Migrantenrovers wachten oude weerloze vrouwen op begraafplaatsen op

Screenshot_15

(Door: Kybeline)

De twee oude vrouwen behoren hoogstwaarschijnlijk tot de “Trümmerfrauen” van Duitsland, die tegenwoordig door de Groenen met de grootste minachting behandeld worden, temeer daar Pforzheim tot die steden behoort die aan het eind van de oorlog echt in puin lag. Tegenwoordig hebben zulke oude vrouwen in de migrantenstad van de Turken, Rusland-Duitsers en Jezidi´s absoluut geen lobby meer. Ze zijn loslopend wild, een gemakkelijke buit voor de “onbekenden” uit de Oriënt, die “40.000 tot 50.000 criminelen van Eurazisch-Russische herkomst”, op hun strooptochten naar buit door Duitsland:

“Het is vreselijk, je kunt je niet meer veilig voelen”, zegt Hess met het oog op een tot nu toe onopgeloste aanval, die eveneens plaatsvond op de begraafplaats in Dillweißenstein aan de Liebfrauenstraße.

Aanval op 90-jarige

Zoals bericht, had op 27 oktober een man een 90-jarige bezoekster en haar 73-jarige dochter van achteren aangevallen, op de grond geduwd en van de oudere dame de handtas gestolen. De 90-jarige raakte dusdanig gewond dat ze naar het ziekenhuis gebracht moest worden. Een negatief hoogtepunt, maar volgens Hess geen incident. Volgens haar komt deze “grafschending”, zoals zij dat voelt, steeds opnieuw voor. “Er wordt gestolen”, zegt Hess. “Er lopen hier rare figuren rond.” Maar heel weinig gedupeerden doen aangifte als er plotseling grafversiering of bloemstukken weg zijn. (…)

Zoals de woordvoerder van de politie meedeelt, kon de dader na de aanval in oktober in Dillweißenstein, die in een auto van een onbekend merk gevlucht was, niet worden opgespoord. Op de begraafplaats in Nöttingen werden vorig jaar juni delen van een grafsteen ter waarde van € 80,- gestolen. In Niefern sloegen dieven eind november op de parkeerplaats van de begraafplaats toe, waar ze de ramen van een auto insloegen en een handtas stalen. Eenzelfde soort ervaring zoals Hess moest volgens Oruba een vrouw meemaken die op 26 december aangifte deed. Van haar werden twee snoeren met lampjes ter waarde van € 30,- gestolen, die zij in een boompje had gehangen.

Ook al bestaat er geen aanleiding tot grote zorg, toch kan Otruba de bedenkingen van enkele bezoekers van de begraafplaats begrijpen.  

Pforzheimer Zeitung

De woorden van de woordvoerder van de politie Otruba dat er “geen aanleiding tot grote zorg bestaat”, zijn pure hoon voor deze oude mensen. Zoveel drieste geblaseerdheid tegenover het volk, dat de stad van Otruba de afgelopen decennia had opgebouwd, daar staat je verstand bij stil! Het was namelijk deze generatie, die tegenwoordig op de begraafplaatsen te zien is, die destijds Pforzheim weer heeft opgebouwd uit de puinhopen! Zonder deze oude mensen en hun werk zou Otruba tegenwoordig zo wonen als in de bergen van Anatolië!

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Duitsland, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, praatjesmakers, Rotzakken. Bookmark de permalink .

4 reacties op Migrantenrovers wachten oude weerloze vrouwen op begraafplaatsen op

 1. Tom Hendrix zegt:

  Wat fijn toch die verrijking-kots/braak- mogelijk gemaakt door het rode tuig van de EUSSR! Wat geweldig toch, iedere dag weer berovingen en aanrandingen, mede mogelijk gemaakt door de 2 achterlijke “heksen”, ashton en malmström, prominente leden van dat politburo eussr te Brussel.
  En ondertussen brengt onze nationale pinokkio=marx rutte, nog wat miljarden van ons naar dat politburo. O ik hoop toch zo mee te mogen maken, dat het gedroch eu, deze HOER VAN BABYLON, aan haar einde komt!

  Like

 2. Cathja zegt:

  En dan wordt er gezegd dat er “geen aanleiding tot grote zorg” is! Wat moet er eigenlijk allemaal gebeuren eer er eens openlijk gezegd wordt dat het op een verschrikkelijke manier uit de hand begint te lopen daar? Altijd maar dat verzachtende, dat zalvende gedoe, dáár word ik nou onpasselijk van!
  Duitsland is over enige tijd voor ons geen land meer waar we met een gerust hart naar toe kunnen gaan.
  Met ‘dank’ aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Ben ik blij dat ik in Nederland woon. Telkens die verhalen over Duitsland alwaar de Islam regeert.
  Alhoewel, in Gouda alwaar de broer van mijn vrouw woont doet zich de Moslim ook steeds meer gevoelen. Eerst dat gestolen brommertje van een van een van de medebewoners van die broer, waar de politie zich totaal niet druk om maakt (een groepje Marokkanen), en nu weer een inbraak in het huis. Er stond een Marokkaan voor hem met een groot breekijzer. De angst die hij doorstond bij die confrontatie. De politie werd weer ingeschakeld, maar of die er nu werk van maakt ????????

  Like

  • Jade zegt:

   Zou er echt verschil zijn tussen Nederland en Duitsland?
   Ik denk het eigenlijk niet…
   De politie legt de lat om aangifte te doen steeds hoger.
   Met een paar jaar is het waarschijnlijk onmogelijk om aangifte te doen.
   “Discriminatie” gevallen krijgen uiteraard wel prioriteit No 1…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s