Vader verkoopt 12-jarige dochter voor € 30,- aan een 54-jarige “bruidegom”

Screenshot_5

Of de 12-jarige bruid met haar 54-jarige bruidegom ook zo gelukkig was? De glanzende foto´s laten in ieder geval alleen maar gelukkige Afrikaanse bruiden zien, hoewel de meeste van hen op hun bruiloft lijden en huilen…

De zaak speelde zich af in Tanzania. Een liefdevolle vader schonk zijn 12-jarige dochter voor een indrukwekkend bruidsgeld van 55.000 Tanzaniaanse Shilling (ongeveer € 30,-) aan een 54-jarige man tot vrouw.

Kakwaya Monge uit het dorp Nyaburundu kwam in de verleiding om voor € 30,- zijn 12-jarige dochter aan de 54-jarige Changwe Changigi tot vrouw te geven.

Reuters

Deze oude culturele traditie wordt in Afrika steeds populairder. De Afrikanen hebben steeds minder op met de Europese waarden en keren steeds meer terug naar zulke oude gebruiken. De domme mensenrechtenactivistes beschuldigen de wetten, die zulke liefdevolle ouders niet hard genoeg bestraffen, die het zelfs toestaan dat 14-jarigen met toestemming van hun ouders worden uitgehuwelijkt.

Maar geen van de mensenrechtenactivistes bedenkt om de ouders zelf te bekritiseren. Ouders zijn in de ogen van Europese mensenrechtenactivisten gewoon lagere wezens en als zodanig worden zij moreel ongeschikt en schuld ongeschikt beschouwd. Op hen en hun “cultuur” mag je geen enkele kritiek hebben. Integendeel, hier moet de obligatoire uitvlucht zijn werk doen: armoede, nood, sociale onrechtvaardigheid, te weinig onderwijs enz.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Tanzania. Bookmark de permalink .

18 reacties op Vader verkoopt 12-jarige dochter voor € 30,- aan een 54-jarige “bruidegom”

 1. Tistochwat zegt:

  Tis geen geld, laten we eerlijk zijn.
  Voor dat bedrag kan die vent er met gemak een stuk of tien kopen.
  Misschien kan het zelfs wel met ‘drie halen, twee betalen’!
  Of ‘twee voor de prijs van één’.
  Of ‘bij elke derde bruid, de vierde gratis’.
  Of een dochter ruilen voor twee schapen, kan dat ook?

  Like

 2. Ik heb vroeger veel gehoord over kindbruiden in Afrika. Maar er werd geen woord gerept over de islam. Over pedofiele Mo. Volgens mij wisten ze in Spakenburg niet dat de ‘profeet’ pedofiel was!

  Like

 3. Republikein zegt:

  Tradities dienen gerespecteerd te worden.

  Like

 4. sylvia Groot zegt:

  >>>Deze oude culturele traditie wordt in Afrika steeds populairder. De Afrikanen hebben steeds minder op met de Europese waarden en keren steeds meer terug naar zulke oude gebruiken.<<<

  In duidelijk Nederlands: handel in kinderen door eigen vaders is in de ogen van traditionele zwarten beter dan de waarden van blanken die strenge wetten hebben ter bescherming van kinderen.

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Mensen staan lager op de sociale ladder dan dieren, het kon wel eens helemaal onderaan zijn.
  Lang leve de varkens, honden en apen.

  Like

 6. Pieter Nokkio zegt:

  Pamperen bedoel ik, was te snel….

  Like

 7. luckybee zegt:

  Zo lang als dat niet ook hier bij ons wordt ingevoerd, vind ik alles best, hier aan kan ik geen verandering brengen

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Het is niet te hopen dat de Islam hier in Nederland ooit zoveel macht krijgt dat we zulke toestanden ook hier krijgen. Ik zie al die Nederlandse pedofielen niet meer naar de Philippijnen afreizen voor hun seks avontuurtjes met kinderen, maar gewoon hier thuis blijven. Een reden temeer om de Islam in Nederland te vuur en te zwaard te blijven bestrijden.

  Like

 9. Jean zegt:

  De perversiteit van moslims kent geen grenzen en als we daar dan ook nog geweld aan toevoegen dan staan ze overal in heel de wereld op nr 1 vandaar de ellende in heel de wereld met die barbaarse smeerlapperij een smeerlapperij die wij uit onze westerse samenleving moeten bannen, letterlijk en figuurlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s