Barroso: “Alleen Brussel kan de barbarij in de wereld verminderen”

Screenshot_28

Eurocommissaris Viviane Reding dringt aan op een snelle invoering van de politieke unie. De Europese Commissie dient daarbij de rol van regering op zich te nemen. De voorzitter van de Europese Commissie, Barroso, zegt dat geen enkele andere politieke constructie de barbarij beter kan bestrijden dan de EU.

De kiezers dienen zich bij de Europese verkiezingen in mei voor of tegen de Verenigde Staten van Europa uit te spreken, zegt Viviane Reding, de vicevoorzitter van de Europese Commissie. Reding wil een echte “politieke unie” en ziet daarin “het beste wapen tegen eurocritici”, zoals “The Telegraph” bericht.

“We moeten de Verenigde Staten van Europa oprichten, met de Europese Commissie als regering en twee parlementskamers – het Europees Parlement en een ´Senaat´  van de lidstaten”, aldus Reding.

Met haar eis is Reding niet alleen. Ook de Franse president Hollande en de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Bonino hadden al luidkeels om een politieke unie geroepen (meer hier). Dit zal de EU in een superstaat veranderen, waarin de nationale staten tot een minimale politieke rol zullen worden gereduceerd.

Reding hoopt dat de discussie in de verkiezingsstrijd niet zal gaan over de Europese bezuinigingspolitiek, maar meer over een grotere visie van Europa.

“De discussie bevindt zich nu in de beslissende fase. Over iets meer dan vier maanden kunnen de Europese burgers het Europa kiezen waarin ze willen leven. Er staat veel op het spel. Het resultaat van deze verkiezingen zal jarenlang van invloed zijn op Europa. (…) Dat zal ons wapen tegen de eurosceptici zijn: aan de burgers uitleggen dat hun keuze beslissend is”, zei Reding.

Barroso waarschuwde de kiezers nadrukkelijk voor de eurokritische partijen. Deze zouden de vrede in Europa kunnen bedreigen.

“Geen enkele andere politieke constructie heeft tot nu toe bewezen dat zij het leven beter organiseert en de barbarij in de wereld kan verminderen [dan de EU]. Het is bijzonder belangrijk eraan te herinneren dat wij dit jaar het begin van de Eerste Wereldoorlog herdenken. We mogen vrede, democratie en vrijheid niet als vanzelfsprekend accepteren. Het is ook daarom bijzonder belangrijk er aan te herinneren dat de mensen in mei aan de Europese verkiezingen deelnemen”, zei Barroso.

Ook Angela Merkel waarschuwde onlangs voor fatale gevolgen voor de eurozone en herinnerde daarbij aan de Eerste Wereldoorlog. Als er geen betere integratie komt, zal de gezamenlijke munt “vroeger of later exploderen.” (meer hier).

Nigel Farage, voorzitter van de Britse UKIP, hoopt dat de Europese kiezers een politieke unie duidelijk zullen afkeuren. “De politici in Brussel zien slechts één keuzemogelijkheid: geen hervormingen, maar de Verenigde Staten van Europa”, zei Farage. “Ik weet zeker dat de mensen ’Nee’ tegen dit centralistische fanatisme zullen zeggen”, aldus Farage.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in dictatuur, Elite, Eurofielen, EUSSR, politici. Bookmark de permalink .

31 reacties op Barroso: “Alleen Brussel kan de barbarij in de wereld verminderen”

 1. Cathja zegt:

  Ik had liever een foto gezien van Kwik, Kwek en Kwak, in plaats van deze mijn dag verziekende koppen! Bah, wat raak ik toch elke keer weer geirriteerd als ik dat zootje bij elkaar zie!

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Elke dag worden we bestookt met EU wetten en regelingen die we NIET willen.
  Het is ze in Brussel in de bol geslagen, zij weten niet meer wat ze doen.
  De eens goede EEG is veranderd in een zelfdestructiemachine.
  Jammer voor alle goed willende mensen die de EEG best zagen zitten maar dat kind wordt nu met het badwater weggegooid.

