D66 valt PVV aan met Jodenhaat

Screenshot_35

(Door: Joost Niemöller)

Het is de oudste truc uit het antisemitische boekje. Begin over schimmige Joodse geldstromen. Werkt altijd.

Vandaag hield de lijsttrekker van D66 in Den Haag, Ingrid van Engelshoven een toespraak bij de aftrap van de verkiezingen. Het was een frontale aanval op de PVV, die in de peilingen nu als grootste partij staat ingeboekt en dus de kans loopt bestuurspartij te worden. Als er geen cordon sanitaire komt, wat ik eigenlijk wel vermoed. Van Engelshoven schetste een spookscenario over wat er allemaal dreigt te gebeuren met Den Haag als de PVV aan het bewind komt. De bekende riedel: Buitenlanders hebben geen leven meer. Ook zei ze dat allerlei buitenlandse organisaties de stad zullen verlaten.  Toe maar.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op D66 valt PVV aan met Jodenhaat

 1. Marijke zegt:

  Ik moet er stiekem wel een beetje om lachen; bangmakerij van Van Engelshoven. “Buitenlandse ondernemingen zullen het land verlaten en buitenlanders hebben geen leven meer.” Nee, nu gaat het lekker allemaal. Als het zo doorgaat leven we over een paar jaar allemaal in armoede, behalve diegenen die nu zo goed voor zichzelf zorgen; de graaiers, en hebben de autochtonen geen leven meer. Dat vind ik nog veel erger.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Het zou alleen maar mooi zijn als bv. alle VN gerelateerde organisaties zouden vertrekken !!
  Hoe minder nazi’s hoe beter.

  Like

 3. Jan zegt:

  Van Engelshoven steekt haar hekel aan het Christendom niet onder stoelen en schoolbanken:

  In Uitgesproken EO gaf de Haagse wethouder Ingrid van Engelshoven gisteravond (30 november) een perfecte demonstratie van het Pechtold-syndroom. Ze stelde zich volledig achter een invaljuf, die vanwege het dragen van een hoofddoek was weggestuurd door de protestants-christelijke Van Hoogstratenschool. De schoolleiding wil namelijk niet dat leraren hun religieuze identiteit uitdragen, tenzij het gaat om het christelijk geloof.
  Van Engelshoven verbaasde zich daar hogelijk over. Volgens haar is er sprake van ‘een onjuiste belangenafweging’. Van Engelshoven: “Laten we wel vooropstellen dat kinderen vooral recht hebben op onderwijs en dat het voor de school helemaal niet zo erg is als die paar dagen de identiteit misschien iets minder in de les naar voren komt.”
  De EO-interviewster suggereerde dat de invaljuf net zo goed haar hoofddoek voor die paar dagen had kunnen afdoen. Maar dat was voor de D66-wethouder ondenkbaar: “Het is een vraag van tolerantie die je ook in een samenleving mag vragen. Je kunt niet iemand vragen om voor de paar dagen dat ze daar invalt haar geloof te wijzigen.”
  Lees verder op:
  Haagse wethouder aangetast door het Pechtold-syndroom
  http://hoeiboei.blogspot.nl/2010/12/haagse-wethouder-aangetast-door-het.html

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ach, de partij van “het miezerig mannetje”, moet weer zonodig de PVV bashen. Hoe zat het ook alweer Demonen 66 met jullie ontkenning van de Armeense Genocide?

  Like

 5. Jade zegt:

  “Allerlei buitenlandse organisaties die de stad zullen verlaten…”
  Dat klinkt mij als muziek in de oren!!!
  Bis bis, encore, enz

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Gaan we weer volop demoniseren van de PVV omdat de kiezers hen uit dreigen te kotsen. Het zou om te lachen zijn als het niet zo zielig was.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Het is een stukje demagogie van de bovenste plank en zó doorzichtig, dat de PVV het er inderdaad niet bij zou móeten laten zitten: Dit valt gemakkelijk aan de kaak te stellen. Deze dame toont zich hiermee een waardige leerlinge van het vrieze, smerige mannetje Pech-drol en je snapt niet,hoe een volwassen mens hier in deze tijd mee aan durft te komen! Goebbels had het haar qua propaganda-tactiek niet verbeterd, zoveel is wel duidelijk. Maar in deze tijd is de opzet zó stom te noemen, dat het wat mij betreft niet meer om te lachen ís. Ga hier op in, zou ik zeggen, laat deze geestelijk onrijpe dame hier juist níet mee wegkomen!

