Hoe gevaarlijk is het moslimterrorisme in Europa?

Screenshot_11

Terroristische aanslag in Madrid op 11 maart 2004

Bart De Wever (N-VA) waarschuwde in een televisie-interview voor het moslimextremisme. ‘We hebben het salafisme onderschat. Het is nochtans de ergste gesel sinds Hitler en Stalin.’ Interpol, de internationale organisatie die politieorganisaties ondersteunt, geeft een ietwat genuanceerder beeld.

Bart De Wever, voorzitter van de N-VA, waarschuwde afgelopen weekend voor het moslimextremisme. ‘We hebben het salafisme veronachtzaamd en onderschat. Het is nochtans de ergste gesel sinds Hitler en Stalin. De aanhangers zaaien overal verderf, terreur en dood’, zei hij in Het Nieuws op VTM.
‘Aanslagen in Rusland, moorden op politici in Nederland… De vraag is wanneer er bij ons effectief iets gebeurt.’

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Europa, Islam, Moslims, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hoe gevaarlijk is het moslimterrorisme in Europa?

 1. Trucker zegt:

  Ik neem zelfs niet de moeite om het arftikel te lezen want zag de naam van de achterbakse leugenaar de wever bart de burgemeester van de stad van alah (voorheen Antwerpen voorbijkomen.
  Nogmaals blijkt dat velen niet goed op de hoogte zijn van de politiek in Vlaanderen en bij uitbreiding pelgie een artificiele natie bestuurd door een minderheid van de walen.
  Het Vlaams Belang waarschuwt al decennia tegen islamieten en hun aanwezigheid in Vlaanderen (toen mocht DE partij nog Vlaams Blok heten en mochten we nog zeggen Eigen Volk Eerst) dus om het eens te schetsen voor Nederlanders die afgaan op krantenberichten.
  Als DE partij in die jaren het probleem duide was er massaal protest uit de politeke en culturele hoek en liet ook de media zich niiet onbetuigd (doen ze nog steeds niet) om DE partij af te schilderen als “racisten”/ “xenofoben3 en nog meer fraais, wel in die tijd was de wever bart nog aan het ronnd lopen in korte broek bij de schouts of zoiets weet ik veel.
  Het Vlaams Blok (nu Vlaams Belang) werd en wordt verweten van een one issue partij te zijn “anti -vreemdelingen” en verder niks en toch, als er in de media een debat is over “vreemdelingen” lees islamieten want daar gaat het om en niet om pakweg de Chinees of Portugees of Nieuw Zeelander wordt die “one issue partij” toch zo veel als mogelijk buiten beeld gehouden.
  Nu is het voor hun (media) iets gemakkelijker geworden want ze hebben de bende van de achterbakse leugenaar de wever bart die doorgaat voor rechts en dus een aanvaardbare gesprekspartner in allerlei debatten “want ze zijn toch geen racisten als dieVlaams Blokkers zijn.”
  Die de wever bart is een lepe (ik heb ten andere onlangs toch gepend over zijn rechtoplopende kopieeermachine theo Ranx Xerox francken die het programma van DE partij uitpluist en uitlicht wat ze goed vinden en dat kneden en een light versie in de media brengen, moet maar eens mijn comments teruglezen over die bende nva) en hij weet dat het moment om eens en kuchje tegen de islamieten te laten horen niet slecht gekozen is, niet ergs gewoon eens een duwtje richting media en hopla hij zit in de studio.
  Toch vreemd dat El Cid of voorzitter Annemans niet uitgenodigd worden als ze een kritsch geluid laten horen.
  Tot slot Wachteres de wever bart is PRO multikul (steunt in eurabia circus ALE beslissingen TEGEN rechts of islamofoob, zijn eurabia piepeltje in brussel zit trouwens in de fractie van cohn de KINDERVERKRACHTER aka pedofiel), is PRO asieltoeristen (dus islamieten laat ons elkaar geen mietje noemen) onder het mom van immigratie en zijn ministertje bourgeois bevoegd voor weet ik veel wat mag subsidies uitdelen (dat weet ik dan wel) aan islamieten om hun haatkazernes te bouwen en deelt ook nog eens kwistig subsidies uit aan haatoproepers in die haatkazernes
  DAT IS DE nva en als kers op de taart van uw eenzijdig bericht de wever bart heeft bij de vorige verkiezingen gezegd (ik citeer) dat hij” het Vlaams Belang de keel wil oversnijden”.
  Over die vent schrijf ik dit steeds (op deze Nederlandse blog minder omdat het een zuivere Vlaamse aangelegenheid is : ik hoop dat hij bij de verkiezingen heel hard op zijn bek gaat want ik haat hem als de pest.

  Like

  • Wachteres zegt:

   @ Trucker

   Als ik een artikel doorstuur naar de site van Bron dan wil dat niet zeggen dat ik achter alles sta wat in het artikel geschreven wordt.

   Ik vond de constatering van Bart de Wever, zijn waarschuwing voor het moslimfundamentalisme, opmerkelijk. Ik vermoedde een verkiezingsstunt; zoiets doet het natuurlijk altijd goed en daardoor wordt, hopen Bart en de zijnen, de ‘rechtsextremisten’ de wind wat uit de zeilen genomen. De sussende reacties erop zijn natuurlijk wel bekend: “het valt allemaal wel mee”.

   Natuurlijk hoopte ik op kritische geluiden, vooral van onze Belgische medestrijders, en wat dat betreft heb je mij niet teleurgesteld.

