PvdA-kopstuk ronselt allochtonen

Screenshot_36

Freek Ossel

AMSTERDAM – De verdeling van vierhonderdduizend euro ’opkomstsubsidie’ voor de komende verkiezingen is in Amsterdam in handen van een prominente ambtenaar van PvdA-huize. Deze ’campagneleider’ heeft de opdracht gekregen om tienduizenden nieuwe kiezers te ronselen onder Amsterdamse allochtonen.

Het gaat om Amsterdammers van Turkse, Marokkaanse en Caribische herkomst, groepen die in 2010 massaal PvdA stemden.
Ook jongeren en ’expats’ zijn prioriteiten van dit PvdA-kopstuk, dat tussen 2008 en 2013 de politieke rechterhand was van PvdA-wethouder Freek Ossel en daarvoor werkte in de campagneorganisatie van de Amerikaanse president Barack Obama.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Linkse Kerk, Socialisten. Bookmark de permalink .

12 reacties op PvdA-kopstuk ronselt allochtonen

 1. Mosje zegt:

  Niets nieuws onder de zon…PvdA…allochtoontjes knuffelen…BAH!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik heb mij laten vertellen dat dit niet mag. In elk geval vind ik het je reinste smeerlapperij! Het betekent dus dat de autochtone Nederlanders de PvdA niet (meer) zien zitten. Om toch nog mee te tellen ronselen ze dus maar mensen van niet-Nederlandse komaf. Wie weet welke schone beloften ze aan die allochtonen hebben gedaan, of gaan doen. Misselijkmakend!
  Wrang dat de belastingbetaler aan deze vieze praktijken moet meebetalen.

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Ik mis de pet, snor en kaplaarzen op de foto.
  En de belastingbetalers van Amsterdam pikken dit allemaal, ze hebben toch al genoeg beleefd met de RODE BELASTINGGELD DOORDRAAIERS van wat ooit dan de trotse naam had hoofdstad van Nederland te zijn, Nederlanders zijn in grote getale al vertrokken.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  De Partij van de Allah die kiezers omkoopt met ons belastinggeld. Gore smeerlappen ! Nu ons leger bijna ter ziele is, gaan ze misschien ook nog eens jihad strijders kopen voor de Islamitische zaak. Ik zou die schoften er goed voor aanzien. De PvdA had al jaren van het toneel verdwenen moeten zijn, maar bestaat slechts bij de gratie van Islamieten. Maar dit is de laatste stuiptrekking van die Allah fanaten, want vele allochtonen werden al politiek te grazen genomen door de Partij van Allah en willen niet meer op hun stemmen. En als er ooit landelijke verkiezingen komen, verdwijnen ze in hetzelfde putje als Groen Links. Misschien verdwijnen ze wel helemaal. Laat het ons hopen !

  Like

 5. Jean zegt:

  Alweer een reden te meer om in heel Europa het vreemdelingenstemrecht af te schaffen,vreemdelingen hebben zich enkel te gedragen naar onze normen en waarden en bij te dragen aan welvaart, veiligheid en leefbaarheid zo niet opflikkeren met dat zootje overlast.

  Like

 6. helletocht zegt:

  Dit verhaal stond vandaag in de Telegraaf. Het typeert de paniek bij deze partij ( ik kan de naam niet meer uitspreken), die eens op haar manier voor de arbeidersbelangen opkwam, maar nu volledig afhankelijk is van het allochtone electoraat. Ook verklaart het overduidelijk waar hun politieke voorkeur ligt. Al hun bestuurslagen zijn al doorspekt met medelanders. De ongebreidelde instroom van laagopgeleide en vaak analfabete Midden-Oosten en Noord-Afrika figuren is mede door deze partij gefaciliteerd op een welhaast criminele wijze. Ze diende slechts een doel, het voortbestaan van de partij en de uitlevering ervan aan het potentiële allochtone stemvee. In het misselijkmakende politiek-correcte Engeland zijn zelfs ex-Labour kopstukken zoals Jack Straw er nu van overtuigd dat wat er de afgelopen decennia op het gebied van de immigratie gebeurd is, verderfelijk en volledig in strijd met het landsbelang is. Dit geldt ook voor ons land. Toch blijft het Nederlandse zusje op dezelfde voet doorgaan. Men steelt gemeenschapsgeld onder het mom van voorlichting, maar het eigenlijke doel is hun politieke electoraat. Mijn professionele relaties vertellen mij overduidelijk hoe allochtonen bij de toewijzing van woonruimte bevoordeeld worden. Ze hebben altijd een hogere prioriteit en Nederlandse afgestudeerde jongeren moeten vijf jaar wachten en dan gaat nog het halve Riff gebergte voor. Zo gaat het met alle issues in onze samenleving. Ze vreten onze sociale vangnetten leeg ten koste van het eigen volk, ze zitten oververtegenwoordigd in de criminaliteit etc., en toch worden ze gepamperd. Het is stuitend dat dit allemaal kan. Ik haat degenen die hier binnen gekomen zijn en zich zo gedragen, nog meer haat ik het Hollandse linkse facilitymanagement, dat dit alles mogelijk maakt. Het heeft niets met ras, huidskleur, of godsdienst te maken. Het gaat er om of je je wil gedragen, en of je een goed burger wil zijn. Dat laatste wil het islamitisch segment van onze samenleving zeker niet, behoudens uitzonderingen, maar zij zijn te bang voor hun eigen broeders om zich uit te spreken. Dit gaat nooit goed, en we are in for a lot of trouble. Uiteindelijk zal dit tot grote Europese gewelddadige conflicten leiden. Denk dan nog een aan de Halsemaatjes, de Pechtolds, de Rosenmöllers en alle andere voorvechters en weglijkers ten behoeve van de islamisering.

  Like

 7. alidas1 zegt:

  Waar komt al dat geld vandaan.
  Als er een moslim partij komt krijgen ze toch geen stemmen meer

  Like

 8. Sylvia Groot zegt:

  De koekoek kiest een door een andere vogel gebouwd nest, mietert de oorspronkelijke eitjes er uit, dropt zijn eigen ei erin, en laat dat uitbroeden door de nestbouwer.
  Rara wie die koekoek is?

  Like

 9. luckybee zegt:

  Van waar helen de PvdA zo veel geld van daan dat ze zoveel stemmen kunnen kopen?

  Like

 10. Republikein zegt:

  Omdat het sterft van stichtingen en verenigingen weet niemand wie wat doet en wat het kost.
  Er zijn hier meer “steun betuigers” dan arm lastigen! Oprollen die handel.
  http://www.omroepwest.nl/nieuws/09-01-2014/pvv-onderzoek-naar-islamitische-stichtingen#.Us6AOhQHp0Q.nujij

  Like

 11. Jan zegt:

  Freek van Ossel (Ghanees en dus zwart, want dat was de eis van de beroepsracisten*, werd opvolger van PVV-haatster en leugenaar Henna Buyne) was ook het heerschap dat samen met politieke (onbe)nul Lodewijk Asscher enkele jaren terug flyers in het Turks liet rondsturen en wervingsposters liet plaatsen in het Turks terwijl de partij propageert dat men Nederlands moet kunnen spreken om zich in Nederland te kunnen vestigen.
  http://www.osl-stavast.nl/?p=5917
  De posters en flyers: http://tinyurl.com/ovk9ohn
  En natuurlijk weer onbenul en nul Asscher die uitlegde waarom toch echt geen Nederlands gesproken kan worden tegen Nederlanders, want dat zij de allochtonen die niets kunnen en nooit wat zullen kunnen:
  Asscher legt uit waarom Turken op hem moeten stemmen:

  De enige juiste plek voor die communistische partij is de Zeedijk, lekker warm, achter het raam, hoeven zij ook niet te janken en jammeren dat de verkiezingen uitgesteld moeten worden omdat het koud is:
  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2010/2/PvdAers-Kunnen-de-verkiezingen-niet-later-t-is-koud-ELSEVIER257188W/

  Overigens gaat er niets verloren aan Ossel, want een aantal jaren werd hij verkozen tot de slechtste wethouder:
  Over ‘topambtenaar’Freek Ossel: In 2010 verkozen tot slechtste wethouder van Amsterdam, nadat duizenden studenten in de stad dreigbrieven hadden ontvangen over hun vermeende illegale woonsituatie
  http://www.at5.nl/artikelen/53707/freek-ossel-is-slechtste-wethouder
  In 2013 kwam Ossel weer in opspraak, nadat hij zijn eerdere plan uit 2010 om samenwonen van meer dan twee personen te koppelen aan een vergunning, had herhaald.
  http://www.at5.nl/artikelen/98011/vvd-luidt-noodklok-over-woningdelen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s