Abou JahJah had niet Mia Doornaert maar Wim van Rooy tegenover zich moeten hebben

Screenshot_6

(Door: Martien Pennings)

Gisteravond zat Abou JahJa bij “Reyers Laat” onder leiding van Kathleen Cools. Kijk vanaf 15: 30. Nou ja, “leiding van Kathleen Cools” . . . . . ze liet vooral toe dat JahJah constant Mia Doornaert onderbrak en het “debat” domineerde. Mia Doornaert had een zwak en op minstens één punt dom verweer: Ariel Sharon met Bart de Wever vergelijken. Op de plaats van Doornaert had Wim van Rooy moeten zitten. Zie het eerste comment onder dit stuk.

“Hier, in dat bourgondische land van ons, is de teneur dezelfde. In de Libanese burgeroorlog vielen zowat 150.000 doden, maar alleen Chabra en Shatilla worden telkens weer genoemd. Niemand van die journalisten zou een andere slachting kunnen noemen, terwijl er toch zowat 148.000 doden overblijven. We weten het: ze weten niets, ze lijden aan historische amnesie, en dat weten ze ook niet.”

 Ik heb vandaag geen tijd om de verdere analyse te doen: ik ben een dagje naar Antwerpen . . . . . .

Door:
Martien Pennings
(voor: www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Jodenhaat, Rotzakken. Bookmark de permalink .

29 reacties op Abou JahJah had niet Mia Doornaert maar Wim van Rooy tegenover zich moeten hebben

 1. sprx zegt:

  Kaartjes kopen bij de NMBS op internet, dat is veel goedkoper dan met NS slowspeed.

  Like

 2. JGerber zegt:

  Met verbijstering heb ik deze morgen het bewuste fragment bekeken. De comedy caper- would be- fail- terrorist Abou Jahjah, die nu ook al “schrijver ” is…. over de dood van Sharon.
  Jahjah met gejuich opnieuw België binnen geslurpt, als een mossel, door het linkse boboïsme, zijnde bv. Yves Desmet van De Morgen, en de politieke spring-vlo Bert Anciaux. Jahjah als columnist binnen gehaald bij De Standaard, die zich nog kwaliteitskrant noemt. Kathleen Cools die als moderator faalde, en niet eens tot wat elementair “journalistiek” weerwerk kwam. Mia Doornaert die zo van slag was, maar dit wel deed, of probeerde te doen…maar ook zij was te verbouwereerd, door zoveel haatdragende leugens en onzin.
  Gisteren had ik nog maar eens Terzake ondergaan. Ook daar werd om comment te geven op beelden van de begrafenis van Sharon, een rabiate Israël-haatster opgevoerd, de pax christie , ultra linkse activiste Brigitte Herremans. Herremans die het zonder verpinken had over “het koloniseren van de Westelijke Jordaanoever”….
  Ook daar zat het nieuwe anker-poppetje Annelies Beck, met Mona Lisa smile wat goedkeurend te knikkebollen…. Annelies Beck die ooit bijna in katzwijm dreigde te vallen voor de charmes van islamist Tariq Ramadan, en zo draaien we maar verder in eens soort van waanzinnig kringetje, en machteloos kijk je toe…..

  Like

  • fleckie zegt:

   Misschien kreeg mevrouw Cools’ in de gaten, dat ook zij door deze man (met zijn meedogenloos gezicht) door hem “weggevaagd”kon worden,(opzij gezet)( in Hitlers: term”ich habe mich verrechnet”)

   Like

 3. JGerber zegt:

  ik wilde eigenlijk would be fail “martelaar” gebruiken… al is de term “terrorist ook niet mis, voor iemand die met een Kalashnikov staat te poseren
  http://joodsactueel.be/2014/01/03/fjo-over-terugkeer-abou-jajah-in-de-standaard/

