In 1990 besloten 24 Afrikaanse landen de vernietiging van het christendom. Het besluit wordt al jarenlang in praktijk gebracht

Screenshot_17

(Door: Michael Mannheimer)

De onderstaande tekst werd 24 jaar geleden gepubliceerd, toen de wereld nog geen idee had van de aanvallen op het World Trade Center of van de terreuraanvallen in Madrid, Frankrijk of Londen. Ook de VN-aanval op Irak was nog ver weg – en in Afghanistan kon de Taliban ongehinderd haar terreurheerschappij doordrukken, terwijl daar tegelijkertijd, onder bescherming van de Taliban, Osama bin Laden zich bezig kon houden met de opbouw van zijn terreurorganisatie Al Qaida. Dus allemaal punten waarvan geen sprake was, die huidige moslims aanvoeren als hun rechtvaardiging voor hun aanvallen op en vervolging van christenen in hun landen en tegen de landen van het Westen. Want de islam heeft zo´n rechtvaardiging helemaal niet nodig.

Zijn religieuze intolerantie is systematisch: op 2000 plaatsen in de koran en de soenna worden moslims ertoe opgeroepen christenen, Joden en andere “ongelovigen” op te jagen en te doden, totdat op zekere dag de wereld volledig islamitisch is geworden. Dan bestaat datgene wat moslims Dar Al-Islam noemen: de “islamitische vrede”. Maar de zelfbenoemde “religie van de vrede” is in werkelijkheid een “religie van de terreur en de oorlog” tegen niet-moslims.

September 1990: 24 Afrikaanse landen willen het christendom vernietigen

In juli 1990 hebben 24 islamitische regeringen in Afrika besloten het christendom en alle niet-islamitische religies in alle vormen te vernietigen. Daartoe werd de “Islam-in-Africa-Organisation” (IAO) opgericht. Volgens het oprichtingsprotocol dienen er geen politieke topfuncties meer met christenen bezet te worden. Verder dient in deze landen het islamitische recht te worden ingevoerd. Men wil westerse rechtssystemen uitroeien.

Achtergrond: Het nieuwe antichristelijke initiatief van de islamitische fundamentalisten is het meest radicale tot nu toe. De discriminatie van christenen en andere confessies beheerste de politiek van deze landen in de politieke praktijk, maar nu wordt deze tot “recht” verklaard. Daartoe behoort ook, dat bij verkiezingen in het vervolg alleen nog maar moslims mogen kandideren. Tot de 24 lidstaten behoren Soedan, dat zijn uitroeiingoorlog tegen de christenen en animisten in Zuid-Soedan voortzet, en Nigeria, met bijna 100 miljoen inwoners het meest bevolkte land, dat met 35 miljard Duitse Mark de uitbreiding van de islam financiert om zo “aan de hele wereld te laten zien dat Nigeria een echte islamitische natie is.” Ongeveer 49% van de Nigerianen is christen en slechts 36% is moslim.

Over dit onderwerp schreef Helmut Matthies, de chef-redacteur van de informatiedienst van de Evangelische Alliantie (Idea) op 13-09-1990 in een commentaar:

“Wat de 24 islamitische regeringen van Afrika in naam van hun religie besloten hebben, werd door de nationaalsocialisten in naam van een rassenideologie tegenover de Joden uitgevoerd. Sindsdien is er veel geklaagd over het zwijgen in Duitsland over deze misdaad, maar ook in veel andere landen. Nu hebben 24 landen de uitroeiing van een religie besloten, waartoe in deze landen tussen de 70 en 100 miljoen christenen behoren. En hoewel deze melding al in juli werd verspreid, zwijgt tot nu toe iedereen: de Wereldraad van Kerken, de Lutherse Wereldbond, het ministerie van Buitenlandse Zaken in Bonn evenals in andere landen, de VN.

Daarover bestaat niet alleen maar één parallel met het Derde Rijk. Na 1945 heeft men de vervolging van christenen in de communistische landen niet waar willen hebben. De Wereldraad van Kerken ontkende deze vervolging jarenlang net zoals niet weinig West-Duitse en Oost-Duitse kerkleiders. Westerse christenen, die er desondanks steeds op wezen, werden bestempeld als onverbeterlijke anticommunisten. Nu weet men beter…

Natuurlijk mag er geen haat tegenover moslims ontstaan. Maar het wereldwijde islamitische offensief moet zo snel mogelijk als een van de grootste uitdagingen worden opgepakt: het aantal moslims is sinds 1900 verzesvoudigd tot 1,2 miljard. Daarbij moeten vooral de fundamentele verschillen tussen christendom en islam niet langer genegeerd worden. De voortdurende poging van kerkelijke islamreferenten om deze verschillen weg te wissen, moet gestopt worden.”

http://www.das-graue-tagebuch.de/html/1090138-24_staaten_afrikas_wol.html

Bron:
http://michael-mannheimer.info
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Historie, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

17 reacties op In 1990 besloten 24 Afrikaanse landen de vernietiging van het christendom. Het besluit wordt al jarenlang in praktijk gebracht

 1. bigljohn zegt:

  Heel Afrika word Islamitisch, met veel strijd. In Europa gaat dat anders; Moslim eist, Europeaan doet wat hij zegt. De Islamisering van Europa zal op die manier wel veel sneller verlopen dan in Afrika. Steeds meer Moslim enclaves in alle Europese landen, de zogenaamde no go areas, waar de politie uit angst wegblijft en waar de Sharia wetten gelden. Als een kankergezwel breidt deze rotzooi zich uit totdat heel Europa uit Sharia staten bestaat. Tenminste, zolang bestuurders het nodig vinden om zich zeer tolerant en bereidwillig zich op te stellen voor deze gewetenloze indringer.

