Frankrijk´s Joden op de vlucht voor toenemende haat

Screenshot_36

De Fransen staan hulpeloos tegenover het toenemende antisemitisme in hun land. Deze golf heeft heel Europa gegrepen, maar in plaats van de oorzaken te erkennen en duidelijk bij hun naam te noemen, wordt er aan enkele onbelangrijke symptomen gedokterd. Intussen verlaten de Joden massaal Frankrijk en emigreren uit angst voor lijf en leden naar Israël.

Vooral de aanslag van de moslim Mohammed Merah in maart 2012 in het Zuid-Franse Toulouse op drie joodse schoolkinderen en een rabbi. Dit was voor veel Franse Joden de definitieve prikkel om het land te verlaten.

Daarover bericht “FOCUS Online”:

Dit was voor veel Joden in Frankrijk een schok en een “keerpunt”, zoals de Israëlische president Shimon Peres het uitdrukte. “Dat was een dijkdoorbraak die niet gerepareerd kon worden”, zegt Deidre Berger, directrice van het American Jewish Committee in Berlijn (…). Deze daad veroorzaakte een groot aantal andere incidenten. De studie van het Fundamental Rights Agency (FRA) toont ook aan dat 60% van de Joden in Frankrijk bang is voor lichamelijke aanvallen. Dat is het hoogste percentage in heel Europa (…). In werkelijkheid nam het aantal antisemitisch gemotiveerde daden in Frankrijk in het jaar 2012 met 58% in vergelijking met het jaar 2011 toe, aldus een bericht van de joodse organisatie SPCJ. De overkoepelende organisatie “Crif” registreert zelfs een “explosie” van antisemitische daden sinds het jaar 2000.

Het is de hoogste tijd voor de politiek verantwoordelijken in Frankrijk om de islam eindelijk tot datgene te bestempelen wat hij is: een fascistoïde, totalitaire en vooral antisemitische wereldbeschouwing, die niet verenigbaar is met een Verlicht begrip van mensenrechten en in Europa terechtgewezen moet worden!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabieren, Frankrijk, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, migrantengeweld, Moslims, Overheid, politici, Racisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

37 reacties op Frankrijk´s Joden op de vlucht voor toenemende haat

 1. Terecht gewezen moet worden?
  Nee, en nogmaals nee.
  Dat impliceert dat het ‘ondeugende jongetje’ na even op de gang hebben moeten staan weer terug in de klas mag.
  Nee, en nogmaals nee.
  Het antisemitisme van de islam is STRUCTUREEL.
  Het komt voort uit de koran.
  Als niet naast het antisemitisme ook de koran als boosdoener wordt aangewezen dan verandert er niets.
  Franse regering en Frans parlement doe de ogen open en durf aan te wijzen wat fout is.
  En voor de andere Europese landen die overstroomd worden met moslims geldt hetzelfde.
  Wordt wakker !

  Like

  • sylvia Groot zegt:

   Vanwege oliebelangen is het structueel antisemitisme van de islam gluiperig overgenomen door de europese politiek. Slappe christelijkheid, de staatsmedia van vals socialisme dat wederom tegen het (dit maal religieus) fascisme aanschuurt, ondersteunt dat.
   De EU-kliek is heus niet van plan om koers te veranderen; daarom hebben de Joden groot gelijk hun intelligentia weg te halen.

   Like

  • Theodoor zegt:

   Zoals we allen inmiddels weten staat het bloedige boek der moslims gewoon als sieraad in de Tweede Kamer. Nou!!!!!!!!!!!!!!! En vast op aandringen van het alles vernietigende RODE gevaar.

