Wij hebben geen ander land

Screenshot_16

(Door: Dror Eydar)

Hier volgt een sombere beschrijving van de toekomst die ons wacht op het moment dat een Palestijnse staat wordt opgericht – de krachten van verval en vernietiging zullen zich naar binnen keren. ‘Mensenrechten’ groeperingen, die bezorgd zijn over de rechten van iedereen behalve over die van de Joden, zullen, met behulp van het grootste deel van de media, aan een gigantische en uitputtende propagandacampagne beginnen om Israël te veranderen in ‘een staat voor al zijn burgers’, een Israëlisch academisch begrip dat uitgevonden is in de jaren 1990; dat betekende ‘een staat voor alle nationaliteiten’. Met andere woorden, Israël wordt van een Joodse en democratische staat veranderd in een staat waarin het Jodendom slechts een belangengroep is, één tussen verschillende etnische groepen.

Dit is de diepere betekenis van de propagandacampagne ten behoeve van de rechten van de infiltranten die op zoek zijn naar werk. ‘Goedmensen’ zijn gemobiliseerd om de ongelukkige Afrikanen te helpen. Ik heb van een aantal van deze mensen gehoord dat ze zich niet hadden kunnen voorstellen hoe bedrogen zij zich uiteindelijk zouden voelen. Een aantal van de organisaties die de naturalisatie van de infiltranten steunt, pleit ook voor een boycot van Israël, terwijl zij wereldwijd kwaad over ons spreken. Deze groeperingen organiseren de protesten en marsen en voeden de goedgelovige media met hartverscheurende verhalen. Wie leerde de infiltranten om tegen ons in het Hebreeuws te schreeuwen: “Ga terug naar Rusland, Jemen en Marokko”? Waar halen zij deze gotspe [schaamteloze brutaliteit] vandaan?

Slechts enkelen van de infiltranten zijn oorlogsvluchtelingen. We hebben overal in de wereld oorlogsvluchtelingen gezien – ze migreren met hun families, niet alleen. Het merendeel van de infiltranten in Israël kwam hier om werk te vinden. De banen die zij innemen gaan ten koste van banen voor Israëli’s uit kansarme sectoren.

Het is moeilijk om in Afrika te leven. Maar wil dat zeggen dat wij alle burgers van dat continent moeten opnemen? Waarom juist degenen die demonstreerden? We zijn een klein land, we houden ons bezig met onze eigen diverse bevolkingsgroepen, die elke dag hard zwoegen en we moeten aan hun behoeften voldoen. We hebben geen ruimte voor ongenode vreemdelingen. Zij zijn niet met maar een paar honderd, of zelfs met een paar duizend.

Het een beroep doen op de goede wil van de Israëli’s ligt gecompliceerd. De oproep “heb uw naaste lief” was ingesteld als het belangrijke grondbeginsel in de Thora door Rabbi Akiva, nadat Rabbi Hillel de hele Thora op dit morele principe had gebaseerd. Maar Akiva leerde ons ook “Uw broeder is degene die bij u [in de buurt] woont – uw leven is belangrijker dan het leven van uw vrienden”. Onze morele behandeling van anderen hangt er voornamelijk van af hoe we elkaar behandelen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor andere mensen als we niet eerst verantwoording dragen voor onszelf, voor onze familie en onze vrienden. Dat wil zeggen, de liefde voor een vreemdeling moet worden heroverwogen als we niet van onze broeders en zusters houden.

Deze oude waarheid is onze leidraad – het helpen van vreemden is prima, zolang het niet ten koste van ons [eigen] leven gaat. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het levensonderhoud van de infiltranten. Als we deze vreemdelingen helpen ten koste van onze broeders in de wijken van Zuid-Tel Aviv, en tot op zekere hoogte ten koste van Israëlische Arabieren, dan is dat een verdraaiing/vervorming van de moraal.

