EU-inwoners gaan over tot verbranden EU-vlag

Screenshot_11

Het is zo ver, de EU-vlag gaat in de brand. Niet door willekeurig Arabische ‘terroristen’ die betaald zijn om voor de camera even een vlag te verbranden of zo, maar gewoon door de EU-inwoners op straat. Nadat de EU Griekenland financieel onder de voet heeft gelopen, de democratie heeft beëindigd, de Griekse bevolking heeft vernederend en de armoede en werkeloosheid heeft ingedrukt, is het nu zover dat de Grieken de EU-vlag gaan verbranden.

Lees verder>>>
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in euro, Eurocrisis, Europeanisering, EUSSR, Griekenland. Bookmark de permalink .

19 reacties op EU-inwoners gaan over tot verbranden EU-vlag

 1. Jean zegt:

  Ik kan ze niet verbranden want die vod komt nooit in mijn huis net zoals die 3 kleur, beide zijn verbannen vodden.

  Like

 2. Jan zegt:

  Ik doe er niet aan mee. Vind het een vreselijk kleutergedrag en bovendien zonde van geld. Net zoiets als vuurwerk kopen en vervolgens verbranden, al noemt men dat afsteken.

  Like

 3. Dr.Kwast zegt:

  1,7 Miljard naar Marokko.
  Wij worden weer opgescheept om de nieuwe werkzoekers geld te geven. Straks staat er een Roemeen, Bulgaar, of wie dan ook voor je voordeur en eist geld om te kunnen overleven in jouw land. De wereld op zijn kop. Niet meer bedelen om een aalmoes maar er wordt geëist dat je betaald en dat wordt door de Enge Unie verplicht, KUNT U DAT VOOR STELLEN !! U werkt en dat mag u afgeven aan mensen die van waar dan ook het land binnen komen.

  EU eist uitkering voor alle Roemenen en Bulgaren, ook als ze niet willen werken

  Xander 11-01-2014 16:49 – (22)
  http://xandernieuws.punt.nl/

  Zelfs meer kans op uitkering als immigranten niet op zoek gaan naar werk

  Protest tegen ‘Hartz-IV’, de samengevoegde Duitse WW/Bijstandsuitkering, die slechts € 382,- per maand bedraagt (exclusief kinderbijslag en huurtoeslag).

  In Den Haag beweren ‘onze’ politici dat het met de invasie van Roemenen en Bulgaren wel meevalt, en dat ze sowieso niet onmiddellijk in aanmerking komen voor een uitkering. Mis, zegt Brussel. De Duitsers, die hadden geregeld dat werkloze immigranten uit Roemenië en Bulgarije niet vanzelfsprekend een uitkering krijgen, werden daarvoor door de EU op de vingers getikt. Dat betekent dat ook Nederland, altijd het braafste jongetje van de euroklas, verplicht is om uitkeringsaanvragen van alle Roemenen en Bulgaren serieus in behandeling te nemen, zelfs als ze helemaal niet willen werken.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Dr.Kwast In Den Haag beweren ‘onze’ politici dat het met de invasie van Roemenen en Bulgaren wel meevalt, we zijn nog maar 12 dagen oud in het nieuwe jaar laten we gaan kijken op 31 dec van 2014 dan komt er een heel ander verhaal uit, de mens wil heel graag besodemieterd worden de ogen zitten nog te diep dicht bij de mens.

   Like

 4. Martha N zegt:

  Bedankt Monalisa
  De EU vlag is een zelf verzonnen vlag.
  Wat ons betreft, De Nederlandse vlag weer in top..!
  Wie durft hem nog uit het raam te hangen..?
  Vrijheid en weg onder het juk van betalen en nog eens betalen…
  De Grieken hebben eigenlijk alleen maar geld gekregen, wanneer zij zelfs ontevreden zijn..?
  Laat staan de burgers die hun duur verdiende geld beter in een beerput hadden kunnen gooien.
  Weg met de EU druk, maar dit wil niet zeggen dat we dan in een paar weken weer op orde zijn gekomen, er is een lange weg terug ter gaan, niet sneller dan stapvoets, maar vrijheid voor alles…..

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Bedankt Monalisa.