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Tja…..Het moet héél eerlijk gezegd worden, dat ik een dag of wat geleden bij de bladenwinkel een ogenblik de Opzij opsloeg en daarin een kort interview met Marine Le Pen tegenkwam,die wèl liet vallen, dat Wilders’ PVV meer anti-Islam was dan het FN. Maar zulke relatief kleine verschillen moest je némen ten behoeve van de strijd tegen de EU. Zei ze.
  Dan denk je inderdaad: GVD, waarom zijn alle nationalisten nou niet víerkant tegen de Islam?!
  Dat is toch het éérste, waar je tegen moet zijn!
  Nu blijken ze in Frankrijk tóch weer meer anti-semitisch te worden, in plaats van dat je ze hoort over de Islam. En dat terwijl we weten, wat dat tuig in de Banlieues allemaal uitvreet!
  Hoe is het mogelijk!

  Like

  • sylvia Groot zegt:

   Gisteren toen ik in de auto zat, viel ik midden in een radio-interview op 1 met een gehersenspoelde haan over de dood van Sharon. Op een verdraaide manier gaf hij die oorlog in de Banlieues de schuld aan Israeal en impliciet aan de overleden held Sharon.
   Ik kon niet langer naar dat onbevruchte gekakel luisteren en heb uitgeklikt, waardoor ik niet weet wie dat ei was.

   Like

 3. jansjan@hotmail.com zegt:

  logica islam in uitvoering: eerst alle joden laten verdwijnen, als er geen joden meer zijn zullen de christenen eraan moeten geloven, als er geen christenen meer zijn zullen alle andere niet-islamieten eraan moeten geloven, als de niet-islamieten verdwenen zijn, zullen de islamieten elkaar afmaken. Dus voor het overal zo zal worden op aarde, zal de islam en koran verboden moeten worden.

  Like

  • bigljohn zegt:

   jansjan@hotmail.com, u heeft het ook al door. Op den duur zullen we Syrie toestanden in Europa gaan krijgen.

   Like

  • sylvia Groot zegt:

   Je haalde de toekomstscenario uit m’n hoofd Jansjan.
   Wanneer haat en woede geprojecteerd wordt, en er niets meer valt te projecteren dan wordt de haat op zichzelf gericht, krijgt ziektes en gaat dood, of geneest. Dat laatste is zeer onwaarschijnlijk zo niet uitgesloten.

   Like

   • sylvia Groot zegt:

    Maar voordat dat gebeurt zijn eerst nog andere weerlozen aan de beurt, vrouwen, kinderen, dieren. Kan de testosteron nog uitsluitend worden gebruikt om elkaar af te slachten voordat het licht uitgaat.

    Like

 4. Jade zegt:

  Godverdomme, dit is te schandalig voor woorden!!!

  Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   een passender krachtterm in dit verband, over te nemen door iedereen, is allahverdomme, in plaats van het bekende gvd. De schepper van hemel en aarde ziet Zijn naam liever niet ijdel gebruikt, terwijl de god van de Hel niet genoeg verdoemd en dus negatief vernoemd kan worden. Het is maar een suggestie…

   Like

  • Jan Wandelaar zegt:

   correctie : allahgloeiendeallahallahverdomme, etc, !

   Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  By this action, President Vladimir Putin has not only pulled the teeth out of sanctions,
  by which President Barack Obama and Prime Minister Binyamin Netanyahu
  set such store for forcing the Iranians to give up their nuclear weapon aspirations.

  http://www.debka.com/article/23590/Huge-Russian-Iranian-oil-for-goods-deal-worth-18bn-p-a-nullifies-sanctions

  is the process of America pulling up its stakes in the Middle East and clearing the way for the Russians

  to move in and take its place. Iran comes out of these steps well armored with Russian economic and strategic backing,

  while Israel is left on the minus side of the new regional equation unfolding fast in the New Year.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Kinderen, kom in opstand, met je kinderverstand, vraag Martijn om hulp!
  http://poliziek.info/kindbruidje-14-doodgeschoten-turkije/

  Like

 7. Republikein zegt:

  Deze is ook aardig, wel off topic, who cares, Bert niet, denk ik zeg de gek!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  En dit alles- terecht opgemerkt door meerdere reageerders- om de OLIE en het GELD en de MACHT. Deze ellende is begonnen, met de verraderlijke aanname van: ” De Resolutie van Straatsburg”, waardoor we overlopen werden met horden moslims. Verder is de islam een verwerpelijke ideologie!

