Islamitische politieman in Londen: verkrachter en afperser

Screenshot_29

Kabeer Yousaf, 30, is een van die “goed geïntegreerde” moslimmigranten die in Londen een verantwoordelijke functie had, die hem de mogelijkheden bood om ook over de “ongelovige” Engelsen te heersen. En dat deed hij door zijn wet – de wet van de moslims – toe te passen: Mohammed had namelijk toestemming gegeven aan de moslims om in de landen van de “ongelovigen” te plunderen, te verkrachten, te bedreigen en te bedriegen:

Een ambtenaar van de politie werd aangeklaagd wegens verkrachting, afpersing en ambtsmisbruik in dienst.
Kabeer Yousaf, 30, een politieman in Londen-Newham, werd zaterdag aangeklaagd, zei een woordvoerder van Scotland Yard.

The Guardian, Sky News en andere nieuwszenders en –berichten

Heb vertrouwen in islamitische politieagenten!

Overigens, ook in Duitsland zijn er steeds meer islamitische politieambtenaren en er waren al herhaaldelijk berichten over ambtsmisbruik (mondelinge berichten in onze kennissenkring). Niemand durfde aangifte te doen, want wie durft er een “Zuidlandse” politieagent aan te geven? Het beste advies voor islamcritici: ga in zulke gevallen naar een ander politiebureau.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", corruptie, Criminaliteit, Groot-Brittannië, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

11 reacties op Islamitische politieman in Londen: verkrachter en afperser

 1. luckybee zegt:

  Multicultie is tegen de 10 geboden dus is niet de wil van God.weg met alle vreemdelingen met andere cutuur en Godsdienst.Wij hebben een jaloerse God die geen andere goden naast zich duld.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  In A,dam West was er een aantal jaren geleden iets dergelijks. Maar dan op klein-zieliger-schaal. Een Maroc-se agent meende te-verordonneren dat een winkelier daar een ,volgens hem “onzedelijk” schilderij zou verwijderen uit de etalage.
  Hij weigerde EN werd gearresteerd.
  Liep met sisser af. Was vrij onschuldige afbeelding, tot dan toe niet beschouwd als pornografisch, volgens agent wel………….

  Like

 3. Jean zegt:

  Door dat volk toe te laten tot dergelijke functies is vragen om ellende, ik praat zelfs niet tegen dat volk welk uniform het ook mag dragen.
  Multicul schrijf ik steeds als een grote nul.
  Ik woon in een Vlaamse gemeenschap en NIET in een multicul nul.
  Dat volk past zich aan en respecteerd onze normen, waarden en wetten, wat ze binnen de 4 muren doen waar ze hokken zal me worst wezen maar op de openbare weg en gebouwen wil ik nergens met die waanzin geconfronteerd worden,punt.
  Op 25 mei zullen we dat ook duidelijk maken aan het politiek gespuis.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ja, ja…..En wat dacht U van die gepensioneerde ambtenares in -waar was het ook weer, een Duitse stad- die werd belaagd door haar Turkse buren en vervolgens geïntimideerd door hun Turkse kennis bij de politie, die tevens weigerde, haar aangifte op te nemen?
  Neem vooral allochtonen aan bij de politie; het is zo’n cultuurverrijking!
  Ze kunnen bijvoorbeeld zo héérlijk de geneugten van hun eigen land hier introduceren: Machtsmisbruik en vriendjespolitiek……
  Zéker, als hun meerderen er uit louter schijterigheid geen stappen tegen ondernemen!
  En wat is het enige waar Brussel zich druk over kan maken? Intolerantie!
  Dames en Heren, als U uw interesses niet snel bijstelt, heerst hier over enige jaren de wet van de jungle! Nou, maar dàt zal bevorderlijk zijn voor de tolerantie!
  Ach, laat ze ook aanmodderen; op die manier graaft Brussel haar eigen graf!

