Rechter: kinderbijslag in Marokko mag niet worden verlaagd

Screenshot_23

De regering mag de kinderbijslag voor kinderen in Marokko niet verlagen. De Amsterdamse rechtbank oordeelde vrijdag dat die verlaging, die geldt sinds 1 januari vorig jaar, onrechtmatig is. Met Turkije en Egypte zijn er geen afspraken over kinderbijslag, dus in die landen mag die wel worden verlaagd.

Maar ook daar wierp de rechter een bezwaar op. Bij de verlaging van de kinderbijslag volgens het woonlandbeginsel is de wetgever vergeten ook deze onderhoudsbijdrage aan te passen, wat de rechter onjuist vindt. Daarom houden deze ouders recht op de volledige kinderbijslag als zij hun eigen onderhoudsbijdrage naar hun vaderland overmaken.
De financiële schade voor het kabinet vanwege het schrappen van deze maatregel zou niet meer dan 5 miljoen euro bedragen, schrijft de Volkskrant zaterdag.

Lees verder>>>
(h/t Peterselie1)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Justitie, Krankzinnigheid, Marokkanen, Nederland. Bookmark de permalink .

16 reacties op Rechter: kinderbijslag in Marokko mag niet worden verlaagd

 1. bobzelf zegt:

  je verwacht het niet heee???????????

  FOUTJE BEDANKT

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Er zijn in dit land nog steeds twee groepen die veel, zo niet alles, in de schoot geworpen krijgen ten koste van de anderen:
  1) Leden de nep-oranje-Bilderbergkliek;
  2) Immigranten, in dit geval dus specifiek (kk)Marokkanen.
  De rest kan het uitzoeken, d.w.z. pompen of verzuipen.
  Hartelijk dank, namens autochtoon, modaal Nederland!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 12.00. uur. Zo is dat Theresa! Alles voor de moslims, en het koninklijk cocktail trio! En het is een waarheid als een koe, dat binnen Europa, GEEN KRITIEK mag zijn op de MOSLIMS en de communistische EU! Hoe frappant zijn de overeenkomsten! Eigen bevolking laatst!

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Het strekt hier ook tot aanbeveling wanneer je een CRIMINELE islamiet bent.
   Helemaal met je eens, Theresa!

   Like

 3. Cathja zegt:

  Als we nu eerst eens al die rechters naar huis sturen, daarna de wetten aanpassen, en vervolgens de handophouders (en dus de geluksvogels) in de bovengenoemde landen gaan vertellen dat ze alleen nog maar kinderbijslag voor twee kinderen per gezin ontvangen, áls ze tenminste ‘recht hebben’ op KB, dan lopen we mettertijd wel weer een beetje in. Als de regels niet veranderen, en die lui blijven doorfokken, dan bedraagt de schade over een x-aantal jaren geen 5, maar 10 miljoen euro!
  En onze eigen kinderen zullen het met minder moeten stellen…..!
  Echt schandalig!
  Asscher moet tegen deze uitspraak beslist in hoger beroep gaan.

  Like

 4. Jean zegt:

  Zowel Vlaanderen als Nederland moet stoppen met kindergeld en of pensioenen te betalen aan vreemdelingen in het buitenland, 0 euro maandelijks overmaken want wij betalen geen belastingen om een bende gevaarlijke klaplopers, tafelschuimers, geweldplegers aan de vreet te houden.
  Op 25 mei zullen we voor de juiste partij stemmen zodat er snel een einde komt aan die misdaad door die verraderspartijen, er moeten héél véél wetten herschreven worden in het voordeel van de Vlaming en de Nederlander, wij hebben geen enkele binding noch gevoel voor vreemdelingen, wij willen die zo snel mogelijk weg van ons grondgebied.
  Momenteel is het hip ALLES onder de naam ‘racisme’ te duwen ook al weten de lafaards dat het niets met racisme te maken heeft, het probleem is VEILIGHEID & LEEFBAARHEID en die zijn momenteel niet gegarandeerd voor Vlamingen en Nederlanders.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 12.15. uur. Precies beste Jean. De VEILIGHEID en LEEFBAARHEID, zijn bezweken onde de rode druk! Het moest zonodig Multi-culti zijn en worden, van de RODEN, de LIBERALEN en de CHRISTEN-DEMOCRATEN. En sodeju, de gevolgen zijn voor de normale Vlaming en Nederlander. Daar word ik niet goed van.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Voorlopig zitten we vast aan die fokpremie!
   Wij moeten betalen voor de productie van nóg meer islamieten die ons straks komen onderdrukken.
   Het onrecht wordt steeds ondraaglijker…

   Like

 5. Sjaak8.1.2014 zegt:

  De financiële schade voor het kabinet vanwege het schrappen van deze maatregel zou niet meer dan 5 miljoen euro bedragen, schrijft de Volkskrant !
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Kann ik dat schriftelijk zien ? Ik geloof namelijk
  heel veel dingen allang niet meer !
  Het geeft te veel vieze vuile leugenaars in de
  linkse Politik !

  Like

 6. apelstaartje zegt:

  Jean in nederland word eerder gestemd dan in de rest van europa dan kan nederland weer met de stemmen manipuleren en zo bewerken dat die hap toch weer wind? als je stemt dan op 1 dag in europa. de zelfde dag.

  Like

  • Jean zegt:

   Volledig mee akkoord, helaas bepalen wij dat niet maar wel de volksverlakkers en volksverraders.
   Hopelijk is het een gepeperde rekening die ze gaan krijgen, in Vlaanderen is dat op 25 mei.

   Like

 7. luckybee zegt:

  Mogen wij Christenen kinderen van ongelovigen blijven steunen?Ook als ze ons vijandig gezind zijn?

  Like

 8. Frederico Milano zegt:

  Het beste antwoord op al die tolerantie (bange) Nederlanders zijn de video´s van Pat Condell te zien op You Tube.

  Like

 9. bigljohn zegt:

  De rechter heeft zich (stukje) weer eens als een schuinsmarcheerder gedragen. Een rechter moet zich aan de Wet houden, maar dat gebeurt al sinds mensenheugenis niet meer. Als ergens in de Wet staat dat iemand voor een bepaalde misdrijf 20 jaar moet krijgen, geeft er de rechter zijn eigen draai aan en veroordeelt zo iemand voor maar 9 jaar. Wegens goed gedrag van de veroordeelde en na aftrek van voorarrest, en misschien ook rekening houdende met het feit dat de veroordeelde al teveel in het nieuws is geweest voor zijn straf, komt hij na bijvoorbeeld 3 jaar straf weer vrij. Een politie agent idem dito. Als tijdens een verkeerscontrole blijkt dat iemand 4 verschillende overtredingen heeft gepleegd, wordt hij meestal gematst door de politie zodat hij maar voor 2 overtredingen gestraft word ( Kijk maar eens naar blik op de weg). De tijd dat men voor het stelen van EEN fiets EEN jaar gevangenisstraf kreeg (jaren 50) ligt al weer eventjes achter ons. Als men anno nu een heel fietsenmagazijn leegrooft hoeft men niet bang te zijn voor een zware straf. Hooguit 1 maand cel met een klein taakstrafje er achter aan.

  Like

 10. Urbanus zegt:

  En in dit geval dus niet nivelleren? Wie waren degenen die zich verweert hebben bij de rechter, een club olv Mohammed Rabbae of een andere vazal? En maar blijven korten op onze ouderen in de verzorgingstehuizen.

  Like

 11. Pingback: MAROKKANEN FRAUDEREN OP GROTE SCHAAL! | Golfbrekers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s