Buitenaardsen melden alsjeblieft!

Screenshot_37

Vroeger had ik niets met buitenaardsen. Dat is veranderd, want ik hoop intussen op buitenaardse intelligentie. Op aarde bestaat daar per slot van rekening blijkbaar steeds minder van. Hieronder enkele voorbeelden die tot nadenken stemmen.

Voor de mensen in het Duitstalige gebied wordt zogenaamd alles mooier, beter en meer divers. De negatieve kanten worden om redenen van politieke correctheid buiten beschouwing gelaten. En wat vroeger walgelijk was, moeten we nu prachtig vinden – kakkerlakken bijvoorbeeld.

Vroeger waren kakkerlakken in je hotelkamer een minpunt. Per slot van rekening zou men zich in zuidelijke landen niet moeten hoeven ergeren en de hotels daar zouden zich moeten aanpassen aan de hygiënische ideeën van de gasten. Tegenwoordig is dat precies omgekeerd. Wij moeten ons aanpassen aan de ideeën over hygiëne van de zuidelijke landen. En kakkerlakken horen daar nu eenmaal in vakanties naar zuidelijke landen vanzelfsprekend bij. Volgens onze rechtbanken in ieder geval.

Dat is kenmerkend voor de waardeverandering in het Duitstalige gebied. Wij geven waarden niet gewoon op, maar we veranderen ons waardesysteem. Strijken, wassen, kinderen opvoeden – dat waren een generatie terug nog taken die hun waarde hadden in de samenleving. Maar bij steeds meer mensen hebben noch kinderen noch familie een waarde. En ook religie, die vroeger vanzelfsprekend tot de fundamenten van ons waardesysteem behoorde, wordt tegenwoordig vervangen door ecologische waan, het geloof in de “klimaatverandering” en betrokkenheid voor een multiculturele samenleving.

Dat neemt inmiddels zonderlinge vormen aan. Een van de internationaal gerenommeerde en vooraanstaande klimaatonderzoekers ter wereld, de MIT-professor Richard Lindzen, heeft aan de eveneens gerenommeerde “Weekly Standard” onlangs een lang interview gegeven over hoe de burgers bij het thema “klimaatverandering” belogen en bedrogen worden en waarom het op de achtergrond in werkelijkheid gaat: om het geld voor nieuwe onderzoeksprojecten. Om niets anders. Natuurlijk is hierover in gerenommeerde Duitse kwaliteitsmedia geen woord te vinden. De inhoud past per slot van rekening niet in het plaatje. En van MIT-professor Richard Lindzen kan men moeilijk een idioot maken en “ongeloofwaardig” noemen. Dus negeert men hem.

Screenshot_41

In plaats daarvan worden er bij ons, behalve de klimaatideologie, constant nieuwe waarden in geramd, bijvoorbeeld die volgens welke immigratie een “verrijking” is. Dat in ieder geval beweert bondskanselier Angela Merkel. Dom genoeg zijn er ook enkele burgers die dat nog niet hebben meegekregen en die erop wijzen dat de kosten voor de steden en gemeenten voor de immigratie exploderen en ons ruïneren. We zullen vermoedelijk weldra daar eindigen waar de Britten zich op dit moment bevinden: de sociale uitkeringen worden gekort. U hebt het goed gelezen: in Groot-Brittannië zullen de sociale uitkeringen verlaagd worden, omdat de Britten zo door immigratie werden “verrijkt”. Als u dat als lezer niet begrijpt, bent u ouderwets en zit u hopeloos vast in oude, stoffige denkpatronen.

We hebben opeens heel nieuwe problemen. Bijvoorbeeld in bejaarden- en verzorgingstehuizen. Het grootste deel van de seniele oude Duitsers bestaat blijkbaar uit racisten. Want dat wil blijkbaar geen buitenlands verplegend personeel. Hierover kun je van mening verschillen. Is immigratie nu een “verrijking”? En hoe zit dat met die geïmmigreerde bankrover, die faalt vanwege zijn slechte Duits? Is het nu ook al racistisch wanneer men daar over bericht? En mag je daarover je mimiek veranderen – dus glimlachen? Of is dat tegenwoordig om redenen van politieke correctheid niet meer gewenst?