  Like

 3. KeesvanD zegt:

  Brussel is zelf de barbarij

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Inderdaad Cathja wat een rot koppen hebben deze top-Eurofielen, Barroso: “Alleen Brussel kan de barbarij in de wereld verminderen” en Eurocommissaris Viviane Reding dringt aan op een snelle invoering van de politieke unie. Daar is het allemaal om te doen, de EU is nog niet eens instaat om de meer dan vijf jaar durende en opeen volgende crisissen te bestrijden door een enorme greep in uw portemonnees te hebben gedaan en uitgelegd als bezuinigingen. Griekenland is nu voor een half jaar voorzitter en kan zo zijn dingetjes op de agenda zetten en deze drie clowns beweren dat Griekenland uit de crisis is geholpen, leugens op leugens stapelen zich op door de EU bestuurders geproclameerd. Een ding is zeker de Eurofielen schakelen er een paar tandjes bij want 22 mei komt sneller dichterbij als zij menen te denken.

  Like

 5. Jan zegt:

  Die opmerking doet mij denken aan andere ‘doelstellingen’ (ook wel LEUGENS genoemd, denken, namelijk ‘de armoede de wereld uit helpen’ of ‘de honger’ of ‘opwarming bestrijden’, terwijl dit allemaal gaat over het kaalplukken van de ander, de werkenden en het geld verdelen over henzelf en eventueel daarna de parasieten.

  Ik wed trouwens dat Barosso een totaal dienstweigeraar was en Van Rompuy nog geen schot kon lossen of het wapen vloog hem uit zijn knuisjes.

  Lieve God, zorg dat dit volk snel sterft. Amen.

  Like

 6. Trucker zegt:

  Zal mijn woorden eens niet wikken dus over welke “barbarij” heeft die ROTSCHOFT barosso het.
  Hij zal wel niet dit bedoelen http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=H51s1sC2qFE
  of Nederlanders enige hoop http://www.youtube.com/watch?v=FMk6F_oHiCM&feature=player_detailpage
  http://www.barenakedislam.com/2014/01/11/irishman-demonstrates-his-newfound-keen-interest-in-islam-by-beheading-his-own-mother/ of http://www.barenakedislam.com/2013/12/26/swedish-parliament-removes-baroque-artists-bare-breasted-painting-for-offending-feminazis-and-islamonazis/ en deze dat maar eerder zo iets http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NvtDSo_i9xs
  en waarschijlijk ook deze barbarij

  nog eentje

  barosso is een ROTSCHOFT door niemand verkozen net als de hele kliek in eurabia’s HQ brussel, en zijn uithaal naar “…eurokritische partijen. Deze zouden de vrede in Europa kunnen bedreigen.
  …” is een regelrechte leugen die de molenwiekende pathologische leugenaar verhofstad graag hanteert.
  Die despoten van eurabia heben geen enkel aandeel in de naoorlogse geschiedenis als zijnde een instituut dta de vrede bewaarde GEEN ENKEL, trouwens waarschijnlijk zijn de volksverraders Yougoslavië vergeten en het meest misdadige is dat de media hierin ook weer schuldig is als handlanger én ergo boodschapper van deze leugen.
  Natuurlijk moet dit gezien worden in het licht van de DOMME kiezer en de ouderen die alles wat op de tv journaals komt voor waarheid aannemen zodanig, dat er voor zij die niet die minste moeite nemen om zich buiten de media te informeren niks aan de hand lijkt te zijn.
  Dat de Christenen op dit moment over de hele wereld vervolgd worden, dat de islamiet met zijn offensief reeds bezig is van Nine Eleven 2001 of dat brussel met zijn despoten stelselmatig vrijheden en onze Westerse waarden en normen inperken en gewoonweg afschaffen…weinigen die er wakker van liggen.
  “…De kiezers dienen zich bij de Europese verkiezingen in mei voor of tegen de Verenigde Staten van Europa uit te spreken, zegt Viviane Reding…” tja in een democratie wordt er een referendum georganiseerd zo simpel is dat, de waarheid is echter dat deze depoten bij voorbaat weten geen voldoende meerderheid te hebben om hun dictatuur verder uit te bouwen dus…
  Waar er met potlood wordt gestemd heb ik vertrouwen in de afloop echter de vele plaatsen met pc is van een andere orde deze kan ik zelfs manipuleren een usb stickje erin ploffen met een “routine” erop geschreven en resultaten zoals gewenst.
  Ook niet uit te vlakken de enorme media steun die de pro eurabia partijen in heel euarbia gaan krijgen, ik hoef maar te lezen op de openbare KRomTroep BRT hun webstek deredactiebe en lees zo de propaganda (en hoef dan nog niet tussen de regels te lezen) en de subtiele (tot hiertoe nog) speldeprikken naar de “tegenstanders” lees islamofoben en eurokritici.
  Wacht tot een paar maanden tot de de verkieziengen dan is het volle mediaoffensief op kruissnelheid en zal de misleiding/manipulatie en regelrechte leugens tot wasdom komen, ik ken dit van eerdere uitgaven en op dat punt blinken de media uit in creativieteit.

