Frankrijk’s First Lady in het ziekenhuis opgenomen na affaire van president

Screenshot_5

François Hollande en Valérie Trierweiler

Conservatieve Franse leiders trouwen en nemen een minnares. Socialisten doen gewoon wat Hollande ook doet. De First Lady van Frankrijk, Valerie Trierweiler, is sinds vrijdag in het ziekenhuis opgenomen na beweringen dat president François Hollande een affaire heeft met een Franse actrice, aldus een topmedewerker van Trierweiler. Ik weet niet zeker in hoeverre zij de First Lady is, omdat ze nooit getrouwd waren. Misschien is ze Eerste Vriendin.

Trierweiler en Hollande zijn niet getrouwd, maar leven samen en ze doet officiële staatsoptredens. Ze ontmoetten elkaar toen ze een verslaggeefster was voor Paris Match, een krant waar ze nog steeds voor werkt.

Hollande, 59, verliet zijn vorige vrouw, Segolène Royal – de moeder van zijn vier kinderen – voor Trierweiler, 48, voor de presidentiële verkiezing van 2012.

Royal deed voor hem hetzelfde werk. Hollandes populariteitscijfers zijn absoluut verschrikkelijk dus misschien heeft hij de hoop om het Franse volk terug te winnen met een andere affaire.

En nu dit …

Hollande was een sterke voorstander van het homohuwelijk en maakte dit tot wet. Dat is niet verwonderlijk, want hij lijkt niet te weten wat het huwelijk is.

Dit gaat niet alleen over het nemen van foto’s van weer een andere corrupte linkse politicus, het gaat over wat er gebeurt als een samenleving het huwelijk achter zich laat en zo fundamentele waarden opgeeft. Een handvol elites kan wegkomen met het spelen van dat spelletje, maar als het verval van waarden naar beneden sijpelt, volgt een epidemie van vaderloosheid en gebroken gezinnen samen met een hoge criminaliteit en drugsmisbruik.

Bron:
www.frontpagemag.com
Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Hypocrisie, Socialisten. Bookmark de permalink .

16 reacties op Frankrijk’s First Lady in het ziekenhuis opgenomen na affaire van president

 1. Wachteres zegt:

  Kijk, de situatie is als volgt:

  Toen Hollande zijn ‘echte’ vrouw en vier kinderen verliet voor Valerie was dat ECHTE LIEFDE.

  Nu hij weer iemand anders heeft, is het een smerige streek [voor Valerie althans]

  “Boontje komt om haar loontje” zou je ook kunnen zeggen.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  De Fransen hebben tóch al aparte ideeën over huwelijk en relaties.
  En de toon daarvoor is indertijd mede gezet door, jawel, het Existentialisme van J. P. Sartre, dat onder meer voorschreef. dat niemand andermans bezit is en het dan ook niet redelijk is om levenslange trouw te eisen, ook niet als de relatie op zichzelf in stand blijft. Men verwacht eenvoudigweg dat de ander ‘niet kleinzielig’ is, d.w.z. alles maar goed vindt. Dus ook: Altijd overal eerlijk over zijn, weet U wel; dat spaart bovendien de nodige energie…….
  Persoonlijk vind ik het erger dan stiekem vreemdgaan, waarbij althans nog geprobeerd wordt, de gevoelens van de partner te ontzien. Bij die zogeheten éérlijkheid wordt zelfs dàt niet de moeite waard gevonden. Maar enfin……
  Toen Mitterrand stierf ‘gunde’ weduwe Daniëlle zijn minnares Anne Pignon en dochter Mathurine hun plaats aan de baar, naast haarzelf en heel Frankrijk sprak daar met lof over en vond dat getuigen van ‘echte liefde.’ ’t Is maar, hoe je er tegenaan kijkt. Zelf vind ik het eerder getuigen van jezelf wegcijferen ten gunste van de zogeheten ‘ruimhartigheid.’ Op zulke momenten denk ik dus wel Wat hebben die Fransen toch ergens een koude, egoïstische inslag. Klopt overigens als een bus: Slechts een volk met een koude, egoïstische inslag kan een filosofie als het Existentialisme voortbrengen, tenslotte….
  Rest nog,op te merken, dat het voor Valerie Trierweiler (die stamt vast uit de Elzas) wel sneu is, maar dat ze nu aan de andere kant het befaamde ‘koekje van eigen deeg’ gepresenteerd krijgt.
  Overigens, wat maken die lui een rotzooi van hun privé-leven! Sarkozy óók al.
  Valéry Giscard-d’Estaing, daarentegen, schijnt een voorbeeldige echtgenoot geweest te zijn. -De laatste, kennelijk…….

