Minister Timmermans gaat naar Cuba

Screenshot_9

Minister Frans Timmermans (Buitenlandse Zaken) gaat naar Cuba. Hij is van zondag tot en met dinsdag in het communistische land in de Caraïben. Timmermans ”wil de banden aanhalen”, maakte het ministerie van Buitenlandse Zaken donderdag bekend.

Lees verder>>>
(h/t Jan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Minister Timmermans gaat naar Cuba

 1. Monalisa zegt:

  zeker ook met het vingertje wijzen daar?

  Like

 2. Hij is er echt dol op om schenders van de mensenrechten te eren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Likoed Nederland: 18.35. uur. Juist! Deze rode fascist Timmermans, is een van de grootste Israel bashers van de tegenwoordige tijd. Hij moet maar thee gaan drinken, met Gretta Duizendberg, Harry-hamas-van Bommel, en het molenpaard Meulenbelt!

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  GodverdeGodver…..! “De banden aanhalen….!” Sommige Linksgekkies leren het ook nooit!
  Je krijgt zin om die Timmermans “Dirty Havana” van Pedro Juan Gutierrez eens door z’n goedmensenstrot te duwen, misschien dat zijn ogen dan nog eens open gaan!
  Als het ook maar Links óf Islamitisch is, anders deugt het niet voor die klootzakken!
  Aanklagen wegens landverraad moesten ze dat kabinet!

  Like

 4. helletocht zegt:

  Deze retro-communist zal ook daar wel weer op de foto gaan, en zijn linkse Pinkpop vrienden tweeten. Goed voor het plakboek, verder kost het geld van de burger.

  Like

 5. Harry zegt:

  Ik heb daar gewerkt in Cuba , de socialistische heilstaat .
  Het is van oorsprong een prachtig land . Vol met fraaie Spaans aandoende huizen .
  Maar die donderen langzaam in elkaar en niemand steekt een vinger uit om de boel op te knappen . Schoonmaken en opruimen ? Ho maar .
  Zoals altijd bij socialisten moet een ander de rotzooi maar opruimen .
  Zelfs vallend stucwerk lieten ze liggen , ze strompelden er liever elke dag overheen !

  Niks gaat daar normaal , het is één grote corrupte rotbende , haast alles gaat zwart .
  Het is werkelijk onbegrijpelijk hoe de boel daar functioneert .
  Bij een benzinestation komt iemand tanken en die betaalt met een mand verse vis .
  De volgende heeft groente bij zich , tankt benzine en neemt weer een paar vissen mee .
  Zo gaat dat de hele dag door . Het is me een raadsel hoe ze de boel op de rit houden .
  Die pomphouder zal toch ook z’n rekeningen met geld moeten betalen ?

  Wij lagen met een schip in de baai van Matanzas , waar de mensen een kilometer moesten zwemmen van de wal naar het schip , alwaar ze een paar lege cola blikjes stalen of een grote moer of zo en daarmee weer overboord sprongen ! Maar dat gebeurde volop !
  Ook iemand’s werkschoenen werden voor de deur van de kombuis weggejat , daar sta je dan op je sokken ! Maat 47 ! Terwijl je je voeten brandt aan het dek .
  Geloof niet dat ook maar iemand in héél Cuba zulke grote voeten heeft !

  Het is toch van de zotte dat als je ergens met 8 Hollanders aan het werk bent dat er dan de hele dag een auto met 4 agenten in burger voor de deur van je hotel staan ?
  We hebben uit balorigheid wel eens een rotte sinaasappel op het dak van die auto gemieterd van vijf hoog . Ze schrokken zich kapot !
  Zodra er iemand een luchtje ging scheppen werd je door iemand gevolgd .
  Leve het socialisme ???

  Nee , het socialisme is een afwijking waar we zo ver mogelijk vandaan moeten blijven !
  Wat heeft Timmerfrans daar te zoeken ?
  Laat ie bij Putin z’n licht gaan opsteken hoe we de terreur aan moeten pakken , doet ie nog wat nuttigs .

