De “islamitische verkrachtingsmythe” van de ZwedenDemocraten

Screenshot_19

(Door: Snaphanen)

Top van de ZwedenDemocraten over verkrachtingen: Dat zijn feiten. Een commentaar van Snaphanen.

Er duikt een pikante discussie op in Zweden na een epidemie van multiculturele verkrachtingen te hebben meegemaakt, die waarschijnlijk voornamelijk islamitisch is. Deze is, in het kort, niet wenselijk voor de samenleving, wat er ook gezegd wordt. Het woord “verkrachting” komt in de Koran niet voor, maar er zijn massa´s verzen die gedwongen seks toestaan, bijv. met slaven of krijgsgevangenen, dus het wordt een kwestie van definitie: Beschouwen zekere moslim-immigranten de geboren Zweden als krijgsgevangenen of als slaven in een veroverd land, en als dat zo is, hoe komen ze aan het idee?

Screenshot_17

De discussie zal tot niets leiden, zij maakt deel uit van een perscampagne tegen de ZwedenDemokraten. Journalisten die volledig onwetend zijn over de islam zullen nog meer zonen uit de Middeleeuwen brainwashen en zullen geen licht laten schijnen op immigratie en de verkrachtingsexplosie in Zweden. De kranten zullen het niet nalaten, dat kan je rustig aannemen, om steeds maar weer te proberen ZwedenDemocraten te beschadigen in de komende verkiezingscampagne. Ze hebben zelf de ZwedenDemocraten geschapen en ze blijven dat doen. Waar we tegenover staan zijn niet vooroordelen van mensen, maar ervaringen, dus nu verliezen zou een slag in de lucht zijn en meer en meer een teruggang betekenen.

Extra link: http://wikiislam.net/wiki/Rape_in_Islam

Screenshot_20

Bron:
http://snaphanen.dk
Auteur: Snaphanen

Vertaald uit het Deens door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Populisme", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Rotzakken, Socialisten, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op De “islamitische verkrachtingsmythe” van de ZwedenDemocraten

 1. madeleine zegt:

  Moslims hebben het recht om hun oorlogsbuit te verkrachten. En vermits Zweden nog dar al harb is, zijn de Zweedse dames….. oorlogsbuit.

  Like

 2. Je of Vederso bent/heeft het belangrijkste vergeten. Er staat

  Sverigedemokraternes ‘muslimske voldtægtsmyte’.

  Dat betekent

  De “moslemse [!] verkrachtingsmythe” van de ZwedenDemocraten.

  Zonder ‘moslems’ (of wat je in het nederlands zegt) is de zin volgens mij zonder betekenis.

  Like

  • Vederso zegt:

   Beste Michael,

   Nee, ik was het niet vergeten maar de nadruk ligt volgens mij op wat de pers noemt; de mythe. En dan is de titel perfect volgens mij.

   Like

 3. luckybee zegt:

  Dit staat in de a Hadith.
  SAHIH BUKHARI, BOEK 62: HUWELIJK.

  7.62.137: Wij hadden vrouwelijke gevangenen bij de oorlogsbuit en pleegden onvoltooide geslachtsgemeenschap met hen. Daarop vroegen wij de profeet om raad en hij vroeg ons drie maal ”Deed je dat echt?” en zei daarop: “tot de dag van de wederopstanding zal iedere ziel die is voorbestemd om te bestaan geboren worden
  Quote:
  ” 7.62.173: De profeet zei: Zorg voor nakomelingen, zorg voor nakomelingen
  In Dar al Herb moeten moslims als overwinnaars handelen. en dat doen ze massaal.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  In Zweden kan men het failliet van het SOCIALISME aanschouwen! Dit is een van de effecten daarvan! Helaas vrees ik, dat door medewerking van het GEDROCHT EU, de rest van Europa dezelfde weg opgaat!

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Hoe een mens zover kan komen dat hij/zij willens en wetens het land naar de verdommenis helpt……. het is en blijft een raadsel voor mij.

  Wil men niet dat de kinderen/kleinkinderen het zo goed mogelijk hebben?

  Dat zij in een vrije maatschappij kunnen leven, volgens de normen en waarden die wij met elkaar geaccepteerd hebben en die blijken te werken?

