Vluchtelingen en de kerk

Screenshot_27

Waarom zoeken asielzoekers, nadat ze bericht hebben gehad om het land te verlaten, steeds hun toevlucht tot onze kerken? Ik heb me al dikwijls afgevraagd waarom het toegestaan wordt dat ongelovigen onze kerken onteren.
Ik ben niet de enige die zich dat afvraagt waarom we dit laten gebeuren. Is het de schuld van onze christelijke naastenliefde? Of is ons politieke systeem niet opgewassen tegen deze nieuwe vorm van terreur? Waarom bezetten deze asielzoekers geen moskee om hun eisen kracht bij te zetten? Wel, het antwoord is simpel: ten eerste durven of willen ze dat niet omdat ze zelf moslim zijn, ten tweede wordt het bezetten van kerken hen door hun advocaten in het oor gefluisterd. Deze advocaten worden nota bene door ons betaald. Bovendien weten deze mensen maar al te goed dat er in Europa zowel wat betreft de politiek als van de kant van het christelijk geloof heel erg slap gereageerd wordt. En daar maken deze mensen gebruik van. Maar de christelijke kerk beseft niet dat indien de moslims hier de meerderheid hebben zij als eerste zal verdwijnen.

Lees verder>>>
(h/t Erikje02)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Christendom, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland. Bookmark de permalink .

11 reacties op Vluchtelingen en de kerk

 1. koddebeier zegt:

  Eigenlijk zijn de leiders van de christelijke kerk dus domme mensen, ze lijden hun ‘eigen’ volk naar de islamitische slachtbanken.
  Wat een verraders !!

  Like

 2. Jan zegt:

  Als het aan mij lag liet ik het goddeloze schorem door de ME de kerken uitgeselen, tot bloedens toe want zij stelen alles wat los en vast zit, poepen en piesen alles onder; maar het is het is dat schimmige communistische geteisem dat zich dominee (Visser) of priester (Muskens) noemt, dat onze kerken openstelt voor dit zeikvolk (geen verschrijving), smerige landverraders die ik direct persoonlijk aan een leeg kruis zou nagelen om hen zo een gruwelijke dood te laten sterven.
  (zo, dat lucht op)

  Like

 3. Trucker zegt:

  Wil daar vwel eens op antwoorden omdat het (in Vlaanderen) al aan de orde is gekomen dus eens in mijn archiefje gedoken en hopla :

  Trucker zegt:
  24 december 2013 om 12:23
  Hoeft het verwondering te wekken dat de asieltoeristen steeds kerken bezetten en nooit haatkazernes ?
  Nee natuurlijk niet omdat ze overal waar ze kamperen de plaats “bevuilen” (hoef geen tekening te make met wat en hoe) en ze het altijd achterlaten als een oord waar vernielingen en beschadigingen of plunderingen zijn gebeurd.
  Natuurlijk zouden ze dat in een haatkazerne niet doen dus kiezen ze Sun Tzu indachtig de weg van de minste weerstand en die is de Katholieke Kerk, ze weten (door gekregen instructies) dat ze dit ongehinderd kunnen/mogen doen en zelfs medewerking krijgen van plaatselijke overheden inbegrepen de geviseerde leiding van het Christelijke oord.
  Alles wat deze asieltoeristen doen moet gezien worden in het licht van oprukkende islamieten hun strijd, in het verlengde daarvan is (terug Sun Tzu indachtig met DE eerste regel van oorlogsvoering) misleiding het beste wapen dat ze in handen hebben.
  De reden is louter strategie, zoalng het niet hoeft om de strijd gewapend te voeren (zoals ze wel moeten doen in de Afrikaanse of midden oosten landen) doen ze het op de basisregel van oorlogsvoering : de list.
  De nuttige idioten, de volksverraders en de natieverraders zijn hulpmiddelen die ze gebruiken naargalang hun behoefte(s) en zolang ze niet overtuigd zijn om voeldoende overwicht te hebben gebruiken ze deze, (gebruiken mag letterlijk opgevat worden want deze lieden zijn de eerste die gedood worden omdat ze het gezag symboliseren).
  Tot hiertoe heb ik nog nooit één Katholieke gezagsdrager in Vlaanderen of pelgie enige vorm van protest horen uiten, integendel ze krijgen alle medewerking.
  De media is als nuttige idioot in dit verhaal te plaatsen want hun linkse multikulle islamofiele visie is er met de paplepel ingegoten tijdens hun studies, voor de meesten was dat de befaamde “pol soc” (politiek sociaal “wetenschap”, het nest waar elke linkse ongeveer heeft gestudeerd).
  Tot slot, als ze merken (de asieltoeristen) dat hun handelswijze niet slaagt hanteren ze gewoon een andere tacktiek en die is bedreiging omdat ze (nog steeds volgens de instructies) weten dat ze geen risico lopen en als het wat “ruwer”zou worden enkel tikken kunnen krijgen en een ancht in een politiecel…
  Lag het aan mij kregen de veiligheidsdiensten de vrije hand en werd geweld om te ontruimen de norm, vervolgens neutraliseren en als afloop op het vliegtuig naar welk islamieten land dan ook.
  Jammer genoeg hangt het niet van mij af maar wel van schoften die ik in mijn ergste nachtmerrie nog niet zou op stemmen in het kieslokaal.

