EP-voorzitter Schulz laat anti-Israëlgezicht zien

Screenshot_4

(Door: Laurence Stassen)

Afgelopen maandag heb ik, namens de PVV, tijdens de opening van de plenaire sessie in Straatsburg de voorzitter van het Europees Parlement, Martin Schulz, verzocht één minuut stilte te houden ter nagedachtenis aan Ariel Sharon. Zonder enkele opgaaf van reden wees voorzitter Schulz het verzoek van de hand. Het is diep triest te moeten constateren dat de voorzitter klaarblijkelijk níet het fatsoen en het respect kan opbrengen de voormalige premier van Israël, een bevriende staat, een laatste eerbetoon te bewijzen. Hij toont daarmee zijn ware gezicht: zijn anti-Israëlgezicht. 

Screenshot_5Inmiddels heb ik per brief alsnog een verklaring van voorzitter Schulz voor het afwijzen van het PVV-verzoek geëist. In het Europees Parlement is het immers gebruikelijk om (voormalige) leiders van bevriende staten, na hun overlijden, middels één minuut stilte te eren. Maar Sharon wordt níet herdacht? Waarom niet? Wat zit daarachter? Het Europees Parlement, met voorzitter Schulz voorop, heeft zijn anti-Israëlhouding en zijn naar de Palestijns-islamitische wereld hangende oren nooit onder stoelen of banken gestoken…

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Europees Parlement, EUSSR, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

11 reacties op EP-voorzitter Schulz laat anti-Israëlgezicht zien

 1. bobzelf zegt:

  Ook deze SSer , mag rechtstreeks naar Neurenberg zwei punkt nul !!!!!!!!!!!!!!!!
  Dit zijn mensen , die als ze dood voor je neervallen ,nog een rotschop extra krijgen !

  Like

 2. Sjaak8.1.2014 zegt:

  Deze jammerlijke figuur krijgt ook nog zijn ( QUITUNG ) !
  Waarom heeft hij geen palestijndoek om zijn volgevreten dikke stiernek ?
  De steekpenningen van de Moslimvrienden zijn in Straatburg aangekomen !
  Bij het verzoek van de Hand te wijzen stond hij waarscheinlijk voor de vlag
  achter hem ! 22 mei krijg jij je een trap in je dikke €uro moffenkont ! Geitenneuker !

  Like

 3. Trucker zegt:

  Een nieuw jaar en mijn “archief” is nog overzichtelijk dus onderstaande snel teruggevonden.
  Ik zal het maar houden op “de reageerders dachten dat dit een retorische vraag was” ipv dat ik denk dat er vaak uiterst selectief gelezen wordt…

  Trucker zegt:
  13 januari 2014 om 20:11
  Ik lees daarnet op Geenstijl dat de Nationaal Socialist de schoft schulz één minuut stilte gevraagd door De PVV (door delegatieleider Laurence Stassen ) uit respect voor het overlijden Ariel Sharon WEIGERDE..
  weet iemand daar meer over ?

  Beantwoorden

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Maar verdomme wel voor de ex maoïst Mandela. Die werd zowat “heilig verklaard”, door de RODEN/Socialisten en de meelopers van liberale, en christen-democratische zijde. Berlusconi had gelijk, toen hij hem uitnodigde- deze Schulz- om als kampbewaker te figureren in een speelfilm. De SS er Schulz kennen we wel weer zo, deze vuile ploert en anti-semiet!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Neurenberg2 wacht op hem !!

  Like

 6. aquarius4422 zegt:

  Een stropdas van hennep zal best goed staan om die dikke moffennek.

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Martin Schulz is een oude communist van het Sovjet model. De Sovjet Unie is in 1990 gevallen, maar Martin Schulz volgt nog steeds de oude lijn van de Opper Sovjet in Moscou. Kijk maar naar zijn rotkop. Hij lijkt een evenbeeld te zijn van Friedrich Ulbricht de eerste Kanselier van de DDR. Zo’n stuk Tyfus en zijn maten zijn bezig stuk voor stuk weg te vreten van onze vrijheid en soevereiniteit. Tijd dat de vuilnisbak vol rotte vis, genaamd EU, zal vallen…AMEN!.

  Like

 8. Thomasson zegt:

  @Jan Wandelaar
  Hartelijk dank voor uw link m.b.t. de beloning van de EP voorzitter Schulz (echte naam voor een Nazi). Hij speelt zijn voorzitterschap in een Sovjet stijl, maar leeft als de meest corrupte kapitalist. Hij kan zo een van de oligarchen van Puttin zijn. Dat laat je toch zien welke drek heeft Europa onder de laars. Het wordt tijd dat de hele exorbitant dure Apentheater daar in Straatsburg wordt ontmanteld en iedereen van de grote meevreters, die daar zit, weer naar huis gaat. Eigenlijk hoeven ze dat niet. Wat hebben ze thuis te zoeken? Met hun verraad en corruptie hebben ze zo veel geld verdiend dat ze kunnen linea recta naar hun Adelaarsnest vliegen. Ja! Niet in Berchtesgaden, maar in Zurich. De afstand tussen Straatsburg en de Zwitserse bank is niet groot. De EU Mercedessen, gekocht met ons bloed en zweet, brengen ze zo daarheen.

  Like

 9. Jan zegt:

  Antisemiet Schulz: “Wij boycotten Israël niet”

  “Boycott is a very tough word. To boycott means to completely block cooperation and trade between countries,” says Martin Schulz.
  http://www.jpost.com/Diplomacy-and-Politics/EU-Parliament-head-Were-not-boycotting-Israel-341156

  Een echte socialist/moslim. Zodra die zijn mond open doet liegt hij.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s