  Like

 7. topsporter zegt:

  Deze drie uitbaters van europa zijn nu miljonair, daar zijn wij belastingbetalers voor uitgekleed.

  Like

 8. Maurice zegt:

  Wat een smeerlap en volksverlakker, die Barrosso, eerst de barbarij hier helpen impotreren middels het EU gedrocht en je daarna op de borst klopen dat alleen ‘Brussel’ die ellende kan stoppen.

  Like

 9. Lucie zegt:

  Je moet toch wel totaal hersenloos zijn,als je zo’n geschifte opmerking durft te maken.
  Deze achterlijke idioten hebben er juist voor gezorgd dat we nu ten ondergaan aan deze walgelijke barbarij.

  Like

 10. Sjaak8.1.2014 zegt:

  Integendeel ! Brussel heeft de islaam barbarij in de wereld vergroot !
  Omdat ze de poorten van Europa voor iedereen geopend hebben !

  Like

 11. Joop Klepzeiker zegt:

  Leuk ze beginnen voor god te spelen.

  Een new wave god zullen we maar zeggen.

  Like

 12. Rene H. zegt:

  Top vrijmetselaar Edward Mandell House schreef het al; in 1919 in zijn boek; The Intimate Papers.
  ‘ We moeten als overheid zelf chaos scheppen en de bevolking vervolgens die oplossingen bieden, die onze uiteindelijke doelstelling: De Nieuwe Wereld Orde het best dienen’
  Dit is nu precies wat Baroso en zijn mede criminelen gedaan hebben.

  Like

 13. Harry zegt:

  Wat kunnen die lui toch liegen !
  Het is lang geleden dat er zoveel ergernis en haat was in Europa .
  Dit is de climax sinds ’45 .
  En over veiligheid hoeven ze helemaal al niet te beginnen , dankzij de instroom van moslims en oost Europeanen is onze veiligheid voorgoed het land ontvlucht .
  Aan wie hebben wij dat te danken ?
  Of gaan zij die problemen straks oplossen ? Vergeet het maar .
  Als we niet oppassen zijn wij straks de underdogs .
  Tot nog toe hebben ze enkel ellende veroorzaakt en HEEL veel geld kwijtgemaakt .

  Hoop dat Farage gelijk krijgt , maar ik ben er allerminst gerust op .
  GEERT : volgas er tegenaan alsjeblieft !