  Like

 5. Sjaak8.1.2014 zegt:

  Voor een paar weken heb ik al geschreven ! De Moslim heeft een Troyanisch Paard !
  En precies dat komt daar bij uit wanneer je een Moslim vertrouwt ! Nada,niente,nichts
  niets,zero ! BEGREPEN ROOIE RAKKERS ?

  Like

 6. Urbanus zegt:

  Ook in Rotterdam steeds meer islamitische agenten want ja het past goed in sommige wijken. En juist deze agenten geven dus nimmer bekeuringen voor islamitisch parkeeroverlast. Toch wel handig zo’n agent die je kent vd moskee. Opeens is de politie ook hun vriend. Kreeg laatst een bekeuring voor geen parkeerkaartje. Terwijl ik vriendelijk de discussie aanging, mea culpa mijn fout. De mohammedaan praat wel maar kijkt je geen eens aan. Ik ben een ongelovige hond, een minderwaardig mens. Zo rolt islam.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Waarom kijkt men, de vileine politici, nog steeds weg van deze “adder der Islam”. Hoeveel bewijzen moeten er nog overlegd worden, hoe funest de instroom, van horden moslims,door aanname van de “Resolutie van Straatsburg”, is geweest. Dag aan dag, zijn er incidenten van moord, bedreiging, verkrachting en beroving, van de volgers van deze perversie der islam!
  Ze horen hier niet thuis! Weg met deze mensen, ze zijn beter af in Noord-Afrika!

  Like

 8. Trucker zegt:

  Groot Britagne maar niet dat van grote dame Maragret Thatcher maar dat van de islamofiele rotschoft cameron die de islamieten alle ruimte geeft en de Britten in de kou laat staan.
  Sir Winston Churchil en Grote Dame Margaret Thatcher draaien zich in hun graf met de huidige schoften die nu de regering uitmaken, de Iron Lady die beste vrienden was met één van de beste US presidenten ooit de betreurde Ronald (Ronny) Reagan, hij ook zo iemand die de moslimbroeder die nu in het witte huis resideert letterlijk een schop onder zijn kont zou geven en Thatcher tegen alle adviesen in de Argentijen liet zien dat met Groot Britagne niet te spotten viel.
  DE oud militairen droegen haar op handen en lieten geen kwaad woord over haar toe.
  Hoe schaamteloos het gepeupel op haar begrafenis die dansten en openlijk blij waren…op zo momenten denk ik .50 en maaien maar want het is tuig en islamofiele schoften die plezier maken omdat ze enerzijdsjoelen om de dood van een boegbeeld van rechts en anderzijds weten dat Groot Britagne afstevent op een kalifaat.
  Ach ja, zou hety nog vergeten over wat deze topic gaat maar dit wil ik ook even meegeven: het sandaard atribuut van de vrouwen bij de politie is een kopvod die ze bijhebben en moeten opzetten in geval van tussenkomst of aanwezigheid bij de fucking islamiet.
  On topic kort van stof…ronde opening nabij het hoofd en …case solved next one.

  Like

 9. realist zegt:

  hoe naief kan men zijn om ze agent te laten worden,wie denkt dat bij een ongeval tussen een jood en bvb een afgaan en een turk als agent een onpartijdige beslissing zal vallen is ronduit dom.of een ongval tussen een griek en een turk en de agent een griek,komaan,zijn onze politici echt zo naief en dom,blijkbaar wel

  Like

 10. janjans zegt:

  De islam wil ons vernietigen. Ik pot alles op en als de islamitische winter hier aanbreekt vertrek ik met mijn pot naar een beter oord waar geen islam is. Vechten voor Nederland zal ik nooit doen, ik zal nooit mijn eigen gezondheid op het spel zetten voor Nederland. Ik investeer geen rooie cent meer in Nederland. Ik voel me beter thuis in zuid amerka tussen latinos dan in de moslim enclave “de Randstad”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s