  Tsja de Griekse bevolking is aan alle kanten uitgeknepen en uitgekleed door de belasting en andere diensten, behalve de bestuurlijke elite, ambtenaren, artsen, notarissen, advocaten enz.De kloof tussen arm en rijk is definitief een feit, woede Griekse bevolking over nog meer bezuinigingen met politiegeweld de kop in gedrukt. De nieuwe bestuurlijke elite is flagrant: de gewone burgers worden met knuppels opnieuw tot bezuinigen gedwongen.

  https://ejbron.wordpress.com/2013/07/11/griekenland-wordt-een-armenhuis/

  Like

 6. Sjaak8.1.2014 zegt:

  Nu nog overal deze EU vlag in de fik steken totdat
  die in Brussel begrijpen dat wij hun niet gekozen hebben !
  Deze 55000 overtolligen Belastingparrasiten is aan te
  raden, dat ze naar een ander baantje solliciteren !
  Maar jammer genoeg kunnen ze van hun riant
  onterecht wachtgeld wat op hun te wachten staat
  een zorgeloos leventje leiden !

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Tja…… Het is een begin, uiteraard. Als is Griekenland een slechte maatstaf: Griekenland heeft zich lui, incompetent en onbetrouwbaar getoond en daardoor niet in staat, het “EU tempo” bij te houden, met als gevolg, dat ze nu zelf niet meer willen. Niet dat ik dat in dit verband afkeurenswaardig vind, hoor, helemaal niet: Dat verbranden van de EU-vlag is zelfs iets góeds.
  Ik zie het alleen nog niet híer gebeuren omdat, helaas, de meeste Nederlanders anders in elkaar zitten en nog te ver van het idee af staan. Je kunt als natie natuurlijk ook maar beter om andere redenen willen afhaken: niet uit balorigheid, maar uit vaste overtuiging dat je onafhankelijk wilt zijn en het zelfstandig wel redt. Maar naties, die die overtuiging hèbben -zoals Zwitserland- zijn er dan ook nooit aan begónnen…..

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  En wie verbaast dat nou nog? Dat hele GEDROCHT EUSSR, was vanaf het begin verdoemd om te mislukken! In de jaren ’90 van de vorige eeuw is hier herhaaldelijk voor gewaarschuwd, maar de policor politiek en de socialisten, hebben het ons regelrecht opgedrongen!

  Like

 9. Monalisa zegt:

  een citaat van en blogger De intentie van het basisinkomen is goed, dat is niet het probleem. Het probleem is de aanname dat de staat/de overheid de oplossing is. M.a.w. wie gaat dit evt.. basisinkomen regelen?
  De vraag zou moeten zijn: (herver)delen wij op basis van vrijwilligheid (samenleven) of op basis van diefstal (staat)?

  Monalisa: En hier had ik al voor gewaarschuwd in 2012 al aan de heer Andreas_Toinfen op de telegraaf, dus met andere woorden weg pensioen en AOW je krijgt straks een EU Basisinkomen waar de zuiderlingen nooit voor gewerkt heeft ten koste van de rijke noordelingen dus u weet waar u op moet stemmen om dit tegen gehouden moet worden of liever stoppen met die EU. die heeft gefaald.

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Ik ben eigenlijk al tevreden als wij de EU adieu toewensen.

  Like

 11. Republikein zegt:

  In China lusten ze ook pindakaas!

  Like

 12. Avidia zegt:

  Monalisa zegt:
  12 januari 2014 om 12:59
  Heb ik meteen al gedaan, maar tijdens het doorsmeren van mijn auto werd mij verteld dat het strafbaar is, niets van aangetrokken, met een goede filtstift weggepoetst.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Ik word pas blij als men HIER die eu vlag gaat verbranden.
  Ik zie dat niet als kleuterachtig gedrag, maar als een symbolisch gebaar.
  Die eu sterren op mijn auto zijn me ook een doorn in het oog; ik word gedwongen om reclame te maken voor dat walgelijke ‘eussr gedrocht’, zoals Tom altijd zo mooi verwoordt.

  Overigens moet ik niets hebben van een vlag; ik aanbid geen lap stof.
  Ik ben allergisch voor lappen en vodden als men begrijpt wat ik bedoel.
  En elke keer als ik aan een vlag denk, zie ik in gedachten dat stel hypocriete ‘koninklijken’ op ‘prinsjesdag’ een buiginkje maken voor de Nederlandse vlag.
  Ja, het zijn ‘respectvolle’ lieden die meer op hebben met ‘de vlag’ dan met de arme (bejaarde) mensen in dit land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s