Het heel alledaagse Duits-“Palestijnse” antisemitisme

Screenshot_16

Annette Groth, de “mensenrechtenpolitieke woordvoerster” van de fractie van Die Linke in het Duitse parlement, publiceert op haar website een “inzamelingsactie Gazastrook”, waarvoor een Duits-Palestijnse medische vereniging (DPMG e.V.) met zetel in Siegburg verantwoordelijk is. Daarin wordt gezegd:

“Door de Israëlische politiek van afsluiting, die een onrechtvaardige collectieve bestraffing van de bevolking van Gaza vormt, lijdt de gezondheid van de burgers door het verbod op de levering van brandstof, gas en medisch materiaal immens.”

Toen Annette Groth zich ongeveer drie jaar geleden op weg ging om arme “Palestijnen” te helpen, werd ze door aan Hamas en Al Qaida gelieerde Jihadisten opgesloten op het “vrouwendek” van het schip de Mavi Marmara en moest – vermoedelijk tegen haar wil – door Israëlische soldaten uit haar onaangename situatie worden bevrijd.

De Mavi Marmara had overigens “hulpgoederen” geladen, die de “regering” van Gaza zelfs weigerde aan te nemen: ze wilde geen experimenten uitvoeren op “Palestijnse” proefpersonen met te lang opgeslagen medicamenten. Ook kon ze de rest van de troep, die men aan boord van het schip van de “Gaza-flottielje” vond, niet gebruiken.

Alleen wie ze intens diep haat, kan de “Palestijnen” nog de ondersteuning van Annette Groth toewensen. De Duits-Palestijnse medische vereniging (DPMG e.V.) wil dan ook alleen maar Israël zwartmaken en demoniseren, als zij het heeft over een “verbod op de levering van brandstof, gas en medisch materiaal”. Zo´n verbod bestaat namelijk helemaal niet.

Toen begin november de energiecentrale van Gaza zonder brandstof kwam te zitten, lag dat zelfs volgens Hamas juist niet aan Israël. “We tried to get fuel from Israel via the Palestinian Authority, but it has imposed prohibitive taxes”, klaagde destijds bijvoorbeeld Fathi el-Sheikh Khalil, vicevoorzitter van de “energieautoriteit” in Gaza, over het regime in Ramallah.

En zelfs enkele Duitse journalisten wilden het sprookje van de Israëlische blokkade, die in Gaza voor energietekort zou zorgen, niet meer verspreiden. “De import van diesel via Israël is onder omstandigheden zelfs mogelijk. Maar Hamas weigert deze stap te nemen, omdat bij de invoer aan Palestijnse kant tol betaald moet worden”, wist de Tagesschau.

De Duits-Palestijnse medische vereniging (DPMG e.V.) liegt in haar inzamelingsactie. Annette Groth, lid van het Duitse parlement en “mensenrechtenpolitieke woordvoerster” van haar fractie ondersteunt de gemene laster door deze verder te verbreiden. Dat Die Linke met Annette Groth kan leven, is haar probleem. Zij brengt antisemitisme in het Duitse parlement.

Bron:
http://haolam.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, antizionisme, Communisme, Desinformatie, Duitsland, Fatah, Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

23 reacties op Het heel alledaagse Duits-“Palestijnse” antisemitisme

 1. louis-portugal zegt:

  Men ziet het wel vaker bij die magere leijke vrouwen dat ze zo verbeten worden.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dat vraag ik me nu ook altijd af: waarom zijn de meeste linksgroene wijven zo oerlelijk eigenlijk???

   Like

   • Jan zegt:

    Zodat wij direct weten met wat voor verdorven ziel wij te maken hebben en dus geen tijd hoeven te investeren in dergelijke elementen

    Wij winnen, met onze handen in de zakken

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Komt waarschijnlijk door veganisme. Voor vegetarisme valt al bij al nog te pleiten. Diegenen die echter ELK dierlijk product weigeren te eten en zelfs nog wat verder gaan dus dan vegetariërs zien er gewoonlijk uit als levende lijken, maar dat deert hun fanatiek- linkse kouwe kleren meestal niet. Dat kan volgens mij met niets anders te maken hebben dan met een gebrek aan voldoende proteïnen, vitaminen en mineralen en een te lage bloedsuikerspiegel.

    Dus die dingen houden volgens mij verband met elkaar, want van het laatste wordt je gewoonlijk onredelijk agressief. Zou het kunnen dat al die groen-linkse tuinkabouters met een ziekenfondsbrilletje allemaal veganisten zijn ?

    Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  @louis-portugal en E.J. Bron: Dat valt wel te verklaren, Heren: Meestal moeten ze het dan al van jongsafaan niet van hun uiterlijk hebben, dus op mannelijke aandacht hoeven ze alvast niet te rekenen. Ja, dan moet je het, uit puur zelfbehoud, dus op een ander vlak zien te krijgen, want het is een psychologisch erkend feit, dat ieder mens op zijn tijd aandacht nodig heeft, op welke manier dan ook. Types als Annette Groth streven er dan naar om op het sociale vlak in de schijnwerpers te raken; geen mooi mens, maar een goed mens, zogezegd. Bevlógen. Tja, en dat verbetene…..Dat dient dan tóch om dat àndere gemis niet te voelen. Want geloof me dat dat schrijnt, af en toe, dat doet het bij elke vrouw, alle stoere praat van de zogeheten feministen ten spijt. Het uiterlijk doet er nog genoeg toe! Bij deze is het trouwens…..Tjonge, jonge, in haar plaats was ik in mijn jonge jaren tóch eens langs de plastische chirurg en de kapper gegaan; Er kan vaak nog zó veel worden opgeknapt.
  Maar kennelijk heeft ze dat net zo halfslachtig benaderd als haar werkzaamheden. Want zo te lezen is ook dat laatste een knoeiboel!

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Heksen bestaan schijnbaar nog, de linkse heksen ! Die zijn ook oerlelijk en zitten vol met gemene streken.

  Like

 4. Avidia zegt:

  Ik ben ook tamelijk slank, maar zie er gelukkig niet zo uit, daarbij ben ik ook echt rechts :-}

  Like

  • Harry zegt:

   t ‘Is ook eigenlijk niet eerlijk , wij “rechtse” mannen zien wél de manco’s , de minpunten en de gebreken van die linkse wijven , terwijl we voor “onze eigen” dames een vergoeilijkend oogje dichtknijpen .
   Zijn ze wat te dik , noemen we het een natuurlijke botox vervanger .
   Hebben ze raar haar , dan noemen we dat een kenmerkend kapsel .
   Betrap mezelf ook voortdurend op dit gebrek aan objectiviteit .

   Maar eerlijk is eerlijk , dit geval op bovenstaande foto ziet er net uit als Freek de Jonge , net of ze een hele koude nachtlang door de regen hebben lopen wandelen .
   Zo moeten ze zich ook wel voelen .
   Doet zich de vraag voor of wij dit aanzicht wel langer kunnen tolereren .
   En eigenlijk vind ik dat een serpent als Gretta D . voorgoed onzichtbaar gemaakt dient te worden als een soort zelfbescherming voor ons .
   De manier waarop wil ik me niet mee bemoeien , als ik haar maar nooit meer hoef te zien .
   Mislukte kalveren krijgen immers altijd een spuitje .
   t Ís maar een suggestie .

   Like

 5. Joop Klepzeiker zegt:

  Ik dacht even dar het freek de jonge was

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Lijkt ze inderdaad sprekend op, het had z’n zuster kunnen zijn.
   En de politieke richting klopt ook!
   Nu is er van de Jonge, een man toch, ooit al eens gezegd dat hij lelijk is, dus kun je wel nagaan, wat de algemene maatstaven híer zijn…..

   Like

 6. Jan zegt:

  Conservatieve heks:

  Socialistische heks:

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Ach de rode kerk mevrouw blaat haar onzin rond. Wat liegen betreft, en veinzen, zijn de roden net als hun maatjes de moslims meesters.

  Like

 8. Jan zegt:

  Annette Groth zat ook op de Mavi Marmara, gescheiden van de mannen, zoals ‘het hoort’ en steunde Fouad Twal in diens ‘strijd’ tegen de ‘Verjudung’* van Jeruzalem:
  “Völlig zu Recht hat der lateinische Patriarch von Jerusalem, Fouad Twal, mit Nachdruck gegen die Zerstörung eines Hauses, das eine palästinensische Familie mit 14 Mitgliedern beherbergt hatte, protestiert. Auch begrüße ich, dass das Patriarchat verkündet hat, wegen der Zerstörung seines Eigentums eine Schadensersatzklage anzustreben.“
  http://www.groth.die-linke-bw.de/index.php?id=4872&tx_ttnews%5Btt_news%5D=14050&tx_ttnews%5BbackPid%5D=4884&cHash=f476b6d540

  Fouad Twal, aangesteld door paus Benedictus, verkondigt dat het bestaan van Israël niets met de Bijbel heeft te maken en dat het lijden van de Christenen vergelijkbaar is met het lijden van Jezus: “We Christians never forget that even our Lord himself suffered and was mocked in Jerusalem.” Twal verdedigt verder de opvatting van het Vatikaan dat Joden niet het uitverkoren volk is zoals in de Synode van 2010 bepaald:
  “We Christians cannot speak about the Promised Land for the Jewish people”, the synod’s document said. “There is no longer a chosen people. The concept of the promised land cannot be used as a base for the justification of the return of Jews to Israel and the displacement of Palestinians.”
  Dit is dus niets anders dan de vervangingstheologie die verkondigd wordt en waarvan iemand als Van Agt een groot adept is.
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4203818,00.html