   Het is goed en belangrijk dat wij op de hoogte zijn en blijven van de werkelijke politieke situatie in België.

   Like

   • Trucker zegt:

    Thanks voor uw reactie Wachteres is wat duidelijker geworden, maar het feit is zie ik berichten waarin die vent wordt opgehemeld als rechtse of Vlaams denkend kookt mijn bloed.
    Hij is één van de weinigen die ik letterlijk niet tegen het lijf wil lopen.
    Wat betreft uw bijdragen op Heer Bron’s blog chapeau zoals ze zegeen in Frankrijk hoewel dit compliment meer dateert uit de vorige eeuw.

    Like

 2. bigljohn zegt:

  Hoe gevaarlijk is het moslimterrorisme in Europa ? Dit is niet meer en minder dan een open deur intrappen. Iedereen met een gezond verstand weet zo onderhand wel dat het eens in Nederland ook verkeerd gaat aflopen. Eens komt die vijfde colonne (die Islamieten) in beweging. We spreken over het bekende omslagpunt, de 15% grens, die er voor zal zorgen dat deze ellende een aanvang neemt. Als Nederland 2,5 miljoen Islamieten telt zijn de rapen gaar. Nu zijn het er al ongeveer 1,5 miljoen. Zoveel jaren zal het wel niet meer duren, daar het zeer snel gaat met de bevolkingsaanwas der Islamieten en de bijkomende import. Immers iedere gelukszoeker cq Islamiet mag blijven in het land van gekke Henkie, Nederland genaamd. Vliegtuigen vol met Islamieten die wekelijks aankomen, met nog veel meer andere illegale Islamieten die door alle hoeken en gaten ons land binnensluipen. En volgens onze dictator de E.U. moet Nederland zijn import van gelukszoekers tot ongekende hoogten gaan opvoeren. Met geweldige nieuwe verrijkingen zoals Roma en Sinti zigeuners, Bulgaren en Roemenen. Baantjespikkers, handjes ophouders en criminelen. Waar gaat dat heen, hoe zal dat gaan, waar komt die rotzooi toch vandaan.

  Like

 3. Bauernschmaus. zegt:

  We hebben niets onderschat.Klootviool!

  Like

 4. vanhetgoor zegt:

  Stalin, Hitler en Mohammed, alledrie gevaarlijk. Stalin was de enige normale heteroseksueel in dit gezelschap, maar dat terzijde. Meer positiefs is er ook niet te zeggen over hem.

  Feitelijk is de islam de gevaarlijkste omdat het communisme net als het nazisme niet veel aanhangers meer heeft. En omdat de islam de ‘religie’ van de domheid is krijgt het steeds weer opnieuw nieuwe medestanders. Iemand die kan nadenken die gaat zich niet aanmelden voor het communisme, het nazisme of de islam. Heeft iemand een geestelijk defect dan is het eenvoudig om over te gaan tot de islam, er is niets voor nodig en overal ter wereld heb je plotseling een soort van broers gekregen die er net zo ellendig aan toe zijn. De zelfde uitzichtloosheid, de zelfde domheid en de zelfde zogenaamde oplossingen.

  Van Hitler en Stalin is al snel duidelijk geworden dat hun blauwdruk naar een ideale maatschappij net zou kunnen werken, maar omdat de islam de vervulling van alle wensen in het niet controleerbare leven na de dood neerlegt is er voor domme mensen geen overzicht, ze kunnen niet verder kijken dan hun leven lang is. Een moslim lijdt een verachtelijk leven en hij krijgt een nog veel verachtelijkere dood. Een dooie nazi of een dooie communist is er net zo aan toe als een moslim, alleen kunnen de eerste niet verweten worden dat zij zelf de enige oorzaak zijn geweest voor hun verdriet, zij zijn misleidt. De moslim daarentegen heeft alle kwade zaken zelf op de eigen hals gehaald omdat een kind van tien kan bedenken dat alle beloftes van een leven na de dood nooit ingelost kunnen worden, want er is geen leven na de dood. Dat leven is er wel maar alleen voor de anderen, niet voor de moslim!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  En de 5e colonne is in feite het SOCIALISME. De meeste socialisten en hun partijen, in Nederland de PvdA en de SP, juichen deze “verrijking”, door horden onaangepaste moslims naar Nederland en Europa toe. Helaas zijn ook de liberalen en christen-democraten schuldig aan deze komst van moslims. En niet te vergeten “de Hoer van Babylon”, de EUSSR, met verachtelijke personen als Ashton en Malmström!

  Like

 6. Jean zegt:

  De linkse politiek én de linkse media draaien op volle toeren en zeker nu na de uitspraken van Dewever, alleen heeft Dewever ‘de waarheid’ het nog netjes uitgedrukt want het is véél erger met dat islamtuig, onderontwikkelde achterlijke gewelddadige barbaren mogen vrij rondlopen om onze welvaart, veiligheid en leefbaarheid te vernietigen, de EU misdaadorganisatie werkt daaraan want er zijn nog teveel Europeanen die de sprookjes van die EU bende niet geloven, die dagelijks zien en ondervinden waar het naartoe gaat met Europa nl. regelrecht de afgrond in.
  Daarom zullen we er alles aan doen om die EU misdaadorganisatie te vernietigen, grenzen te sluiten en de niets bijdragende geweld plegende en criminele allochtonen te verwijderen van ons grondgebied zodat er terug welvaart, veiligheid en leefbaarheid komt iets waar onze ouders en grootouders hun leven gegeven hebben..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s