  Like

 9. baksteen zegt:

  Dan doen we dat in Nederland toch veel netter. Wij zorgen er voor dat Israelische bedrijven geen zaken meer met Nederlandse bedrijven kunnen doen en zetten in op het onverdedigbaar maken van de Joodse staat, kunnen de Moslims ze in een keer allemaal uitroeien. Kan eindelijk het plan uitgevoerd worden waarvan het de bedoeling was dat ze dat al in 1948 geregeld hadden.
  De Engelsen hadden nog wel zo hun best gedaan om het zo gemakkelijk mogelijk voor ze te maken.
  En maar roepen dat we tegen anti-semitisme zijn.

  Like

 10. Kraftavilqa zegt:

  Ik denk dat de door en door verlinkste Europese poltiek dat antisemitisme wel lekker vindt Vergeet niet Europees links is de ware erfgenaam van de nazis; de Brusselse dictatuur is dan ook de rechtstreekse opvolger van de nazidictatuur.

  Like

 11. lucky bee zegt:

  De Islam was van af hun begin altijd anti Joden en Christenen geweest dus wat dit betreft is niets veranderd.Alleen Marxisten denken dat ze ook de islam kunnen veranderen.Idioten

  Like

 12. Tempelier. zegt:

  Jammer dat de joden vertrekken uit Frankrijk, maar wel begrijpelijk. Toch zou het beter zijn als joodse organisaties en gemeenschappen samen een ferm tegen geluid lieten horen . Je moet je niet laten verdrijven maar verenigen.

  Like

 13. peterselie1 zegt:

  De islamisatie van Europa is een feit, het is op geen enkele fatsoenlijke manier terug te draaien mijns inziens. Alleen met buitengewone middelen kan de islamisatie geëlimineerd worden, iedereen die zijn grijze ‘massa’ aan het werk heeft gezet aan dit probleem kan alleen maar tot de conclusie komen dat het al te ver doorgeschoten is. Zelf ben ik ervaringsdeskundige geweest hoe een pseudo-democratische bedrijfsleiding onder druk van sociale zaken een quotum van deze lui aan moest nemen en zelfs in de hogere echelon’s beloond werden met een baan voor die lui die totaal incompetent waren en zelfs na 30 jaar geen goed Nederlands wisten te produceren en wanneer zij met een groepje stonden dan werd er gewoon weer Arabisch gesproken. Ook op de werkvloer was dit goed merkbaar aan alle kanten werden zij uit de wind gehouden, en altijd probeerden deze Arabieren mij te vertellen en op te dringen, op den duur tegen mijn zin hoe hun verrotte cultuur was. Bij dat middel-groot bedrijf waar ik gewerkt heb dat is gewoon de doorsnede van alle bedrijven, niets nieuws onder de zon. Kom nu niet met het zijn vriendelijke mensen, tsja dat zijn zij om iets gedaan te krijgen, deze stomme, naïeve Nederlanders die overal maar dan ook echt overal intrappen alleen door een paar vriendelijke woorden van deze indringers.

  Like

  • Trucker zegt:

   @ peterselie1
   Heb dit al eens gepend maar is dan ook vlug “ondergesneeuwd” geweest met andere topic’s.
   Indertijd in Frankrijk bedrijfje overgenomen door islamiet (met stropdas), eerste maatregel naaktkalender (gewoon dertien in een dozijn) die in het magazijn hing in de vuilbak gekieperd, jongens hingen hem terug op en hij met een schaar kalender in stukken geknipt met dreigement nog zoiets en ze lagen buiten.
   Is dus de islamiet met stropdas, het is zoals ik steeds pen er is tussen de rechtoplopende vrouwenjurk en de kostuumdragende variant geen millimeter verschil, behalve dat hij met stropdas de infiltrant is en dusgevolg wezenlijk gevaarlijker dan zijn broeders omdat hij de voorhoede vormt en (voor de grote massa) ongevaarlijk lijkt maar niks is minder waar.
   Simpel maar doeltreffend is zoals ik het in de praktijk toepas : geen opening naar de islamiet, geen enkele toegeving en alleen maar hun negatieve eigenschappen (ze hebben trouwens geen positieve noch constructieve bijdrage in de Westerse Wereld) uitvergroten.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Helemaal mee eens Trucker, en inderdaad kan ik mij jouw artikel nog herinneren. Deze islamieten gehoorzamen en leven naar de koran en luisteren naar een haatbaard van een imam niets nieuws onder de zon en zoals jij het voorstelt dat je geen opening aan deze islamieten toestaat dat zouden de meeste Belgen en Nederlanders moeten doen i.p.v. een gezellig praatje met deze beesten te maken.

    Like

 14. peterselie1 zegt:

  Wanneer ik dit vanmorgen las, was mijn dag meteen alweer goed.

  “Al 20 Belgische Syriëstrijders gesneuveld”

  Ongeveer 20 Belgische strijders in Syrië zijn al om het leven gekomen. Verschillende media melden die cijfers van minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders maandag. Alles samen zouden er een tweehonderdtal Belgen in Syrië gaan vechten zijn.
  Volgens Reynders is de grote meerderheid van de Belgische strijders “zo extreem islamistisch dat zelfs het Syrische vrijheidsleger hen weigert”. In Het Laatste Nieuws en La Libre Belgique en op Radio 1 en Bel-RTL verklaarde Reynders dat Buitenlandse Zaken probeert om alle Belgen die naar Syrië getrokken zijn te volgen. Het is weliswaar “zeer moeilijk” om exacte cijfers te geven van het aantal vertrekkers.
  De minister wijst er ook op dat de strijders die terugkeren gevaarlijk kunnen zijn door de ervaring die ze in Syrië hebben opgedaan.

  http://www.gva.be/nieuws/buitenland/aid1518949/al-20-belgische-syriestrijders-gesneuveld.aspx

  Like

 15. de 13de imam zegt:

  Ja geen wonder, de Franse steden zijn volgelopen met een volk dat uit hun koran leert dat Joden “apen en varkens” zijn. Maar dat kwartje schijnt bij de meesten nog niet te zij gevallen. De meesten denken dat het hun tijd wel zal duren. Maar zoals een bekend Arabisch gezegde luidt; “Na zaterdag komt zondag”. En na de Joden zullen de Christenen aan de beurt zijn, Dat ondervinden de Christenen in het Midden-Oosten momenteel aan hun levende lijven, nu deze gebieden inmiddels zo goed als Jodenvrij zijn.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Peterselie: 12.25. uur. Hoera, weer 20 HAATJURKEN minder! Moge er nog velen volgen!

  Like

 17. Thomasson zegt:

  Het probleem van de Joden in Frankrijk toont een symptoom voor wat in Frankrijk is gaande. Het land wordt gegijzeld in de grijp van geïmporteerde drek uit de Derde Wereld. Na 40 jaar van tsunamigolven van Moslims en negers dreigt het land en haar bewoners te worden bedolven en levend gefield.

  In juli 1987 was ik op bezoek in Parijs. In die zomer werden daar tal van ernstige bloedige aanslagen door terreurgroep ‘Hezbollah’ gepleegd w.o.; ook in de Parijse metro. De Franse politie reageerde heftig. Overal stonden agenten die op uiterste grove wijze ‘arrête’ riepen naar getinte en donkere passanten. Zij moesten hun identiteitskaart laten zien en werden gearresteerd op het minste verdenking. Tegenwoordig zou zo’n gedrag bijna onmogelijk zijn. Sindsdien, is de getinte en zwarte bevolking van Frankrijk vertienvoudigd en de Franse politie staat machteloos. Ze durft zelfs niet binnenkomen in gebieden zoals de ‘banlieus’. Het vuil dat Frankrijk heeft in de naam van multiculturele Liberté, égalité, fraternité (vrijheid, gelijkheid broederschap) geabsorbeerd, heeft al in de onlusten van 2006 verschrikkelijke vormen gehad zoals het levend verbranden van mensen. Zie link http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=B350467061029
  (Zie Deel 2)