  Like

  • delamontagne zegt:

   Het is nog steeds een prachtig land, trouwens heel caribisch gebied. En de mensen ( overal in latin Am )vol levenvreugd en levenslustig. Jammer dat ,t na Batista communistisch werd. Een van de oudste voormalig spaanse kolonies. Havanna wordt nu wel gerestaureerd, begrijp ik uit artikelen. Wat dat stelen op/uit schepen betreft, kunnen ze in die islam-staten ook goed.( denk dat U dat ook wel weet ) Of ze er voor gestraft worden??????????? Is toch maar van die christen-honden.!!!!!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Havana wordt nu gerestaureerd? Dat zal eens tijd worden -als het al niet te laat is! Volgens Pedro Juan Gutierrez brokkelden de woningen onder de voeten van de bewoners af, zo in de jaren ’90 van de vorige eeuw. En dat noemt zich een ‘socialistische Staat!’
    Zoals je altijd weer ziet: Met de behuizing van de gebroeders Castro zal het wel snor zitten….

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ik zit dat land niet op-te-hemelen, maar bedoel dat de mensen, het land, natuur etc,etc. erg mooi/goed is. Dat communisme is die mensen daar begin jaren 60 ook maar opgedrongen (waar niet ! ) Als Am. mischien een iets andere polletiek had gevolgd en het land niet helemaal had geisoleerd, was een en ander mischien anders gelopen.
    Wat die behuizing betreft, die Batista-clan woonde ook niet bepaald in een hutje, Hemingway evenmin.

    Like

 6. koddebeier zegt:

  Laten ze hem daar aub houden !!!

  Like

 7. Jean zegt:

  Gelieve hem het retourticket af te nemen…als hij daar is uiteraard.

  Like

 8. Scarlatti Bombatti zegt:

  Volgevreten stompzinnigerd Minister Timmermans gaat naar Cuba ‘de banden wat aanhalen’ hij kan die banden niet stràk genoeg aanhalen wat mij betreft maar dan letterlijk want hij past nog maar àmper in zijn kleren!

  Like

 9. aquarius4422 zegt:

  Soort zoekt soort.

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Het socialisme en het communisme zijn een broertje en een zusje van elkaar, dat blijkt nu wel. Maar dat hij als vertegenwoordiger van ons volk zo’n smerige stuip uithaalt door banden te willen smeden met die communisten is des Duivels. Die hele kliek daar in het Haagse, die Haagse kouwe kak, bestaat uit notoire landverraders. Na de tweede wereldoorlog wisten ze wel raad met zulke rotzakken. Vandaag de dag komen ze keer op keer goed weg, en sturen deze lieden de Duivel Himself (Moslims) op ons af, terwijl we schijnbaar de bodem van de beerput nog lang niet bereikt hebben !

  Like

 11. Tiny zegt:

  Kan hij gelijk een gezellig onderonsje houden bij een lekker kop koffie met onze Nederlandse terroriste Tanja. Misschien haalt hij haar wel over toch maar mee terug te gaan naar Nederland om haar goede werken hier voort te zetten.
  Overigens veel huizen in Havanna en andere steden stammen nog gedeeltelijk uit de tijd van Columbus. Veel is al opgeknapt met hulpgeld van de Unesco. Zeker het oorspronkelijke deel van Havanna. Het zou zonde zijn dat na zoveel eeuwen deze huizen nu gaan afbrokkelen.
  Er is ondanks de armoede heel veel moois op Cuba te zien en te beleven. Natuurlijk moet je niet de hele dag aan het strand bivakkeren maar er echt op uit trekken. taxi huren en gaan. Kom je ook nog eens n aanraking met de bevolking daar. Het loont zich. Tenminste toen wij er waren en dat is ook alweer 15 jaar geleden. Toen was het ook nog niet zo overlopen met toeristen uit Europa.

  Like

  • delamontagne zegt:

   En waar komen de meeste NL ( laat ik liever zeggen .EU.)- toeristen voor.? ? STRAND, zon…zon en dit in herhaling en goedkope drank en ander vertier. Meesten zijn echt niet in land zelf geinteresseerd. Maar ben helemaal met U eens dat ,t veel LEUKER is om met de lokale bevolking in aanraking te komen. Maar dat geldt voor veel meer landen.

   Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Bezoek aan massa moordenaar Fidel Castro zegt alles over de morele standaard van dit door politieke machinaties op buitenlandse zaken terecht gekomen gezicht (of kunnen we beter zeggen mombakkes) van Nederland. In het reële Cuba van vandaag is met toestemming van de rest van de wereld de mogelijkheid gecreëerd dat opnieuw de zoveelste communistische massa moordenaar ongestraft zal doodgaan. De Cubaanse dictator onderdrukte en onderdrukt ook vandaag gruwelijk zijn volk en bood ooit hulp bij en hitste op tot genocide in Afrika. En toch zijn er geen oproepen zoals bij Generaal Pinochet om Castro voor een tribunaal te slepen. Media commentators en mensenrechten activisten schreeuwden hun kelen schor uit angst dat Generaal Augusto Pinochet zou sterven zonder berechting voor zijn door zijn regime gesanctioneerde martelingen, moorden en verdwijningen. Maar beangstigend genoeg heeft tot nu toe praktisch niemand van de hoog morele mainstream pers en het mensenrecht activisme de opwelling gehad om genoegdoening te eisen voor de moordpartijen, verdwijningen, martelingen en het veroorzaken van totale economische en maatschappelijke ontreddering door het Castro regime. De communist Fidel Castro zal dus naar alle schijn een rustig doodsbed krijgen ondanks de door hem veroorzaakte gruweldaden op het Cubaanse volk tijdens zijn meer dan zes decennia durende Cubaans schrikbewind. Tijdens zijn bewind is minsten 10% van de Cubaanse bevolking gevlucht naar andere oorden en zij die achterbleven bleef niets anders over dan hun lot te ondergaan onder het inherente anti humane socialisme. Castro is verantwoordelijk voor het exporteren van het socialistische revolutionaire geweld over de gehele wereld. Al deze misdaden van Castro en zijn kompanen zijn uitvoerig gedocumenteerd en er kan in de publieke opinie geen twijfel meer zijn over zijn duivelse misdadigheid tegen de gehele mensheid. Ondanks dit alles is het vreemd dat de westerse media en de westerse elite dit allemaal niet schijnen te bemerken laat staan er iets tegen ondernemen. De psychopaat en serie moordenaar Castro was ook een subliem publicist die erin geslaagd is voor zichzelf een groot aantal onkritische bewonderaars te verzamelen voor in zijn fotoboek. Onze bloedeigen Harrie Mulisch was onder andere een van hen. De narcist Mulisch heeft nooit de morele volwassenheid bereikt zijn fout in zijn ziekelijke bewondering voor Castro te onderkennen. De V.S. was in feite het eerste land dat in 1959 meteen herkende dat de wereld na de machtsovername op Batista opnieuw te maken kreeg met een gewelddadig en mens vijandig communistisch regime. De haat op de V.S. die zich na 1959 ontwikkelde bij de zogenaamde 1968 generatie zat vooral in het feit dat de V.S. de kwaadaardigheid van het communisme in het algemeen en de communistische regimes in het bijzonder wereldwijd herkende, benoemde en bestreed met alle middelen. Weinigen weten nog maar van de toestand dat Castro zelfs na de machtsovername in 1959 normaal toegang had tot de V.S. en zelfs uitgenodigd was bij de toen wereldberoemde Ed Sullivan show voor een interview. Ook op Harvard University werd Fidel uitgenodigd voor het houden van een speech echter niet lang daarna kwam de ware onloochenbare communistische aap uit de mouw komen.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Jammer dan dat de U.S NU ook niet meteen herkennen welk een gevaar de……….islam……….is.
   Ze herkenden wel meteen in 1959 het gevaarlijke communisme ! , NU 1/2 eeuw later het gevaar van islam, wat hoor je daar over.? ? ?
   En dat gevaar van islam duurt al 14 eeuwen. COMMUNISME heeft maar 3/4 eeuw geduurd. Ik herinner me dat de Am. jaren 50/60 werkelijk “panisch” waren wat betreft communisme.
   Denk dat uiteindelijk het in Cuba wel weer goed komt.

