GroenLinks-raadslid naar moslimpartij R’dam

Screenshot_9

ROTTERDAM – Nourdin el Ouali, die tot december voor Groen Links in de gemeenteraad van Rotterdam zat, wordt bij de komende gemeenteraadsverkiezingen lijsttrekker van de nieuwe lokale moslimpartij Nida. Dat heeft de partij dinsdag bekendgemaakt.

De 32-jarige El Ouali verliet GroenLinks omdat hij een ander mooi aanbod had gekregen. Toen was nog niet bekend dat hij lijsttrekker zou worden.

Lees verder>>>
(h/t Ron)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groenen, Islamisering, Moslims. Bookmark de permalink .

22 reacties op GroenLinks-raadslid naar moslimpartij R’dam

 1. Ron V zegt:

  Wederom een mooi staaltje van islamiet nummer zoveel,
  Eerst ervaring opdoen bij de linkse broeders om vervolgens een moslimpartij te beginnen.

  Oftewel het paard van Troje,
  we worden van binnenuit overgenomen met dank aan de linkse medewerking.

  Like

 2. dgneree zegt:

  Heel goed. Hopelijk verlaten de moslims ook de PvdA.
  Die moslimpartij gaat vervolgens na een jaar of twee ten onder aan fraude, slecht bestuur, infiltratie van belangengroepen, omkoping en onenigheid.
  Van Doorn zal, zodra de partij een voet aan de grond heeft, ook naar de zijlijn verwezen worden door de mensen die hij nu aan het hart sluit.
  iets met adder en aan de borst koesteren.

  Like

 3. Sjaak8.1.2014 zegt:

  Nog meer bewijzen ? De Moslim spuugt op de Demokratie en krijgt
  in naam van de koraan en zijn gelovigen het mes mee, wat hij in de
  rug van de ongelovige in zijn gast(land) steekt !

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  “El Ouali is onze lijsttrekker vanwege zijn verbale kwaliteiten”

  En zijn verbale kwaliteiten omvatten meer dan het gebruikelijke gebrul van islamieten tijdens bijv. koppensnellers-sessies?

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Of je nou bij de éne ploeg landverraders zit of bij de andere……..

  Like

 6. Omastar10 zegt:

  De PVDA houdt geen stem over

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  “…….Verliet Groen Links omdat hij een ander mooi aanbd had gekregen……”
  Het lijkt waarachtig nèt het ordinaire bedrijfsleven…..!
  Laat ik nou altijd gedacht hebben, dat men zich bij een partij aansluit omdat men het eens is met het gedàchtengoed! Ook daar kan natuurlijk later om de één of andere reden de klad in komen, maar ‘een ander mooi aanbod…..’
  Kom er nou maar gewoon voor uit, dat je je als moslim eigenlijk alleen thuisvoelt bij een moslimpartij, waarvan je op de koop toe nog lijsttrekker kan worden ook.
  Maar ‘een mooi aanbod’ doet toch ècht vermoeden dat je vooral op zoek bent naar een lucratief baantje Geen moslimpartij inde buurt, dàn maar in Godsnaam GroenLinks.
  Raak voorbeeld van politieke bevlogenheid! (LOL!)