  Like

 18. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Ondanks de verdergaande ziekelijke vormen van allochtonengeweld tegenover de Joodse en Franse autochtone bevolking, (zie https://ejbron.wordpress.com/2013/06/02/frankrijk-verkrachting-van-een-francaise-als-inwijdingsritueel-van-moslimbende/#comment-89677 en http://europenews.dk/en/node/55183 waarin moslims vinden het leuk om kerkgangers te stenigen tijdens een kerkdienst) , toont de houding van de Franse regering extreme lafheid en onmacht. Niemand durft voor de dag te komen en de oorzaken te erkennen en duidelijk bij hun naam te noemen. Integendeel; de geïmporteerde aap uit de Afrikaanse jungle, die zich Dieudonneé noemt, vermaakt het Franse bevolking met grappen over de Holocaust en brengt een soort bavianen Hitler-groet. De seniele vader van Marine Le Pen vindt het leuk. Hier is wat Silvain Epimencho van NRC op 9 januari schrijft . http://www.trouw.nl/tr/nl/6849/Sylvain-Ephimenco/article/detail/3574395/2014/01/09/Dieudonne.dhtml
  “Maar wat ik echt schokkend vond is zijn publiek. Je hoort die mannen en vrouwen vreselijk hard lachen, met vette en uitdruipende kelen. Je hoort de mix van drassig gif en klevend fijn stof uit hun longen sissen”.
  Het lijkt alsof de Fransen zijn er niet van bewust wat de toekomst voor ze in petto houdt. Nu lachen ze met vette en uitdruipende kelen. Morgen liggen ze met gesneden kelen op straat. Geen drassig gif en klevend fijn stof zal uit hun longen sissen, maar hun laatste adem snik. De vrienden van Deudonneé zouden er voor zorgen. Men moet niet vergeten dat de voorvaderen van deze ‘komick’ kannibalen waren, die rond een kampvuur dansten met een bot in hun neus en het slachtoffer werd voor de slacht voorbereid. Zijn moslim vrienden vinden het fijn om zelfs stervende en dode vrouwen te verkrachten (zoals in Stockholm http://islamversuseurope.blogspot.nl/2013/11/sweden-police-found-somali-raping-dead.html
  Wat voor kans maken de ‘Franse helden’ tegenover het gigantische zwerm ongedierte waarmee hun leiders het land hebben gevuld en nu bijna in staat is de boel over te nemen?
  Het is vanzelfsprekend dat de Joden het land van “Fleur de Lis” verlaten. Normaliter verlaten ratten een zinkend schip, maar in Frankrijk nemen de ratten het zinkende schip over. Hoe dan ook Joden hebben Frankrijk niet nodig. Velen van hen zijn bijzonder hoog opgeleid en kunnen zo wegtrekken. Israël zal met zekerheid goede wetenschappers, dokters, ingenieurs enz. kunnen gebruiken.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tomasson: 18.09. uur, op 13/1. Bravo, zeer goed verwoord. De grootste SCHOFTEN die dat mogelijk hebben gemaakt, zijn de politici van socialistische, sociaal-democratische, liberalen en christen-democraten, die in 1975 ons VERRADEN hebben aan de moslims om: OLIE,MACHT,GELD. En ten behoeve van de Bilderberg-en NWO belangen.

   Like

 19. Jan zegt:

  Message by “Arab Nazi” Threatens Jews with Torment Worse Than the Holocaust

  http://www.memritv.org/clip/en/4107.htm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s