Dit kan worden gezien in de eindeloze haatcampagne die gevoerd wordt tegen de minister van Binnenlandse Zaken Gideon Sa’ar en tegen burgers die er genoeg van hebben dat hun buurten vluchtelingenkampen zijn geworden. Het gebruiken van de herinnering aan de Holocaust – het vergelijken van vluchtelingen met infiltranten en het vergelijken van opvangkampen met concentratiekampen, God betere het – is zo idioot dat het de morele basis van de organisaties die voor de infiltranten pleiten ondermijnt.

Israël is de enige staat die het Joodse volk heeft. We moeten deze plek voor de toekomstige generaties van ons volk  behouden. Wij hebben geen ander land.

Bron:
http://www.israelhayom.com
Auteur: Dror Eydar

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Israël, Joden, Jodendom. Bookmark de permalink .

21 reacties op Wij hebben geen ander land

 1. Jan zegt:

  Landverrader Kerry meent Israël van binnenuit te kunnen laten slaopen:

  Kerry proposes return of 80,000 Palestinian refugees to Israel: official
  The senior official of the Palestinian government said on condition of anonymity that Kerry’s proposal on the return of Palestinian refugees was part of his ideas presented to the Palestinian side to reach a framework peace agreement.
  http://news.xinhuanet.com/english/world/2014-01/07/c_133023026.htm

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Ik vrees dat Israël zich veel harder tegen de palestijnen en Mohbama met Kerry en infiltranten moeten opstellen.
  80.000 door palestina uitgezocht palesrijnen ontvangen lijkt me echt zelfmoord.
  Die Mohbama C.S zijn over een paar jaar weg maar Israël zal langer moeten leven als de joden een eigen land willen houden.
  Misschien zijn de joden in Israël wel de betere???.
  De brutalere zoals Maddof en veel van die media- en geldjoden redden zich overal wel.

  Like

 3. Dr.Kwast zegt:

  Kijk hoe Nederland verandert, met honderd duizenden uit andere landen. Waar in welk dorp ook je ziet de buitenlander en wat er in Israël gebeurd is hier ook een feit. ZE EISEN wat hun niet toe komt en het wordt hier ingewilligd. Waardoor de overstroming niet tegen te houden is. Israël wees wijs en behoud je land met je joodse bewoners.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Dr. Kwast: 23.28. uur, op 8/1. Daar dacht ik ook aan! Deze vergelijking Israel-Nederland is zeker waar, hier zijn het partijen als de PvdA, de VVD,D66,CDA,GL die ons ook wensen te overvoeren met horden vreemdelingen, gesteund door de EU! Hoe typisch!

   Like

 4. Scarlatti Bombatti zegt:

  ik heb ook een ‘proposal’ voor kerry…. en consorten of beter gezegd TRAWANTEN!

  Like

 5. luckybee zegt:

  Wij Nederlanders ook niet Nederland is de enige land dat wij hebben!

  Like

 6. Pieter Nokkio zegt:

  Niet doen, Israel, nooit meer land aan onbetrouwbare palestij…. geven. Degenen die geen Israëli’s paspoort (willen) hebben: er uit! Landsgrenzen zijn bekend, die van (per) 1967. Heb scheit aan wat de wereld er van vindt, gewoon zelf je beleid bepalen. Heb je als staat recht op. Wees godsblij (letterlijk) dat je niet tot Europa behoort. Die dus ook niet meer mee aan Eurovisie songfestival en dat soort ongein.
  En, last but not least: erken Jezus als jullie eigen volksgenoot als zoon van God en redder van de wereld, te beginnen in jullie hoofdstad Jeruzalem. (Tel Aviv is de hoofdstad niet!).

  Like

 7. Jan zegt:

  “Ca 11.000.000 zijn op gewelddadige wijze gedood sinds 1948, waarvan slechts 35.000 ofwel 0,3% gedurende de 60 jaar in gevechten tegen Israël, anders gezegd: 1 op de 315. Hier tegenover staat dat meer dan 90% van de 11 miljoen moslims gedood werd door door moslims zelf.
  Desondanks durft Tony Blair te beweren dat de bron van alle ellende het conflict is tussen Israëliërs en Palestijnen:
  “Terrorism will not be defeated without peace in the Middle East between Israel and Palestine. Here it is that the poison is incubated. Here it is that the extremist is able to confuse in the mind of a frighteningly large number of people the case for a Palestinian state and the destruction of Israel.”
  http://themuslimissue.wordpress.com/2013/09/24/staggering-statistics-on-muslims-killing-muslims-2/