  Like

 8. Trucker zegt:

  Yep “moslimpartijen”, dat is naast hun no-go areas de laaste stap die hun scheid van bestuur.
  De wetgever zou bij monde van de regering en alle politeke partijen dit onder de vorm van een referendum moet voorleggen hebben aan de kiezer (wel of niet).
  Los van het feit of er partijen zijn die er baat bij hebben zijn er ongetwijfeld partijen die niet te vinden zijn (waren want dit is eerder een stijloefening die ik nu maak) dat er een islamietenpartij kan opgericht worden in een natie waar kerk en staat gescheiden zijn…
  Dit alleen wijst op het falliet van de bestuurlijke klasse in de natiestaten van het OUDE Europa, ze laten de mogelijkheid toe tot het vormen vban een partij die gebaseerd is op religie, IK heet het een cultuur, de islam is een perfide achterlijke culuur gebaseerd op een manual aka koran maar schrijf voor de leesbaarheid het eventjes zoals de de islamofielen (én toegeven vele islamofoben ook) het pennen.
  De partijen die hun deuren hebben opengezet voor de islamiet (en in dezelfde beweging de deur wagenwijd openlaten voor asieltoeristen) met in hun achterhoofd : ‘het zijn onze toekomstige kiezers want onze “klassieke” kiezer kalft af’ gaan de eerste slachtoffers zijn en ik schrijf dit zonder leedvermaak omdat dit niks is om vreugde over te hebben, integendeel.
  Onder “auspicen” van de klassieke partijen waar de islamieten in huisden konden ze enigzins getemperd worden in hun drift om te ver te gaan, nu valt deze belemmering weg en kunnen ze voluit gaan om hun achterban aan te spreken.
  We weten allemaal dat de islamiet zich niet wil aanpassen (zal eerste understatement mijnerwege van het nieuwe jaar zijn), nee net niet hij wil alleen maar eisen ingewilligd zien die indruisen tegen de Universele Rechten Van De mens en de vrijheid van denken en verder tegen alles wat tollerantie of respect heet in de Vrije Westerse Wereld.
  In brussel is er ook een islamietenpartij, die islamieten pleiten onomwonden voor de sharia in te voeren, daar waar die rechtoplopende vrouwenjurk van het shariaforpelgium strafbaar is als hij dit promoot kan de politicus dit ongehinderd kreten want hij is volksvertegenwoordiger.
  En hoogswaarschijnlijk zal ingeval er klachten komen tegen islamietische politici de onontvankelijkheid van de klacht met een microscoop bekeken worden en indien er ook maar de gerinste kans is op niet vervolging zal het ook zo zijn, want “we willen de islamiet toch niet discrimineren hé”.
  Samenvattend; alle partijen zowel in Nederland als overal in eurabia waar islamietenpartijen zijn opgericht hebben niet alleen zichzelf (uiterst pijnlijk) in de voet geschoten maar ook het gehele politieke stelsel gehypoticeerd.
  Als ik alle factoren op een rijtje zet en de variabelen (de onzekere uitkomsten hoewel dat is relatief want de variabelen zijn reeds gekend )erbij neem we stevenen af op een grauwe toekomst voor het Oude Europa waar we de beste tijd al lang achter ons hebben, het kan enkel nog slechter worden en dat zal het ook zijn, daar moet niemand aan twijfelen want twijfel is voor de willozen.
  Een toepasselijk gezegde : wie winde zaaie mag hoge storm verkrijgen.

  Like

 9. nieuwenhuis zegt:

  Alweer een moslimpartij ? Ik dacht dat er al eentje was, met Van Doorn als “leider “…………
  de ex PVV’er. Gescheiden zwemmen!!!!!!
  Dat wordt straks weer lachen, voordat er ook maar iets op papier ( halal ) staat, vechten ze elkaar de haathutten uit………….

  Like

 10. Wans Horst zegt:

  Nourdin el Ouali bekent kleur! En hij zat nog wel bij het ‘seculiere’ Groenlinks en toen had hij de huidige ambitie niet?

  Like

 11. Jean zegt:

  Toch prachtig wat voor vuiligheid dat is, ik bedoel die groene rotzooi.

  Like

 12. jans zegt:

  Lokale moslim partijen schieten in verschillende steden als paddestoelen uit de grond. In de democratie is dat hun goed recht, maar dat is nu net wat er mis is met de democratie. De democratie wordt niet beschermd tegen deelnemers die tegen democratie zijn. De islam een democratie is als de kanker in een menselijk lichaam. Een zwak lichaam, een zwakke democratie, zal van binnen worden opgegeten door de kanker, dus de islam. De symptomen van de islam op de democratie zijn in sommige delen duidelijk zichtbaar, moslims haten een open cultuur, ze parasiteren op ons sociaal systeem, roven, bedriegen en plegen geweld tegen niet-moslims. In het midddenoosten is de kanker, de islam, in het volgende stadium, daar worden eerst de Joden opgeruimd, vervolgens de christenen, en daarna alle overgebleven niet-moslims. Als laatste slachten de moslims elkaar af, resultaat: einde mensheid. Dit noemt de islam: wereldvrede. De islam en koran moeten verboden worden!