  Like

 4. Trucker zegt:

  Deze openingszin waarmee ze de antisemeitenretoriek op gang zou trekken :
  “ja van de doden niks dan goeds maar dat lag de voorbije dagen zeer moeilijk na de dood van gewezen Israelische premier Ariel Sharon…”
  Stuitender heb ik het nog niet gehoord hoewel deze grijnzende schoft (Sander van Hoorn (NOS-journaal) verzorgt een nieuw dieptepunt in Israël demonisering- Posted on 13 januari 2014) er ook wat van kent.
  Ik weet dat Mia Dornaert alles behalve rechts is maar deze vrouw heeft een common sense die ontbreekt bij linkse multikule schoften en laten net deze laasten de meeerderheid uitmaken in de samenleving, hoewel ik niet goed weet waarom ze haar daar plaatsten op die stoel tegenover de gladde manipulerende islamietische schoft.
  De enige man die daar op zijn plaats was geweest is professor Urbain Vermeulen http://www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/de-islam-doctrine-en-actualiteit-door-prof-em-dr/50f68bfc-4b84-4975-b6d9-d2a5b2ec77d9 een autoriteit in zijn vak en gelauwerd in het buitenland en in pelgie vergruisd omdat hij de islam duid zoals wij ze kennen, hij is op de openbare KRomTroep BRT persona grata omdat hij niet het linkse islamofiele discous propageert maar integendeel dwars tegen in gaat.
  Zij, die de BRT redacties islam “criticus” heten en die dus mogen komen duiden in uitzendingen over de islam zijn niet meer als spreekbuizen voor multikul, hun kenneis van de islam is ontoerijkend om een accurate weergave van de waanzin in die wereld te schetsen wat trouwens de bedoeling is van de BRT.
  Ik heb het filmpje niet bekeken want het jaja schoftje is er teveel aan, heb kunnen kijken tot hij zijn forum kreeg van het kreng cools kathleen en mocht uitpakken met zijn onvervalste haat tegen Ariel Sharon.
  Deze uitzending had één doel de dood van Ariel Sharon te onteren en en passant een platform voor antisemeitisme te geven aan een schoft als jaja, die terug is van weggeweest en net als vroeger zijn plaats als knuffeldier van links multikul terug mag invullen.
  Walgelijk.
  De laaste dagen komen ze echt van onder de stenen gekropen en spuwen onvervalste jodenhaat en het lijkt net of ze elkaar willen overtreffen in vulgariteit.

  Like

  • Trucker zegt:

   Update : handlanger in operatie beschadiging Ariel Sharon is ene herremans brigitte van de linkse multikulle organisatie Pax Christi & Broederlijk Delen, zie voor relevante info hun FAQ (PDFje)

   Klik om toegang te krijgen tot FAQ-Het-Israëlisch-Palestijns-conflict-def-05-02-132.pdf

   Dit is de “toegevoegde waarde” van de openbare KRomTroep BRT bij monde van het programma Ter Zzake waar de o zo objectieve Annelies Beck de net zo “onpartijdige” Brigitte Herremans interviewt…onthou me van commentaar (maar voor de volledigheid toch eens het bijgevoegde PDFje doornemen).
   http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/terzake/EP_140113_Terzake%2B?video=1.1833129

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Jezus Trucker bij jullie loopt ook een hoop links rond.
    Waar moet het naartoe met dat land?

    Like

  • Luchtpint zegt:

   Ik heb geen hoge pet op van tsjeven die tot de regimepers behoren en lijken weggeplukt te zijn uit de jaren ’50 van de voorgaande eeuw en dan gelijk in hun ontwikkeling geleidelijk de crypto-katholieke Vlaamse goedmoedigheid van een neo-mei ’68 kasplantje zijn gaan etaleren. Dat soort flapdrollen bestaat uit niks anders dan een collectief van Kabouter-christenen met een Bond Zonder Naam-sticker op hun boekentas geplakt zoals in de jaren ’70. En dat soort blijft maar overleven, GVD !

   Maw wie belachelijk is, zal belachelijk overkomen, maar dat snapt zo’n mislukte non als Doornaert natuurlijk niet. Daarom dat de VRT haar ook uitgenodigd heeft. Dat ze dat zelf niet begrijpt zegt alles !

   Natuurlijk moest er iemand met meer welbespraaktheid worden aangevoerd zoals het artikel duidelijk aantoont, maar dat KAN en MAG natuurlijk niet vanwege de VRT.

   Like

 5. lucky bee zegt:

  In onze Media hebben de mening van Moslims voor rang dat weten wij toch allang?

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Tja, als Israël vernederd en omlaag gehaald kan worden, dan zijn de rode kromroep en pers uiteraard graag daartoe bereid! En nooit hoor je van deze rode organisaties over de massamoorden van Palestijnse en/of islamitische kant!
  Tijdens het Joegoslavië conflict, had het moslimbeest Oric, 100 Servische dorpen aangevallen en de burgers daarvan vermoord! In 1970 had het islamitische leger van Pakistan, in Bangladesh, meer dan 3 miljoen mensen vermoord, en 300.000 vrouwen en meisjes verkracht!
  Daar hoor je de roden en de politiek correcten niet over!

