Socialisme is de grootste Ponzifraude ooit

Screenshot_4

(Door: Wans Horst)

De focus wordt gericht op mensen zoals Bernard Madoff, die mensen voor in totaal wel 50 miljard dollar via een piramidespel heeft bestolen. Hij zou de grootste oplichter zijn in de geschiedenis.
Totdat we het socialisme goed bekijken. Dan zien we namelijk dat geld op een gelegaliseerde manier overgeheveld wordt van mensen die hun geld eerlijk bij elkaar hebben geschraapt naar mensen die weigeren daarvoor iets te doen en dat die mensen ook nog dezelfde voordeeltjes ‘behoren’ te genieten als de productieven.

Bij de PvdA haalt men tegenwoordig zelfs geld weg bij de mensen die daarvoor weigeren iets te doen, zoals daklozen. Het blijft schuiven met geld naar mensen die er totaal geen (moreel) recht op hebben. Nee, in plaats daarvan pakt de overheid ouderen, gehandicapten en vooral de burger, die probeert rond te komen en maandelijks niets overhoudt of tekort komt en die door het misdadige sparen niet echt bijdraagt aan een optimistisch cijfer voor consumentenvertrouwen dat Rutte als target stelt voor de mensen die hij kapot belast. Volgens het socialisme heb je over niets iets te zeggen, zelfs niet over je eigen lichaam als dat zo uitkomt, laat staan over je eigen geld.

Om het anti-immigratiegeluid van de PVV enigszins af te remmen, zetten socialisten in dienst van de overheid succesvolle en geïntegreerde migranten uit en stuurt mensen terug die in hun thuisland daadwerkelijk gevaar lopen. Alles onder begeleiding van veel media-aandacht,      zodat het volk goed ziet dat immigratie eigenlijk een zegen is… Manipulatie tot en met.

Alle andere partijen dan de PVV zijn niet meer dan een variatie op het socialisme, waarbij je door de VVD vroeger als vermogend persoon minder hard werd belast dan nu met het kabinet van PvdA. Dat de VVD er als grootste partij ook nog bij zit mag geen naam hebben, koste wat het kost moet namelijk voorkomen worden dat “die enge man” Wilders iets in de melk te brokkelen krijgt, maar echt niet omdat hij op Hitler zou lijken hoor. Slechts omdat hij een gevaar is voor het socialisme, voor de status quo die het autochtone volk dicteert krom te liggen zodat geld dat niet uitgegeven hoeft te worden aan het volk beter besteed kan worden aan buitenlandse vriendjes, om  aan het calvinistische minderwaardigheidscomplex dat Nederland klein is maar niet te hoeven denken.

Alleen Nederland al rooft per jaar op een gelegaliseerde manier uit m’n hoofd 6 keer het bedrag waarvoor Madoff nu 150 jaar mag brommen. Dat is van alle tijden, maar moet Rutte nu 900 jaar de cel in? Amerika gaat ook die kant op, maar dat kan je niet verbloemen door een misdadiger de cel in te sturen, of misschien wel, afhankelijk van hoe dom het volk is. Over Amerika maak ik me niet te veel illusies gezien de herverkiezing van Obama.

Voor de goede orde heeft socialisme niets te maken met het sociaal vaardig zijn van een persoon, een meer geëigende term zou zijn asocialisme. De PvdA is ook de partij van de asocialen, dus dat zij er een potje van maken is eigenlijk niet anders dan ze zijn, maar de VVD zit er ook niet zichtbaar mee en dat vind ik eigenlijk veel misdadiger. En waarom zitten ze er niet mee? Misschien denken zij dat het kiezen is tussen twee kwaden: of PvdA-beleid uitvoeren of van het pluche verwijderd worden en het socialisme moeten opgeven in Nederland

Ik wil dat de VVD ruimte maakt voor de mening van het volk. Rutte heeft aangegeven niets te zien in de mening van het volk, gezien zijn aanhoudende weigering in te gaan op het verzoek van de PVV tot het uitschrijven van een referendum. Hadden wij directe democratie gehad, dan was het allemaal niet zo gelopen en waren wij door de jaren heen ook gerespecteerd als volk, in plaats van een stel bestuurders die zich boven het gepeupel verheven achten.

Noot: Ponzifraude

Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in socialisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op Socialisme is de grootste Ponzifraude ooit

 1. harrynl007 zegt:

  Nederlanders zijn zo dom dat ze zich al decennia lang laten regeren door graaiers, Eurofielen en ander misdadig tuig.
  Ze zijn liever slaaf dan dat ze massaal naar Den Haag stromen en de verantwoordelijken standrechtelijk aan de schandpaal nagelen.

  Like

  • luckybee zegt:

   Wij worden zinds het einde van de Tweede wereldoorlog ononderbroken links geindoctrineerd denk aan de Arbeitsvietaminnen, dat we iedere morgen te horen krijgen.

   Like

 2. Luchtpint zegt:

  De culturele “zegeningen” van de politiek correcte Zeitgeist in het Antwerpse vandaag:

  Familie gearresteerd na duiveluitdrijving bij vrouw :
  http://www.gva.be/regio-antwerpen-stad/antwerpen-noord/familie-gearresteerd-na-duiveluitdrijving-bij-vrouw.aspx

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Het zal pas een zegening zijn voor mij als al deze cultuur van dominantie over vrouwen, en ‘apen en ezels’, eindelijk (waarschijnlijk met hulp) z’n weg teruggevonden heeft naar de woestijn!

   Like

 3. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Ik heb het al vaker gezegd maar doe het nog maar eens; Socialisme leidt altijd tot DICTATUUR!
  Kijk de geschiedenis er maar op na; USSR=Unie Socialistische Sovjet Republiek, DDR=Deutsche Democratische Republiek en dat democratisch werd snel vergeten ruim 40 jaar onderdrukking van de bevolking. China onder Mao, Cambodja etc.etc.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s