“Nieuwsblad” (Belgistan) leeft zijn Israëlhaat uit via Ariel Sharon

Screenshot_8

(Door: Martien Pennings)

Ik heb geen tijd om de rotzooi te analyseren die de linkse monopoliepers over Ariel Sharon uitstort. Maar hieronder volgt de e-mail die een Vlaamse goede bekende van mij, Johan Gerber, stuurde aan Liesbeth van Impe, (liesbeth.van.impe@nieuwsblad.be), “Chef Politiek” van het Belgische “Het Nieuwsblad” .

Geachte mevrouw Van Impe,

Betreft :  3 Digitale krantenkoppen Het Nieuwsblad  11/1/2014

Jammer dat crimineel Sharon aan justitie is ontsnapt

Biografie : Sharon, de slachter van Beiroet

Slachter van Beiroet overlijdt na acht jaar coma

Ik ben geschokt door de drie brutale  koppen in uw digitale krant NB. Dit is bijzonder partijdig, slordig en  “bedroevend ” – journalistiek onwaardig. Bij het overlijden van een ex-staatshoofd van een, al bij al, democratisch en bevriend land (hoop ik toch), had uw krant meer neutrale titels mogen hanteren. Binnen die artikels hadden ALLE diverse meningen kunnen worden gebracht. Ik meen me niet te herinneren dat bij de dood van Arafat, getiteld werd : criminele terrorist Arafat is dood.

Elke dag kan ik vast stellen dat het antisemitisme toeneemt, u hebt alvast die trend (bewust of onbewust ???)  gevolgd . . . . . in de lijn van MO, van de Wereldmorgen en ander Arafatsjaaltjesvolk.

Ranzige titels, lagen die ook al acht jaar vast ? Shame on you, shame aan de redactie van Het Nieuwsblad.

Met beleefde groet, Johan Gerber.

Screenshot_7Liesbeth Van Impe, Chef Politiek van Het Nieuwsblad

Door:
Martien Pennings
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, België, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, mainstream-media, Rotzakken. Bookmark de permalink .

28 reacties op “Nieuwsblad” (Belgistan) leeft zijn Israëlhaat uit via Ariel Sharon

 1. Jan zegt:

  O help,
  Esther Voet: “…[Sharon] die de Tweede Intifada uitlokte door op de Tempelberg te wandelen.
  http://www.limburger.nl/article/20140111/ANPNIEUWS02/301119957/1056

  Suha Arafat_ The 2000 Intifada Was Premeditated, Planned by by Arafat

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ja, die Esther is echt een aanwinst voor het CIDI……..

   Like

   • Wachteres zegt:

    Zeg dat wel, wij hebben haar gehoord op een congres van “Christenen voor Israël”.

    Wilders kreeg ervan langs, omdat hij Europees wil gaan samenwerken met Marine le Pen: “En Wilders beweert nog wel dat hij pro-Israël is”.

    Gelukkig wilde Asscher haar helpen in haar strijd tegen het anti-semitisme.

    Hoe onnozel kan een mens zijn…..

    Like

  • LOUIS-PORTUGAL zegt:

   Jan ik heb een paar dingen gelezen die me toch aan het denken zetten.
   nl.
   1 Arafat hield meer van jonge jongetjes dan van vrouwen.
   2 Arafat moest met een vrouw verschijnen omdat jongetjes gelul weg te krijgen.
   3 Die blonde heeft waarschijnlijk dat kind van Arafat gekregen door K.I. zoas ze dat bij dieren ook doen.
   Overigens LIJKT het mij toch wel een immense opgave met zo´n vieze vent als Arafat naar bed te gaan.

   Like

 2. max zegt:

  Zie hier ook de verwondering van Brabosh:
  http://brabosh.com/2014/01/12/pqpct-tsp/

  Ik heb zelf geen woorden meer.

  Ook na jouw stuk van een paar dagen geleden https://ejbron.wordpress.com/2014/01/10/het-falen-van-geert-wilders-bij-het-bevechten-van-de-boycot-israel-maffia/

  In jouw slot betoog na:
  ‘” Helpen doet het niet, maar zullen we het wezenloze lasterliegen over Israël en het mooipraten van de Palmaffia’s maar weer eens vervangen door waarheid? Daar gáán we weer!”

  Het lijkt water naar de zee dragen, de woorden gaan het ene oor in het andere oor uit: ze blijven liegen en bedriegen.