   Like

 13. Martien Pennings zegt:

  Nou, dat is dan helemaal in lijn met wat deze vette rat, die zich minister van BUZ van Nederland mag noemen, voor de rest voorstaat.
  Vriendschap met Cuba past helemaal bij vriendschap met de Palmaffia’s en Poetins dictatuur en haat tegen Israël.
  Zoals ik eerder schreef over deze zieke geest: http://bit.ly/1i46t4V :

  Arnoud Brouwers bericht voor de Volkskrant over Rusland en vooral over de protesten tegen Poetin. Hij twittert ook en op 18 juli 2013 luidde een bericht van hem: ‘Navalny gaat de bak in. En we denken terug aan Timmermans´ advies aan NL correspondenten: bericht niet te negatief over Rusland.’ Olaf Koens valt Brouwers bij: ‘De vraag of Rusland een democratie is noemde hij ‘aggresief’.
  Wááát!!
  We moeten van Fransje dus positief doen over het land waar ooit in de jaren 1980 de Russische Lente uitbrak, die net als die andere Lente in de kiem gesmoord werd om te eindigen in de horrorwinter van dictatuur.
  ( . . .)
  Bij het schurkenconglomeraat dat tegenwoordig weer “Rusland” heet, adviseert Fransje eufemiseren en bij de enige humane democratie in het Midden-Oosten, Israël, adviseert Fransje demoniseren.
  Want daarmee zijn ze bij de PvdA en het ministerie dat door Fransje wordt geleid toch stevig in de weer? Met een boycotactie tegen Israël? En die boycot is inmiddels toch ook verheven tot officiële EU-politiek?
  Nog eens heel goed kijken: de Poetin-kliek en de “Arabische wereld” met voorop de “Palestijnse” SA moeten ontzien en mooi gepraat worden en Israël geboycot en gedemoniseerd.

  Like

 14. luckybee zegt:

  Kan hij niet gelijk daar blijven? daar is hij toch zeker thuis?

  Like

 15. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Hij gaat daar in de leer hoe je nog verder een bevolking kan onderdrukken zodat hij deze info aan Rutte en co kan doorgeven. Ook koopt hij daar een mooie oude Amerikaanse auto want dat is nu vrijgegeven en laat deze op onze kosten importeren naar NL om hier dan belastingvrij maar zeer schaadstof schadelijk mee rond te rijden. Socialisme leidt altijd tot DICTATUUR!!!!! Kijk maar naar ex USSR , China. Noord-Korea en Cuba etc!!!!

  Like

 16. Jan zegt:

  Timmermans over Oeganda: “Wij gaan jullie economisch helemaal kapot maken, vuile flikkers!”

  De ambassadeur van Oeganda is ontboden op het ministerie van Buitenlandse Zaken. Minister Frans Timmermans (Buitenlandse Zaken) wil op die manier duidelijk maken hoe teleurgesteld Nederland is over de anti-homowet die de Oegandese president Yoweri Museveni maandag ondertekende. Timmermans en zijn collega Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) hebben dat dinsdagavond gemeld aan de Tweede Kamer.

  Beide ministers geven aan dat de Nederlands ambassadeur in Kampala eerder al de zorgen van het kabinet over deze kwestie overbracht aan de premier en andere overheidsvertegenwoordigers en dat hij dat opnieuw zal doen. Ook licht hij de maatregelen toe die Ploumen en Timmermans maandag aankondigden, zoals het stopzetten van 7 miljoen euro hulpgeld aan de Ugandese overheid.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3603531/2014/02/25/Ambassadeur-Oeganda-ontboden-op-ministerie.dhtml

  Like

  • Monalisa zegt:

   Frans Timmermans over Oeganda: “Wij gaan jullie economisch helemaal kapot maken, vuile flikkers!” als hij dit gezegd heeft dan geef je wel een mooi visite kaartje af van je eigen partij ik geef die president in Oeganda gelijk het lijkt wel of wij niet meer normaal zijn. laten ze in hun eigen land blijven ik heb niks tegen homo’s maar doe normaal dan doe je al gek genoeg.

   Like

 17. Jan zegt:

  Marco Rubio leest Tom Harkin (Dem) de les over Cuba, ook al zo verzot op het communisme
  http://www.breitbart.com/Breitbart-TV/2014/02/26/Rubio-Destroys-Dem-Senator-for-Praising-Cuban-Communism

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s