Beloning EP voorzitter Schulz goudomrand

Screenshot_56

De PVV-fractie in het Europees Parlement heeft vandaag opheldering gevraagd over de opmerkelijk goudomrande beloning die de voorzitter van het Europees Parlement, de heer Schulz, ontvangt voor zijn werkzaamheden. Naast zijn standaard salaris blijkt hij nog veel meer te ontvangen.

Lucas Hartong, lid van de Begrotingscontrolecommissie van het Europees Parlement laat weten dat hij dit – terecht – belachelijk vindt:

“De heer Schulz blijkt aanspraak te maken op een staf van 39 medewerkers en 2 dienstauto’s met chauffeur. De staf van Schulz en de chauffeurs mogen uiteraard de VIP ruimte op Zaventem airport gebruiken. Kosten: 33.000 euro op jaarbasis. Dat is op z’n zachtst gezegd al aardig riant. Verder ontvangt hij een ‘representatievergoeding’ van 1418 euro per maand en een ‘woningvergoeding’ die 15% bedraagt van een AD 16/3 ambtenarensalaris. Dat komt neer op 2939 euro per maand voor het huren van een woonruimte. Een gewoon lid van het Europees Parlement ontvangt salaris en een dagvergoeding indien hij of zij daadwerkelijk aanwezig is in het parlement. Die vergoeding is bedoeld om de extra kosten, die gemaakt moeten worden om in Brussel en Straatsburg aanwezig te zijn, te kunnen voldoen. Dan kun je denken aan de huur van een appartement of hotelkamer en etenskosten. De heer Schulz ontvangt echter standaard naast zijn maandelijkse salaris ook nog eens 365 dagen per jaar de bewuste dagvergoeding a raison van 304 euro per dag. Dat is dus een extra inkomen van opgeteld zo’n 111.000 euro op jaarbasis. Die gebruikt de heer Schulz niet voor zijn woninghuur, want daarvoor krijgt hij al de woonvergoeding. Terwijl de gewone burger de eindjes aan elkaar moet knopen laat de voorzitter van het EP het breed hangen. De PVV vindt dit zeer onethisch en van een grote minachting voor de hardwerkende belastingbetaler getuigen.”

Screenshot_58

Lucas Hartong

Lees verder>>>
(h/t Jan Wandelaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europees Parlement, Graaien, Hypocrisie, Socialisten. Bookmark de permalink .

10 reacties op Beloning EP voorzitter Schulz goudomrand

 1. exter39 zegt:

  Onbegrijpenlijk dat de massa het daar mee eens is , hij kan in zijn eentje dit toch niet bepalen.
  dat alleen de PVV dit aankaart en de rest zwijgt.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Jaja. En wij elke maand maar ieder Euro dubbeltje omdraaien, bezuinigen zover het kan, terwijl sommigen onder ons ook nog eens naar de voedselbank toe moeten. Terwijl we bovendien op ons karige salarisje direct en indirect flink belast worden om twee heren tegelijk te dienen; Brussel en Den Haag. De eerste laat de halve wereld uit de sociale ruif mee-eten, en de tweede schept er een genoegen in om dictatortje over ons te spelen, en ons uit te leveren aan de Moslims. En vervolgens bereikt ons dan het heuglijke bericht dat ene zekere Schulz (Het spreekwoordelijke topje van de ijsberg) van ons gestolen geld de rijke mijnheer aan het spelen is. De Duivels bevinden zich niet in de Hel, maar hier op aarde. Zie er maar eens van af te geraken !

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Niets nieuws onder de zon, er zijn al verschillende pogingen gedaan om de corruptie binnen het Europarlement aan te pakken, waarvan de uitkomst was, van hier en daar een paar vertrekkende politici die het wel erg bont maakten en uit hun eigen opstapten. Eigenlijk het zelfde wanneer een slager die zijn eigen vlees keurd, Europarlementariër Dennis de Jong (SP) is de enige Nederlandse Europarlementarier met een werkgroep van 7 collega’s die deze corruptie aanpakken wil, wat vangen zij een paar Pionnen voor de rest bot. Men weet toch wel in het achterhoofd dat deze Euro capo vele connecties heeft en links en rechts vanuit de financiële markten,banken en het bedrijfsleven neo nazi Schultz is geen pion maar de dame die over alle velden van het virtuele EU schaakbord zich beweegt en daar behoren onvermijdelijk de inherente neven inkomsten bij. Geen probleem voor Schutz die deze begrotingscontrolecommissie van het Europees Parlement met gemak tijdens een periode van windstilte omzeilt, zo gaat het toch in de politiek burgers denken dat de politici er voor hen zijn.

  Like

 4. Sjaak8.1.2014 zegt:

  Nog vragen ?
  Niet te vergeten de duizenden van
  Parasiten die wie hammorrioden
  aan de hele insolvente EU Maffia
  kont hangen en ook noch mee kasseren !

  Like

 5. helletocht zegt:

  Het past allemaal binnen de graaierscultuur van de Eurofielen dat dit kan. Dit is de ergste soort mensen sinds een voormalige landgenoot van Schulz zich in de fik liet steken in de Berlijnse ruines. Europa gaat niet over de belangen van de gewone burger maar over de neo-kapitalisten, de banken, de politici die geilen op allerlei posten, de verwerpelijke politieke-correctheid en de verdergaande islamisering. Europa zal ons naar de afgrond leiden!!!!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Het zijn graaiers en Schulz is een groot graaier

  Like

 7. Thomasson zegt:

  de beloning van de EP voorzitter Martin Schulz (typerende naam voor een rasechte Nazi) is nog meer als een metafoor voor de vieze, duistere en vunzige karakter van de hele toko in Straatsburg en Brussel. Schulz speelt zijn voorzitterschap in een Sovjet stijl, maar leeft als de meest corrupte kapitalist. Hij kan zo een van de oligarchen van Puttin zijn. Zijn hartsvriendin Cecillia Malmstrom is niet veel beter. Dat laat ons duidelijk zien hoeveel drek zit onder de laars van de EU bezetter. Het wordt tijd dat de hele exorbitant dure Apentheaters in Straatsburg en Brussel worden ontmanteld en iedereen van de grote meevreters gaat weer naar huis. Eigenlijk hoeven ze dat niet te doen. Wat hebben ze thuis te zoeken? Met hun verraad en corruptie hebben ze zo veel geld verdiend, dat ze kunnen linea recta naar hun Adelaarsnest vliegen. Nee! Niet degene in Berchtesgaden, maar in Zurich. De afstand tussen Straatsburg en de Zwitserse bank is niet groot. De EU Mercedessen, gekocht met ons bloed en zweet, brengen ze zo daarheen.
  Beantwoorden

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Gloeriende en “bij de kloten van Herodes”, dit SS HEERSCHAP, deze gore UITVRETER meent dat hij hier recht op heeft, deze salonsocialist heeft de stik de moord aan de gewone burgers in Europa. Wij moeten eerdaags nog naar de voedselbank, en deze gore kwal viert met de rest van het vuile gore EUSSR communistisch gespuis, te weten von Rompuy, Barosso en de klootzak Verhofstad de hele dag feest. Wanneer trekken we op naar Brussel met “pek en veren”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s