Blijft Nederland voortbestaan na 22 mei 2014? De keuze is aan u!

Screenshot_2

Op 22 mei 2014 zullen er weer verkiezingen voor het Europese parlement plaatsvinden. En dat die verkiezingen deze keer ook echt ergens over gaan weet Rene Tissen in zijn column vandaag waarschijnlijk nog het scherpst samen te vatten, en Rene is ‘pro- Europa’:

“…Blijft Nederland bestaan en zo ja in welke vorm en mate kunnen wij dan nog over ons eigen leven en onze eigen toekomst beschikken? Formeel gaan de verkiezingen over het Europees Parlement. Feitelijk gaan ze over de vorming van de Verenigde Staten van Europa. In werkelijkheid gaan ze over de hoofden van de bevolking heen. Want de bevolking wordt overal wijs gemaakt dat méér Europa in het belang van iedereen is en dat het dus de moeite waard is om de portemonnee met elkaar te delen. Tot het onvermijdelijke moment dat de rekening op de deurmat valt. Dan is het echter te laat. Dan is het beleid namelijk allang goedgekeurd. Wanneer dat zal zijn? Bijvoorbeeld op het moment dat de in de maak zijnde -eenmalige- superbelasting van 10% van het bruto loon aan alle werknemers van Europa daadwerkelijk wordt opgelegd en burgers ineens aan den lijve ervaren dat ze geschoren zijn, maar er geen nieuw haar meer kan groeien…”

Dus blijft Nederland nog langer bestaan?  Of zal ons land definitief opgaan in een Verenigde Staten van Europa of EUSSR? Daar gaat het over. En dat is nogal wat. 

Lees verder>>>
(h/t Dutchess43)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Nederland. Bookmark de permalink .

16 reacties op Blijft Nederland voortbestaan na 22 mei 2014? De keuze is aan u!

 1. dutchess43 zegt:

  Op mijn vraag aan de PVV of dit een hype kon zijn ontving ik het volgende antwoord:

  Geachte,
  Ik heb dit ook diverse malen gehoord. Op die manier is men in een klap uit de brand. Het is gewoon diefstal.
  Tot de Europese verkiezingen zal men het niet gaan uitvoeren. Daarna is er een mogelijkheid dat het gaat gebeuren. Hangt af van de uitslag.

  Met vriendelijke groeten,
  With kind regards,

  Marjolein H.M. Faber-van de Klashorst
  Fractievoorzitter PVV Gelderland
  Commissie Algemeen Bestuur, Financien en Welzijn
  Rekening Commissie
  Senator voor de Partij voor de vrijheid
  woordvoerder Economische Zaken

  Like

 2. Trucker zegt:

  dit is balen dit is echt balen had een rectie van ruim een pagina en een halfGODEVERDOMMLE mijn emailadres niet correct (ja heb niet opgelet verkeerde toetsencombinatie en in het emailveld getikt al eerder gebeurd dat is echt balen ik kan dit niet meer herhalen was mooi onderbouwd godeverdomme ben laaiend stop

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ heer Trucker

   Is het een idee om uw (uitgebreide) reacties in bijv. Word te schrijven en deze tijdens het schrijven steeds op te slaan?
   Dan zou u uw reactie, als deze af is, kunnen kopieëren en in het veldje van heer Bron plakken.

   Like

   • Trucker zegt:

    Goede raad dank u zal het in het vervolg zo doen of met hoe is dat ook alweer van ach ja kladblok bij bureau en zo dingetjes.
    Dit is al enkele keren gebeurd blijkbaar is de coordinatie tussen vingers en ogen niet goed afgesteld 😦 never mind, vallen en opstaan maakt deel uit van het leven.
    Bij deze lange reacties is het zeer spijtig dat kan nooit herhaald worden is de ingeving van het moment, maar goed geen man overboord zal nog wel pennen op deze fijne blog.
    Tussen haakjes u hoeft niet “heer” te schrijven ben ik echt niet.
    Doe maar een lief woordje voor het mooie vogeltje 🙂

    Like

  • peterselie1 zegt:

   Beste Trucker met jouw krachtige taal heb je geen pagina nodig om je boodschap over te brengen, het gaat om de inhoud en niet om de vorm. 🙂

   Like

   • Trucker zegt:

    Ja hoop dat dit als compliment bedoeld is maar had er gisteren echt een “werkstuk” van gemaakt (analyse over het gevaar en het antwoord op de situatie (mijn tekst van gisteren in één woord : uitzichtloos) peterselie1, jammer maar het is zo.
    Zij die roepen “het zal en het kan”…woorden in de wind en dan heb ik het zelfs nog niet over de onbestaande mogelijkheid tot “opstand” of “revolutie”.
    In feite ging het grootste deel van mijn comment over dit en de argumentatie die er niet is om het te kunnen doen slagen.
    Het zal nog wel eens aan de orde komen en dan zal ik het nog wel eens op een rijtje zetten maar gisteren, man man echt balen op die manier maar goed we zijn nu vandaag en dat is een andere dag 🙂 énne een schouderklopje van medereageerders zoals de lieve Tistochwat of jouw reactie voorkomen toch dat ik in traantjes uitbarst 🙂

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Beste Trucker het was inderdaad als een compliment bedoeld, korte krachtige artikelen spreken de meeste mensen aan, van een stuk van twee pagina’s lang dan kan ik beter een boek gaan lezen. Het is mij ook verscheidende malen gebeurt dat een geschreven stuk door een klein onvoorzichtigheid de mist in ging, bedankt voor de reactie Trucker.:-)

    Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De communistische EUSSR brengt ons aan de bedelstaf!