In Neurenberg slaat men overigens in het bejaardentehuis “August Meier” een heel nieuwe weg in om ook oudere Duitsers nog te laten wennen aan de nieuwe waarden: men stopt verplicht getraumatiseerde vluchtelingen bij de daar wonende Duitse oudjes in het bejaardentehuis. Een lokale krant schrijft hier over: “Oude mensen en jonge vluchtelingen, deur aan deur, gaat dat samen? Zowel bij het bureau voor jeugdzorg als bij het voor senioreninstellingen verantwoordelijke NürnbergSDtift is men hiervan overtuigd.” Iets anders zullen we vast en zeker niet over dit project horen, want de oudjes kunnen zich hier niet meer tegen verzetten en hebben geen lobby meer. Vluchtelingen in bejaardentehuizen – zal het project nagevolgd gaan worden en het symbool voor de waardeverandering in Duitsland worden? Wie dat zo ziet, moet zich eens gaan afvragen wat een plek in een bejaardentehuis de belastingbetaler in Duitsland maandelijks kost – veel Duitsers kunnen zich dat niet eens permitteren. Maar vluchtelingen daar inkwartieren moet een verrijking zijn? Bij zulke waarden is het geen wonder dat we rechtstreeks op een faillissement af marcheren. Dat is dan politiek correct.

Screenshot_38

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Fidel Müller

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, landverraad, Multiculti, Naïviteit, political correctness. Bookmark de permalink .

12 reacties op Buitenaardsen melden alsjeblieft!

 1. Tom Hendrix zegt:

  Duitsland schaft zich af; naar het boek van Thilo Sarazzin. Maar niet alleen Duitsland- door de perverse EUSSR- wordt ons dit massaal ook in Nederland, en in de rest van Europa door “de strot”, geduwd. En protesteer je daar tegen, dan ben je EEN RACIST. Dankzij de RODE KERK gaat de sloop van heel Europa gewoon door!

  Like

  • Cathja zegt:

   Nou, dan ben ik maar een racist, maar wat in Duitsland gebeurt is werkelijk ongehoord! Hoe kun je dit ouderen aandoen?
   Bah, Duitsland begint me behoorlijk tegen te staan! Ik hoop werkelijk niet dat ze dit soort geintjes ook in ons land gaan flikken.
   Arme bejaarden, die zich nergens tegen kunnen verweren!

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Naar intelligentie moet je in ieder geval niet onder politici zoeken !!
  Een enkele uitzondering daargelaten.
  Ook onder de Europese bevolking wordt het een steeds zeldzamer goed.

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Buitenaardsen komen ook uit het midden Oosten. Zij komen niet met een vliegende schotel, maar met een Boeing 747 onze kant op. Ze zien er net als buitenaardsen beangstigend uit en praten ook een wartaal, terwijl zij rondzeulen met een handboek waar dood en verderf in beschreven staat. Ook aan ontvoeringen maken zij zich schuldig, gelijk buitenaardsen. Maar dit soort buitenaardsen zijn een inteelt product met de hersens van een seniele aap, en met de agressiviteit van een dolle hond. Bezeten van de Duivel en de Koran. Deze aardse buitenaardsen, onmensen zijn het, zijn hier helemaal niet welkom. Oprotten jullie namaak buitenaardsen, of anders……

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Dit heeft Jezus Christus over zich gezegd:”
  8 Ik ben de Alfa en de Omega, het Begin en het Einde, zegt de Heere, Die is, en Die was, en Die komen zal, de Almachtige.
  Waaren er ergens in het Heelal inteligente wezens zijn die ons gefaarijk kan zijn, dan heeft hij ons beslist gewaarschuwd, en hoe onze tegen maatregelen moeten uitziet.

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Denk aan de 10 geboden. onze God wenst geen geloof die een andere God aanbidt in onze landen, waar God heerst.Dus multie cultie is bij ons uitgesloten

  Like

 6. Trucker zegt:

  Zoaps op het 06h00 journaal van de openbare KRomTroep BRT radio1…de afghaanse vluchtelingen die een voettocht ondernemen van brussel (HQ van euraiba nochthans) naar gent.
  Met live verslageving (alé radio maar het zal ook wel tv zijn weet ik zeker) en in gent werden ze opgevangen door een pastoor die zei (ik citeer) “het als mijn VERDOMDE” (jawel) “plicht ziet om de kerk open te stellen voor deze mensen…bla bla bla” maar heb knop omgedraaid.
  Asieltoeristen uit islamietenlanden die aan de hand van hun gekregen instructies eerst de cinema spelen van hongerstaking, daarna bezetten en nu gewoon het spel spelen van de hulpeloze asieltoererist “want in afghanistan is het gevaarlijk voor ons” zeiden ze tegen de stand up bullshitter voor de radio.
  Ik zou als reporter toch enegie vragens stellen maar de sluwe media doet dat niet omdat de zielige asieltoerist vrij vlug door de mand zou vallen.
  Waarom nemen ze mij niet aan voor een functie op het asieltoerisme centrum in brussel om hun gerichte vragen te kunnen stellen, waarom zetten ze daar watjes die net uit school komen op, waarom worden die fucking islamieten hun illegaal verblijf niet onmiddelijk beeiendigd.
  BAH ik weet natuurlijk het anwoord maar luidop denken is vaak nuttig.
  Nog eentje om te duiden dat ze in pelgie KNETTERGEK zijn de justitie (en in feite het hele zooitje).