  Ziet men niet wat er in het Midden-Oosten gebeurt en wil men die ellende hier binnenhalen?

  In het artikel “Wij hebben geen ander land” wordt duidelijk gemaakt dat we eerst voor ons zelf en onze naasten [landgenoten] moeten zorgen. De anderen zijn in eerste instantie onze verantwoordelijkheid niet; we kunnen niet de hele wereld op onze schouders nemen.

  Als we wel ladingen geld naar dergelijke veraf-landen brengen is het effect uiteindelijk nul komma nul. Dat blijkt wel.

  Natuurlijk kunnen we hen wel adviseren en bijstaan, maar onze eerste verantwoordelijkheid ligt bij onze ‘eigen mensen’. Zolang velen nog in armoede leven, moeten we daar eerst wat aan doen.

  Israël en het Westen hebben dezelfde achtergrond en je ziet dat die achtergrond werkt.

  Afrika zou zich moeten afvragen ‘wat hebben jullie, dat wij niet hebben?’

  Waarom heeft jullie maatschappij zich ontwikkeld en is die welvarend en waarom blijven wij achterlijk en arm? En daaruit zouden zij hun lessen moeten trekken.

  Als er geen olie in het Midden-Oosten was dan zou iedereen daar, ook de enkelen die nu stinkend rijk zijn, zich wentelen in armoede en dat zou zo blijven …..

  Het klinkt arrogant, maar wij hebben hen iets te leren, maar daar willen de ‘goedmensen’ niets van horen.

  Het voelt zo fijn in je hoofd als je, zonder dat je er bij hoeft na te denken, met andermans geld kunt rondstrooien.

  Blijkbaar is nadenken, in welke situatie ook, voor de ‘goedmensen’ verboden terrein.

  Of zijn ze, vanwege de jarenlange hersenspoeling door links, daartoe niet meer in staat?

  Wie het weet, mag het zeggen!

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Het onderwerp gaat over Zweden, Wachteres, maar ik neem aan, dat je het al mijmerend, gaandeweg over heel West-Europa hebt……?
  Niet onlogisch, hoor: Alle situaties zijn momenteel inderdaad met elkaar verstrengeld. En ook vergelijkbaar.
  Toen ik in de jaren ’70 met mijn ouders heel korte tijd in Zweden was, raakte mijn vader niet uítgepraat over dat land: Zó welvarend! Je kon zien, dat het de oorlog niet meegemaakt had enzovoort enzovoort. Ik vond dat tóen al wat overdreven: Zweden wàs welvarend, maar Nederland -dat de oorlog dus wèl had meegemaakt- óók, althans in mijn ogen. Heel West-Europa was in die tijd welvarend. We kwamen hier niets te kort.
  En mede daardoor werd met name Links overmoedig als je het je nog herinnert. “Internationale Solidariteit etc.” Alles kon, de bomen groeiden tóch tot in de Hemel, dus moesten we vooral héél lief zijn voor de mensen in landen, die het ‘minder hadden.’ En ze vooral binnen laten, zonder kritisch te vràgen.
  En levensgewoonten die wij niet begrepen, werden ons tot vervelens toe uitgelegd. Op school, in jeugdboeken, in IKON-series……
  Alleen maar goed, dat de Islam toen nog niet zo’n rol van betekenis speelde, want dat hadden ze minder goed kunnen uitleggen. Nog niet trouwens; vandaar natuurlijk die wegkijkerij….
  Nu spéélt het een rol van betekenis en weet Links evenmin wat ze ermee aanmoet. Dat verklaart ook die stomme, tweeslachtige houding.
  Dàt hebben inderdaad alle West-Europese landen gemeen.
  Maar, ik kan het niet genoeg herhalen: Nederland heeft wèl iets, wat de buurlanden in veel mindere mate hebben, Zweden al helemààl niet: De welhaast heilig verklaarde vrijheid van meningsuiting!
  Want: In Nederland wordt die zelfs door de linkse goedmens erkend. En dàt is iets unieks!
  Dààrom worden dit soort sites ongemoeid gelaten. En dààrom wint uiteindelijk zoiets als de anti- Zwartepietenlobby het niet.
  België staat daarin al veel zwakker -ik weet niet of je het comment van Brabosch laatst hebt gelezen; die zei dat over zijn eigen Vlaamse site: Om de haverklap waarschuwingen, hoewel hij zichzelf al censureert! En Rudi zei het immers ook al een paar keer.
  Nou, en wat voor België geldt, geldt in het meervoudige voor Zweden, natuurlijk: Generaties lang goedmensendoctrine, en dat zónder die heilig verklaarde vrijheid van meningsuiting.
  Dus, of je het realistisch vindt of niet, ik blijf voor ons, Nederlanders, vooralsnog meer hoop houden dan voor -pak ‘m beet- de Zweden.
  Wij LIJKEN soms misschien wel net zo BRAAF, maar: wij zijn in de grond níet SLAAFS.
  Hou je daar nou maar aan vast, want als je goed kijkt, wordt mijn bewering ècht gestaafd door feíten.

