VIDEO: Nigel Farage – EP Straatsburg, 15 januari 2014


Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: Nigel Farage – EP Straatsburg, 15 januari 2014

 1. Joop Klepzeiker zegt:

  Gelijk hebben en gelijk krijgen zijn 2 verschillende zaken.

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Griekenland kreeg van Nigel Farage een veeg uit de pan aangaande het verkopen aan de E.U. van Griekenland, terwijl het Griekse volk in deze niets in te brengen had. Een oudbakken verhaal. Iedereen weet hoe het er aan toe ging met de Nederlandse toetreding tot de E.U, de Euro, en het referendum of we akkoord gingen met de Europese Grondwet. En nu schrijven de dictators zelf Europese verkiezingen uit in mei. EEN DICTATOR DIE VERKIEZINGEN UITSCHRIJFT, te zot om over te praten ! De stomste boer voelt toch op zijn klompen aan dat ieder verzet tegen de E.U. alweer genegeerd cq gefraudeerd zal gaan worden door de E.U. Een dictator gaat heus zijn macht niet delen met anderen, maak uzelf toch niets wijs ! Dat E.U. monster was door ons niet te stoppen, en zal nooit gestopt kunnen worden. Alleen de totale teloorgang van Europa zal de E.U. laten stoppen. Maar dan zijn u en ik allang aan de bedelstaf. Desalnietemin gaan wij wel stemmen tegen Europa in mei, zodat we achteraf wel kunnen zeggen dat we gedaan hebben wat we konden.

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Bedankt E.J.

  Geheel conform de waarheid sprak deze geweldenaar met zijn speech het Europarlement toe , jammer dat er niet veel Euro politici aanwezig waren. Maar die hadden hun vergoeding natuurlijk al gecasseerd en weer vertrokken om andere niet nuttige dingen te doen geheel conform de lijn van Hans van Baalen, die nog te schijterig is om te stemmen zeker bang wanneer het fout loopt dat hij er dan niet op aangesproken wordt. Ook het lauwe applausje wat Nigel Farage kreeg na zijn geweldige speech illustreert dat de Eurofielen hun ranken gesloten hebben. In feite zijn deze Eurofielen bang wat er na 22 mei gebeurt, hun kring zijn de gelijk gestemden, familie en kennissen die op een heel ander niveau leven als de gewone Europese burger die een afkeer hebben van deze zakkenvullende groot graaiers, in feite zijn zij groothandelaars in menselijk leed, kijk maar hoe het de arme Grieken vergaat die overgeleverd zijn aan de banken en de financiële markten en grote internationale bedrijven die via de Bilderberg-groep aangestuurd worden. Na vijf jaar van de ene crisis naar de andere crisis is de Eurocrisis nog steeds niet opgelost, al doen de media driftige pogingen dat het weer de goede kant opgaat. Dat kan gezegd worden wanneer de Eurocrisis opgelost is en niet eerder mijns inziens het is nu pappen en nat houden zodat Europa niet voortijdig uiteen spat.

  Like

 4. Sjaak8.1.2014 zegt:

  De einige hoop die we nog hebben !
  De einige die in deze EU Mafiabende noch geloofwaardig is !
  Deze Clip zo veel wie mogelijk verspreiden !

  Like

  • bobzelf zegt:

   Beste Sjaak , EN onze medestrijders !!!
   hij ligt al uren op het computer bureau van alle landverraders en NSBers in de regering ,
   is 5 minuten werk , dus overspoel ze ermee !!
   en natuurlijk bij alle kennissen , vrienden en vijanden zeker !! whahaha
   Zo leuk met een bakkie koffie daarna , de bedank emails terug te krijgen van de NSB partijen , met dank voor uw email , we zullen ,,,,,,,,,, bla, bla, bla
   Is zo leuk om daarna effe in de spiegel te kijken naar je eigen vette glimlach !!
   IK ZEG DOEN ALLEMAAL !!!
   beledig ze maar allemaal tot in hun bilnaad !!!

   Like

 5. luckybee zegt:

  Als Nigel Farage niet lukt de Commonwealth in de prullebak te gooien, dan wordt voor hem dwijlen met de kraan open.

  Like

 6. catherine zegt:

  Op eenzame hoogte, die Nigel Farage!

