“’PvdA-ers´ Feijenoord zitten vooral voor geld in lokale politiek”

Screenshot_12

Veel PvdA-raadsleden van de Rotterdamse deelgemeente Feijenoord zitten vooral in de lokale politiek voor de vergoeding van ruim 1.200 euro per maand, die een substantieel gedeelte vormt van hun maandelijkse inkomen.

Daarnaast zijn de PvdA-raadsleden erg gericht op het krijgen of hebben van baantjes,  blijkt uit het vertrouwelijk rapport Koers houden in roerige tijden van de PvdA’ers Wim Cornelis en Annie Brouwer-Korf. Zij deden op verzoek van PvdA-voorzitter Hans Spekman onderzoek naar de PvdA in Feijenoord.

Toko

Omdat veel raadsleden oorspronkelijk niet uit Nederland komen, voelen zij zich feitelijk niet verwant met de partij en de sociaaldemocratie in het bijzonder, staat in het rapport. Veel raadsleden weten niet precies wat de functie van de deelgemeente is.

Screenshot_13

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

13 reacties op “’PvdA-ers´ Feijenoord zitten vooral voor geld in lokale politiek”

 1. Cathja zegt:

  Het wordt tijd voor een quotum. Is je familie nog geen 5 generaties in Nederland (ja, ik neem het wat ruim), dan heb je niks in de politiek te zoeken hier. Allochtonen zitten, zoals we hebben kunnen lezen, er toch enkel en alleen voor hun eigen achterban en om er voor hen zoveel mogelijk voordeeltjes uit te slepen, dat de gemeente Rotterdam eigenlijk geen snars aan ze heeft. Bovendien is de vergoeding veel te hoog, dus alle reden om de boel eens even flink op te schudden. Dit geldt voor alle Nederlandse gemeenten, waar allochtonen met een aantal jaren mogelijk totaal de dienst uit gaan maken (als we dit niet tegengaan).
  Stop met deze waanzin. Het bezitten van twee paspoorten wil nog niet zeggen dat je hier goed bent geintegreerd. Zeer velen spreken nog steeds geen fatsoenlijk Nederlands, zelfs hun kinderen niet. We zijn in Nederland veel te ver doorgeschoten met het pamperen van deze mensen!

  Like

 2. Maurice zegt:

  Niet veel nieuws onder de zon. Eén pot nat, of het nu om allohtone PVDA linkmichels gaat of om doorsee autochtone politic. Waar is het immers gemakkelijker je geld opstrijken dan in een baantje als als politicus.

  Enig verschil is kennelijk dat het allochtone politike schoelje er wél in slaagt om voor de achterban iets gedaan te krijgen..

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De ellende is begonnen onder het kabinet den Uyl, doordat deze “gastarbeiders”, massaal toestond, – nadat hun werk hier erop zat- om in Nederland te blijven, en wat nog funester was ze toe te staan hun vrouw en kinderen toe te laten in Nederland, onder het adagium gezinshereniging. Daar ging het al finaal fout, want niet alleen vrouw en kinderen kwamen, neen het halve dorp uit Marokko en Turkije kwam mee. Daarna de volgende blunder, of opzet, het geven van stemrecht aan deze mensen voor de Gemeenteraadsverkiezingen, en hupsakee ook maar gelijk voor de 2e Kamer. Helaas was het niet enkel de PvdA, maar ook met name het CDA, D66 en in het kielzog de VVD hebben hieraan medewerking verleend.
  Natuurlijk kiezen deze overwegend- moslims- voor hun belangen. En die zijn: infiltratie in voornoemde partijen, en nog enige anderen, om tzt. deze volledig over te nemen. Een en ander natuurlijk ook als gevolg van het SMERIGE VERRAAD GENAAMD: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG! Hun oogmerk is van Nederland een islamitisch land te maken, en neen, niet alleen Nederland maar HEEL EUROPA! Kots ende walg!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   En dan te bedenken, Tom, dat die lui nóg redelijk genietbaar waren -vaak tenminste wel- zolang de gezinnen maar in het land van herkomst gelaten werden; Toen lieten ze vaak zelfs de ideologie voor wat het was. Maar zodra ze in het kader van de gezinshereniging de allochtone huisvader begonnen te spelen, kwamen de Imams en de moskeeën en begon het hele radicaliserings-gedonder pas goed!
   In ditzelfde artikel wordt ook alweer gewag gemaakt van een illegaal meisjes-internaat, terwijl de families waarschijnlijk in dezelfde wijk wonen! Dan denk ik alweer direct: Gadverdamme, die arme kinderen! Waar is zoiets toch goed voor?! Maar ja hoor: Gedogen, gedogen, die Dickensiaanse toestanden….. Kronkel in hun hersens, die lui!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 21.10. uur. Daarom snap ik het niet Theresa, dat er nog hele volksstammen op de Partij van de Allahtonen stemmen!

