Een pooier klaagt Nike aan, omdat de schoenen bij het kopschoppen snijdwonden veroorzaakten

Screenshot_42

De man op de foto heet Sirgiorgiro Clardy, 26, en is geen winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede in de strijd tegen de antiblanke antiracismestrijd, maar een doodgewone pooier uit het milieu van Portland. Maar hij heeft een probleem met de grote blanke kapitalistische bazen van Nike Air Jordan: deze produceren namelijk stevige schoenen, zonder er op de verpakking voor te waarschuwen dat deze schoenen onder bepaalde omstandigheden, dus wanneer een fatsoenlijke pooier er een niet betalende vrijer mee in zijn gezicht trapt, grote snijdwonden veroorzaken.

Het slachtoffer, de hoerenloper dus, moest daarom op meerdere plaatsen in zijn gezicht genaaid worden – slecht voor de handel, nietwaar? Dubbel slecht, want de klanten worden afgeschrikt en de pooier belandt in de cel.
Met dezelfde schoenen had de fatsoenlijke man met een baan ook zijn meisjes een afrossing gegeven, wat eveneens niet goed afliep.

Behalve schadevergoedingen eist Clardy van Nike dat men de schoenen van een etiket voorziet: “Potentieel gevaarlijke waren van Nike Air Jordan.”

Daily Mail

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Graaien, Krankzinnigheid, VS. Bookmark de permalink .

11 reacties op Een pooier klaagt Nike aan, omdat de schoenen bij het kopschoppen snijdwonden veroorzaakten

 1. dutchess43 zegt:

  tjonge, jonge, bestaat er een maffer volk als de Amerikanen?
  ben benieuwd wat Nike’s antwoord hierop is.

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Kopschoppers verdienen het om, het liefst in groepsverband, gekopschopt te worden met originele Knobelbechers.

  Like

 3. Het intelligentie niveau op deze planeet gaat met sprongen omlaag, vanwege de massale komst (en geboorte-explosies) van primaten in geciviliseerde landen!!

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Die smerige pooier heeft net zo’n slecht geweten als een volgeling van Allah. Zwaar straffen die rotzak ! En die hoerenloper wou gratis naaien, maar heeft zelfs vijf keer gratis genaaid. Eerst bij dat hoertje, toen werd hij genaaid door die trap in zijn gezicht, waarna hij buiten werd genaaid (erg koud in deze tijd van het jaar) en vervolgens werd hij ook nog eens door de artsen in het ziekenhuis genaaid. En vervolgens heeft het ziekenhuis die arme man buiten genaaid. En toen de vrouw van de hoerenloper hoorde over haar man, heeft deze hem ook buiten genaaid (alweer o zo koud !). Het was me dus het dagje wel voor deze arme man !

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Verloren zaak, natuurlijk, constateer je tijdens het lezen al bij jezelf. Tót je als het ware de woorden van Buurman Jefferson Darcy uit “Married…..with children” te binnen schieten: “Al…… Dit is Amerika, hoor.” Aldus Al Bundy ertoe aansporend, een krankzinnig geding te beginnen tegen het winkelcentrum waar hij werkt, teneinde er de nodige miljoenen uit te slepen.
  In Amerika zijn dit soort volslagen geschifte zaken nog te probéren óók.
  En mocht-ie het onverhoopt winnen -wat het noodlot verhoede- dan heeft het Recht officieel nog gezegevierd óók.
  Maar de USA heeft in dat opzicht nog wel meer stompzinnigheden op haar kerfstok, zeker in de rechtspraak.
  Dus verbazen hoeven we ons nergens meer over.

  Like

  • Trucker zegt:

   Al Bundy…één van de betere serie’s, heb ze talloze keren gezien en als er een herhaling was keek ik ook steeds.
   Steengoed overtrof (voor mij dan wel) vele Engelse komische series.
   Dat was ook de tijd dat we ons nog geen zorgen hoefden te baren.

   Like

 6. Avidia zegt:

  Realpredictor zegt:
  13 januari 2014 om 18:25
  Helemaal met je eens, ze leven nog steeds in het verre verleden, maar ze willen ons wel de les leren, welke les dat is mag Allah weten :-}

  Like

 7. Wans Horst zegt:

  Als hij een gemiddelde jury voor zich krijgt, dus met een meerderheid die ook Obama heeft herkozen, zal Nike de gebeten hond zijn aangezien de socialisten iedere vorm van verantwoordelijkheidsbesef resoluut naar de prullenbak verwijzen.

  Like

 8. Trucker zegt:

  Deze heeft de look vaneen badass willen nabootsen maar persoonlijk vind ik het niet zo geslaagd.
  Goed, hoe idioot kan je zijn om een klacht neer te leggen als je iemand in elkaar schopt, maar Amerika zou amerika niet zijn als er geen advocaat geld zou ruiken.
  Macro’s zo heten wij vroeger (weet niet heden ten dage ook nog) dit soort klootzakjes zijn doorgaans schoften die zich ook nog eens met drugs inlaten voor hunzelf en om hun vrouwen eronder te houden.
  De grootste hoop waren laffe vrouwenmeppers, er zaten ook gemene straatvechters tussen (als ze last hadden van de “concurentie” maar die tijd is al lang over), nu is het de georganiseerde misdaad die er zich met “bezighoud” (het merendeel oost blokkers) en you don’t want to mess with them want ze hebben hun geweld dat ze daar gebruikten geimporteerd naar ons en dat is ongelimiteerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s