  Like

 7. Vederso zegt:

  Een comment vanaf Gates of Vienna;

  Anne Marie Buch on January 8, 2014 at 11:20 pm said:
  In Sweden, each party has it’s own list, voters have to pick it up from that particular party’s booth or box. So if you want to vote Miljopartiet, you will pick up a list og their candidates, bring it into the voting booth, place your cross and then put the slip in a box.
  So everybody can see if you take a slip from Sverigesdemokraterne.
  Obviously this is essentially not secret election or whatever the expression is in English.
  There have even been examples of other parties hiding the lists of SD so that people couldn’t find them, or had to ask for them.
  Sweden is hardly a democratic country.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Socialisme, Nationaal Socialisme en Communisme het is één groot rottend kadaver wat ziekten verspreid !!

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  @E.J Bron: E.J., is het mogelijk, dat je op dit onderwerp een comment van mij over het hoofd gezien hebt? Het staat er namelijk al vanaf 15.02 u.
  Het is een reactie op dat van Wachteres en het zou toch wel leuk zijn als ze het eventueel nog zou kunnen lezen.
  Alvast bedankt!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @Theresa

   Geen idee waar het comment zich in de gekrochten van internet bevindt! wil je zo lief zijn en het nog een keer in te dienen!?

   E.J.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Eh…..Stomme vraag, vrees ik, maar wat wil je precies, dat ik doe?
    Het staat hierboven. Wachteres diende het hare in om 10.42u en daarop aansluitend diende ik het mijne in om 15.02u. Het staat er nog steeds, hoor, tussen het hare en dat van Vederso om 15.19u. Natuurlijk kan alleen ik het lezen, want het is nog niet gemodereerd.
    Moet ik het nog eens overtypen? Goed, als dat moet, maar dat wordt wel een lap. Wat vreemd, dat je het niet kunt vinden..

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dat comment dat je bedoelt staat gewoon onder het artikel hoor!!!! Net even nagekeken!!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Gevonden intussen, zie ik!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Nee, dat stond er al een hele tijd!!! Ik was vanmiddag om 16.15 uur thuis en heb daarna onmiddellijk alle comments in de wacht doorgelaten!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Raar. Dat ligt dan aan een klein stukje techniek èrgens in een computer (is misschien ook wel de mijne, weet ik veel) want ik zweer je, dat er éven voor 21.00u nog stond: “Je reactie is in afwachting van moderatie”. Anders had ik ook nooit aan de bel getrokken, natuurlijk.
    Enfin, het is nu opgelost. Bedankt.

    Like

 10. Jan zegt:

  Campagne tegen islamkritische partij: ‘steek ze neer’
  Leden van de islamkritische partij Swedish Democrats worden regelmatig bedreigd. Toen de Swedish Democrats (SD) onlangs wilden meedoen aan een demonstratie tegen racisme en nazisme, probeerde antifascisme club AFA dit te verhinderen.
  AFA hing posters op die direct gericht waren tegen SD- lid van het Europees Parlement Thoralf Alfson met teksten als ‘steek een nazi neer en verkracht zijn kinderen’ en ‘Blijf vandaag thuis Thoralf’. De betreffende dag bleef Alfson vanwege veiligheidsredenen thuis.
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/5402

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s