Meer dan 4000 aanhangers van Al Qaida met Schengen-paspoorten in Syrië

Screenshot_33

(Door: Michael Mannheimer)

Met de islam heeft Europa ook islamitische Jihadisten het land binnengehaald. Meer dan 4000 van hen vechten al in Syrië. Talloze anderen vechten in andere landen zoals Afghanistan, Irak, Bosnië-Herzegovina, Kosovo en Nigeria. Tienduizenden, wellicht honderdduizenden andere moslims vormen de stille reserve van deze strijders en leven al lang onder ons. Een heel leger van uitstekend opgeleide Allah-strijders is gereed voor dag X, waarop de islam begint aan de derde fase van de islamisering en de gewapende oorlog aan Europa wil verklaren. Dit alles is in veiligheidskringen al lang bekend. Er dringt echter niets van naar buiten. De media en de politiek blijven nog steeds de Europeanen voorliegen over dit dodelijke gevaar waarmee zij ons opgezadeld hebben. Het islamitische gevaar wordt niet tot onderwerp gemaakt.

Het terreurnetwerk Al Qaida heeft 4000 tot 5000 strijders met Schengen-paspoorten in Syrië gestationeerd. Volgens de Spaanse krant ABC werd dit meegedeeld door de Belgische geheime dienst. Een zogenaamde groep Jihadisten in de regio Flamenca, die in Syrië zou zijn opgeleid, heeft de afgelopen week minstens één terreuraanslag in Irak gepleegd, aldus de krant.

Volgens informatie van de Belgische geheime dienst bevinden zich ongeveer 200 personen met Belgische paspoorten in Syrië of hebben daar gevochten. Daarvan werden ongeveer 20 gedood en 140 anderen bevinden zich nog steeds in Syrië. Er bevinden zich ook Belgische Jihadisten in Somalië en Kenia. In verband met een aanval op een winkelcentrum in Kenia zouden 3 Europeanen zijn gearresteerd.

http://german.irib.ir

Bron:
http://michael-mannheimer.info
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Al Qaida, Europa, Islam, islamofascisme, Jihad, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Meer dan 4000 aanhangers van Al Qaida met Schengen-paspoorten in Syrië

 1. De Europese overheid vergeet dat er toch wel wat mensen zijn in verschillende Europese landen die in de gaten hebben waar het steevast met islam op uitdraait. Mensen die niet aan de kant gaan en zich niet laten intimideren. Mensen die terugslaan om hun dierbaren te beschermen. Mensen die hun grenzen ongeacht carriereperspectieven bewaken en die daarom nu al vooruitzien om de confrontatie die ongetwijfeld komt goed voorbereid aan te gaan. De situatie in Noord-Cyprus, Kosovo , Albanië en Zuid-Libanon verheldert wat er gebeurt als teveel mensen blijven wegkijken. Ieder kan voor zichzelf uitmaken welke waarden hij of zij ten koste van wat verdedigen wil.

  Laat niemand nog kunnen beweren van niets geweten te hebben
  http://bit.ly/1lNDnqH

  Like

 2. Theodoor zegt:

  De huidige politici vinden hun macht belangrijker dan het lot van hun landgenoten.
  Het is om te huilen.
  Net zo erg is dat ze er bij staan te lachen, wat zijn dat toch voor mensen.
  En tegen de domkoppen die niet verder komen dan naar de PO kijken, stem gewoon weer VVD, PvdA, CDA of D66 dan weet je dat ze alles met hun mond belijden en wordt je niet met de nek aangekeken omdat je op de PVV hebt gestemd

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Aan de juistheid van deze informatie hoeft niet te worden getwijfeld.

  Maar,Nederlanders, vreest niet, want:
  -Onze inlichtingendiensten zijn vast op de hoogte .Zij weten waar de ”islamitische vredestichters” zich ophouden en dat is natuurlijk genoeg..
  -Sommige politieke experts oefenen misschien al in het schenken van thee, als voorbereiding op de eventueel te voeren respectvolle gesprekken die tot een vreedzame overdracht van het land moeten voeren.Op die manier kan men wat tijd rekken en vinden zij al babbelend en wegkijkend van de feiten toch nog een uitweg.
  -Vanwege de bezuinigingen op onze defensie uitgaven oefenen speciale eenheden van het leger oefenen alvast in het pijl en boogschieten om geruisloos te kunnen optreden tegen het nog onzichtbare leger van de religie van de vrede.

  -Onze buitengewoon visionaire politieke elites roepen ”Vrede! Vrede, wij hebben alles onder controle!” Alles is relatief! Er zijn niet zoveel jihadisten in ons land.Die zitten elders.

  -En bovendien zullen er weer dagsluitingen worden ingevoerd voor de televisie ,met telkens dezelfde spreker: onze voormalige vorstin die ons oproept het volste vertrouwen in de EU te hebben, want dan zal alles goed komen..

  Ja,ja, zo komt alles vanzelf goed.
  Hoewel , als je het mij vraagt, de extreem nalatige leidslieden die over ons zijn gesteld doen er echt beter aan vooral niet even Apeldoorn te bellen, maar direct contact op te nemen met een bevriende natie in het Midden Oosten, waar ons land al tijden tegen aanschopt , want men heeft dringend behoefte aan raad en daad en heel veel werkelijke bijstand.

  Het lijkt mij nog beter dat de heer T. na zijn terugkeer uit Cuba deze taak op zich neemt, vanwege zijn innige band met onze vrienden daar en direct doorvliegt naar Jeruzalem, in gescheurde kleding en heel veel as op zijn volvette kanis .Hij moet, liggend op zijn knieën, deze kwestie voorleggen aan mensen die weten hoe je je land vakkundig verdedigt en terroristen effectief aanpakt.
  De tijd van onzinnig politiek gebazel is voorbij.Tijd voor echte actie.

  Like

 4. bataviawillem zegt:

  Ik ben blij dat ik niet jong ben en dat ik het waarschijnlijk niet meer meemaak.

  Like

 5. Tiny zegt:

  En dat hun volgende reis vanuit Syrië linea recta naar hun 72 maagden mag gaan. Hebben ze zelfs geen paspoort voor nodig.

  Like

 6. fleckie zegt:

  Het GECOÖRDINEERD”DOODZWIJGEN”!!!bevolen door???!!

  Like

 7. Jan zegt:

  3999 om juist te zijn:

  French Islam convert killed fighting Syrian regime, like his half-brother
  Nicolas Bons, a young convert to Islam from a comfortable middle-class French background, has died fighting in Syria barely four months after his half-brother met the same fate, their father said.
  http://www.scmp.com/news/world/article/1400025/french-islam-convert-killed-fighting-syrian-regime-his-half-brother

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  We zullen dankzij de verraders van de politiek hier nog Joegoslavische toestanden mee gaan maken. Denk aan de periode 1991 t/m 1995!

  Like

 9. luckybee zegt:

  Als iemand mij aantonen kan, wanneer en waar de Vader , en de Zoon , en de Heilige Geest, wil dat wij in een multiculti land zullen leven,In de Bijbel (Thora),dan geloof ik in een multiculti wereld.Maar naar mijn mening is een multucultiwereld alleen bij de Romeinen mogelijk ze hebben alle vreemde Goden geadopteerd, en als een van hun Goden aangenomen. Dat hebben zo wel de RKK als ook de Marxisten geadopteerd. Maar het is geen wil van onze God.van Abraham Jacob, Izaak en Mozes.Dus heel voorzichtig met de aanname van een Multiculti wereld.

  Like

 10. alidas1 zegt:

  20 maar wat jammer er moet er geen een meer terugkomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s