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Als de partij van Wilders het in Den Haag voor het zeggen krijgt, dan kost ons dat niet alleen onze reputatie maar ook miljoenen inkomsten en duizenden banen !
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Dat klopt de reputatie van D66 ! En kost duizenden van banen ! Klopt !
  Namelijk de banen van de EU Mafia-clan in Brussel !
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Dit zei ze in een toespraak bij de start van de c(h)ampagne van de Haagse afdeling van D66 !
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Een ding weten we zeker; een stad die bestuurd wordt door de PVV is nooit een stad van Vrede en Recht, hooguit van Vrede en Recht voor mensen met dezelfde kleur, hetzelfde geloof, dezelfde manier van denken !
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Wat ben jij voor een Vieze vuile leugenaarster ! Nooit en te nimmer is over de huidskleur van
  mensen gesproken ! En bij het zelfde geloof is uitdrukkelijk altijd met nadruk gezegt de gemaatigde
  moslim die zich gesetzkomform en aangepast verhoudt zonder Problemen in Nederland leven kan!
  Maar doordat ook de gemaatigde Moslim sich stilzwijgend het tollereert hoe de terroriseerde sallafistische Moslim hun Shariawet verzoekt om te zetten, zijn deze zelf schuld daaraan dat we
  nu dankend geheel afstand nehmen van de Moslim ! Over alle andere geloofsrichtingen heeft
  wilders niet een boos woord uitgelaten ! ERGO ! U ! Haagse D66-(steun)lijsttrekker Ingrid van Engelshoven bent het gevaar voor de Demokratie van Nederland door zulke leugens in het openbaar te uiten ! Ik hoop jullie krijgen de rekening daarvoor !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Sjaak: 09.35. uur. Goed gesproken Sjaak. Dat is deze DEMONEN MADAME helemaal, een vuile hypocriete leugenaarster pur sang! En wat mij betreft wordt DEMONEN 66, weggestemd bij de verkiezingen! Sterf LANDVERRADERSPARTIJ, STERF!!

   Like

 9. luckybee zegt:

  En niet vergeten dat de achterban van D66 hoofdzakelijk Turken zijn die door een Fatwa uit Ankara ,op D66 hun stem moeten geven.Bert Bakker moet zelfs zijn zetel in de tweede kamer voor een Turkin ruimen. Het verschil met de PVV, PVV wil al deze moslims stemmen kwijt, D66 kan niet zonder de stemmen van de moslims bestaan.

  Like

 10. fleckie zegt:

  Het is een” HETZE” inderdaad gewoonweg, tegen het Joodse Volk, zoals vroeger, behalve dan dat ISRAEL …DANK ZIJ DE GASVONDST ENORM STERK IN “HET” WERELDGEBEUREN komt te staan!!!

  Like

 11. Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

  Als PVV niks doet hebben WIJ de allochtoon geen leven meer, het wordt nu al steeds erger voor ons.

  Like

 12. Jean zegt:

  Alleen al rekening houden met de zever van die D66 Domme Trut is voldoende om ZEKER én voor 100% te stemmen op de PVV, als daardoor bekomen kan worden dat al dat vreemd gespuis wegtrekt richting zandbak in noord Afrika (hopelijk niet naar Vlaanderen want wij hebben hier ook de gruwelijke pest aan dat allochtonentuig) dan is de doelstelling bereikt.
  Als in Vlaanderen, Frankrijk, G.B. enz. ook zo gestemd wordt dan komt het nog goed met Europa.
  De 26ste mei mogen de vanRAMPays zich dan klaar houden samen met die onbetrouwbare Portugees en die Duitse kapo gevolgd door de levensgevaarlijke braniemaker verafstoot , de oerdomme aston, de samenlevingsbedreigende maalstroom en de plukker deklucht om voor een volkstribunaal te verschijnen, daar zal ze heel duidelijk uitgelegd worden wat hun te wachten staat, ik denk zo iets van ± 20 jaar eenzame opsluiting.

  Like

 13. wouteenhoorn zegt:

  Ach haar hersenen liggen een beetje uiteen. Ze heeft Napoleonistische trekjes. Den Haag c’est moi.

  Like

 14. Philippine zegt:

  Buitenlanders hebben geen leven meer in Nederland?
  O, vandaar dat die ‘bijzondere’ imam in Almere komt preken.
  O, vandaar dat die Vitesse voetballer thuis moest blijven
  .O,vandaar dat Nederland niet weet waar de hulpgelden aan de PLO zijn gebleven.
  O, vandaar dat scheidsrechters doodgetrapt kunnen worden.
  O, vandaar dat je sommige buurten moet mijden.
  O, vandaar dat gezeik over kosher slachten en het overal invoeren van halal.
  Enzovoort………..

  Like

 15. Joost Visser zegt:

  D66 in Den Haag moet nog een groet bedenken. Iets als de rechterarm omhoog. Voor een verenigd Europa.