  Je wordt er soms moedeloos van; hoe breek je door die feitenresistentie heen. Want als het niet willen zien zullen ze het ook niet zien. Ik heb een hard hoofd hierin, de complete meanstream media is er door bevuild. Een ander geluid wordt gesmoord. Ik ben bang dat de heropvoedings- en werkkampen in de Goelag weer open gaan voor hen die net even te hard roepen.

  Ach ik citeer Brabosh maar even;
  “In hun optiek klinkt dat ook logisch en consequent. Want wie de vernietiging van Israël nastreeft vertrouwt natuurlijk enkel de Arabische bronnen en nooit pro-Israëlische bronnen in het Westen, laat staan de goed gestoffeerde informatieve artikels in de Israëlische of in de Joodse pers. Een hele leugen verkoopt namelijk en mass nog altijd beter dan een halve waarheid of de waarheid pur sang.”

  Like

 3. nieuwenhuis zegt:

  http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=4904202

  Maar het “leeft”hier ook !!!!!!!!
  Bij bepaalde bevolkingsgroepen!

  Like

 4. fleckie zegt:

  A.Sjaron. Had totaal NIETS. te maken met het zog.bloedbad op de terroristenkampen? Sabra en Sjatila. Die aanval was gepleegd door de Falangisten,De Arabieren blijven dit verhaal hardnekkig RONDSTROOIEN.( maar vertellen nooit over hun vernietiging van de MARONIETENSTAD. DAMOUR,met 5000 doden, als gevolg,..waarvan de meesten vrouwen en kinderen waren)…..(wat de dood van Arafat betreft:is die dan niet aan AIDS gestorven??)

  Like

 5. de 13de imam zegt:

  Ongelofelijk deze smerige berichtgeving over de Libanese burgeroorlog. Alsof Israël de grote agressor is geweest en de moslims de slachtoffers. Het waren de Christenen die slachtoffers waren van een Islamitische vernietigingsoorlog. Israël is juist degene die de Libanese christenen van de totale uitroeiing heeft behoedt, terwijl Europa de andere kant op keek (komt bekend voor nietwaar?, Europa negeert momenteel opnieuw heel opzichtig de huidige Christenvervolging )

  Maar de linksmensch heeft de geschiedvervalsing van de moslims geadopteerd, en de gehele Libanese burgeroorlog is nu gereduceerd tot Sabra en Shatila. Wetenswaardig is wellicht dat ditzelfde Sabra en Shatila in 1985 maanden lang onder zwaar mortiervuur heeft gelegen van de Sjiitisch Amal, met als gevolg veel meer doden dan het bovengenoemde incident. Maar daar waren geen joden bij betrokken en dus voor de goedmensch niet interessant.

  Je ziet een soortgelijke geschiedvervalsing ook bij leden van de Duitse NPD, die alle Duitse oorlogsmisdaden ontkennen en alleen maar willen praten over de Geallieerde bombardementen op Hamburg en Dresden. Bij neon-nazi’s dus, de Belgische linksmens bevindt zich in goed gezelschap.

  Like

 6. Maurice zegt:

  Vies staaltje tendentieuze journalistiek
  Overigens was het ook België dat op basis van zijn genocidewet Sharon in 2002 aanklaagde wegens oorlogsmisdaden.

  Like

 7. Trucker zegt:

  Dit lezen (verwijderd door webmaster) pennings dit is uitsluitend voor uw zelfingenomen kop doe dit nooit meer

  Martien Pennings zegt:
  11 januari 2014 om 19:18
  @Maurice

  Ja, dat is grote mode onder gevoelige zielen: om het gebruik van hoofdletters als “schreeuwen” te betitelen.
  Als vet of schuin in de comments mogelijk zou zijn geweest, had ik vet of schuin gebruikt en géén hoofdletters.
  Je moet je niet zo aanstellen.
  Ik heb overigens de inhoud van wat jij als schreeuwen betitelt zojuist in een comment (contra Vederso) nog iets beter verwoord, namelijk aldus:

  “Het argument dat door ‘Trucker’ wordt gebruikt, namelijk dat, als Wilders zich al te pro-Israël gedraagt, hij stemmen van rechtse kaalkopjes, neo-nazi’s en verdere Jodenhaters gaat verliezen, vind ik walglijk. Bovendien denk ik dat, als Wilders zich consequenter po-Israël uitlaat, hij net zoveel kwaliteitsstemmen uit de middenklasse wint als hij er verliest van antisemitische Tokkies.”

