‘Ik ben moslim en je moet mij gehoorzamen’

Screenshot_12                                                         (Door: sheikyermami)

Moeder uit Hull verkracht in het bijzijn van haar zoon door agressief vriendje: ‘Ik ben moslim en je moet mij gehoorzamen’. Let op hoe voorzichtig BeBeeCeera de identiteit van de crimineel verhult.
Een moslim bond zijn vriendin vast en verkrachtte haar in het bijzijn van haar jonge zoon en vertelde haar dat zij hem moest gehoorzamen omdat hij moslim was, zo werd een rechtbank medegedeeld.

The Hull Daily Mail besloot de verkrachter, begin 20, niet te identificeren zodat zijn relatie met het slachtoffer [niet] kan worden vrijgegeven.

Toen de twee elkaar ontmoetten was zij 16, maar na drie maanden begon hij haar te slaan en heeft haar in mei vorig jaar verkracht in haar huis in Hull. Het slachtoffer, dat via een videoverbinding bewijs leverde aan de rechtbank van de Kroon in Hull, zei dat ze destijds geen aangifte heeft gedaan omdat ze niet begreep dat zoiets kon gebeuren in een relatie. “Ik begreep destijds niet dat het verkrachting was”, zei ze. “Ik begreep het niet totdat ik er met een vriendin over sprak.” Later heeft ze gezegd: “Ik dacht dat je bij een verkrachting buiten [je huis] werd vastgepakt door iemand”.

Advocaat van de verdediging Mumin Hashmin zei dat ze door de aanval moest zijn getraumatiseerd. “Dat was zo” zei ze. “Ik was echt bang en het deed pijn van binnen. “Niet fysiek, het brak mijn hart omdat ik niet gedacht had dat hij hiertoe in staat zou zijn.”

Na de 20 tot 30 minuten durende verkrachting kuste hij haar, zei dat hij van haar hield en viel in slaap, terwijl zij opstond om te zien hoe het was met haar kind, dat aan het huilen was.

De verkrachter, die nu in Birminghamshire woont, werd ook veroordeeld wegens het toebrengen van fysieke letsel na het herhaaldelijk tegen het dashboard van de auto slaan van zijn partners hoofd. Hij werd ook veroordeeld voor twee andere fysieke aanvallen op haar.

De rechtbank kreeg te horen dat hij duizenden kilometers verderop in Zuid Azië zijn nicht aan het trouwen was waaraan hij uitgehuwelijkt was, toen de tiener in verwachting was van hun zoon.

Toen hij terugkeerde, ging hij wonen in Buckinghamshire en begon hij tweewekelijkse bezoeken te brengen aan zijn zoon en partner in Hull, terwijl hij de tijd ook benutte om een ander vrouw in Buckinghamshire te bezwangeren.

Mr. Hashim vroeg waarom het slachtoffer geen hulp zocht terwijl ze al genoeg tijd heeft gehad om de relatie te overdenken. Ze antwoordde met vier woorden: “Jong en bang. Onvolwassen.”

Al huilende verklaarde ze dat ze ondanks de kennis van zijn huwelijk met een andere vrouw ze nog steeds bleef hopen op zijn terugkomst en een voortzetting van het gezinsleven met haar en hun zoon. Ze zei: “Ik wilde gewoon dat hij terug zou komen omdat ik wilde dat mijn zoon zou hebben wat ik nooit heb gehad, een moeder en vader”.

De moeder van het slachtoffer vertelde de rechtbank waarom zij dacht dat haar dochter de relatie niet eerder had beëindigd. “Ze wilde dit sprookje waarin mama en papa samen waren”, zo zei de moeder van het slachtoffer. “Ik zei haar dat het niet altijd zo geweest is.”

Michele Stuart-Lofthouse, officier van Justitie, beschreef hoe de man “gewelddadig werd, haar sloeg en duidelijk maakte dat hij een moslim was en dat zij moest doen zoals haar werd opgedragen”  aan het begin van de rechtszaak in een opsomming van het bewijs.

Mr. Hashim zei dat de enige reden voor de beschuldigingen erin gelegen was dat de vrouw vreesde dat de man voogdij over het kind zou vragen. De man ontkende ooit gewelddadig te zijn geweest richting zijn slachtoffer en vertelde de rechtbank dat hij nog steeds van haar hield. Hij werd door een jury schuldig bevonden op alle punten en kreeg een straf van in totaal vijf en een half jaar.

De man werd opgedragen het register voor levenslange seksuele misdadigers te ondertekenen en is ook onderwerp van een 10-jaar durend contactverbod zodat hij niet meer met zijn slachtoffer in aanraking komt.

Rechter Simon Jack vertelde hem: “Zij was afhankelijk van jouw affectie en ondersteuning en daar maakte je misbruik van om te krijgen wat je wilt in ruil voor slechts minachting.”

Bron:
http://sheikyermami.com

Vertaald uit het Engels door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Groot-Brittannië, Islam, Moslims, Rotzakken. Bookmark de permalink .

23 reacties op ‘Ik ben moslim en je moet mij gehoorzamen’

 1. tjonge zegt:

  sorry, heb geen medelijden met dames die met moslims heulen…

  Like

 2. jans zegt:

  de islam en koran moeten verboden worden

  Like

  • Breget zegt:

   Is het niet beter de moslim te verbieden in een beschaafd land te verblijven.

   Like

   • Wans Horst zegt:

    Dat is het effect dat je bereikt als je islamieten geen vrijheid geeft hun zieke intolerantie te verspreiden. We moeten echter onze wil doen gelden en ons laten horen als we nog iets willen bereiken tegen dat gajes. Het net sluit zich met de salamitactiek van de EU. Beetje bij beetje worden we door (EU-)regelgeving en vooral media gedwongen om een zekere tolerantie te koesteren voor het intolerante.

    Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Die rechter doorzag de situatie tenminste en heeft haar volkomen juist geformuleerd.
  Wat de dader betreft: Je hoort natuurlijk vaak genoeg, -altijd- dat moslims van hun partner gehoorzaamheid eisen, zodra het huwelijk gesloten IS.
  Maar deze gaat nog een stapje verder “Ik ben moslim en jij moet mij gehoorzamen.” Omdat hij moslim is. Hé.
  Waarschijnlijk heeft die primitieveling hiermee de stille mening van verreweg de meeste moslims uitgesproken, namelijk dat alle niet-moslims hen in feite gehoorzaamheid verschuldigd zijn, op welke manier dan ook.
  En verder vraag je je, zoals altijd trouwens, af, wat zij nou toch in Godsnaam verstaan onder begrippen als ‘respect’ en “Ik hou van je.”
  Niet hetzelfde als wij, zoveel is wel duidelijk.

  Like

  • fleckie zegt:

   Ja,en als ze dat huwelijk zat zijn, mogen ze na. 3x zeggen aan de vrouw dat ze haar niet meer als echtgenote willen,het huwelijk beëindigen,PLUS door te zeggen dat ze maar naar haar familie moet teruggaan.(dan heeft ze nog geluk gehad,dat ze zo opzij wordt geschoven.(de kinderen moeten bij vaderlief blijven,..en die maakt dan met de kinderen een VKANTIEREIS! naar het land van ZIJN HERKOMST.

   Like

  • iznogoudh zegt:

   Hij is in ieder geval wel eerlijk als hij zegt dat ze moet gehoorzamen omdat hij moslim is. Heeft hij kennelijk zijn masker van taqiya laten vallen omdat hij dacht dat hem niets kon gebeuren.
   Andere moslims zijn daar voorzichtiger mee.
   Westerse vrouwen die met moslims gaan zijn dom (en gehersenspoeld natuurlijk, maar dat is verder geen excuus) en verdienen eigenlijk niet beter dan dat wat ze hadden kunnen zien aankomen.

   Like

 4. Trucker zegt:

  Was ik rechter sleepten ze hem naar Old Bailey en kreeg hij de strop. Recht op genade is niet van toepassing op islamieten want ze hebben de gunst van te mogen verblijven in een gastland fout misbruikt.
  Case solved next one.

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Zij moest zij gehoorzamen aan die griezel. Ze is nog zieliger of erger dan veel vrouwen die van hun vent dagelijks een een flink pak rammel krijgen. Kompleet met blauwe plekken, en heel soms gebroken ledematen. En in een zeldzaam geval komt Magere Hein erbij kijken. Pas na jaren dringt het besef bij die arme vrouwen pas door dat de justitie ingeschakeld moet worden, en dan nog hebben sommigen meelij met de vent. Echter de eerstgenoemde vent uit het verhaal verdient de elektrische stoel. Vonnis in het openbaar. Het word hoog tijd dat de doodstraf voor zulke gwetenloze onmensen weer ingevoerd wordt.

  Like

 6. Wans Horst zegt:

  ‘Gelukkig’ overkomt het linkse types die tolerant wensen te blijven voor het intolerante, behalve als ze actief deelnemen aan de politiek, en minder bij rechts volk dat zich verre houdt van muzelmannen en -vrouwen. In dat laatste geval komen de broers bovendien wel even afdwingen dat jij je bekeert tot het ware geloof, als de moslima het niet al als voorwaarde heeft gesteld vóór het aangaan van de relatie omdat het “makkelijker” is bij het opvoeden van een kind.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Je verwacht het niet hé! En dan ook nog verwachten dat de moslim te verbeteren valt in zijn gedrag. En het zijn inderdaad vaak linksige figuren, die op deze mannen “vallen”. Tja, dan vraagt men er schijnbaar om.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Er loopt natuurlijk ook een hoop dom rond.
  Als ze dan ook nog geen opvoeding krijgen of een opvoeding die moslims goedpraat ziet men veel rare toestanden waaronder de loverindustrie.
  Ik heb er mijn dochter altijd op gewezen.

  Like

 9. Jean zegt:

  Aan de dikste tak in de hoogste broom zie ik dergelijke vuiligheid graag hangen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 14.31. uur. Zo is dat Jean! Zo’n ploert verdient niet anders! Maar ja, onze totaal verrotte rechtspraak zal deze kloothommel wel weer matsen-kots!

   Like

 10. Jean zegt:

  Alweer maar eens bewezen dat het hebben van moslimvriendjes VOLLEDIG FOUT is.
  Moslims horen hier niet thuis dus moeten ze eruit en liefst zo snel mogelijk t/m de laatste bloedcel want de vuiligheid is besmettelijk.

  Like

 11. Ik lees de strop en de elektrische stoel voor die barbaar. Om te beginnen moeten eerst de ballen van zulke loverboys, barbaren, eraf gehaald worden. Streng straffen! Want anders vallen zulke figuren in herhaling. Dat is wetenschappelijk bewezen. Onder andere door ome Geert!

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Een baviaan is als baviaan geboren, Hij is een baviaan, gedraagt zich als een baviaan en zal altijd een baviaan blijven. Als de beestenboel in een dierentuin losbreekt en naar alle windstreken wegrent, wie geven wij de schuld? De beesten die weglopen en onderweg zich gedragen …als beesten? Of richten wij onze pijlen in de richting van de directie die niet goed de kooien had beveiligd en geen verantwoordelijkheid neemt?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s