  Like

 3. Jan zegt:

  ” maar als het verval van waarden naar beneden sijpelt, volgt een epidemie van vaderloosheid en gebroken gezinnen”

  Tja, als je compleet van God los bent en meent de westerse maatschappij overboord te kunnen gooien en te kunnen vervangen voor de idiotie van het socialisme moet je niet raar staan te kijken dat je maatschappij in elkaar stort en/of tot stilstand komt.
  Wat socialisten dus doen is hun gestoorde opvattingen over seksualiteit tot wet verheffen en hetero’s dwingen om hun visie over te nemen op straffe van ontslag (ambtenaar die homohuwelijk weigert, nonnen dwingen mee te betalen aan anticonceptie, wat de juntaleider in Amerika probeert*)
  Roden bouwen niet op maar breken alleen af.

  “Ik leg in Sion een fundament met een uitgelezen grondsteen, een kostbare hoeksteen. Wie zijn vertrouwen daarop grondvest, hoeft geen andere toevlucht te zoeken”
  (Yeshayahu 28:16)
  http://www.chabad.org/library/bible_cdo/aid/15959

  * Obama Administration Tells SCOTUS to Force Catholic Nuns to Pay for Contraception
  It’s an Obama world.
  The Obama administration told the Supreme Court to force the Little Sisters of the Poor to pay for contraception.
  The Little Sisters of the Poor serve the elderly poor in over 30 countries around the world. The sisters previously said the contraception mandate in ObamaCare will make it impossible for them to continue their work in the United States.
  http://www.thegatewaypundit.com/2014/01/obama-administration-tells-supreme-court-to-force-catholic-nuns-to-pay-for-contraception/

  Like

  • Jan zegt:

   Obama’s toekomstige zoon, training van Tayvon Martin, liberaal ‘gezin’ in de VS:

   De reactie van de roden is de moeite waard te lezen:
   Our liberal overlords are righteously appalled — not at the people who made the video of course, but at those who called attention to it:

   After the boy’s uncle uploaded the clip to Facebook because he found it “funny,” the Omaha Police Officers’ Association posted it on their own website as a public service to the community to, “educate the law abiding public about the terrible cycle of violence and thuggery that some young innocent children find themselves helplessly trapped in.” …

   Shortly after the issue began to attract wider attention, the ACLU, a community activist group, as well as pundits on CNN all insinuated that the police union was racist simply for drawing attention to the video. …
   http://moonbattery.com/?p=41175

   Like

 4. Jan zegt:

  Mooi stuk van Heather Mac Donald die schrijft dat een maatschappij zich alleen verder kan ontwikkelen als het voortbouwt op de verworvenheden van het verleden en niet deze afbreekt, wat aan de University of California in Los Angeles door ACLU is gedaan die bepaalde dat gen, seks, ras, ethniciteit enz. het curriculum dienen te bepalen en wat inhoudt dat men kan afstuderen zonder ook maar ooit iets te hebben gelezen van Milton, Shakespeare of Chauser.
  Kortom, socialisten die aan de basis de maatschappij slopen.
  http://online.wsj.com/news/articles/SB10001424052702304858104579264321265378790

  Nog een voorbeeld van socialistische idiotie: unisex: dameslingerie voor mannen:
  A Japanese online retailer is branching out into bras, knickers and even silky nighties that, despite looking exactly like something you’d usually find in a woman’s lingerie drawer, are actually intended for men.
  http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2536412/Would-let-man-wear-silky-bra-Japanese-firm-bring-frilly-floral-lingerie-MEN.html

  De enige plek voor socialisten is de gulag

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Is dat zoooooooo belangrijk?