  Beantwoorden
  Trucker zegt:
  12 januari 2014 om 00:19
  Pennings voorzichtig blijven met je bullshit gericht naar mij, ik heb nergens gepend wat jij hier schrijft “Het argument dat door ‘Trucker’ wordt gebruikt, namelijk dat, als Wilders zich al te pro-Israël gedraagt, hij stemmen van rechtse kaalkopjes, neo-nazi’s en verdere Jodenhaters gaat verliezen, vind ik walglijk.” NERGENS PENNNSI NGS NERGENS leg me geen woorden in de mond die ik niet uit en verdraai geen letter van wat ik in een comment schiujf

  Trucker zegt:
  12 januari 2014 om 00:22
  niet goed voor mijn bloeddruk die lulkoek maar zal toch corrigeren het is zo (deze reactie Trucker zegt:
  Je reactie is in afwachting van moderatie.

  12 januari 2014 om 00:19 )…PENNINGS NERGENS leg me geen woorden in de mond die ik niet uit en verdraai geen letter van wat ik in een comment schrijf

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   @Trucker.
   Dar was jij toch, die samen met de geweldige “bobzelf”, aangaf dat de PVV desnoods met de duivel een verbond moest sluiten om de islam te verslaan?
   En dat de PVV dus geen probleem moest maken van antisemitisme bij bondgenoten?
   Ja, ik geef jullie standpunt even zodanig weer dat duidelijk wordt wat het in de praktijk betekent, maar wat is er inhoudelijk fout aan?

   Like

   • Trucker zegt:

    En dat de PVV dus geen probleem moest maken van antisemitisme bij bondgenoten?

    Waar heb je dat WOORDELIJK gelezen Pennings je maakt een gevolgtrekking die er NIET is, antisemieten zitten overal jij weet dat ongetwijfeld beter als ik maar dat wil niet zeggen als men er zich tussen mengt er ook door in de ban geraakt en het is niet besmettelijk.
    In tijden van oorlog Pennings is alles toegelaten en reken maar dat IK de komende verkiezingen beschouw als oorlog want het is erop of eronder.
    Na 2014 zal er geen mogelijkheid meer zijn om nog een vuist te kunnen maken tegen de despoten, je weet dat ze alle kanalen willen dichmaken en ze gaan beginnen met het www dat voor hun onkontroleerbaar en desgevolg de vijand numero uno is., vervolgens gaan ze de wetgeving verfijnen (lees afstemmen op hun prioriteiten multikul dus) en het gevolg zal zijn dat er arrestaties gaan gebeuren op grond van “haat” of weet ik veel wat, zij gaan het wel weten.
    Dan is een pact met de duivel te preferen als de toekomst ondergaan als een onderdaan van een superstaat die alles en iedereen zal beperken in zijn/haar vrijheid.
    Het doel heiligt de middelen Pennings en er is de keuze tussen het ondergaan of proberen te toekomst te vrijwaren van wat er op ons afkom,t ook als dat keuzes zijn die niet de meest wenselijke zijn.
    Antisemietisme is overal, in elke partij zitten er, in elke bevolkingsgroep in elke sociale klasse…ik negeer ze en doe mijn ding
    Beter kan ik het niet uitleggen en tussen haakjes.

    Like

 8. Jean zegt:

  Martien,
  Iets sturen naar die linkse teef is verloren moeite, het rood links sap drijft haar uit de bek als ze de klepper open doet.
  Dergelijke creatuur mag bij mij thuis zelfs NOOIT binnenkomen.
  Komt de kop op TV dan héél snel de afstandsbediening om door te zappen, geen linkse vuiligheid in mijn huis.

  Like

 9. Charles Martel zegt:

  Een taqiyya-krantje van de Co-religio groep. Wie die andere religio is, hoeven we niet te vertellen. Het motto is nog steeds AVV-VVK: alles voor Vlaanderen – Vlaanderen voor de koran.

  Like

 10. Jean zegt:

  Straks zal die arafatchaaltjesdrager van de BRT wel weer zijn linkse mening kenbaar maken want hij is toch zo verliefd op die islambarbaren. Hoe is zijn naam ook alweer?………Ik weet het Walter, ik ga het zeggen, vranks of zoiets.
  Gelukkig kijk ik nooit naar die linkse drol met zijn linkse bullshit.

  Like

 11. lucky bee zegt:

  Ariel Sharon heeft alleen de 10 geboden uitgevoerd , meer niet .Kanaan is het beloofde land van de Joden. Ieder andere volk die ook daar woont zijn vreemdelingen , en die moeten weg.Ook de Arabieren.

