Abdul-Jabbar van de Ven wil onze ruggen breken

Screenshot_37

De als rooms-katholiek opgevoede, geboren Nederlander Jilles Lambertus Henricus van de Ven, tegenwoordig beter bekend als haatimam Abdul-Jabbar van de Ven (wiki), is definitief Nederlander-af. Meneer Van de Ven (de doodwenser van Geert Wilders die een klein feestje vierde toen Theo sneuvelde) windt zich ontzettend op over het Nederlandse oorlogje spelen in Mali. Het maakt hem ziek, zelfs, de ‘stroom leugens’ en ‘neo-koloniale propaganda’ uit Den Haag. Eerlijk is eerlijk. Wij zien ook geen heil in de symboolpolitieke bemoeienis van de Haagse eigenpijpers met een religieuze islamoorlog in een achterlijk zandbakland waarvan het wel en wee niemand in Nederland een flikker kan schelen. Maar we hopen wel dat Onze Jongen en Meisjes een paar hakbars voor de kokosnoot knallen. Nu we er toch zijn, is iedere dooie Jihadi winst. Nou, dat vindt Abu Barbaar van de Ven dus niet.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

13 reacties op Abdul-Jabbar van de Ven wil onze ruggen breken

 1. Marc Bouwman zegt:

  Ik heb dat lichtgewicht zien optreden in de Balie, afgelopen oktober, met Hans Jansen als tegenpool. Kaffer Van der Ven gaf nooit direct antwoord, zelfs op voorzichtig gestelde vragen niet. Deed popie jopie bij zijn geloofsgenoten: ach ja, in het land der blinden is eenoog koning.
  Overigens voelde ik mij, en vele autochtone en niet-autochtone medelanders met mij, niet vrij om wat kritischer geluiden te laten horen. Het alla krakbar was namelijk niet van de lucht. Daarom stond Jansen praktisch gesproken alleen. Op een dappere, wat oudere Nederlandse heer na. Hij had het lef om, van papier gelezen, zijn weerzin tegen de islam toch te vocaliseren.

  Naast mij zat een hele rij islamitische jongeren. Met name op het eind van de vergadering wilden ook zij dolgraag het woord voeren. Was ik, laffe held die ik ben, even blij dat ik mijn mond dicht hield.

  Een andere dappere man was, overigens, de interviewer van de avond. Zijn naam is mij ontschoten, maar hij was in ieder geval allochtoon. Hij liep tegen het eind van de avond met microfoon de zaal in om reacties van het publiek te peilen. Ook hem moet opgevallen zijn hoeveel autochtone Nederlanders angstvallig hun mond hielden, uitgezonderd de islamlikkers.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Dit is nu het resultaat van die landverraders daar in Den Haag. Ze moesten hem afschieten die Duivelsvereerder en landverrader. De Russen zouden wel raad met hem weten. In een heropvoedingskamp cq strafkamp, en dan maar hersenspoelen totdat ie rijp is voor het gekken gesticht.

  Like

  • Sjaak8.1.2014 zegt:

   Niks kamp ! Ik heb zo even een reportage over de
   de bestreiding van de russen tegen deze baardapen
   gezien ! Daar geld de devise eerst schieten en dan
   vragen ! Die willen dat deze tapijtvreters niet ook nog
   onodig kosten veroorzaken !

   Like

 3. Jean zegt:

  Als ik die achterlijke baardapen, klootzakken 1ste klas, zie tamtam maken, hier in onze seculiere westerse gemeenschap, dan komt er een bak agressiviteit naar boven ondanks ik tegen elke vorm van geweld ben.
  Ik wordt kotsmisselijk van dat barbaars moslimgedoe, die rotzooi hoort hier niet thuis.
  Daarom zal ik ook elke partij steunen die een einde wil maken aan de ondergang van onze beschaving.
  In het Antwerpse was er weer zo een mesthoop onder leiding van zo een baardaap in vodden gewikkeld bezig met duiveluitdrijving bij een jonge vrouw die afscheid genomen had van die achterlijke barbaarse waanzin, waarom niet die hele turkse bende het land uit flikkeren? Duiveluitdrijving is een gruwelijke misdaad ofzou het kunnen zijn dat wij dat moeten tolereren omdat hij toehoort aan de barbarij?
  We zullen het eens aan de familie vanRAMPays vragen of zouden die nog bezig zijn met het verdelen van de postjes? Eerst pa en ma dan de 2 zonen dan broer en zus en misschien vergeet ik er nog van die slaapfamilie?

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Weet jij wat jij bent van der Ven, een hypocriet, en een landverrader pur sang. Weet je wat je moet doen, oen dat je er bent, ga “kogels koppen”, in Syrië bij ome Assad!

  Like

 5. helletocht zegt:

  Dit genetisch afval moet je alle rechten afnemen en in Noord-Mali droppen als je daar ihelaas in de buurt bent.

  Like

 6. exter39 zegt:

  Wat zou het toch mooi zijn als deze halve zool , eens het zelfde overkwam als theo v goch, dat er echte hollandse jongens zouden zijn ,en dit uitschot zouden elimineren.

  Like

 7. Sylvia Groot zegt:

  Wie zijn ziel verkoopt aan de duivel, stinkt er zelf in.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Dat heb ik gedacht dat hij eens Katholiek was.

  Like

 9. Mary zegt:

  @Tom Hendrix, ik had het niet beter kunnen zeggen! Vooral die kogels koppen zou voor die nep moslim een verademing kunnen zijn. Zo snel bij Allah en al die 72 lellebellen die op hem wachten in zo’n korte tijd… een cadeautje toch …? Chapeau!

  Like

 10. Sylvia Groot zegt:

  >>>Republikein zegt:
  9 januari 2014 om 17:37<<<

  Positieve boodschap voor 2014 is schoonvegen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s