Alsnog in dit theater: sjeik Haatham el HaatHaat

Screenshot_9

Halalmere is voor niemand leuk, maar op 7 februari mag het polderdorp echt geruimd worden. Met in HIV gedoopte kernwapens. Want dan komt Sjeik Haitham en Haddad een babbeltje houden. Alsnog. Een eerder aangekondigd bezoek, dat tot Kamervragen leidde, werd afgezegd. Altijd gedoe (hup Ebru!) als de man op bezoek komt want een grotere moslimHitler zien wij zelden op Nederlandse bodem. Althans, niet eentje die er zo openlijk voor uitkomt dat hij maar wat graag in het Westen woont en ondertussen alle aldaar geldende normen en waarden verfoeit. Zijn aanwezigheid in de Blauwe Moskee was de aanleiding voor onze duurzame warme belangstelling voor deze haathut, destijds gerund door Yassin Elforkani en Jacob van der Blom. U weet wel, de heren van het Contactorgaan Moslims en Overheid waar uw ministers Opstelten en Asscher mee overleggen hoe ze ‘islamofobie’ moeten bestrijden. Want islamofobie, dát is het probleem. Niet de haatdragende religie zelf.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Naïviteit, Nederland. Bookmark de permalink .

19 reacties op Alsnog in dit theater: sjeik Haatham el HaatHaat

 1. Cathja zegt:

  Islamofobie moet helemaal niet bestreden worden! We moeten massaal protesteren dat deze haatjurk in ons land zijn giftige pijlen afschiet. Ik vraag me af wat Brussel bedoelt met een verbod op haatzaaien. Dat zal wel niet gelden voor de islam/moslims.
  Dat noemen we dan discrimineren.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 07.04. uur. Precies Cathja, wij oorspronkelijke inwoners van Nederland, worden gediscrimineerd, dag aan dag, mede op bevel van de EUSSR. En daar bukken Rutte en Samsom maar wat graag voor. Moslims mogen alles, bedriegen, liegen, stelen, verkrachten en meer van dat fraais! Wat een rotland is dit toch aan het worden! Maar de PvdA vindt dat geweldig!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Brussel kan zoveel willen! Zelf ben ik gisteravond tijdens het schrijven van mijn antwoord aan Ben Kok -onderwerp: Europa wringt langzaam het leven ….enz.- tot de definitieve conclusie gekomen dat, wat zij willen, onmogelijk is, alleen al omdat het wetsontwerp dat zij voorstaan een vat vol tegenstrijdigheden is. Het is bv.onmogelijk om het accepteren van feminisme te laten samengaan met het accepteren van de Islam en omgekeerd.En als de Islam té veel de ruimte gelaten wordt om te domineren haakt Links tenslotte ook af, want die leven nog steeds in de veronderstelling dat ze dat rustig kunnen laten gaan zónder er zelf aan te moeten geloven. Wanneer het tegendeel blijkt, hebben ze er ècht genoeg van.We zullen -misschien- wel door enkele moeilijke periodes heen moeten omdat er in Brussel een paar gekken zitten, die het inderdaad willen proberen, maar dat wil nog niet zeggen dat het ze ook lúkt!
   We kunnen wel 1984 erbij blijven halen, maar dit zijn tóch andere tijden. De mentaliteit is anders. Dat kon Orwell ook niet weten: uiteindelijk was hij een man van…..1948.
   Blijf alert op de verdere ontwikkelingen, maar blijf het tegelijkertijd voor jezelf herhalen: DIT GAAT ZE NIET LUKKEN.

   Like

   • Jean zegt:

    Theresa,
    Volledig mee eens, een opmerking, in Brussel zitten niet enkele gekken maar heel veel gekken, misdadigers, parasieten, klaplopers, tafelschuimers en helaas ook veel barbaren, onderontwikkelde barbaren die maar 2 adressen kennen nl. die van het OCMWee en de Mutualitee.
    Jammer dat er zoveel geld aan verknoeit wordt, een eurocent is nog teveel aan die paria’s.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   Alle geboden en verboden die ze in Brussel voor ons aan het ontwerpen zijn, gelden uiteraard niet voor de moslim.

   Elke keer als ik zo’n baardaap zie, vraag ik me af of die kerels hun schaamhaar op hun kin hebben geplakt.

