Afrikaanse “vluchtelingen” demonstreren in Israël

Screenshot_14

Tegen vele antisemitische beweringen in heeft Israël heeft Israël ook met complete hordes legale en illegale “vluchtelingen” uit Afrika te maken. Ze komen in scharen en eisen van de wereldgemeenschap het recht op vrijheid, om het land te koloniseren – met miljoenen en nog eens miljoenen zwarte “vluchtelingen”:

Duizenden Afrikaanse emigranten demonstreerden voor de Europese ambassades in Tel Aviv en eisten een betere behandeling. Specifiek werd er gedemonstreerd tegen de uitzetting zonder proces van honderden asielzoekers.
De demonstranten marcheerden naar de ambassades van de VS, Frankrijk, Canada, Italië, Groot-Brittannië en Duitsland en overhandigden daar petities tegen de Israëlische wet, die gevangenschap tot een jaar voor illegale immigranten zonder proces mogelijk maakt.

France 24

De Afrikanen hoeven in heel Afrika alleen maar de vasectomie in te voeren, dan hebben ze meer dan voldoende land voor allemaal. Dan hoeven ze niet meer over andere volkeren heen te vallen…eh…te vluchten.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Israël. Bookmark de permalink .

7 reacties op Afrikaanse “vluchtelingen” demonstreren in Israël

 1. Ieder jaar gaan er miljarden alleen al vanuit Nederland naar Afrika. En nog steeds heeft het géén baat. Ga maar eens naar Amsterdam City. Dat kun je beter Klein-Afrika noemen. “Hasj kopen, meneer?”

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Daarvoor beneide ik Israel ! Doordat ze zelfstandig en atonoom zijn
  kunnen ze iedereen eruit sodemieteren die menen hun grote bek
  moeten open trekken ! Daar zijn wij in de EU smarotzerlanden door
  de smerige linkse kerk onze handen gebonden !
  DAAROM ! Mei 2014 eruit bij deze Mafia EU !

  Like

 3. bigljohn zegt:

  De Afrikanen beginnen op een muizenplaag te lijken. Ze fokken als de konijnen, en spurten hun overvolle land uit richting Europa om aldaar de ruif leeg te eten. Vervolgens gaat het voortplantingsproces alhier gestaag verder, tesamen met de drift om ons te verplichten de Islam te gaan belijden. En natuurlijk moet deze expansie drift flink gestimuleerd worden door de E.U. en al haar lidstaten. Koningin Juliana wist al te vertellen dat ons land vol genoeg was. Janmaat ook, maar hij werd gedemoniseerd. Pim Fortuin stond op het punt minister president te worden en zei ook al dat Nederland veel te vol was. maar hij werd vermoord. Geert Wilders tenslotte zegt eveneens dat Nederland veel te vol aan het worden is, met alle gevolgen van dien. Maar ook hij wordt voor gek versleten door links en de Mainstream media. Op deze manier (door die voortplantingsdrift) staan er nog honderden miljoenen Afrikanen te trappelen om Europa binnen te sluipen, en verwordt Europa alzo tot een (Islamitish) tweede Afrika. En niemand die er iets aan doet, of er aan kan doen zoals de PVV die, zoals gezegd, alweer voor gek wordt versleten.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Israël heeft groot gelijk dat ze deze mensen vast zetten. Het moet maar eens afgelopen zijn dat Afrikanen daar als horzels neerstrijken en eisen dat ze in vrijheid willen leven. Ik ben het eens met @bigljohn, die zegt dat ze als konijnen fokken. Dit kan Israël nooit aan. Ook onze eigen bevolkingen worden totaal verdrukt als die lui zonder dat hen iets in de weg gelegd wordt Europa binnen gaan komen. Ik hoop dat Israël nu voet bij stuk houdt en zich niet de wet laat voorschrijven door de VN. Baas in eigen huis en baas over het eigen toelatingsbeleid.

  Like

 5. Jan zegt:

  De moordenaars, verkrachters, dieven, plunderaars, inbrekers, zij allen kunnen zo terecht in Zweden nadat zij door Israël zijn uitgewezen:

  Sweden accepts dozens of Eritrean asylum seekers from Israel
  As a strike by tens of thousands of African asylum seekers against Israel’s migration policies entered its third day on Tuesday, Interior Minister Gideon Sa’ar announced that dozens of Eritrean asylum seekers had left Israel voluntarily in recent weeks for Sweden.

  Sweden agreed to take them in response to a special request by the UN Refugee Agency (UNHCR) and to include them in a resettlement plan, due to their special circumstances.
  http://www.haaretz.com/news/national/1.567450

  Like

 6. Jan zegt:

  Israël’s ‘verrijkers’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s