  Leeghoofd Annette Groth over de Moslimbroederschap in Egypte:
  “De Moslim Broederschap met zijn deels fundamentalistische kijk op religie kan niet door repressie en onderdrukking, maar slechts door overtuiging en discussie maatschappelijk tot een minderheid teruggedrongen worden. Militaire onderdrukking is hier volstrekt ongepast en zal juist het tegenovergestelde veroorzaken. Het is gewoon het ongerechtvaardigde verbod van de Moslim Broederschap die democratisch niet te verdedigen is, die de versterking van de democratie voorkomt.”
  http://www.scharf-links.de/44.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=39069&tx_ttnews%5BbackPid%5D=6&cHash=44206c7c1d

  Citaat uit Encyclopedia of the Middle East Hassan al-Banna
  “The growth of the Muslim Brotherhood was accompanied or caused in part by the fact that Al-Banna associated it with the German Nazi party and the Third Reich….
  The Brotherhood’s political and military alliance with Nazi Germany blossomed into formal state visits, de facto ambassadors, and overt and covert joint ventures. The Muslim Brotherhood transformed Nazi anti-Semitism into a Muslim version, providing Arab translations of Mein Kampf (translated into Arabic as “My Jihad”) and other Nazi anti-Semitic works, including Der Sturmer hate-cartoons, adapted to portray the Jew as the demonic enemy of Allah rather than the German Volk.” **
  http://www.mideastweb.org/Middle-East-Encyclopedia/hassan_al-banna.htm

  Vrienden van Annette Groth:
  http://kommunisten-online.de/die-politik-des-jnf-palastinensisches-land-innerhalb-israels-und-in-den-besetzten-gebieten-zu-judaisieren-d-h-zu-ausschlieslich-judisch-israelischem-kolonialgebiet-zu-erklaren-und/

  * Meulenbelt en vriend Hijmans hebben dezelfde opvatting: Anja Meulenbelt :: Weblog vrijdag 30 juli 2010
  In Jeruzalem
  …En straks gaan we kijken bij de vrijdagse demonstratie in Sheich Jarrah waar Palestijnen uit hun huizen worden gepest om ook Oost Jeruzalem te ‘verjoodsen’…
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2010/07/30/in-jeruzalem/
  Hijmans:
  De verjoodsing van Jeruzalem is weer een klein stapje dichterbij gebracht.
  http://abu-pessoptimist.blogspot.nl/2013/08/vijf-scholen-in-oost-jeruzalem-laten.html
  (Stel je voor: russificatie van Moskou, schande!)

  Meulenbelt heeft overigens dezelfde opvattingen als Annette Groth over de Moslimbroeders:
  woensdag 16 februari 2011 Over de Moslim Broederschap en de opstand in Egypte

  Je kon het wel voorspellen, in het rechtse opiniehoekje van Ome Henk in de Volkskrant moest dringend een stuk komen om nog eens te waarschuwen tegen de verschrikkelijke gevolgen van de islamisering in het algemeen, en de rol van de Moslim Broederschap in het bijzonder, naar aanleiding van de opstand in Egypte.
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2011/02/16/over-de-moslim-broederschap-en-de-opstand-in-egypte/
  http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/2011/02/04/nawal-el-saadawi-over-de-opstand-in-egypte/

  Like

 9. iznogoudh zegt:

  Lijkt wel erg veel op Freek de Jonge.
  Ook zo´n linkse superdenker.

  Like

 10. Theodoor zegt:

  Schoonheid is een typisch links probleem, alles moet grauw, massaal en lelijk zijn. Misschien hebben ze wel gelijk dat leidinggevende Rode Tuig, het leven van het voetvolk moet ook daaraan gelijkwaardig zijn. Zij die zich omhoog gewerkt hebben moeten in grote weelde kunnen leven, de salonsocialisten!
  Wel, als het volk dat allemaal wil, wie ben ik dan om dat te verbieden.

  Like

 11. baksteen zegt:

  Ik wist niet dat Freek de Jonge in Duitsland familie had.

  Like

 12. Jan zegt:

  Hussein Obama: “Antisemitisme van moslims is iets van de laatste tijd”

  Muslim anti-Semitism is only decades old, Obama claims
  In an interview with The New Yorker magazine, Obama described the Muslim hatred of Israel as byproduct of recent fights, not as a consequence of Islam’s doctrinal objection to any Jewish government.

  “With respect to Israel, the interests of Israel in stability and security are actually very closely aligned with the interests of the Sunni states,” Obama said.
  http://dailycaller.com/2014/01/21/muslim-anti-semitism-is-only-decades-old-obama-claims/

  Het erge is dat De Gek dit ook nog gelooft

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s