FOTOSHOPPER

Screenshot_32

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Tistochwat zegt:

  Zoek de verschillen…

  Kun je lang zoeken, want die zijn er niet!

  Like

 2. Monalisa zegt:

  oei dit komt hart aan

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Welnee, voor wie?
   WIJ weten dit al lang!

   Like

   • Tiny zegt:

    Heb je gelijk in Theresa.

    OT: Kan even een tijdje niet reageren, computer is alweer van slag, moet eerst weer ees gerepareerd. Toetsenbord doet wat het wil, de rst ook of helemaal niet

    Like

 3. Sylvia Groot zegt:

  Prachtig. Geen speld tussen te krijgen dus geschikt om door te sturen aan alle cultuurrelativisten.

  Like

 4. De islam is de omgekeerde wereld!

  Like

 5. luckybee zegt:

  Oppassen ook voor Hindu’s ze bereiden iets voor dat voor ons niet erg leuk zal zijn.Niet vergeten ze zijn en blijven voor ons vreemdelingen, wij hebben= met ze geen arrangements zo als de Gemenebest zo als dat de Britten deden.
  http://www.dewanand.com/

  Like

 6. Pieter Nokkio zegt:

  beangstigend, deze waarheid. Maar wie wil die nog onder ogen zien? Onze leiders, politici, ambtenaren (!) en soortgelijke grijze muizen in elk geval niet. De profetie dat “in het laatst der dagen, de mensen de waarheid niet meer zullen verdragen” komt haarfijn uit.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Pieter Nokkio: 06.40. uur. Daar sluit ik mij geheel bij aan Pieter! Het lijkt zeer veel op de voorspellingen in de Openbaring van Johannes!

   Like

 7. peterselie1 zegt:

  De parallellen tussen het tijdsgewricht voorafgaande aan de WOII en het hedendaagse islamofascisme zijn voor mij in ieder geval duidelijk zoals dag en nacht. Niettegenstaande dat een groot gedeelte van de Nederlandse burgers vind dat het wel meevalt en het hun tijd wel zal duren, dit is weer zo een typische reactie om de boodschap te neutraliseren en onder geschikt te maken, maar in feite is het 5 voor 12. Ruim voor de tijd dat de Duitsers Nederland binnen vielen in 1940 bestond er al een druk diplomatisch, militaristisch en sociaal verkeer tussen Nederland en Hitler Duitsland Nederlandse stafkaarten en ander geheim materiaal werd uitgewisseld met de Duitsers, die zogezegd in een gespreid bedje kwamen op twee knelpunten na namelijk de hevige weerstand die de Nederlandse troepen boden bij de slag om de Grebbeberg en aan de Afsluitdijk aan de Friesland kant. Na het bombardement op Rotterdam werd er keurig met de Duitsers samengewerkt, dank zij een voor die tijd een prima door ijverige ambtenaren bijgehouden bevolkingsregister konden er relatief gezien veel Joodse burgers opgepakt worden en op transport gesteld worden naar de vernietigingskampen, door razzia’s van Nederlandse politie mensen onder Duits toezicht. Er gingen verhalen de ronde dat de Duitsers het te gortig vonden dat de Nederlandse politie meer dan zijn best deden om zoveel mogelijk Joodse burgers op te pakken.

  Nu kan men zien dat het islamofascisme zich uitbreidt als een olievlek over Nederland, een ieder behalve diegenen die hun kop al langer in het zand hebben gestoken en zich sociaal democraten noemende kent de feiten van de islamisatie van Nederland en Europa er zit een duidelijke structuur en vasthoudendheid hier achter. Net zoal verleden jaar werd een sharia-wijk in Den Haag weggeredeneerd door de ‘liberale’ burgemeester en zijn vazallen, ook kwam onlangs naar buiten dat er in Amsterdam-Noord militairen werden ingezet om de veiligheid te monitoren, maar in feite heeft de Nationale politie de situatie niet meer onder controle, aangifte doen voor de verzekering is het enigste wat de burgers rest. De inbraakgolf die Nederland teistert mogelijk gemaakt door het verdrag van Schengen kunnen een tsunami van Oost-Europese misdadigers meestal ongestraft hun gang gaan, honderdduizenden inbraken liggen onopgelost op de plank en verdwijnen dagelijks in een of andere lade van een bureau. Het is een publiek geheim dat de Nationale politie ook de misdaden die door de Marokkanen worden gepleegd gemarginaliseerd worden, homo’s en Joden die in elkaar gerost worden en het beroven van onze oudjes is schering en inslag in de Hoofdstad, mensen die uit een wijk weggepest worden door dit islamitische Marokkaanse tuig daar doet de sociaal democraat van der Laan ook weinig tot helemaal niets aan.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Peterselie1: 10.53. uur. Dat is zeer goed verwoord Pieter! En ik noem weer de verraderspartijen die deze ellende EUSSR en import van MUZELMANNEN hebben mogelijk gemaakt: de RODEN/SOCIALISTEN, de sociaal-democraten, de liberalen en de links-liberalen en de christen-democraten! Deze zijn al sinds 1972- in wisselende samenstelling- aan de regering!

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Amsterdam is al zover in het socialistisch en guttmensch moeras weggezonken dat er in Amsterdam-Noord militairen ingezet moeten worden om de veiligheid te monitoren, dat heb je als het islamitisch en balkan tuig ongehinderd binnenstroomt.

  Like

 10. Sylvia Groot zegt:

  Zijn het vooral christenen die nu binnenkomen vanuit Roemenie en Bulgarije?
  Van de Bulgaren weet ik in elk geval dat ze een hekel hebben aan mohammedanen, met name de turken vanwege de wrede overheersing door de ottomanen.
  Dat gaat dan toch een tegenwicht vormen tegen mohammedanen? Of ben ik nu aan het wensdenken?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s