   Like

 2. delamontagne zegt:

  Ik had het gisteren al in de Jerusalem Post en in franse krant gelezen, over die z.g.n. komiek Donnedieu. Nu zag ik vanmorgen vroeg op NOS dat de burgemeester van Bordeaux zijn optredens gaat verbieden. Er wacht die man ook nog een proces. Toch weer heel anders in NL, waar die sjeik Haatham-el-haat-haat, weer mag optreden.

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Cathja deze man doet wilders na! wilders predikt ook over hun, dus je kan wat verwachten van deze groep, alleen die nederlander kijkt er toch anders tegen aan ik zet de linker bij kijk naar velen reacties van nederlander je krijgt niet alle koppen in 1 zak.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22189124/__Haatsjeik_voor_lezing_naar_Almere__.html

  Like

 4. Theodoor zegt:

  Waar haat gezaaid wordt zal haat worden geoogst.

  Jammer dat we in Nederland aan doortrapte, domme en laffe politici geen gebrek hebben.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Waanzin dat deze man zomaar Nederland binnen kan komen !!!
  Bedankt door en door verrotte politici die ons overleveren aan dit soort tuig !!

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Ra ! Ra ! Z’n Haatpreek is verschoven ! Was wilders op bezoek ?

  Like

 7. loet zegt:

  Vreedzaam persoon komt op een later ogenblik?
  Van uitstel komt afstel?
  http://www.maghreb.nl/2014/01/07/bezoek-sheikh-dr-haitham-al-haddad-almere-uitgesteld/

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  In policor Nederland draait het niet om principes en beleid maken maar louter om de macht, daar mee maakt de bestuurlijke elite geen uitzondering en zij laten blijken dat zij totaal geen intenties hebben om de kloof tussen politiek en kiezer te verkleinen. Hier mee wil de politiek aan geven dat zij niet op een spreekverbod van deze haat-sheik zitten te wachten, zij kijken alleen maar wat voor gevolgen dit zou hebben, weer een stap naar in de richting van intolerantie tegenover het volk, een week later niemand die het er over heeft.

  Like

 9. Anneke zegt:

  De strijd hebben de high-elite illuminati elite en hun kornuiten (de mohammed-aanbidders) feitelijk AL VERLOREN. Merk op dat de reguliere pers en heel voorzichtig de televisie-crew een andere mening / weg gaan bewandelen. De interview’s worden toch wat ‘kregeliger’ / ‘pittiger’. Dit valt nog niet zo op, maar als men goed kijkt en luistert…dàn ziet en hoort men al veel.

  Like

 10. Jean zegt:

  Zijn er nog vuurwerkraketten over?
  Goed, steek ze in die achterlijke barbaar en zijn fans hun reet en BOEM ermee. Uiteraard richting zee zodat die moslimsmurrie niet op mensen valt.
  Bah wat een zootje barbaren en daar gaan westerlingen mee aan een tafel zitten? Kilometers afstand houden van dat dodelijk virus aub.

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Afschieten die dienaars van Beelzebub , zoals in dit geval Sjeik Haitham en Haddad. Wat von Staufenberg met Hitler van plan was. was volkomen gerechtvaardigd. Dat geld niet voor die idealisten van de Godsdienst des doods. Ook zij zullen eens erachter komen dat hun leven maar heel kort duurt. Eens zullen er krachten in het volk opstaan die dit zullen gaan regelen. Met dezelfde risico’s als in de tweede wereldoorlog. Maar dat (de kans om opgepakt te worden met alle risico’s van dien) zullen ze er graag voor over hebben.

  Like

 12. Republikein zegt:

  De totale gekte is over ons gekomen mensen, ik, in mijn linker een shaggie, en in mijn rechter een freddie, en dan onzin accepteren, ja, het is mogelijk, leef ik wel bewust, of moet ik nog meer zonden begaan, ik betaal al zoveel belasting!
  http://bijbelgetrouw.nl/index.php?itemid=664

  Like

 13. Jean zegt:

  Loopt die haatbaard nog steeds vrij rond in Nederland?
  Vuiligheid moet toch opgeruimd worden, in Vlaanderen krijg je een GAS boete als je vuiligheid op de weg gooit, jammer dat ze zoiets in Nederland binnen halen….

  Like

  • fleckie zegt:

   Die “HAATBAARDEN” komen gewoon hondsbrutaal binnen, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is?( is het dan niet zo?. Maar wat wel verwonderlijk is,? is er hier in Nederland OOK niet een imam met de naam van BOMMEL?? (Ik meen mij die naam te kunnen herinneren, ooit??) maar die naam hoort men nooit meer in dit verband??)als imam??)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s