er NIET moet intuinen…

   maar misschien ‘lees’ ik jòu wel weer verkeerd?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, dat hele artikel heb ik gelezen, hoor! Ik bedoelde uit te drukken, dat je bijna automatisch over zo’n ZIN valt. Gevoelsmatig, als het ware: Islam en tolerantie, nee, nee….Later nuanceer ik dat dan ook weer i.v.m. de mogelijkheid van de ‘Koranistische’ Islam. Het is alleen maar de indruk die dat ene zinnetje maakt.
    Och, verkeerd lezen…..Ieder z’n eigen interpretatie, hou het daar maar op.

    Like

   • HUUBSAN zegt:

    ik denk het niet scarr ,je leest het niet verkeerd ,wat ik verkeerd vind is die opmerking over die zachtaardige wetenschapper ,alsof zij de wijsheid in pacht heeft ,de man is een autoriteit op het gebied van die maffe moslims ,,en hij brengt het altijd met een rustige manier van praten …je moet er toch niet aan denken hier in ons land de sharia

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Hubsan, 20.24u. Oh, werkelijk? Denk ík de wijsheid in pacht te hebben?
    Misschien leest ú mij dan wel verkeerd.
    Want ik twijfel absoluut niet aan de deskundigheid van Hans Jansen, waar het de Islam en aanverwante zaken betreft. Nooit gedaan ook!
    Is het al in U opgekomen, dat ‘zachtaardig’ook in een positiee context gelezen kan worden, louter met betrekking tot iemands karakter, en dat daar verder geen waarde-oordeel betreffende iemands deskundigheid achter hoeft te steken ?
    U kent mij niet, dus ook niet zo snel oordelen, a.u.b.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    6de regel van boven: positiee=positieve

    Like

  • Harry zegt:

   Khadaffi was ook een gevaarlijke gek , maar waar zijn we beland dankzij de westerse “hulp” aan zijn tegenstanders ? Het is alleen nog maar erger geworden .
   Moet nogal eens denken aan Ronald Reagan , die Khadaffi waarschuwde dat ie straf kreeg en prompt een aantal bommen op zijn paleis gooide . Toen was ie daarna een hele tijd mak . Was ie er nog maar !
   Prima recept eigenlijk .
   Waar zijn dat soort leiders ?
   Tegenwoordig zitten we opgezadeld met een stel imbecielen die alleen de vijand in de kaart spelen .

   Like

 3. luckybee zegt:

  Helemaal mee eens daar om moge wij de Sharia nooit in Nederland toe laten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s