  Like

 12. Trucker zegt:

  Goed stoom is eraf on topic
  Dat vrouwmens van impe is net als de rest van het papiervullende zooitje links, multikul en islamofiel zonder onderscheid en ze heten zichzelf “kwaliteitspers” in pelgie.
  Hun enige bezorgdheid is hoe kunnen we zuivere antisemietische berichtgeving verspreiden zonder dat het teveel opvalt en de multikul bevorderen, toegeven moeilijke oefening maar ze slagen daar steeds met onderscheiding in.
  De gieren die nu aanwezig zijn bij het overlijden van Ariel Sharon vinden hun gelijke bij het overlijden van Grote Dame Margaret Tatcher, toen ook dansten en joelden linkse schoften waarbij ze vergeten waren hoe de Iron Lady hun natie op de rails heeft gezet.
  Triestig dat Israel de baken in het midden oosten meer wordt verweten als welk moordenaarsvolk uit eender welk islamietenland.
  De media is de laaste decennia meer als schuldig door met een verdraaid feitenrelaas de burger foutief te informeren, is het nu over de “asielzoekers” of de cijfers van criminle feiten gepleegd door islamieten of louter naakte cijfers wat de multikul “verrijking” de belastingsbetaler kost dat wordt niet geduid omdat het (zeker in Vlaanderen het Vlaams Belang wind in de zeilen zou geven) tot een rechtse koers zou leiden.
  De koers van de eurabia despoten, het gebrek aan transparantie of enige vorm van democratie in de besluitvorming van het euabia circus, de grote aantallen islamieten (die dagdagelijks blijven instromen) niks daarvan in de media…niks, integendeel het is iedere keer een lofzang door de pers op de verwezenlijkingen van europa, kritiekloos en voorgekauwde PR praatjes.
  De media, hoe graag ze allemaal uitpakken met die viswijven die in Poetin’s Rusland (terecht) hebben vastgezeten omdat ze een Kerkdienst verstoorden, (trouwens ze hadden hun straf tot de laaste dag moeten uitzitten maar goed wie ben ik) die komen nu overal in beeld en krijgen nogmaals hun graag gehoorde boodschap dat in Rusland Poetin persoonlijk de homo’s van de straat haalt en met een 9mm door hun kop schiet…
  In alle islamietenlanden worden vrouwen onderdrukt en dat zijn dan nog diegen die er het “goedkoopst” van af komen want de slachtpartijen op meisjes en vrouwen wordt zeer zorgvuldig buiten beeld gehouden omdat er de grote boeman is in het midden oosten en die heet Israel…
  Hoorde gisteren die stand up bullshitter rechess ankie voor de openbare KRomTroep BRT radio1 kwaken, en net als Jan schrijft (12 januari 2014 om 10:59) zei ze precies hezefde “ze hebben het uitgelokt” knop omgedraaid want ik moet geen lulkoekverhaal horen kan zelf men interpretatie maken van wat er zich afspeelt in de wereld.
  Antisemietisme is aan een opmars bezig en de media is daar medeschuldig aan want die houden zorgvuldig vast aan het beeld van Israel als “bezetter” en weigeren een neutrale houding aan te nemen in hun verslaggeving.

  Like

 13. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  Goed stuk en reatie Martien.

  Like

 14. Dr.Kwast zegt:

  Jongens en meiden. Iedereen heeft opname apparatuur, opnemen watje wilt bekijken de rest is vullis .

  Like

 15. Luchtpint zegt:

  Ik heb Van Impe al vaker op programma’s zoals de Zwetsende, Zeverende Dag gezien of Phara en TerZake en zo van die onzin, en elke keer dat ik die dikke troel zie opdraven komt er geen zinnig woord uit dat ook maar wat essentieels te betekenen heeft. Van Impe bedrijft Facebook – / Twitter-journalistiek : gewoon wat morele verontwaardiging van een hormonaal gestoorde puber de wereld insturen om te tonen dat je ‘diepzinnig’ kan zijn, meer is het niet. Als dat niet het cliché van deze eeuw is dan weet ik het ook niet.

  Daar haal ik mijn schouders bij op, zo zielig dat het is. Het Nieuwsblad is nog erger dan een schoolkrant.

  Like

 16. Republikein zegt:

  Sharon crimineel, er is nog gotspe!
  Is dit werkelijkheid! Ben een beetje misselijk.