  Diederik Samsom: “Dames en heren,
  Er is echter één conflict waarbij het geduld zo langzaam maar zeker begint op te raken. Het voortdurende conflict tussen Israël en de Palestijnen. Een conflict dat wel de moeder aller conflicten wordt genoemd en uitstraalt op brandhaarden en bevolkingen overal ter wereld. Ook op Nederland.”
  http://tinyurl.com/q9ujb8d

  Like

 8. fleckie zegt:

  Mensenrechten-organisaties bestaan alleen zolang ze ONDERSTEUND ! Worden door DONATIES van dommeriken. Maar als de economische toestand slechter wordt, stopt men automatisch met” dom gedoe”?. Met de “ZIELIGHEIDSVERHALEN” ! Hun voorgekauwd door hun IMAMS,waar dommeriken in trappen,overvallen zij andere landen, ALS PARASIETEN! Israël heeft tegen HEEL VEEL…GROF ..GELD, HUN. EIGEN. LAND, dat “geconfiskeerd” was door. ARABIEREN! ..TERUGGEKOCHT! zodoende hebben andere naties, of INDRINGERS ! TOTAAL GEEN!!! RECHT VAN. SPREKEN!!!(ondanks hun GROTE BEKKE

  Like

 9. fleckie zegt:

  Een ding begrijp ik niet,: Israël heeft zo’ n groot potentieel aan HOOG-INTELLIGENTSIA, dan moet er toch een “MOGELIJKHEID”zijn, om een WET te ONTWERPEN! Om die PARASIETEN ,bij het. ” SCHOFFEREN” van ISRAËLIËRS, DIE PARASIETEN!( met HUN GROTE BEK) LEGAAL! te verwijderen(. Het land uit te zetten!)dus GEEN ZIELIGHEIDSVERHALEN -geleuter ,accepteren.(SAOUDIE-ARABIË ! ALS VOORBEELD. In GEDACHTEN NEMEND).die “WERKEN” “ONGEWENSTEN”. OOK ! HUN. LAND. UIT!!)

  Like

 10. fleckie zegt:

  Het zijn ARABIEREN-MOSLEMS, dan mag men hen, OOK OP. DEZELFDE. MANIER ” BEHANDELEN”: op z’n MOSLEMS-ARABISCH! …DAT! VERSTAAN! ze dan (hopenlijk)..WEL!

  Like

 11. Henk.V zegt:

  Het zijn de mensen als Dror Eydar die werkelijk waken over de veiligheid van Israël. Zijn inzichten berusten op hert werkelijk doorzien van alle krachten buiten en binnen Israël die het land willen slopen.

  Om met het laatste te beginnen: Links, binnen of buiten Israël staat voor onversneden verderf, ondergang van de staat Israël en vernietiging van het Joodse karakter ervan en daarmee de vernietiging van het enige wat de joden nog rest: een eigen plek.
  Neem dat weg en de Joden belanden andermaal in de diaspora en worden daarna opnieuw een prooi van krachten die zich bundelen om de Joden uit te roeien.

  Het is dieptreurig dat de linkse Joden in Israël zelf,vanuit hun zogenaamde mensenrechtelijke overwegingen, de rechten van het Joodse volk op hun eigen identiteit, in het millenium oude land van hun voorvaderen, totaal niet op waarde kunnen schatten. Zij hebben de lessen uit de Tweede Wereld oorlog beslist niet begrepen.
  Ook in Israël staat bij links het belang van de ”rechteloze anderen” uitdrukkelijk voorop.
  En ook daar willen de politiek correcte Joden overgaan op vermenging van bevolkingsgroepen, waaronder zich groeperingen zullen gaan bevinden die een dodelijke haat koesteren tegen alles wat Joods is.