  http://www.zita.be/nieuws/binnenland/3062259_farid-le-fou-krijgt-11000-euro-schadevergoeding.html#

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Ja, leuk……Maar wàt als de buitenaardsen zich zouden aandienen en al sinds duizenden jaren de overtreffende trap van de multikul bereikt blijken te hebben?
  Dan zitten we helemààl met de gebakken peren!
  Alles kan, tenslotte, want we weten helemaal niets van buitenaardse beschavingen, niet eens of, en in welke vorm ze zouden bestààn.
  Leuk begin van een artikel, hoor, maar gaandeweg verzandt het in de zoveelste bekende opsomming van wat er momenteel allemaal mis is. Zónder de suggestie, wat de buitenaardsen daaraan zouden kunnen verbeteren .
  Houd het er maar op, dat de auteur dat zelf óók niet weet.

  Like

 8. Henk.V zegt:

  ” Immigratie is een “verrijking Dat in ieder geval beweert bondskanselier Angela Merkel.”
  Wel ,als DDR vrouwtje Angela dat zegt dan is dat natuurlijk zo, net zoals haar uitspraak van zo’n anderhalf jaar terug, dat de integratie helemaal mislukt was.

  Ieder begrijpt dat deze meningen uit de mond van één gezaghebbend persoon toch niet echt naast elkaar zouden moeten kunnen bestaan.Maar in een land dat zeer politiek correct is ingesteld worden deze tegenstrijdige uitspraken geen punt van ernstige discussie..

  De strategie van de zeer activistische, extreem linkse partij Die Bundnis 90Die Grünen heeft Duitsland permanent vergiftigd..Ik raad jullie zeer aan de onderstaande video eens met grote aandacht te beluisteren.
  Met telkens herhaalde in het oog lopende acties, waarbij de toeschouwers voordurend werden gebombaardeerd met slagzinnen en opjuttend gepraat zijn de Duitsers geworden tot een volk dat zich nog steeds schaamt over hun geschiedenis..

  De video bevat onthutsende voorbeelden van de dingen die onze Oosterburen te horen kregen en misschien moeten wij ons eens afvragen in hoeverre de Duitse Grünen en de Groenlinksen in Nederland in hun denbeelden en intenties overeen stemmen.

  Het zijn de aktivisten uit deze partij die totdusver de Duitse geestverwanten van Wilders succesvol hebben kunnen dwarszitten..
  In Duitsland zitten de meest rode politici echt bij de Groenen..Een betere camouflage is nauwelijks denkbaar.

  De taal van de Grünen weerklinkt in de hoofden van een tam gemaakt volk, dat in meerderheid de EU bejubelt en gelooft dat alle miljarden die naar de landen in ZuidEuropa stromen ooit weer groot rendement zullen opleveren.

  Ik heb het eerder gezegd: een kenmerkend verschil tussen Duitsers en Nederlanders is de drang tot groepsvorming bij de Duitsers en drang tot individualisme bij de Nederlanders.

  De kuddedieremn die de Duitsers duidelijk zijn, gaan nu volledig mee in de gedachte dat vermenging met andere culturen pre verrijking oplevert voor Duitsland.

  Altijd wordt ons Nederlanders voorgehouden dat wij en de Duitsers gemakkelijk samenwerken.
  Misschien is dat nog steeds zo, maar ik vraag mij af wat er gaat gebeuren indien Nederland zich -terecht!- van de EU afkeert en Duitsers absoluut willen blijven wat ze zijn: de dominante economische macht in HUN EU, waar ze zich echt niet van willen losmaken…

  Ze krijgen er ook de kans niet toe, want de Duitse overheid is niet geporteerd voor volksraadplegingen..

  Like

 9. Henk.V zegt:

  correctie;

  De kuddedieren die de Duitsers duidelijk zijn, gaan nu volledig mee in de gedachte dat vermenging met andere culturen per definitie verrijking oplevert voor Duitsland.

  Like

 10. Avidia zegt:

  bigljohn zegt:
  13 januari 2014 om 18:15
  Zo is het.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s