  Like

 13. realist zegt:

  ik heb dit al lang zien aankomen,het,einde van links is in zicht want de islamitische partijen kunnen enkel achter stemmen vissen in de linksen hun vijver.nu afwachten aan wie de linksen de fakkel gaan doorgeven,aan de islamiten of aan hun eigen volk die rechts is en de dingen al jaren bij naam durft te noemen en bereid is om te strijden voor wie en wat we zijn en zo ook de linksen hun dierbaren hun toekomst zullen redden?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   realist 15 januari 2014 om 00:09

   De islamitische troetelkindjes/beschermelingen keren zich hopelijk massaal tegen de rooien.
   Proberen de rooien staks jankend in de armen van Geert Wilders te vallen.
   Zou mooi zijn.

   Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Hieruit blijkt maar weer waar de echte prioriteit van de moslim ligt. Deze mensen hadden nooit een dubbel paspoort en stemrecht mogen krijgen. Onze democratie gebruiken zij, om deze tzt. af te schaffen.

  Like

 15. Fubar zegt:

  Heel goed. Democratie is een rijdende trein en daar kun je gerust uitspringen. Kan mij het rotten dat we hier een tweebaans spoorstelsel hebben. Sloop al die islam-facilitatie-partijen maar. Ooit waren ze voor de arbeider en de behoeftige, maar daar hebben ze zo zwaar overheen gezeken dat die nooit meer terugkomen. En nu verlaten de laatste ratten het zinkende schip. Ik kan alleen maar hopen dat heet heel veel pijn doet.

  Like

 16. lucky bee zegt:

  Zo te zien is meneer Ouali een moslim.en waarschijnlijk is Marxisme voor hem alleen een voorwand om mee in de politiek te roeren.

  Like

 17. de 13de imam zegt:

  Voor moslims is links altijd al een handig vehikel geweest om tijdelijk op mee te liften. Totdat je ze niet meer nodig hebt, dan spuug je ze als een kersenpit uit, het blijven kaffirs after all. Zie ook de Iraanse revolutie, waarin Khomeini niet alleen zijn communistische vrienden aan de kant schoof, maar het communisme ook nog met wortel en tak uitroeide.
  Gelukkig vinden onze linkse vrienden het helemaal niet erg om verraden, vertrapt en vernederd te worden; daarvoor is het cultuurrelativisme, en de zelfhaat veel te groot.

  Like

 18. peterselie1 zegt:

  Tsja dat wordt wat voor de reguliere stemmer die altijd zo gefocust was op de partij ideologie of gedachtegoed die altijd trouw en blij als een klein kind was dat hij of zij een stem kon uitbrengen en even een belangrijk gevoel er aan over hield. Dat gevoel was altijd maar van korte duur want ruim van te voren, wanneer het regeerakkoord bekent werd gemaakt, was de teleurstelling het grootst. Eigenlijk was het gevoel het zelfde wanneer men zich in zijn donkere broek pist niemand merkt het op, maar het gaf even een warm gevoel. En toch maar weer de volgende keer stemmen op haar of zijn favoriete partij waarvan de partij leiders hun een vette worst voor de neus hielden.
  Van meer dan vijf decennia aan verraad tegen het volk en nog te blind om het aanzien te komen dat de politiek rap veranderd en moslim partijen goed gaan dijen in een bodem die vijf decennia aan voorbereiding nodig had.

  Marokkanen probleem hebben we niet, sharia-wijken bestaan niet, raar hé maar daar gaat het gedijen deze islamitische ellende. Door politieke correctheid en de gecensureerde blik op de islamisatie en de realiteit is ver te zoeken in het hele politieke spectrum, want links en rechts bestaan niet mijns inziens het zijn de partij ideologieën, waarvoor de trouwe stemmer zich laat verleiden. Dat er moslim partijen komen is geheel in de lijn der verwachtingen namelijk ‘het Project van de moslim broeders’ wordt naar de letter en de koran uitgevoerd. Oh ja om deze islamitische ellende van moslim-partijen in te dammen zou men het beste er aan doen om een kiesdrempel in te stellen, dan slaat men twee vliegen in een klap dat de kleine eurofiele partijtjes zoals PvdD de kamer er uitgeflikkert wordt, ben wel een dierenliefhebber en menigmaal gaat bij mij het dier boven het beest van de mens.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  Peterselie!: 15.21. uur. En gloeiende nog aan toe, dit vuil TUIG hebben we hier midden ons wonen, dankzij de gore klotepartij PvdA, en de huichelmeelopers VVD,D66,CDA,GL,CU. Ik weet weer genoeg!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s