  Links weigert in te zien dat het samengaan met de islam automatisch tot onderdrukking en vernietiging van Joden leidt.Dit onvermogen maakt links medeverantwoordelijk voor alles wat de Joden verder zal overkomen!

  Links zou dit kunnen weten, maar weigert op haar misdadige schreden terug te keren.
  Zolang links in Israël nog enige invloed heeft is dat land dus nooit veilig en daarmee is de griezelige parallel met het Westen helaas maar al te duidelijk en misschien is het hoognodig dat iedereen zich inprent dat de gebeurtenissen in en rond Israël ons een spiegel voorhouden.

  Wat Israël overkomt zal ons overkomen en aan de bevestiging van de juistheid van die gedachte, wordt door het diabolische duo ”politiek correct-islam” allang succesvol gewerkt.

  De regeringsploeg van de crypto moslim Hussein Obama is absoluut een vijand van de huidige staat Israël en daarom komt die met doortrapte adviezen en voorstellen die met geen mogelijkheid goed voor Israël kunnen uitpakken.
  Wat wij daarbij in het oog moeten houden dat de ondoorzichtige politicus O te W. de Palestijnen al voor zijn herverkiezing heeft beloofd dat hij in zijn tweede ambtstermijn de definitieve oplossing voor het Palestijns-Israëlische conflict tot stand ZAL brengen.

  Deze man laat zich in niets meer weerhouden, want hij wordt immers toch niet weer herkozen.
  Ik gebruik de term niet vaak, maar in dit geval wel: in mijn ogen is hij occult, dat wil zeggen dat hij mensen onder een dwingende, kwaadaardige invloed kan brengen.
  Voorbeelden daarvan zijn wel te geven: onder de invloed van O veranderede een keiharde, rationele politica als Hillary Clinton in een Israël hatende marionet, die precies zei wat O dacht.
  Presidentskandidaat Kerry was een gematigde, vriendelijke politicus die naar redelijkheid streefde.Ook deze, wat zwakke man, is onder invloed van O zeer veranderd en hij heeft in korte tijd zijn vriendelijke masker richting Israël afgezet.

  Hieruit blijkt dat O, in weerwil van zijn charmante , vlotte taalgevruik een keiharde, manipulatief ingestelde persoonlijkheid is die niets goeds met Israël voor heeft.

  Zelfs de doorgewinterde Israëlische premier Netanyahu kon Obama niet volledig weerstaan, want onder aanhoudende, sterke Amerikaanse druk beging hij de totale blunder dat hij een aantal extreem gewelddadige terroristen die Joodse gezinnen hadden omgebracht, in vrijheid stelde om de Palestijnen in een vreedzame stemming te brengen.
  Achter dit verkeerde besluit zit de dwingende hand van de man uit Washington.

  En, weten jullie het nog? Obama’s eerste presidentiël uiting richting Europa was dat Turkije bij de EU moetst komen..Dat zegt wel een en ander. O bevordert de opmars van de islam.

  Persoonlijk ben ik van mening dat de Palstijnse staat er niet moet komen, omdat die een officieel verkregen erkenning zal gebruiken om Israël beetje bij beetje geleidelijk te koloniseren., zodat het Joodse karakter uit dat land verdwijnt.
  Zij zullen doen wat de zogenaamde vluchtelingen uit Afrika proberen: onder politiek correcte vleugels de staat Israël getalsmatig uit te hollen.

  We zien het: links blijkt een pest waarvan wij moeten worden verlost, wil de (westerse) wereld en Israël nog een toekomst hebben.
  Redenen te over om dat land door dik en dun te blijven bijstaan.

  Like

 12. Jaantje zegt:

  Een land voor en waar alle nationaliteiten leven?
  Daar zijn er al een hoop van alle landen van de EU bv.