  Like

 7. Avidia zegt:

  Mijn favoriet Nigel Farage, ik had deze video al gezien, goed dat hij nu ondertiteld is, ga hem doorsturen aan iedereen die ik ken, zal wel weer boze mails krijgen van de EU aanbidders, maar dat weerhoud mij niet.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Goed gesproken Nigel Farage! En het is absoluut waar, de burgers in Europa wensen GEEN VERENIGDE STATEN VAN EUROPA! Dat wenst de RODE TROIKA van de EUSSR!

  Like

 9. Theodoor zegt:

  Geweldige intens krachtige speech van één van de weinige politici die zich niet laat inpakken door de banken, grote internationale (Duitse bedrijven) bedrijven die lak hebben aan de Europeaan. En dat allemaal met steun van de Europese socialisten, wie had dat gedacht, of is het gewoon een herhaling van de eerste helft vorige eeuw. Was dat vroeger zo, het is nog niet veranderd dus.

  WIE ZIT ER ACHTER om een verenigd Europa van staten te bewerkstelligen, er zijn genoeg geheime clubjes die ergens over vergaderen, ook onze gekozen politici doen onder geheimhouding daaraan mee, nietwaar Pechtold van DEMOCRATEN 66. Bah wat een zooitje.
  Mijn handen gaan op elkaar voor crime vechter Nigel Farage,

  Like

 10. Jan zegt:

  Farage opmerking tijdens het debat met Nick Clegg (Liberal Democrats) dat de EU wat de Oekraïne betreft bloed aan haar handen heeft, zorgt voor een ziedende opponent

  Nigel Farage was branded ‘extreme’ today for ‘siding with Vladimir Putin’ in claiming the European Union has ‘blood on its hands’ over the crisis in Ukraine.
  Nick Clegg said the Ukip leader’s ‘shocking’ claims in last night’s live TV debate were ‘insulting’ to the democracy campaigners in the Kiev uprising.
  The two men went head-to-head on Britain’s membership of the European Union, but the most controversial point came when Mr Farage said the British Government had encouraged the EU to pursue an ‘imperialist, expansionist’ agenda.

  Farage: ‘We have given a false series of hopes to a group of people in the western Ukraine, so geed up were they that they actually toppled their own elected leader.
  ‘That provoked Mr Putin, and I think the European Union frankly does have blood on its hands in the Ukraine and I don’t want a European army, Navy, Air Force or European foreign policy. It has not been a thing for good in the Ukraine.’
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2590610/Europe-blood-hands-Ukraine-Farage-faces-angry-backlash-siding-Vladimir-Putin-TV-debate.html

  Like

  • bobzelf zegt:

   whahahahahaha, ja mede dank zij , de populisten , hier ,whahahaha
   heb aardig wat gegevens doorgestuurd naar UKIP !!!
   DUS OOK DE ECHTE EERLIJKE GEGEVENS , !!

   dus , eindelijk wordt STRONT AAN DE KNIKKER , OOK STRONT AAN DE KNIKKER
   GENOEMD !!!
   NOG IETS GEHOORD ,OVER THE “”SNIPERS “” IN KIEV ??
   NOG IETS GEHOORD OVER DE 90 DODEN MET DEZELFDE KOGELS ??
   NOG IETS GEHOORD OVER GIFGAS IN SYRIE ,WIE HET GEDAAN HEEFT ??
   NOG IEMAND BOOS GEWORDEN OVER DE “”NAZI’S “” IN THE UKRAINE REGERING ??

   WEL DANK ZIJ DE IMF, IN UKRAINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   GASPRIJS + 50 % I.P.V. – 40 % ALS JE PUTIN’S HAND PAKT !!!!
   ELECTRICITEIT + 50 % !!

   NOU DAAR ZAL DE BURGER BLIJ MEE ZIJN , DAAR ZAL DE TIJDELIJKE
   MARIONETTEN REGERING , TOCH WEL EEN VERHAAL BIJ MOETEN GAAN VERZINNEN !

   HET FEEST IS AL BEGONNEN , UKRAINE SAMEN MET GRIEKENLAND WORDT KAALGESTOLEN , EN ZULLEN DE REST VAN HUN LEVEN IN DE EU PRISON BIVAKKEREN !!!

   FUCK THE EU !!!

   gr. bob

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s