  Like

  • Anneke zegt:

   Dankzij foutieve bankbesluiten (o.a.) hangen al velen aan het bedel-infuus. Werk-verlies, veel te hoge leningen…dit zijn maar twee voorbeelden. “We worden geleid door psycho-gestoorden, waarvan meerderen een ernstig geestelijke storing/-kortsluiting hebben opgelopen”. Blikseminslag in de samenleving, wij burgers moeten wéér de veel te zware tol betalen…..Het is de maatschappij allemaal te veel….

   Like

 4. lucky bee zegt:

  Ons land is met de hulp van de Heer opgebouwd,daar om denk ik, dat wij nooit tot de bedelstaf zal behoren.

  Like

 5. peterselie1 zegt:

  Bedankt Dutchess43.

  De Luxemburgse oud-premier Jean-Claude Juncker doet een gooi naar het voorzitterschap van de Europese Commissie en wil het stokje van Barroso overnemen, dat lijkt mij een heel erg griezelige iets dat zo een collaborateur en meester intrigant deze positie verwerft, dan zijn wij nog verder van huis met de EU. Dat betekent niet veel goeds voor de Europeanen, want zo een ondemocratisch figuur als Juncker wordt dan de commissaris met de invloedrijkste functie in de Europese Unie. Als voorzitter verantwoordelijk voor het verdelen van de portefeuilles, bepaalt de politieke agenda van de Commissie en welke wetsvoorstellen zij produceert, welnu dan weet men al op voorhand wat Juncker als wetsvoorstel het eerste lanceert natuurlijk één federaal Europa zoals Luxemburgse eurocommissaris Viviane Reding ook al pleite in haar toespraak op de nieuwjaarsreceptie van KPN in Brussel. Dus dit zit er aan te komen één federaal Europa waarin Nederland een rolletje speelt als provincie van Europa. Ben erg somber gesteld en ik tel mijn zegeningen dat na 22 mei zal blijken dat er geen spectaculaire verschuivingen worden gemaakt in het politieke spectrum van het Europarlement, volgens mij is alles al afgetimmerd zij zijn al meer als vijf decennia bezig om dit op Nazi-roots gebaseerde experiment op de rails te zetten. Zeker wanneer men de volgende uitspraak van Juncker in acht neemt: ‘We beslissen iets. We brengen dat dan in en wachten enige tijd om te zien wat er gebeurt. Volgt er geen misbaar, breekt er geen opstand uit -de meesten begrijpen toch niet wat er is beslist- dan gaan we weer wat verder. Stapje voor stapje, totdat er geen terugkeer meer mogelijk is.’ – Jean Claude Juncker, Der Spiegel, 1999.

  Like

  • Sjaak8.1.2014 zegt:

   Overal word de hoop naar vrijheid door de linkse kerk onderdrukt !
   Hier in Warendorf (NRW Duitsland) is de afgelopendagen een burger
   op het Idee gekomen 4 nagemaakte Brandmelder met verscheiden
   spreuken aan huiswanden met dubbelplakband te kleven !
   Het is meteen hoogste Alarm gegeven van de linkse kerk !
   Het Idee dit Brandmeldertje heeft grote werking gehat !
   Wat mij wel verwondert want hoofdzakelijk het in deze
   tijd deze dingen sporadisch voorhanden zijn !
   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   Like

  • Anneke zegt:

   Hitler zijn gestreefde Duizendjarig-Vrederijk moet blijkbaar toch realiteit gaan worden. Satanische machten staan nog steeds aan het roer van deze wereld. Naar mate de tijd verstrijkt raken ze meer en meer uit hun ritme. Chaos, chaos, chaos elkaar steeds vaker TEGENSPREKEN…..Zo makkelijk is allemaal niet, politieke zotten. Jaloers op de G’d van Israel??? Ja zeker…Zijn Scheppingskracht, willen jullie je toe-eigenen, maar die absolute macht krijgen jullie NOOIT. “Een GELUK bij een ongeluk…..Jullie afgang is onze opbloei”.

   Like

 6. Jean zegt:

  Ik heb zo een prettig gezellig warm gevoel dat die EU misdaadorganisatie op haar laatste adem leeft alleen moet als sluitstuk het volkstribunaal nog oordelen over de lafaards en verraders van ons Europa, als eerste vanRAMPay, barbarosso, shulz, aston, maalstroom, reling, verhofrot & co, minimaal 20 jaar voor minder gaan we niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s