    Like

  • peterselie1 zegt:

   Hi Tom vergeet de kinderbijslag niet! die massaal naar Turkije en Marokko overgemaakt werd.

   Like

 4. Jan zegt:

  Alleen de linkse gek gelooft werkelijk dat dit vluchtelingen zijn en beseffen niet dat zij zichzelf belachelijk maken met die opmerking. Een moslim uit Eritrea die bescherming zoekt bij Joden.

  Overigens wordt in de Israëlische pers al net zo gelogen als hier bij ons als zou het gros van de Israëli’s opkomen voor de illegalen waarvan het merendeel leeft van diefstal, inbraak en zich verder schuldig maakt aan verkrachting en moord.
  Al dat shitvolk dat te lui is om hun eigen land op te bouwen en er een hel van maakt meent dat zij vervolgens kunnen neerstrijken in andermans land om daar een hel te maken omdat zij hun eigen stenetijdperknormen daar wensen door te voeren (zie Turken binnen de PvdA-Feyenoord)

  Overigens liegt ook de (linkse) pers in Israël er fiks op los en zet Joden massaal neer als racisten
  ‘Nation’ Blog Fabricates Facts to Attack Israeli ‘Racism’
  http://www.jewishpress.com/news/blog-on-the-nation-invents-facts-to-call-israel-racist/2013/12/23/

  En direct wordt een dergelijk verhaal overgnomen door beroepasantisemiet Hijmans:
  Racistische brandstichting in appartement van Eritreeërs in Jeruzalem
  http://abu-pessoptimist.blogspot.nl/2012/06/racistische-brandstichting-in.html

  Israel weigert Afrikaanse immigranten te integreren en stelt zich zonder meer racistisch op, volgens critici. Dov Khenin, Knessetlid van de communistische Hadash-partij
  http://abu-pessoptimist.blogspot.nl/2013/11/israelisch-kabinet-stelt-zich-achter.html

  De realiteit:
  Israël: “Afrikaanse migranten” verkrachten steeds opnieuw Israëlische meisjes en vrouwen. Israëlische minister noemt migranten “infiltranten”
  https://ejbron.wordpress.com/2012/08/19/israel-afrikaanse-migranten-verkrachten-steeds-opnieuw-israelische-meisjes-en-vrouwen-israelische-minister-noemt-migranten-infiltranten/

  Like

 5. luckybee zegt:

  PvdA politicie in Rotterdam zijn meestal Turken en Arabieren.Dat zijn toch eigenlijk onze vijanden?

  Like

 6. fleckie zegt:

  Oei,dat wordt misschien” vechten tegen de bierkaai”?? om te bewerkstelligen dat MEN—-“EERLIJK”! KAN! GAAN. STEMMEN , in MEI?!

  Like

 7. Republikein zegt:

  Oud nieuws !(sorry Martien) Maar dat weet je beter dan ik. Ik onderzoek graag de verbanden.

  Like

 8. Jan zegt:

  Het artikel deed mij denken aan het bericht van Brendel ‘Bebloede koppen in de PvdA-afdeling Feijerbahce’ uit 2010

  De PvdA-afdeling Feijenoord spat uit elkaar als gevolg van een Turkse machtsovername. De deelraad strompelt van affaire naar affaire. Terwijl de partijtop alles uit de kast haalde om integratieboegbeeld Ahmed Marcouch te redden in Amsterdam-West, liet zij de beerput in Rotterdam-Zuid ongemoeid. Opvallend is ook het stilzwijgen van de media. “Misschien heeft Wilders toch wel ergens gelijk”, zegt een teleurgestelde PvdA-veteraan.
  http://www.carelbrendel.nl/2010/02/01/bebloede-koppen-in-de-pvda-afdeling-feijerbahce/

  Of het geval Singh Varma, de terminale kankerpatient die geen kanker had maar graag de kas beheerde omdat zij dan kon graaien en verdelen onder familieleden. Nou ja, socialisten doen dat ook.

  Like

 9. Sylvia Groot zegt:

  Oke dat was dan de uitslag van het onderzoek. En wat doet men ermee??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s