  Like

 16. Laat haar maar haar “doem scenario” blaten! Degenen die GEEN gebrek hebben aan hersencellen zien het als een wenselijk scenario! Wat zij verkondigt is namelijk de redding van Europa!

  Like

 17. bobzelf zegt:

  Ja, bij een partij , die zelf al lange tijd vooroploopt als NSBers dan wel landverraders , dan moet je vooral de ENIGE partj die voor de Nederlanders staat onderuit halen !!!!!!!
  ze kunnen alleen de strik nog niet vinden om ons vandaag in Brussel af te leveren .
  Waar is geeniD=66 die referendum partij toch gebleven ??
  Na de laatste keer in 2005 , ?
  De uitslag was zeker niet zo goed bevallen ?
  loop, wandel, fiets door Den=Haag en aanschouw BEIROET van dichtbij !
  Ook de schuld van de PVV zeker ??
  Mensen die op geeiD=66 stemmen ?
  HERSENBESCHADIGING ?

  Like

 18. Joannes den Hollander zegt:

  Wat een zieke geest heeft deze mevrouw.
  Aangepaste buitenlanders hebben zeker niets te vrezen van Enghoven.
  Voor onaangepaste barbaren die stelselmatig en wereldwijd volkeren terroriseren en uitmoorden om vervolgens de macht over te nemen wordt dat natuurlijk een heel ander verhaal.
  Indien u zich zo thuis voelt bij die “vredelievende” sekte rest u maar een ding: ROT OP, samen met HEN.
  Nu kan het nog vrijwillig.

  Like

 19. peterselie1 zegt:

  Dat de macht centraal staat in de politiek is niets meer, niets minder het is een vast gegeven, bijna een ieder weet waar de vermaledijde politici mee bezig zijn namelijk de macht te vergaren, te vergroten en te behouden. Zo ook deze Joden haatster en Wethouder Ingrid van Engelshoven die een duit in het zakje doet geleidt door ideologische gedachtegoed wat tegengesteld is aan die van de PVV.

  Like

 20. topsporter zegt:

  Ik vind dit erg grappig, het lijkt wel alsof van Engelshoven zichzelf met een zak stront om de oren slaat.
  Deze mevrouw verwijdert zichzelf uit het politieke domein.

  Like

 21. Republikein zegt:

  Onnozele hals.

  Like

 22. Theodoor zegt:

  Lijkt me een duidelijk geval van narcisme waarmee van Engelshoven mee behept is.
  De VVD heeft laten zien dat ze uiterst onbetrouwbaar is en dan de aandacht afleiden naar de PVV toe, zwakker kan het niet zou je zeggen.
  En dan de Joden er weer zo negatief bijhalen, dat is wel heel erg.
  Bij mij in de straat zeggen ze gewoon “wat is dat een kutwijf zeg” en schamen zich ooit op de VVD gestemd te hebben.

  Like

 23. Theodoor zegt:

  Sorry, maar ik beschouw al maanden D66 en de VVD als één en de zelfde leugenpartij.
  Ze passen toch precies bij elkaar niet Rutte en die politiek scharrelaar peggold.

  Like

 24. koelpiet zegt:

  Zij proberen nog iets te redden om de mensen nog meer in de armoede te storten, maar laat die slappe luljanussen meer zeveren.

  Like

 25. Harry Janssen zegt:

  Ik vind het een beetje lijken op spijkers op laag water zoeken en vind dat D66 de eer aan zichzelf moeten houden natrappen is het laagste wat je kunt doen ook al ben je de verliezende partij

  Like

 26. Jet zegt:

  Dat ze het land maar verlaten. We zitten hier nog altijd in Nederland, dus Nederlanders moeten op 1 staan, en dan de rest.
  En dat bereik je door op de PVV te stemmen, niet leugenaars zoals de PVDA en VVD of D66.

  (Ps. buitenlanders hebben hier op het moment een beter leven als de Nederlanders zelf, en met buitenlanders bedoel ik niet Nederlandse allochtonen maar BUITENLANDERS)

  Like

 27. star zegt:

  Neen dat ze mét hoofddoek zich uitgeven als Thuiszorg bij een bejaarde en die bestelen van de pinpas en duidelijk zichtbaar bij de automaat staan om de rekening leeg te halen, dáár zegt ze niks van.Daar hebben we het niet over.Die hoofddoek is heilig alleen de persoon eronder allerminst.
  En neemt een Moslimschool dan een christelijke onderwijzer aan zonder hoofddoek?? Dacht het niet.Dat mens spoort niet net zo min als de luchtfietsers in haar partij.

  Like

 28. Pingback: Wilders doet veel te weinig met zijn mediamogelijkheden, vooral waar het de Joden betreft | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s