Poldermodel vastgelopen

Screenshot_3

Het herstel van de Nederlandse economie verloopt in een onbevredigend laag tempo. De bijna-stagnatie ontstaat doordat Nederlandse politici niet bij machte zijn fundamentele keuzes te maken. Het poldermodel is vastgelopen. Dat is de analyse van hoogleraar economie Lex Hoogduin in Het Financieele Dagblad.

Lees verder>>>
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, praatjesmakers. Bookmark de permalink .

26 reacties op Poldermodel vastgelopen

 1. Sjaak zegt:

  Holder de Polder !
  En Maar verder liegen en bedriegen !
  Gesloten de hele linkse zetelpoepers eruit donderen !
  Uit de EU ! Grenzen dicht timmeren !
  En met de uitwijzing van de Moslims beginnen !
  Linkse zetelpoepers eruit ! Geld gespaart !
  De Moslims eruit ! Nog Meer Geld gespaart !
  Uit de EU ! Nederland heeft weer eigen geld !

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Citaat,Politiek niet in staat om keuzes te maken. WIJ stemmers zullen onze eigen keuzes te maken. Massaal stemmen is wel belangrijk voor ONZE toekomst.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Dat heeft het volk dus niet gedaan, tenminste als er niet massaal verkiezingsfraude is gepleegd. Hoeveel mensen “Wilders gewoon geen prettig persoon” vinden is om te janken, meer uitleg weten de meeste stumperds ook niet te geven.

   Like

 3. Jean zegt:

  Of het nu komt van een hoogleraar of laagleraar het is en blijft lullen en zakken vullen.
  Als u morgers naar de winkel gaat zult u het wel merken, daar hebben die lullers en zakkenvullers geen last van die lachen zich te barsten met het klootjesvolk dat alles maar blijft slikken, normaal moesten nu miljoenen burgers richting Brussel, Den Haag, Berlijn, Parijs, Londen stappen met de strijdkreet “OPKRASSEN MISDADIGERS”.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Verdeling zaaien is een kunst die de politieke kaste tot op zekere hoogte beheerst, maar in landen als Duitsland en Zwitserland is er niets te merken van enige recessie. Duitsland omdat ze het meeste in de melk te brokkelen hebben in de EU en Zwitserland omdat ze de enige juiste beslissing genomen hebben: niet in de EU… Nederland kan er nog uit, maar die optie zal ook niet voor eeuwig open blijven staan.

   Like

 4. bigljohn zegt:

  De polder is niet vastgelopen, maar ondergelopen. Dokter Frankenstein creeerde een afzichtelijk monster. Ons kabinet creeerde al vele van deze afzichtelijke politieke monsters, waaronder het belachelijke en schadelijke polder model. Hij of zij die het nu nog nodig vind om bij de volgende verkiezingen op deze creators van deze politieke monsters te stemmen, MSM en linkse mooie beloftenmakers of niet, verklaar ik voor knettergek !

  Like

  • Wans Horst zegt:

   En toch zijn dat er genoeg. Zij vinden ons weer randfiguren omdat hun ogen pijn gaan doen bij het zien van de waarheid en zij gauw de andere kant op kijken.

   Like

 5. luckybee zegt:

  Wat denk je dat het Marxisme gaat overwinnen? nergens gelukt en ook in de toekomst zal niets met ze lukken.

  Like

 6. Jan zegt:

  Maar er is een groei van 0,4%. Er is dus Hope en Change

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Verwaarloosbaar en het gaat alleen nog maar slechter worden. Die hele Euro houdt men kunstmatig in stand.

   Like

  • bigljohn zegt:

   Valse hoop en het volk alweer een rad voor de ogen draaien. Het huurwaardeforfait voor huizenbezitters met 0,1 % omhoog, en de waterbelasting komt eraan, en die werkt zich o.a ook door in de prijzen voor bier en frisdranken. De E.U. werkt aan een vermogensbelasting van 5 a 10% voor personen die meer als een ton op de bank hebben staan. Je zult maar net je huis verkocht hebben omdat je als oudere gaat huren en hebt bijvoorbeeld 3 ton op de bank staan. De eerste jaarlijkse betaling €30.000. Je geld waar je je leven lang voor gewerkt hebt verdwijnt dan in de komende jaren als sneeuw voor de zon. En dit jaar zullen we wel weer geconfronteerd worden met de nieuwste belastingverhogingen cq bezuinigingen. Want het is immers ieder jaar prijs.

   Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Helaas vrees ik -net als velen van U- dat de stomme Nederlandse kiezer, in Maart alweer gaat stemmen op de PvdA,VVD, D66 en het CDA. Het gaat schijnbaar nog te goed in NEDERIGLAND!

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Ik krijg ook veel het commentaar dat zolang de inkomsten nog toereikend zijn, men niet echt van plan is eens te kijken naar hun ééntonige leven. Vervang die hele schijnelite van de valsemunters in Europa met Joden en misschien dat het nog wat wordt.

   Like

  • Driek zegt:

   @Tom Hendrix, natuurlijk gaat straks de hele meute weer stemmen op die zwendelpartijen, maar als iedereen nu eens de knop van z’n TV uitdraait, en alleen het nieuws op de kristische websites leest, zoals E.J. Bron, komen het klootjesvolk misschien op andere gedachten, maar dat zal wel niet gebeuren, ik geef de moed op, het wordt niks meer.

   Like

  • Monalisa zegt:

   Tom ik ben bang dat dit zeker gaat gebeuren, de mens is zo dom als de pest.dan vraagt je toch af wat hebben zij toch voor leerstof gehad op die scholen, een beetje stuf en zuipen het heeft hun hersens aangetast en hun denk vermogen.

   Like

 8. helletocht zegt:

  Het poldermodel functioneert enkel nog binnen het project islamisering Nederland.

  Like

 9. Jan zegt:

  Rutte zei toch dat het zo goed gaat met de economie, dat men weer koopt, wat dat ook mag zijn, propagandapraat mag ik aannemen want de realiteit zegt iets anders:

  Minder huwelijken en geboorten door economische crisis
  In 2013 zijn er minder huwelijken gesloten en kinderen geboren. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Volgens het bureau komt dit vooral door de economische malaise.

  In het afgelopen jaar stapten 74.000 stellen in het huwelijksbootje; dat zijn er 6.000 minder dan in 2012. Het aantal geregistreerde partnerschappen steeg juist van 9.200 naar 10.000.

  Het aantal geboorten is ook afgenomen. Vorig jaar werden er 171.000 kinderen geboren, 5.000 minder dan in 2012. Dit hangt samen met een daling die in 2010 is ingezet. Vooral twintigers krijgen minder kinderen.
  http://www.nrc.nl/nieuws/2014/02/06/minder-huwelijken-en-geboorten-door-crisis/

  Kent Rutte wel de samenhang tussen bevolkingsgrootte en economische groei of stabiliteit?

  Like

  • Wans Horst zegt:

   De meeste kinderwagens die ik zie rijden worden voortgestuwd door mensen met een getinte huidskleur, vaak verscholen onder een islamitisch schaamtedoek, dus je kunt je afvragen hoeveel kaaskop-kinderen er vorig jaar geboren zijn.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s