  Like

 7. Jean zegt:

  Correctie:
  Die moslim zou hier helemaal niet mogen zijn, die moslim moet met klikken en klakken uit ons land geflikkerd worden.
  Wij hebben totaal geen behoefte aan dergelijk barbaars islamtuig.
  Ik heb gehoord dat die ook nog een dagelijks forum krijgt in de standaard? Logisch dat steeds meer mensen die linkse bullshit buiten flikkeren.

  Like

 8. Henk.V zegt:

  De Sabra en Sjatila kwestie wordt in onderstaande link behandeld.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Bloedbaden_in_Sabra_en_Shatila

  Uit de beschrijving blijkt dat Israël niet daadwerkelijk bij de slachtpartijen was betrokken en evenmin de falabisten opdracht hadden gegeven tot een dergelijke actie.

  Maar andermaal zien wij wat er gebeurt .De Palestijnen halen uit de gebeurtenissen altijd één aspect , waarin israël een rol speelt (de omsingeling van de kampen/wijken) en maken van dat voorval de kern waarom alles draait.En zo wordt Israël tot een ”moordzuchtige hoofddader”.

  Interessant detail in het artikel van Martien is dat de socialistische Super stokebrand Abu Jahja in Libanon is geboren, en daar ter plekke een grote afkeer van Israël ontwikkelde.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Dyab_Abou_Jahjah

  Waarom omsingelde Israël de wijken Sabra en Shatila?
  Omdat van daaruit regelmatig Palestijnse infilranten vertrokken om in Noord Israël als het even kon groot onheil te stichten..

  De kracht van wijlen Sharon lag daarin gelegen dat hij met gerichte, beheerst toegepaste militaire middelen elke terroristische dreiging wilde lamleggen, zodat Israël optimaal veilig was.
  Hij was de enige miltair die nooit aarzelde om voor de veiligheid van Israël op te komen.

  Dat bezorgde hem -opvallend genoeg- behoorlijk veel respect in de Arabische wereld, omdat men precies wist wat men aan de man had.(Hij deed altijd wat hij had aangekondigd) en gelijktijdig heerste er onder de Palestijnen een grote angst en haat, omdat zij wisten dat elke aanslagpleger op Israël steevast op een tegenbezoek van Sharon kon rekenen.

  De vertekende opmerkingen van de nu weer in België wonende Abou Jahja geven precies weer hoe de denkpatronen in de linkse hoek verlopen.
  Grote moordpartijen in het Midden Oosten roepen nauwelijks nog reacties op.Alleen wanneer men op de een of andere manier Israël negatieve gebeurtenissen kan aanwrijven ontstaat er in de linkse horzelnesten weer een drukte van belang en schreeuwen de uitgezwermde activisten, de politici en de media weer moord en brand.

  Landen als Turkije (bezetting van Noord Cyprus), China (bezetting van Tibet) en Indonesië (bezetting van Oost Timor), om maar een paar aggressors te noemen blijven onbesproken. Zij hoeven niet tegengewerkt te worden of geboycot..want er zijn natuurlijk wel gradaties in het kwaad, niet waarTimmermans???

  Doodziek word ik van de schijnheiligheid van links! WEERZINWEKKEND vind ik de opvattingen die uit het linkse riool komen.En dan maar denken dat je geuren van rechtvaardigheid en idealisme verspreidt.De gotspe.

  Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   sterk verwoord, onze gezamenlijke afkeer van de feitenontkenners, Henk!

   Like

  • delamontagne zegt:

   Elie Hobeika (22 september 1956 – 24 januari 2002) (Arabisch:وعــــد: إيلي حبيقة) was een falangist uit Libanon. Hij had de leiding over de milities die verantwoordelijk waren voor de bloedbaden in Sabra en Shatila.

   Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  ja, nou…..Om te beginnen, Martien, werd ik een ogenblik bevangen door een aangenaam-sensationele huivering bij het lezen van de naam Kathleen Cools omdat ik half en half verwachtte dat alle sluizen wel weer opengetrokken zouden worden. Dat was niet mogelijk, zo bleek, doordat je vandaag afwezig bent. Jammer natuurlijk, maar ik blijf ervan overtuigd dat ze anders opengetrokken zouden ZIJN. Nu zal ík dat dan maar doen, op mijn manier, want oh, oh, wat een vertoning!
  Daar was om te beginnen al het feit, dat een aanmatigende rotvent, die openlijk in de pers beweert dat alle Nederlandse en Vlaamse autochtonen die zich niet kunnen vinden in de multikul maar moeten emigreren en die even openlijk zijn islamiserings-missie uitdraagt, in zo ’n studio met alle égards ontvangen wordt! Enfin, geheel in de stijl van Kathleen Cools, zullen we maar aannemen. Minstens zo erg was echter, dat hij Mia Doornaert inderdaad geen moment liet uitpraten, maar haar werkelijk vanaf het begin af aan voortdurend onderbrak. Nu had zij inderdaad geen sterke argumentatie en geen sterke stijl op de koop toe: In plaats van de hele tijd pogingen te doen om door zijn interrupties héén te blijven praten, had ze op een gegeven ogenblik natuurlijk nadrukkelijk moeten àfkappen en hem dringend moeten verzoeken om haar haar verhaal te laten boltooien. _Ja, want Cools, die daar eigenlijk voor zàt, dééd het niet, dus dan kom je voor jezelf op, zo zou men zeggen. Níet Mevrouw Doornaert. En inderdaad hoorde men uit de arrogante bek van die moslim de hele tijd maar twee begrippen -Chabra en Shatilla- en waagde hij het om op een gegeven moment te reppen van ‘misdaden tegen de mensheid.’Stel je toch voor dat er iemand tegenover hem gezeten had die iets zou hebben teruggekaatst als: “Zijn moslims dan óók mensen?” of zoiets. Ja, ik weet het heus wel Dat kàn helemaal niet, zeker voor de camera’s niet, maar ik wil er slechts mee aangeven, waartoe zo iemand je zou kunnen drijven met z’n islamitische gelijkhebberigheid, zijn arrogantie en bovenal die verbijsterende ‘vermoorde onschuld!
  Goed, Doornaert was dus té timide, Cools was té timide en het toppunt vond ik nog, dat die arrogante rotschoft wèl bereid bleek, een ogenblik te zwijgen, zodra die psycholoog aan het woord was. Je voelde gewoon: Een man wou hij nog wel laten uitpraten; bij vróuwen hoefde dat niet, GVD!
  En de dhimmi Cools (Inderdaad: Waar blijft die kokende olie?) laat het allemaal maar gebeuren omdat het Abou JahJah is, natuurlijk.
  Wim van Rooy?Die laten ze daar immers nooit toe aan tafel! Enkel de combinatie dhimmi’s-moslimschoften!

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Trouwens, ik vond bovendien ook nog eens dat Jahjah veel minder welbespraakt was dan hij overkomt in de Standaard. Uiteindelijk is hij maar een woestijnroeper, als je goed nadenkt vóór je een stukkie schrijft voor een krant, dan heb je meer tijd om na te denken, natuurlijk. Van die eruditie heb ik hier niet veel gemerkt. Dat kan een 16-jarige kutmarokkaan die je net van de straat plukt even goed.

   Like

   • Trucker zegt:

    De vijand niet onderschatten Luchtpint, ben je zijn optreden jaren terug vergeten hij is een uitstekend volksmenner.
    Nu (ik heb niet gekeken zal het nog wel doen maar niet eerstdaags) was hij misschien wat slordig maar hij is een geslepen manipulator en dat je hem nonderschat zou hem (indien hij het wist) uitermate plezieren.
    Nooit de vijand onderschatten Luchtpint en hem zeker niet, niet vergeten dat die schoft hier onder valse voorwendsels zit maar “ze” krijgen hem het land niet uit.
    En net als ik maanden terug voorspeld had was hij van de eerste dag al terug kind aan huis in de media.
    Alles op een rijtje zetten en niet afgaan of (louter) subjectieve waarnemingen.

    Like

   • Luchtpint zegt:

    “En net als ik maanden terug voorspeld had was hij van de eerste dag al terug kind aan huis in de media.”

    Dat is juist mijn punt. Dat is ook de enige reden waarom hij als “gevaarlijk” kan worden aangemerkt, omdat het establishment hem de hand boven het hoofd uit + het feit dat niemand die bullshitter echt in vraag stelt. Waarom anders Doornaert uitnodigen ?

    Daarom ook dat zijn betoog geen echt niveau haalt of zelfs hoeft te halen in mijn ogen. Omdat dat in Vlaanderen voor niks nodig is, omdat we het hem hier veel te gemakkelijk maken. Dat is nu net wat die tv-beelden helemaal aantonen over de hele lijn.