  Aanvulling vandaag 09-01-2014 :
  Als aanvulling : in Vlaanderen zijn er advocatenbureau’s die niks anders doen dan dit soort verdedigen, ze worden per kop betaald en hoeven enkel standaardbrieven uit de pc te rammelen.
  Prioriteit de asieltoerist zijn verblijf rekken, hoe is van ondergeschikt belang maar tijd winnen en daar in Vlaanderen en bij uitbreiding pelgie de gerchtelijke molen op slow motion draait is het voor de asieltoerist gewonnen zaak.
  Ze zoeken een vrouwmens waar ze bij hokken en trouwen of verdwijnen in de illegaliteit en dan wordt er geregulariseerd en komen ze boven water simpel als koude pap

  Like

 4. Cathja zegt:

  Een goed idee trouwens, om deze ‘vluchtelingen’ hun uitzetting af te laten wachten in een moskee! Natuurlijk dienen wel de geloofsbroeders en -zusters mee te betalen aan hun voeding en kleding, zolang hun uitzetting nog geen feit is. Maar het gaat net zoals met vluchtelingen in het Midden-Oosten; de broeders bekommeren zich niet om hen. Sterker nog, ze zijn druk bezig om hen die niet de zuivere leer aanhangen, een kopje kleiner te maken.
  Ze zullen in ons land dus wel uit blijven wijken naar onze christelijke kerken, die ze inderdaad ontheiligen met hun aanwezigheid.
  Maar dat zal ze een zorg zijn!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Het is gewoon ongehoord, hoe zowel de RODEN als de op geld beluste advocatuur het klaar spelen, om onze samenleving naar de verdommenis te helpen. En dat wordt bewust zo gedaan. Want het is onderdeel van de ZIELIGHEIDSINDUSTRIE! En die maakt vooral deel uit van de PvdA baantjesmachine!

  Like

 6. Peter Klaasing zegt:

  Omdat asiel zoekers zielig zijn en honger hebben. In hun land van herkomst is niks te halen en dus komen ze naar het walhalla.

  Like

 7. Peter Klaasing zegt:

  Hoe noemen wij deze mensen? Oh ja parasieten.

  Like

 8. Jean zegt:

  Er is maar een remedie tegen die pest en dat is met de grove borstel eruit vegen en dadelijk retour homeland ermee want wij zijn die misdadige chantage van die vreemdelingen kots-kotsbeu.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Ach, in de Middeleeuwen was het immers al zo: Een vluchtende crimineel die een kerk of klooster wist binnen te vluchten was veilig tot hij die kerk weer verliet: Schout en Rakkers eerbiedigden het kerkasielrecht onherroepelijk; ze zouden nooit binnenstormen om de voortvluchtige in te rekenen.
  En zó islamitisch als ze zijn, maar díe oude traditie zullen ze heus wel ergens hebben opgevangen. Want uitgekookt zijn ze óók allemaal!

  Like

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Jezus sloeg voor veel minder geldwisselaars de tempel uit.
  Dan mogen wij dus deze satanskinderen uit onze Kerken verwijderen.

  Like

 11. @Joannes den Hollander; deze santanskinderen zijn geen geldwisselaars maar schooiers. “Ze ontheiligen het huis van mijn Vader!” @Theresa Geissler; Een klooster in België had toch ook beloofd een vrouw van een pedofiel, Le Dutroux, onderdak te verlenen. Die vrouw was medeplichtig aan het misbruiken en vermoorden van kinderen. “De christelijke kerk beseft niet dat als moslims hier de meerderheid krijgen zij als eerste zal verdwijnen.” Dat is maar eens goed ook, Boontje komt om zijn loontje! Ik ben plantsoenmedewerker. En één collega heet Mohammed (Zijn naam worde geheiligd!). Af en toe blijft ie een paar maanden thuis omdat ie zogenaamd pijn in zijn rug heeft. Maar de moskee bezoeken kan ie dan wel. En als ie werkt doet ie haast niks. Hij staat meestal toe te kijken hoe wij werken. Hij heeft geen leidinggevende functie. Hij praat slecht Nederlands. Altijd hetzelfde liedje! Dat is niet rendabel voor het bedrijf. Van zo’n man worden wij moedeloos!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s