  Like

 2. Sjaak8.1.2014 zegt:

  het aantal moslims is sinds 1900 verzesvoudigd tot 1,2 miljard. Daarbij moeten vooral de fundamentele verschillen tussen christendom en islam niet langer genegeerd worden. De voortdurende poging van kerkelijke islamreferenten om deze verschillen weg te wissen, moet gestopt worden !
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  En ben je niet willig,zo gebruik ik ( Salafisten !) gewelt !
  Het grootste gedeelte mag dan wel gematigt zijn Maar
  wanneer je met een bijl, mes en bedrijgingen dit geloof
  door de strot krijgt geduwt, geven de meesten mensen
  na om niet vermoord te worden ! Nog gebeurt dat niet
  in Europa Maar bevoorbeeld Frankrijk is op de beste
  weg daarheen ! De Joden vluchten al in stromen naar
  Israel ! Dat is god zij dank hun geluk ! Want de Israeli
  schiet eerst en vraagt dan de konthoog bidders !
  Zou het in Israel tot een Moslim oorlog komen en
  Israel verliezen, is het zo zeker wie het amen in
  de kerk dat we een deportatie van Moslims uit
  Europa krijgen ! Zoniet is een burger oorlog
  gegarandeert !

  Like

 3. Daar moet toch iets tegenover staan. Een massale oproep aan allen met gezond verstand.
  S T O P DE I S L A M I S E R I N G !!!!

  Like

  • Driek zegt:

   @M. van Baarle. En dat vraag ik mij al zolang af, ik pijnig mijn hersens er gewoon suf mee, want waarom wordt die idiote Islamisering in hemelsnaam niet gestopt? een debiel kan zien dat wij afstevenen op een verschrikkelijke helse wereld, die niet onder doet voor de knoet van het Nationaal Socialisme van Adolf Hitler, – een wereld waarin een prettig leven onmogelijk is. Voor mij is de lol is er toch al bijna af, de dagelijkse ergernis van dat moslimgespuis, die het hele straatbeeld verpesten, hun achterlijkheid is gewoon weerzinwekkend. Van mij mag er nu wel eens een burgeroorlog beginnen, want straks hebben we geen schijn van kans meer. Dank zij onze politici, het is werkelijk onbestaanbaar, wie had dit ooit kunnen denken.

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Driek de overheid incl. veel kerken en msm Ontkennen c.q. bagatelliseren de islamisering.
    Als die er aldus niet is hoef je er ook niets aan te doen.
    Die logica had den Uyl al uitgevonden en tot politiek verheven.

    Like

 4. Jean zegt:

  Heb ik de sukkel vanRAMPay gehoord?
  Ben je gek, morgen gaat hij weer met miljarden richting barbaren. Blijkbaar heeft hij daar een bijverdienste?

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Het is noodzakelijk de bevolking van Europa de ogen open te laten gaan. De club van Mohammed heeft al heel veel bloed aan de handen en Europa volgt echt wel hoor en erg lang zal je en niet op hoeven te wachten dan is het zover en TE LAAT.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Wie twijfelt er nu nog aan de werkelijke bedoeling van de volgers der Islam? Het is toch zo klaar als een klontje, de Islam eist dat wij ons overgeven aan deze PERVERSIE! Maar de verraders van links tot zgn. rechts in ons politiek bestel WEIGEREN dat te accepteren. En de RODE EUSSR zal doorgaan met ons dat volk “door de strot”, te duwen!

  Like

 7. gerrit42 zegt:

  “In 1990 besloten 24 Afrikaanse landen de vernietiging van het christendom.”

  Deze stelling klopt niet. Het gaat hier namelijk niet om de regeringen van de Afrikaanse landen, maar om de onafhankelijke islamitische organisatie IAO, die niet namens de overheden van die landen spreekt, maar namens zichzelf en de moslims die zij vertegenwoordigen. Nog steeds een kwalijke zaak voor alle niet-moslims, maar er wordt hier dus niet gesproken namens de Afrikaanse landen maar namens die organisatie.

  Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Islam_in_Africa_Organisation

  Like

 8. Charles Martel zegt:

  Weeral is duidelijk: iSSlam is zowat de akeligste uitvinding die de mensheid ooit heeft gedaan, een erge graad van collectieve psychose waaraan de mensheid ten onder gaat- Indien heel de wereld islamitiSSch is, zullen ze elkaar gewoon afslachten, zoals nu in Syrië en Iraq. En dit wordt door onze verlichte leiders gefinancierd.

  Like

 9. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  DE VERNIETIGING IS DANKZIJ DE GASTVRIJE MULTI CULTI AL VOLOP AAN DE GANG!

  Like

 10. Islam neemt hoge vlucht in West-Afrika
  Volgens een studie (jan. 2011) van het Amerikaanse Pew Research Center’s Forum on Religion & Public Life zal het aantal moslims in Subsaharaans Afrika de komende 20 jaar met 60 % toenemen. De Islam zal vooral in West-Afrika de harten van mensen veroveren.
  http://vanpeteghemdavid.blogspot.nl/2011/02/islam-neemt-hoge-vlucht-in-west-afrika.html

  Like

 11. fleckie zegt:

  Opvallend is wel dat “gezaghebbende” IMAMS,altijd vergezeld zijn door nogal robuuste mannen.Zijn zeker hun LIJFWACHTEN,een teken dat ze hun eigen soort niet vertrouwen?

  Like

 12. fleckie zegt:

  Zouden ze ook “IN ALLAH’s WIL” handelen, als ze zich onderling afslachten?

  Like

 13. Kraftavilqa zegt:

  “Natuurlijk mag er geen haat tegenover moslims ontstaan” waarom niet? Moslims haten ons (ongelovigen) toch ook.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s