  Like

 17. wim van rooy zegt:

  L. Van Impe moet als journaliste in haar krant (nou ja) op zowat alles reageren. Dat betekent dat ze noodzakelijkerwijs van veel niks af weet. Dat is hier afdoende bewezen. Wat weet zo’n kind nu van de historiek van het Palestijns-Israëlische conflict? Neem van mij aan: buiten wat algemeenheden en de doorsnee leugens van het Palestijnse narratief (dat de propaganda-oorlog won) niets, niks, nada. De ‘voedstervader’ onder de journalisten van de smerige leugens die als bagger over Israël (en bij uitbreiding de Joden) worden gesmeerd, is Rudi Vranckx, en vroeger was dat Sus van Elzen, twee linkse fellow travellers van de Palestijnen. Zouden ze ooit voor een tribunaal moeten komen wanneer de Joden weer maar eens uitgeroeid dreigen te worden?

  Like

  • Trucker zegt:

   Yep, ik heet hem steevast Rudi arafat sjaaltje Vranckx maar dan zonder capitals in zijn naam.

   Like

  • jennymees zegt:

   Volgende week zal Werner Trio op zijn programma zaterdagmiddag Inge Neefs interviewen over haar boek “Gaza op mijn hoofd”. Als specialist ter zake heeft hij ook Ludo Abicht uitgenodigd. … !? Toen de familie Fogel werd vermoord bestond Neefs het om op haar blog tranen te vergieten voor de gearresteerde daders -geen woord van medeleven met de slachtoffers.

   Like

  • Luchtpint zegt:

   Goeie samenvatting. Ik heb haar nog nooit wat zinnigs horen zeggen, of schrijven. Het is altijd wat met redacteurs van kranten vandaag, ze weten inderdaad van veel totaal niks en moeten zich dan inlaten met narcistische zwetserij te verkopen over alles waar ze niks van weten. Gebakken lucht is de norm vandaag, en Van Impe heb ik dezelfde toer al vaak genoeg horen opgaan over de Arabische Lente e.d., dus ze behoort wel degelijk tot de kliek die je daar beschrijft.

   Like

 18. Jan zegt:

  Palestijnse kwestie : Rollenspel
  http://www.klascement.net/docs/6115/?previous

  Uit het rollenspel (letterlijk)

  “De leerling die de zevende rol krijgt toebedeeld in de les herinneringseducatie mag aan de slag met dit gegeven: “Je hebt sympathie voor de radicale groepering Hamas. Je woont in Gaza en je gaat iedere dag werken in Israël. Daarvoor ben je vier uur onderweg want je moet de grenscontrole tussen Gaza en Israël passeren (om vier uur ’s nachts ben je al onderweg). Je hebt twee lagere schoolkinderen. Vandaar dat de dood van een Palestijns meisje door Israëlische soldaten op het plein van een VN-schooltje je sterk beroerde. Ze kreeg een kogel in het hoofd en was op slag dood. Een ander meisje werd gewond aan de hand. Israël zegt dat zijn soldaten tot twee maal toe gevuurd hebben, maar niet in het gebied waar het meisje gedood werd. Volgens de afgevaardigden van de Verenigde Naties in Gaza wijst alles erop dat ze door het Israëlische leger werd gedood. Hamas heeft al zes raketten op Israël afgevuurd. Israël moet stoppen met de aanvallen…”
  http://joodsactueel.be/2013/09/17/vlaamse-herinneringsedudatie-verworden-tot-middel-om-jongeren-te-besmetten-met-israel-en-jodenhaat/

  Ik denk dat er meer bagger te vinden is maar had geen behoefte mijn doopceel te laten lichten om lid te worden want men wil alles van je weten en dan ook werkelijk alles.
  http://www.klascement.net/zoeken/?extra_url=&cmdFilter=filter_activated&q=palestina

  Like

 19. Jan zegt:

  De ratten kruipen uit hun holen:

  Openlijke Jodenhaat in Belgisch parlement
  Het CCOJB (Coördinatiecomité Joodse Organisaties België) is niet te spreken over de manier waarop het controversiële parlementslid Laurent Louis op 16 januari het parlement gebruikte als tribune voor een antisemitisch discours. Ook over de houding in deze van kamervoorzitter Flahaut is de Franstalige Joodse koepelorganisatie niet te spreken.

  “In zijn toespraak betwist Laurent Louis de Shoah en het aantal slachtoffers en durft hij met een ongelooflijke onbeschaamdheid de Joden ervan beschuldigen de Shoah te hebben gefinancierd en ten uitvoer te hebben gelegd.

  http://joodsactueel.be/2014/01/22/openlijke-jodenhaat-in-belgisch-parlement/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s