    Het enige dat ik er nog van kan denken, is dat het op de duur in hun eigen gezicht ontploft. (de media)

    Like

 10. Jean zegt:

  Betreffende de begrafenis van Charon, hebben jullie die huichelaar uit G.B. en die uit de V.S gezien met hun keppeltje?
  Dat de politiek vol zit met huichelaars en verraders wisten en weten we al jaren maar dat ze overgaan tot vernedering van onze beschaving is er zwaar over.
  Waarom passen al die vreemdelingen zich dan niet aan ‘aan onze’ normen, waarden, zeden, wetten en cultuur?

  Like

 11. Peter Selie zegt:

  Ja beste Meneer Pennings zo werken ze daar niet. Venijn Cools weet wie ze tegenover elkaar zet.. En deze onbehouwen buldog is zo onbeschoft door er steeds tussen te komen, dat ze niet haar zinnen kon afmaken.

  Zo gaat het trouwens bij alle gesprekken of discussies op tv en radio. Geen illusie dus!
  Peter

  Like

 12. Henk.V zegt:

  Wat een verschrijving!!!! falabisten = falangisten…-

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V: 11.56. uur. Geheel mee eens. Trouwens de wrede ideologie Islam heeft in 1400 jaar tijd 278 miljoen mensen het leven gekost. Dat even ter vergelijking van de iele getallen aan slachtoffers, waar de RODEN zo om KWAKEN!

  Like

 14. Omastar10 zegt:

  Jean 1307
  En wat dacht je van KOK met zijn keppeltje dito met een sterretje

  Like

 15. fleckie zegt:

  WERELDOMROEP VERLENGSTUK PALESTINA COMITÉ.?(uit Christenen voor ISRAEL nov.1990. Duizenden Nederlanders die in het buitenland verblijven,luisteren naar de Nederlandse nieuwsuitzendingen.Je wilt toch op de hoogte blijven.Op 8 oktober j.l. vond het drama op de Tempelberg plaats:3000 opgehitste Palestijnen ,over het algemeen jongeren, gooiden duizenden stenen op de grote aantallen biddende Joden bij de Klaagmuur
  .de luidsprekers uit de moskeeën lieten genadeloos de kreten horen: “ALLAH Akbar”, ( God is groot),(heilige oorlog) en “Itbah al Yahud”(slacht de Joden af). Stenen,,bouwmaterialen,messen en andere metalen voorwerpen werden naar beneden gegooid.De leden van de Wakf(de islamitische autoriteit)wisten al vier dagen dat het Israëlisch Hooggerechtshof het verzoek om de eerste steen voor de tempel te mogen leggen ,had afgewezen.Vorig jaar heeft er zo’n steenlegging plaatsgevonden.Het is een clowneske vertoning: de steen wordt gelegd bij de ingang naar de Klaagmuur en niet op de Tempelberg zelf.Na een uur moet de steen weer weggehaald worden. De groep van de Getrouwen van de Tempelberg is uiterst klein.De Hamasbeweging en de PLO hebben het gegeven van deze eerste steenlegging aangegrepen om Joden dood te gooien.Het is een wonder dat er niemand gedood is door de lawine van stenen. Peter ter Velde,redacteur bij Tijdsein radio,was in Jeruzalem en had geluisterd naar de Nederlandse uitzending van de WERELDOMROEP..Hij vertelde ontdaan over de berichtgeving bij de WERELDOMROEP: tientallen ultra-orthodoxe Joden zouden de Tempelberg zijn opgegaan.De politie had de kant van de Joden gekozen en had 21 Palestijnen gedood.ook waren er honderden gewonden.Aldus de WERELDOMROEP.Nu mag een orthodoxe Jood vanwege zijn geloof helemaal niet op de Tempelberg komen: hij zou zijn voet per ongeluk kunnen zetten op de plaats waar het Heilige der Heiligen stond.Met geen woord werd gerept over het massale stenen gooien, of het in brand steken van politieposten. Objectiviteit is bij de WERELDOMROEP ver te zoeken.Maar dat verbaast ons niet echt als we ons realiseren dat de ex-voorzitter van het Palestina Comité tegenwoordig hoofd van de afdeling Midden-Oosten van Radio Nederland WERELDOMROEP is. Door Pee Koelewijn,geschreven.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @fleckie:00.09. uur. Beste Fleckie de Wereldomtroep behoort tot de RODE KERK. Verwacht daar maar niets van! Ik had ook over het besmeuren van Israél, door van RHOON NON JOURNAAL een mail gezonden, om mij te beklagen over deze rode AGITPROP. Nog geen antwoord terugontvangen. Roden zijn de ergsten die er bestaan!

  Like

 17. Pingback: Abou JahJah is levensgevaarlijk, maar alleen dank zij “De Standaard” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s