  Like

 6. Jean zegt:

  Blijkbaar is die Franse dwerg maar in een zaak goed en dat is spelen met zijn speelgoed in andermans tuintjes.
  Man man man en zoiets is president van een grote republiek!
  Zijn dat daar nu allemaal seksmaniakken in dat Elisee?
  En dan komt die Europavernietiger heel hard roepen dat het ‘privé’ zaken zijn?
  Fout: Hij leeft op kosten van de gemeenschap dus is het de gemeenschap die oordeelt.
  Laten we heel Europa snel zuiveren van seksmonarchieën en seksmaniakken die zich bemoeien met het land en de burgers, dat parasitisme is degoutant én schadelijk voor de burgers.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2539071/Love-rat-Hollande-wants-separation-First-Lady-scared-hospital-reports-French-press.html

  Hollande is van plan om van zijn ‘first lady’ te geen scheiden, zodra ze het ziekenhuis gaat verlaten, hoewel zij al heel hard geroepen heeft dat ze hem wil vergeven.

  Geen wonder, ze krijgt een grote toelage en heeft veel macht en invloed in haar positie.

  Dat is afgelopen zodra Hollande zich van haar afkeert en dat lijkt te gaan gebeuren.

  Kan ze hem geen flinke lading geld afhandig maken? 😆

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik vrees van niet;; hadden ze eerst maar moeten trouwen, of minstens een samenlevingscontract moeten laten opstellen.
   Maar die moderne vrouwen gaan er prat op, dat ze dat niet direct nodig hebben: Ze zijn immers “zelfstandig…”
   Helaas willen mannen-ogen wel eens èrg gauw afdwalen, zo ook hier.
   Die Hollande zal denken: Nu ik tóch president ben -en dus màcht uitstraal- heb ik ze maar voor het oprapen. Ik zou dief van mezelf zijn als ik daar geen gebruik van zou maken.
   Je zult zien dat dat actrice’tje ook nog niet de laatste is; hij moet binnenhalen wat hij kan, vóór zijn ambtstermijn voorbij is.
   Want een tweede zit er voor hem niet in en van zijn uiterlijke kenmerken moet-ie het nou ook weer niet hebben.
   Maar hertrouwen zie ik hem niet meer doen……

   Like

 8. Bauernschmaus. zegt:

  Ach gossie.

  Like

 9. Inge zegt:

  Huwelijkse trouw of niet: dat zoeken ze maar lekker zelf uit en houd mij erbuiten a.u.b.
  Maar wat me van deze hele kwestie het meest verbaast, is dat zo’n man daar tijd voor heeft. Je zou toch verwachten dat zijn agenda bomvol zit; dat de problemen die hij moet oplossen veel aandacht opeisen en dat hij rondom middernacht (op z’n vroegst) doodop in zijn bed zou rollen, zonder glaasje wijn achter de kiezen want anders zit hij niet ’s morgens om 06.00 uur monter achter het petit dejeuner.
  Maar nee… Hollande, president de la Republique, regeert vanuit zijn pantalons.
  Arm Frankrijk.

  Like

 10. Jan zegt:

  Jeu du Scooter : Aidez François Hollande à rejoindre Julie !
  http://www.jeu-hollande.com/

  Like

 11. Jan zegt:

  Blijkbaar werkt socialisme niet:

  And here’s the £43bn news Hollande DID want to talk about: French President’s dramatic U-turn in slashing public spending
  Stagnant country being compared to the economic disaster zone of Greece
  Hollande announced 4% reduction to national and local authority budgets
  He also said he wanted to simplify French bureaucracy and petty rules
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2539528/And-heres-43bn-news-Hollande-DID-want-talk-French-Presidents-dramatic-U-turn-slashing-public-spending.html

  Like

 12. Pingback: Historische koersverandering: Hollande wil korten op sociale uitgaven | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s