DE DEGENERATIE VAN NEDERLAND!

EU unmask

(Door: Realpredictor)

Weliswaar wordt Europa niet door een externe macht bezet, maar desondanks bevindt dit continent zich in de grootste demografische omwenteling van zijn historie, waarbij de nieuwe, vooral islamitische, bevolkingsgroepen de autochtone Europeanen successievelijk vervangen.
Deze niet anders dan vijandig te noemen gigantische bevolkingsuitwisseling werd en wordt door Europa´s eigen politici aangestuurd en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeften van de autochtone Europeanen.

Screenshot_7

En nóg steeds worden wij gedwongen door de multicul moraalridders van onze regeringen om hen als gelijkwaardig te beschouwen! Maar: Gelijkwaardigheid bereik je niet door zelf drie stappen terug te doen en je eigen verworvenheden (civilisatie, cultuur, normen en waarden) overboord te gooien!

De effecten van de instroom van grote groepen uit een achterbleven cultuur in een cultuur die merkbaar verder is, heeft bekende risico’s: groepsvorming en de bijbehorende gettovorming, het ontstaan van randeconomieën, een toename in individuele en groepscriminaliteit en een herleving van het godsdienstig fundamentalisme.

Prof. Afshin Ellian:

“Het multiculturele paradigma wordt ons opgedrongen als norm. Multiculturalisten zijn een soort postmoderne tirannen die met morele terreur en schijn kosmopolitisme een aparte samenleving willen oprichten”

Niemand vraagt zich af, waarom wij in onze geciviliseerde maatschappij een (genetische en culturele) degeneratie verwelkomen! Want in alle islamitische landen waar men niet alleen genocide pleegt op hele bevolkingsgroepen vanwege een andere religie, geloofs- of levensovertuiging, worden deze gebruiken uit het stenen tijdperk (en nóg verder terug in de evolutie) gehanteerd! Zoals het onderdrukken van vrouwen, kindermishandeling en barbarisme in hun “cultuur” is verweven! Dat dit nog steeds in deze eeuw bestaat is al erg genoeg, maar waarom moeten WIJ, geciviliseerde mensen, dit alles in onze samenleving tolereren en accepteren?

Screenshot_8

Onderstaand de voorbeelden van de “degeneratie” die ons straks ook te wachten staat:

https://ejbron.wordpress.com/2014/01/04/kinderen-islamitisch-onthoofd/
http://www.siotw.org/news_english.item.1409/the-cost-of-islamic-incest.html
https://ejbron.wordpress.com/2013/10/08/de-vluchtelingen-uit-afrika-gooien-mensenoffers-overboord/
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/10/nos_tuint_in_charmeoffensief_s.html

THIS WILL BE THE RESULT OF OUR TOLERANCE!

Door:
Realpredictor

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, Rotzakken. Bookmark de permalink .

17 reacties op DE DEGENERATIE VAN NEDERLAND!

 1. Sjaak zegt:

  Controversiële haatsjeik naar Almere
  ALMERE
  Telegraaf 6.1.3014
  Een controversiële ‘shariageleerde’ komt dinsdag een lezing geven in Almere.
  Imam Haitham al-Haddad is uitgenodigd door Moslimjongeren Almere !

  Like

  • Driek zegt:

   @Sjaak. Domheid ten top. Een shariageleerde. Ik vind het iedere keer weer opnieuw ongelooflijk, dat dit in ons landje plaats vindt. Het is een verschrikkelijke nachtmerrie,
   en je kunt er niet meer uit ontwaken, want we zijn klaarwakker, we beleven het werkelijk, en we laten het allemaal gebeuren, maar soms denk ik wel eens dat ik droom.

   Like

 2. De vraag is nu door wie wordt dit gefinancierd??? Dat is belangrijk om te weten!!!

  Like

  • Anneke zegt:

   Zeker niet door de moskee-leden!!!!….Nee; die willen geen financieel ‘blauwtje’ lopen. De hard-werkende NL-man kan dit helse partij-tje ‘dokken’.

   Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Het is niet te geloven, maar wat onze voorouders samen met ons in ruim 100 jaar hebben opgebouwd word door een aantal overheidshufters in enkele jaren afgebroken.
  Hoe lang kan dit nog duren zonder dat eerstdaags de vlam in de pan slaat?

  Like

 4. En DIT staat ons dus ook te wachten:
  https://ejbron.wordpress.com/2013/01/15/thailand-moslims-plegen-genocide-op-boeddhisten-omdat-zij-zich-niet-tot-de-islam-willen-bekeren/
  De moslims daar zijn net zo als in Nederland met open armen ontvangen en net als hier geen strobreed in de weg gelegd! Ze hebben net als hier hun religie en gewelddadigheden vrijelijk kunnen uitoefenen! En kijk wat er nu gebeurt! Dus Nederland maak je borst maar nat!

  Like

 5. Bauernschmaus. zegt:

  De doorsnee Nederlander heeft het te druk met programma’s als’Boer zoekt vrouw’.Men wordt pas wakker als er een haatbaard met een Kalashnikov voor de deur staat..

  Like

  • Sjaak zegt:

   En niet alleen Nederland ! En nu komt de Mol ook weer met
   een nieuwe realiteitsvreemde uitstraling van Utopia !
   Ik in ieder geval wacht op het programma:
   ,, De grote Moslimtrek terug naar het zuiden”
   Het lijkt er wel op ofdat zich de mensheid terug ontwikkelt !

   Like

   • bigljohn zegt:

    Over een tijdje is onze beschaving en technische ontwikkeling totaal verdwenen en onvindbaar net als wat er mee Atlantis gebeurd is.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Bauernschmaus: 08.32. uur. En de RODEN en de HAATJURKEN maken daar dankbaar gebruik van!

   Like

 6. Jean zegt:

  Een bom is zolang ongevaarlijk zolang de vlam niet bij het kruit komt, mometeel brand nog steeds het lont maar het lont wordt zeer kort…., nog enkele capriolen vandie onderontwikkelde achterlijke gewelddadige barbaren nde knal volgt automatisch. BOEM.

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Die overtuiging heb ik ook Jean.
  Lang kan het niet meer duren.

  Like

 8. helletocht zegt:

  Dit is inderdaad de grootste uitdaging sinds die psycho-Oostenrijkse schilder de wereld in brand stak. Nu echter worden we niet door oorlogstuig overrrompeld, maar wordt het land en het continent met chirurgische precisie ingenomen door de “cultuur” die ons tot moslimslaven zal maken. Shame!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s