  Like

 13. fleckie zegt:

  Mensenrechtelijke OVERWEGINGEN, is bij DE TEGENPARTIJ ! HELEMAAL niet te vinden,anders hadden ze niet zo’n grote bekken, waarmee ze iedereen willen OVERBLUFFEN,

  Like

 14. Thomasson zegt:

  Een prima stuk van Dror Eydar. Hij is bezorgd over de dag waarin de Palestijnse staat zal worden opgericht. Waar is hij bang voor? Hij is niet bang voor de mogelijkheid dat de Palestijnse staat zich zal, in militair opzicht, tot een sterke staat ontplooien.
  Dit is wat hij schrijft:
  “de krachten van verval en vernietiging zullen zich naar binnen keren. ‘Mensenrechten’ groeperingen, die bezorgd zijn over de rechten van iedereen behalve over die van de Joden, zullen, met behulp van het grootste deel van de media, aan een gigantische en uitputtende propagandacampagne beginnen om Israël te veranderen in ‘een staat voor al zijn burgers”. Met andere woorden het virus v.d. ´Social Engineering´ heeft zelfs Israël geïnfecteerd. De ´bezorgde Mensenrechten groeperingen´ en de media gaan hand in hand het land van binnenuit te vernietigen. Ze doen het via desinformatie en hersenspoeling. Net als in Europa en Amerika worden belangrijke mensen in de politiek, media en de academische wereld omgekocht. De moderne ‘Vijfde Colonne’ die nu tot `Gutmenschen` zijn omgetoverd, werken volgens de uitspraken v.d. Nazi minister van Propaganda Jozef Göbbels:
  “Als je een leugen groot genoeg is en wordt steeds herhaald , zullen de mensen uiteindelijk eraan geloven. De leugen kan alleen worden gehandhaafd zolang de staat het volk kan beschermen tegen de politieke, economische en / of militaire consequenties van de leugen. Het wordt dus van vitaal belang voor de staat om al haar bevoegdheden gebruiken om afwijkende meningen te onderdrukken, want de waarheid is de doodsvijand van de leugen, en dus de waarheid is de grootste vijand van de staat. ”

  En dat zegt Göbbels over de media:
  “Denk aan de pers als een groot toetsenbord waarop de overheid kan spelen.”

  Eydar schrijft verder dat een aantal van de organisaties die de naturalisatie van de infiltranten steunt, pleit ook voor een boycot van Israël, terwijl ze wereldwijd kwaad over ons spreken. M.a.w. deze organisaties hebben als doel de staat te ondermijnen. Zij en zusterorganisaties in het buitenland zouden bijv. nooit vechten voor de Tibetanen of de Indianen van de Amazonas. . Waarom? Er wordt voor hen door lobbyisten niet (onder de tafel) betaald.
  Wat de goedgelovige media betreft: ik denk niet dat de media goedgelovig is. Ze is van hetzelfde soort hout gesneden als de “Gutmenschen”. De media krijgt dagelijks berichten over aanvallen, verkrachtingen en andere rottigheden die de Afrikaanse infiltranten veroorzaken. Waarom is de media zo ongeïnteresseerd over de lijdensweg van de bewoners uit de achterbuurten van Tel Aviv? Waarom zijn enkel de Afrikanen de stakkers en niet hun slachtoffers? De schaamteloze brutaliteit van Afrikaanse negers kan niemand verbazen. Ze zijn in hun ontwikkeling bijzonder laag en het gevoel van schaamte is bij hen niet ontwikkeld; net als andere aspecten van het menselijk gedrag .

  De oproep “heb uw naaste lief” is prima; zolang men van de naaste geen schade ondervindt. Afrikanen brengen niet enkel schade; zij zijn buitengewoon gevaarlijk voor hun naaste omgeving. Echter de organisaties van ‘Gutmenschen’, die ze helpen, zijn in alle opzichten veel gevaarlijker. De Afrikanen gedragen zich net als de apen met wie ze zijn grootgebracht. De ‘Gutmenschen’ proberen een land om zeep te helpen, voor wie tientallen duizenden jonge mensen hun leven voor gaven. Een land dat nog steeds iedere dag vecht voor haar bestaan. De Gutmenschen moeten als landverraders worden beschouwd. Het beste is om ze voor verraad in een militaire gerechtshof berechten. Na het uitzitten van een gevangenisstraf, ze in ballingschap sturen. Israël heeft ze niet nodig en zij hebben voor hun verraad genoeg geld gehamsterd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s