  Like

 14. Jean zegt:

  Het schijnheilig trio met de kotsmisselijke wijven aston, maalstroom, reling en de gevaarlijke nar verhofrat beginnen hem te knijpen ze zien dat het lucratief parasiterd luxe leventje wegsmelt als sneeuw voor de zon.
  Hopelijk wordt die misdaadorganisatie volgepropt met volksverraders van de ergste soort die allen uitgekotst worden door de eigen bevolking in mei veroordeeld tot de doodstraf want tot op heden hebben ze alleen maar ellende gezaaid via de import van achterlijke gewelddadige barbaren en zullen ze oogsten via de strop.
  Voor mij zijn verraad en geweld ernstige en zware misdaden en misdaden mogen nooit ongestraft blijven.
  Nu weten we wel dat de rechtspraak een lachertje is daarom dat wij Europese burgers moeten ingrijpen en er voor zorgen dat onze kinderen en kleinkinderen nog een toekomst hebben en dat onze ouders en grootouders niet voor niets gestreden en gestorven zijn.
  Als er nog maar ene van die schijnheilige drievuldigheid op de foto zijn bek opentrekt komt er al rioolstank vrij en rioolstank is gevaarlijk, dus…

  Like

 15. Jean zegt:

  Hoe noemen we dat?
  Eerst chaos en ellende veroorzaken om via woorden te zeggen er iets aan te gaan doen?
  Ik noem zoiets VOLKSBEDROG & VOLKSVERRAAD wat wil zeggen “MISDAAD IN KWADRAAT”.

  Like

 16. luckybee zegt:

  Met Brussel kom komt de Barbarij (Islam) met gemak binnen.

  Like

 17. bigljohn zegt:

  De ene barbaar wil de andere bestrijden. Ik zie het niet gebeuren. Eerder een handjeklap tussen die twee barbaren Brussel en de Islam.

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  Juist het GEDROCHT EUSSR, met de satanisten von Rompuy, Barosso en de SS kampcommandant Schulz, zullen en zijn er debet aan, dat we veroordeeld zijn tot een slavenbestaan! Deze vuile RODE PLOERTEN, met hun dubbele agenda. Dit soort is verantwoordelijk voor de verrader resolutie van Straatsburg, samen met de even lugubere en schofterige Bilderbergmaffia! Verraden en verkocht hebben deze klootzakken ons. En in heel Europa zijn het de zgn. democratische partijen van “links tot rechts”, die hieraan meewerken. De Liberalen, de RODEN/SOCIALISTEN en de Christen-Democraten! Wat mij betreft rekenen we met deze verraders af op 22 Mei a.s.

  Like

 19. Theodoor zegt:

  Brussel heeft zich lang geleden toegevoegd in de rijen van de barbaren. Meer woorden wil aan het tuig niet vuil maken.
  Er is een waarheid dat aan alles een einde komt, aan de ongekozen dictators van de EU hopelijk heel snel..

  Like

 20. Mr Talkie zegt:

  Dit is het enige wat ik er op te zeggen heb !!!

  Like

 21. louis-portugal zegt:

  Een paar artikelen terug staat Barosso in Ceasar outfit.
  Hij zweeft zeker zo hoog dat hij dat werkelijk gelooft.

  Like

 22. Jade zegt:

  Zeggen dat alleen Brussel de barbarij kan stoppen,
  dreigen met oorlog, ik hoop dat in mei de hele zooi
  in elkaar klapt, en dat deze ratten met alle aanhang
  voor een volkstribunaal komen.

  Like

 23. Sylvia Groot zegt:

  Wat een afstotelijke foto van de drie-eenheid-in-het-kwaad.

  Like

 24. petra555 zegt:

  Wie heeft de barbarij Europa binnen gehaald? Dit waren toch degene die nu Brussel bewonen en ons – Europeanen – niet vragen maar bevelen !!! onze grenzen te openen voor IEDEREEN DIE WAAR OOK VANDAAN KOMT.
  Barbarij is op deze manier uitgenodigd !!! en gekomen. Nu willen ze er weer vanaf? Dit was NIET nodig geweest , indien de grenzen NIET onvoorwaardelijk geopend waren.

  Like

 25. de 13de imam zegt:

  Moet je ze daar eens zien zitten zeg: Broeder nummer een, twee en drie. Geen van allen democratisch gekozen en vol minachting voor het volk. Hopelijk zal die zelfgenoegzame grijns na de EU-verkiezingen van hun smoelwerk verdwenen zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s